Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: 1, 2
Τελευταία ενημέρωση: 29/8/2018

Όσα θέλεις να ξέρεις για τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας αποτελούν την ιδανική επιλογή για τη προστασία του σπιτιού. Είτε πρόκειται για την ασφάλεια εσωτερικών, είτε εξωτερικών χώρων, η θωράκιση με πόρτες ασφαλείας είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές.

Φυσικά, μαζί με τη μεγάλη ζήτηση για πόρτες ασφαλείας από τα νοικοκυριά, έχει έρθει και μεγάλη προσφορά από τις επιχειρήσεις. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε θωρακισμένες πόρτες στο εμπόριο. Οι πόρτες διατίθενται σε διάφορα χρώματα, σχέδια, τύπους θωράκισης, αλλά και σε μεγάλο εύρος τιμών.

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να ελέγξεις, προτού αποφασίσεις ποια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας είναι η κατάλληλη για το δικό σου σπίτι. Εμείς είμαστε εδώ, για να κάνουμε την επιλογή για τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας πιο εύκολη.

Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας: Ποιες πιστοποιήσεις πρέπει να φέρουν;

Η ασφάλεια του σπιτιού είναι το πρώτο και πιο βασικό σημείο προσοχής για τον καθένα από εμάς. Έτσι, είναι μεγάλη ανάγκη να επιλέγουμε συστήματα ασφαλείας με πιστοποιήσεις για την καλή τους ποιότητα και με εγγύηση. Ας δούμε ποιες βασικές πιστοποιήσεις πρέπει να έχουν οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.

  • Πιστοποίηση αντιδιάρρηξης. Όλες οι θωρακισμένες πόρτες πρέπει διαθέτουν πιστοποίηση αντιδιάρρηξης. Η πιστοποίηση αντιδιάρρηξης κατηγοριοποιείται σε κλάσεις 1-6, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Όσο μεγαλύτερος είναι ο βαθμός, τόσο πιο ασφαλής είναι η πόρτα.

  • Πιστοποίηση θερμομόνωσης- ηχομόνωσης. Επιπλέον πιστοποιήσεις που πρέπει να κοιτάξεις είναι αυτές της ηχομόνωσης και θερμομόνωσης. Οι πόρτες με πιστοποιητικό αντιδιάρρηξης κλάσης 3 ή παραπάνω θεωρούνται αρκετά ασφαλείς επιλογές και έχουν αρκετά καλή ηχομόνωση και θερμομόνωση.

  • Πιστοποίηση CE. Η σήμανση αυτή είναι απόδειξη, ότι η θωρακισμένη πόρτα έχει κατασκευαστεί με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει πως έχει υψηλές ιδιότητες αντιδιάρρηξης, αλλά είναι μια πρώτη ένδειξη για την ποιότητα των υλικών.

Ποιοι τύποι θωράκισης υπάρχουν για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας;

Το δεύτερο σημείο που πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου, όταν ψάχνεις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, είναι ο τύπος θωράκισης. Υπάρχει μονή, διπλή ή τριπλή θωράκιση. Η μονή θωράκιση διαθέτει μόνο ένα φύλλο λαμαρίνας στην εξωτερική πλευρά της πόρτας.

Η διπλή θωράκιση διαθέτει και αυτή ένα φύλλο λαμαρίνας στην εξωτερική πλευρά, αλλά διαθέτει κι ένα φύλλο λαμαρίνας στην εσωτερική πλευρά. Επιπλέον, στο εσωτερικό φύλλο υπάρχουν δύο νευρώσεις των οκτώ διπλωμάτων η καθεμιά. Συνεπώς, μειώνονται ακόμα περισσότερο οι πιθανότητες να παραβιάσει κάποιος την πόρτα σου.

Τέλος, η τριπλή θωράκιση διαθέτει τρία φύλλα λαμαρίνας, ένα εξωτερικά, ένα εσωτερικά κι ένα ενδιάμεσα. Γενικότερα, όσο πιο υψηλή είναι η θωράκιση, τόσο πιο υψηλή ασφάλεια, θερμομόνωση και ηχομόνωση παρέχεται.

Γιατί να επιλέξεις θωρακισμένες πόρτες με Defender και σύστημα καταπέλτη;

Όσο σημαντικές είναι η ποιότητα της πόρτας και η θωράκιση, τόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ανθεκτική κλειδαριά, ώστε να μην μπορεί εύκολα να διατρηθεί, ή να κοπεί. Μαζί με την κλειδαριά, συνήθως τοποθετείται ένας κύλινδρος ασφαλείας, το defender του κυλίνδρου και ο καταπέλτης.

