Συντήρηση Κλιματιστικού Θεσσαλονίκη | Service & Τοποθέτηση

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες ψυκτικούς

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε Προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Αξιολόγησε τον επαγγελματία
Εξυπηρετήσου από τον έμπειρο τεχνικό μας και αξιολόγησε τις υπηρεσίες του

Ποιες είναι οι περιπτώσεις που θα χρειαστείς έναν επαγγελματία ψυκτικό για το κλιματιστικό σου;

Οι επισκευή του κλιματιστικού στην Θεσσαλονίκη, ειδικά σε περιόδους δυνατού καύσωνα, είναι εφιάλτης για πολλούς. Εάν δεν γνωρίζεις μία εξειδικευμένη ομάδα ψυκτικών στην Θεσσαλονίκη στο κέντρο, ώστε να έρθει εκείνη την στιγμή να επισκευάσει την ζημιά, κινδυνεύεις να μείνεις χωρίς air-condition για αρκετό διάστημα.

Η πλατφόρμα του douleutaras.gr έχει προνοήσει για αυτές τις έκτακτες καταστάσεις. Μπορεί να σου προτείνει τους επαγγελματίες ψυκτικούς της, που θα αναλάβουν την επισκευή του κλιματιστικού σου σε οποιαδήποτε περιοχή της Θεσσαλονίκης κι αν διαμένεις.

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί της πλατφόρμας μας στην Θεσσαλονίκη, τα τελευταία χρόνια έχουν εξυπηρετήσει χιλιάδες εργασίες επισκευής κλιματιστικού τόσο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί μας, βρίσκονται 24 ώρες άμεσα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να επιδιορθώσουν οποιαδήποτε βλάβη έχει προκύψει με το κλιματιστικό σας.

Η χρήση των κλιματιστικών πλέον, γίνεται καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου τόσο για λόγους θέρμανσης όσο και ψύξης. Η επισκευή κλιματιστικών στην Θεσσαλονίκη, έχει γίνει μία δημοφιλής εργασία, εξαιτίας της καθημερινής χρήσης τους.

Είναι λοιπόν, ιδιαίτερα σημαντική η τακτική συντήρηση και service του air condition, από επαγγελματία ψυκτικό.

Οι εξειδικευμένοι ψυκτικοί μας στην Θεσσαλονίκη μπορούν να φέρουν εις πέρας από μία απλή συμπλήρωση φρέον στα κλιματιστικά έως μία εξειδικευμένη επισκευή πλακέτας κλιματιστικού στην Θεσσαλονίκη.

Τα κλιματιστικά, είναι πολύπλοκα μηχανήματα και η επαγγελματική βοήθεια, είναι απαραίτητη σχεδόν για την πλειοψηφία των εργασιών που απαιτούν. Για ποιες περιπτώσεις όμως θα χρειαστείς έναν εξειδικευμένο ψυκτικό για επισκευή κλιματιστικού στην Θεσσαλονίκη;

Τοποθέτηση κλιματιστικού

Η εγκατάσταση, αλλά και η απεγκατάσταση ενός air condition είναι ιδιαίτερα απαιτητικές εργασίες και πρέπει να γίνονται μόνο από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Για να έχεις ένα απόλυτα λειτουργικό μηχάνημα, πρέπει να προσέξεις τα εξής στην τοποθέτηση κλιματιστικού:

 • Επιλογή της καταλληλότερης θέσης για την εσωτερική αλλά και εξωτερική μονάδα ώστε να επιτυγχάνεται ο σωστός αερισμός και η εύκολη πρόσβαση.
 • Βεβαιώσου ότι δεν θα περνούν καλώδια πίσω από την πλάτη του κλιματιστικού σου.
 • Η μεταλλική πλάκα στήριξης πρέπει να είναι πολύ καλά στερεωμένη.
 • Σωστή μόνωση των σωλήνων σύνδεσης και αποστράγγισης.

Μετά την εγκατάσταση είναι σημαντικό να δοκιμαστεί η αποχέτευση των συμπυκνωμάτων της εσωτερικής μονάδας και να γίνει έλεγχος στεγανότητας με άζωτο και δημιουργία κενού στις σωληνώσεις.

Συντήρηση κλιματιστικού

Αν θες να αποφύγεις περιττά έξοδα για επισκευή βλαβών του κλιματιστικού, αλλά και την ταλαιπωρία που αυτές θα φέρναν η λύση είναι η τακτική συντήρηση air condition. Για να σε βοηθήσουμε να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα, φτιάξαμε μια λίστα με όλες τις τακτικές εργασίες συντήρησης που πρέπει να γίνονται σε ένα air condition.

 • Καθαρισμός φίλτρων κλιματιστικού
 • Καθαρισμός εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων
 • Καθαρισμός ανεμιστήρων
 • Καθαρισμός αποχετεύσεων συμπυκνωμάτων
 • Έλεγχος των προστατευτικών διακοπτών του συμπιεστή
 • Καθαρισμός φίλτρων αέρα και περσίδων
 • Σύσφιξη των συνδέσεων των παροχικών καλωδίων και των καλωδίων εντολών
 • Έλεγχος για διαρροή ψυκτικού υγρού
 • Αμπερομέτρηση ρεύματος λειτουργίας
 • Συμπλήρωση του κλιματιστικού με φρέον (freon)
 • Έλεγχος της ασφάλειας του air condition
 • Συμπλήρωση του ειδικού δελτίου συντήρησης

Επισκευή κλιματιστικού - Service

Όσο και να προσέχεις το κλιματιστικό σου και να φροντίζεις για τη συντήρηση του, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να χρειαστεί σέρβις. Σε αυτή την περίπτωση, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι μόνος αλλά χρειάζεσαι έναν επαγγελματία ψυκτικό για να αναλάβει την επισκευή του κλιματιστικού σου. Οι πιο συνηθισμένες αιτίες για τις οποίες θα χρειαστεί service είναι:

 • Βλάβη στο σωλήνα αποχέτευσης συμπυκνωμάτων
 • Διαρροή φρέον από το κλιματιστικό
 • Βουλωμένα φίλτρα του κλιματιστικού
 • Αυξομείωση της ισχύς & συνεχής λειτουργία
 • Βλάβη πλακέτας κλιματιστικού
 • Το κλιματιστικό ρίχνει το ρελέ ή την ασφάλεια του πίνακα

Σε περίπτωση που η τύχη δεν σε ευνοήσει και χρειαστείς επισκευή κλιματιστικού στην Θεσσαλονίκη, η πλατφόρμα μας διαθέτει μία έμπειρη ομάδα ψυκτικών που θα αναλάβουν άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση.

Οι αξιολογημένοι ψυκτικοί μας στην Θεσσαλονίκη, παρακολουθούν τις εξελίξεις στον τομέα τους και ενσωματώνουν νέες τεχνικές και μεθόδους, που εξασφαλίζουν την λειτουργικότητα των κλιματιστικών, ανεξαρτήτως εταιρείας.

Μέχρι, σήμερα έχουν δώσει άμεσες λύσεις για αμέτρητες εργασίες επισκευής κλιματιστικού Daikin,Whirlpool, Toshiba, Sharp, Samsung, Pitsos, Panasonic, Morris, Mitsubishi, Mercury, Haier, Gree, General Electric, Fujitsu, Finlux, F&U, Electrolux, Daewoo, Crown, Hitachi, και Toyotomi.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές για το κόστος επισκευής ή συντήρησης, του κλιματιστικού στην Θεσσαλονίκη, από τους πιο αξιόλογους επαγγελματίες ψυκτικούς της περιοχής σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Ψυκτικοί για το 2019

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Σάκης Κ.
228 αξιολογήσεις
Ήρθε στην ώρα που είχαμε συμφωνήσει. Με ενημέρωσε για την βλάβη του πλυντηρίου και αποφασίσαμε ότι είναι χρηματικά ασύμφωρη. Όλα καλά.
Παναγιώτης Π.
165 αξιολογήσεις
Οι τεχνικοί ήρθαν για τη συντήρηση δύο παλιών κλιματιστικών, σε οικία. Έφτασαν την ώρα που συμφωνήθηκε, ήταν σβέλτοι στη δουλειά τους, επ...
T.Θ
58 αξιολογήσεις
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ...ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ...
Κυριάκος Ξ.
40 αξιολογήσεις
Τυπικοί, εξυπηρετικοί, καθαροί, όλα μια χαρά.
Ανδρέας Π.
29 αξιολογήσεις
Ήταν όλα άψογα. Όπως τα ήθελα έγιναν. Μπράβο σας
Μενέλαος Κ.
18 αξιολογήσεις
αξιόπιστος και αποτελεσματικός, παρά τις αντίξοες συνθήκες (εργασία υπό βροχή). Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος
Σχετικά άρθρα
Ο καθαρισμός φίλτρων κλιματιστικού είναι μία απολύτως απαραίτητη εργασία συντήρησης όχι μόνο για την καλή λειτουργία του μηχανήματος
Καθώς σιγά-σιγά η θερμοκρασία άρχισε να πέφτει, έφτασε η στιγμή να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του κλιματιστικού σου.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει