Τοποθέτηση & Εγκατάσταση Σίτας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τοποθέτηση & Εγκατάσταση Σίτας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι επιλογές υπάρχουν στην τοποθέτηση σίτας;

Η σίτα είναι το μαγικό όπλο, ενάντια σε κάθε εισβολή σκόνης αλλά και εντόμων καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Τοποθετείτε εύκολα στα κουφώματα του σπιτιού, τόσο πόρτες όσο και παράθυρα και εξασφαλίζει την καθαριότητα του σπιτιού αλλά και σκιά τις ηλιόλουστες μέρες.

Η τοποθέτηση σίτας είναι μία γρήγορη διαδικασία και υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σίτες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών και προσαρμόζονται σε κάθε κούφωμα.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, μας ενημέρωσαν για τις επιλογές που έχει κάποιος που επιθυμεί να προχωρήσει στην εγκατάσταση σίτας στον χώρο του:

  • Σταθερή σίτα: Τοποθετείται σε κούφωμα ή τοίχο και αποτελεί ιδανική λύση για πόρτες ή παράθυρα που δεν ανοιγοκλείνουν καθόλου καθώς ούτε και εκείνη μπορεί να ανοιγοκλείνει.
  • Κάθετη σίτα ελατηρίου: Συναντάται πολύ σε παράθυρα διότι λειτουργεί σε κάθετη κίνηση και χρειάζεται να σκύψει κανείς για να την ασφαλίσει. Ασφαλίζει με γάντζους στο κάτω μέρος και επανέρχεται με ελατήριο πίσω στο καρούλι.
  • Ανοιγόμενη σίτα: Τοποθετείται στο άνοιγμα της πόρτας και με φορά αντίθετη από το άνοιγμά της. Διαθέτει συνήθως σύστημα επαναφοράς. Διαθέτει μία μέση τιμή, ούτε φθηνή ούτε ακριβή.
  • Σίτα πλισέ: Μπορεί να κάνεις την επιλογή μεταξύ κάθετης και οριζόντιας κίνησης αλλά και οδηγών στο κάτω μέρος. Προέρχεται από αλουμίνιο με εξαίρεση το κάτω μέρος της που καταλαμβάνεται συνήθως από ένα πλαστικό εξάρτημα, την ερπύστρια. Διπλώνει σε μορφή ζικ-ζακ και μπορεί να συγκρατηθεί στο σημείο που την έχεις αφήσει.
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Σωστός επαγγελματίας. Γρήγορο αποτέλεσμα και λογικές τιμές!
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Ο κύριος Φιλιππαίος είναι πολύ καλός επαγγελματίας και συνεπής. Μας έκανε πολύ καλή δουλειά και πάνω απ` όλα, οικονομικά!
Άμεσος, πολύ καλός στη δουλειά του και οικονομικός!
Άψογη συνεργασία!
Καταρτισμένος στο χώρο του, πρόθυμος και εξυπηρετικός!
Σχετικές υπηρεσίες