Η λειτουργία του defender είναι να αυξάνει το βαθμό δυσκολίας σε πιθανή διάρρηξη και του καταπέλτη να ρίχνει τον ειδικό μηχανισμό και να μπλοκάρει όλους τους πύρους στη θέση κλειδώματος σε περίπτωση που ο διαρρήκτης καταφέρει τελικά να σπάσει τον αφαλό της κλειδαριάς.

Είναι απαραίτητο, λοιπόν, για τη μέγιστη ασφάλεια του σπιτιού σου, να επιβεβαιώσεις ότι θα τοποθετηθούν και τα δύο εξαρτήματα.

Ποιες είναι οι καλύτερες επενδύσεις για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας;

Η επένδυση στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας έχει δύο πολύ χρήσιμες λειτουργίες. Αρχικά η επένδυση  χρησιμεύει για την προφύλαξη της πόρτας ασφαλείας από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα χτυπήματα, ώστε να αυξηθεί ο χρόνος ζωής της.

Δεύτερον, με την επένδυση, η πόρτα ασφαλείας σου δεν θα θυμίζει πόρτα φυλακής, θα συνδυαστεί άψογα με το υπόλοιπο σπίτι, χαρίζοντας μια πολύ μοντέρνα πινελιά. Υπάρχουν 3 δημοφιλείς τύποι επενδύσεων, για να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα στη δική σου πόρτα.

Θωρακισμένες πόρτες με λούστρο MDF

Αυτή η επένδυση αποτελεί ιδανική επιλογή για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας εσωτερικού χώρου. Είναι πολύ οικονομική, με μεγάλη ανθεκτικότητα στα χτυπήματα και είναι ιδανική για δημιουργία εσωτερικών σχεδίων και μοτίβων. Δεν συνιστάται όμως για εξωτερικούς χώρους, λόγω μικρής αντοχής σε υγρασία.

Laminate θωρακισμένες πόρτες

Με το laminate, μπορείς να ντύσεις την πόρτα σου με ξύλο, μάρμαρο, γρανίτη, εύκολα και οικονομικά. Επιπλέον, το laminate έχει μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα και το χρόνο, δυστυχώς όμως δεν είναι ανθεκτικό σε υγρασία, άνω του ποσοστού 60%. Αν, λοιπόν, μένεις σε πόλη με αρκετή υγρασία, το laminate είναι ιδανικό μόνο για την επένδυση της εσωτερικής πόρτας ασφαλείας σου.

Θωρακισμένες πόρτες με αλουμίνιο

Το αλουμίνιο είναι το κατεξοχήν ανθεκτικό υλικό, αντέχει τα χτυπήματα, τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και είσαι σίγουρος πως δεν θα πάθει τίποτα απολύτως. Παράλληλα, μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια τεράστια ποικιλία, το χρώμα που ταιριάζει στη πόρτα σου και να δώσεις λίγο χρώμα στο χώρο σου. Ωστόσο, κάποιοι δεν το επιλέγουν, γιατί οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας έχουν πιο υψηλές τιμές, αν διαθέτουν επένδυση αλουμινίου.

Γιατί να επιλέξεις τον τεχνικό του Douleutaras.gr για τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας;

Η τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας αποτελεί την μοναδική παράμετρο ασφαλείας, η οποία γίνεται μπροστά στα μάτια σου. Υπάρχουν δύο τρόποι τοποθέτησης. Ο πρώτος τρόπος είναι να βιδωθεί με ειδικές βίδες περιμετρικά του τοίχου, ενώ ο δεύτερος τρόπος είναι να κολληθεί με τη χρήση ηλεκτροκόλλησης σε μπετόβεργες, περιμετρικά του τοίχου.

Και οι δύο τρόποι εξασφαλίζουν την ίδια ασφάλεια, γι αυτό μπορείς να επιλέξεις εσύ ποιον τρόπο τοποθέτησης προτιμάς, ή να συνδυάσεις και τους δύο. Βέβαια, αν δεν έχεις γνώσεις, σχετικά με την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, μπορείς να εμπιστευτείς την τεχνογνωσία ενός έμπειρου επαγγελματία στις θωρακισμένες πόρτες.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι η καλύτερη επιλογή για την τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας στο σπίτι σου, για εσωτερικό, ή εξωτερικό χώρο. Με το σύγχρονο εξοπλισμό τους, θα ολοκληρώσουν άμεσα την εργασία και σε προσιτές τιμές.

Αν, λοιπόν, θέλεις να εγκαταστήσεις άμεσα θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, είμαστε στη διάθεσή σου. Οι τεχνικοί μας θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις, να εγκαταστήσεις και να συντηρήσεις τη θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας στο σπίτι σου, εύκολα και οικονομικά. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε τις πιο συμφέρουσες προσφορές!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
237 αξιολογήσεις

Κάναμε την δουλειά μας εύκολα και γρήγορα και όλα καλά

Douleutaras.gr λογότυπο
Κώστας Θ.
71 αξιολογήσεις

Ο κ. Θώμου από την αρχή μου έδειξε τον επαγγελματισμό του. Πολύ τυπικός στα τηλεφωνικά μας ραντεβού καθώς και στα ραντεβού για την πρώτη ...

φωτογραφία επαγγελματία
KRETALUMIN
64 αξιολογήσεις

Πολύ καλός και ευγενικός επαγγελματίας

φωτογραφία επαγγελματία
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
46 αξιολογήσεις

Η εργασία ολοκληρώθηκε σήμερα! Ήταν πάρα πολύ σωστός στην δουλειά του και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Τα παιδιά του ο Γιάννης και Ηλίας Μα...

φωτογραφία επαγγελματία
Κλειδ.
37 αξιολογήσεις

Ευγενικός κύριος που έδειξε αμέσως από το τηλέφωνο ότι ξέρει την πηγή του προβλήματος και φυσικά την λύση. Συνεπής στο ραντεβού του και η...

φωτογραφία επαγγελματία
Παρασκευή Π.
31 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία μου με τον επαγγελματία, μάλιστα πρόκειται άμεσα να συνεργαστώ εκ νέου μαζί του!

Γιατί αξίζει να βάλεις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας;

Σχετικά άρθρα

Τα 6 βασικά βήματα για την επιλογή πόρτας ασφαλείας!

Η επιλογή πόρτας ασφαλείας πρέπει να γίνει με προσοχή καθώς αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον σου. Για να σε βοηθήσουμε φτιάξαμε μια

Περισσότερα
Διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας: Λάβε μέτρα!

Αναζητήσαμε ορισμένες πολύ χρήσιμες συμβουλές και λύσεις, ώστε να θωρακίσεις με τον καλύτερο τρόπο το σπίτι σου και κυριώς τα αγαπημένα σου

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Τεχνικοί για Τοποθέτηση και Συντήρηση σε Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιώργος Κ. Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας - Αθήνα
105 αξιολογήσεις
Είμαι εξειδικευμένος τεχνικός στον κλάδο των πορτών ασφαλείας. Αναλαμβάνω με συνέπεια και υπευθυνότητα εργασίες για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, όπως τοποθέτηση, εγκατάσταση, απεγκατάσταση και συντήρηση. Οι πελάτες μου με διακρίνουν για την ποιότητα της εξυπηρέτησης που προσφέρω, αλλά και τις οικονομικές τιμές!
Κλειδ. Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας - Νέα Ιωνία
37 αξιολογήσεις
Διαθέτουμε μακροχρόνια πορεία και εμπειρία στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας και αναλαμβάνουμε παντός είδους εργασίες για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Οι τεχνικοί μας έχουν σαν αρχή το σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη, για κάθε εργασία που πραγματοποιούν. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο, αλλά και σε προσιτές τιμές για τους πελάτες μας. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να τοποθετήσουμε θωρακισμένη πόρτα στο χώρο σας!
Παρασκευή Π. Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας - Νίκαια
31 αξιολογήσεις
Η εταιρία εξειδικεύεται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της ασφάλειας οικιών και αναλαμβάνει εργασίες για την τοποθέτηση και συντήρηση σε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό από έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι ολοκληρώνουν κάθε εργασία με ταχύτητα και επαγγελματισμό. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που δε θα σας απογοητεύσουν!
Γιώργος Π. Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας - Αγία Παρασκευή
18 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου ασχολείται με τις εργασίες για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, από το 1993. Η εξειδίκευσή μας στον τομέα των κατασκευών για συστήματα αλουμινίου και θωρακισμένες θύρες, μας καθιστά ιδανική επιλογή για την εργασία σας. Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, με ευγένεια και σεβασμό στις ανάγκες των πελατών μας. Διαθέτουμε πιστοποίηση για την επαγγελματική παροχή στις υπηρεσίες μας από επίσημους φορείς. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για να τοποθετήσουμε θωρακισμένες θύρες στο χώρο σας, άμεσα. Εξυπηρετούμε περιοχές σε όλη την Αττική, αλλά και την επαρχία, μετά από συνεννόηση!
Σταμάτης Κ. Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας - Αιγάλεω
30 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, όπως εγκατάσταση και απεγκατάσταση. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο και γνωρίζουμε καλά τι χρειάζεται ο χώρος. Το προσωπικό μας διαθέτει άριστη κατάρτιση και εκπαίδευση και μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα, στις πιο προσιτές τιμές. Ζητήστε μας προσφορά, δωρεάν, για να έρθουμε σε επαφή και να αναλάβουμε τη θωρακισμένη πόρτα σας, άμεσα!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει