Τα 6 βασικά βήματα για την επιλογή πόρτας ασφαλείας!

Πήρες τη μεγάλη απόφαση να βάλεις πόρτα ασφαλείας στο σπίτι σου; Συγχαρητήρια! Ετοιμάζεσαι να κάνεις μια πολύ έξυπνη κίνηση, αλλά δεν πρέπει να την κάνεις βιαστικά. Η επιλογή πόρτας ασφαλείας πρέπει να γίνει με προσοχή καθώς αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον σου. Για να σε βοηθήσουμε φτιάξαμε μια λίστα με τα στοιχεία που θα πρέπει να εξετάσεις πριν πάρεις την τελική σου απόφαση.

6 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν την επιλογή πόρτας ασφαλείας !  

Διάλεξε την εταιρεία.

Η επιλογή που θα κάνεις αφορά την προστασία του προσωπικού σου χώρου. Για το λόγο αυτό, δεν μπορείς να εμπιστευτείς μια ανειδίκευτη εταιρεία, χωρίς εμπειρία και κύρος. Επέλεξε την επωνυμία εκείνη που με τα χρόνια εμπειρίας της στο κλάδο σου εμπνέει σιγουριά και θα σε προμηθεύσει αποδεδειγμένα με τη καλύτερη δυνατή ποιότητα. Μη ξεχνάς άλλωστε ότι η επιλογή σου αυτή θα σε συνοδεύει για πάρα πολλά χρόνια. Μπορείς να εμπιστευτείς μια εταιρεία να σου εγγυηθεί για την πόρτα σου, όταν ακόμα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα υπάρχει τα επόμενα χρόνια;

Έλεγξε τις πιστοποιήσεις.

Για κάθε πόρτα ασφαλείας υπάρχουν συγκεκριμένα επίσημα χαρτιά που πιστοποιούν τις διάφορες ιδιότητες της. Στην επιλογή πόρτας ασφαλείας η σημαντικότερη είναι αυτή της αντιδιάρρηξης, που εκφράζει το βαθμό ασφάλειας που προσφέρει. Ακόμη μη ξεχάσεις να ελέγξεις τις πιστοποιήσεις θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.

Ενημερώσου για τη δομή της.

Κατά την αγορά μιας πόρτας ασφαλείας πρέπει να αποφασίσεις για τον τύπο θωράκισής της και για το πάχος και τη ποιότητα χάλυβα που περιέχει. Προφανώς όσο μεγαλύτερη η θωράκιση και όσο πιο παχύ το φύλλο χάλυβα, τόσο μεγαλύτερη η ασφάλεια και μόνωση που παρέχει.

Επέλεξε τον τύπο κλειδαριάς.

Οι πιο σύγχρονοι και ασφαλείς τύποι είναι οι κύλινδροι. Παράλληλα όμως μπορείς να επιλέξεις και κάποια επιπλέον στοιχεία όπως είναι ο defender ασφαλείας. Σίγουρα θα αναβαθμίσουν, ακόμα περισσότερο, το επίπεδο προστασίας ίσως όμως ξεφεύγουν από το bugdet σου. Σκέψου καλά και επέλεξε με βάση τις ανάγκες σου.

Βρες το σχέδιο που σου ταιριάζει.

Οι επιλογές που έχεις είναι πραγματικά πολλές. Αφού έχεις καταλήξει στα πρακτικά θέματα, ήρθε η ώρα να δώσεις σημασία και στην αισθητική. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε επενδύσεις laminate, αλουμινίου, λούστρου mdf, ακόμα και μασίφ ξύλου. Η κατάλληλη επένδυση, όχι μόνο θα δώσει ομοιομορφία στο χώρο, αλλά θα προστατέψει την πόρτα σου από πιθανές κακουχίες.

Ξεκαθάρισε την εγγύηση.

Αφού έχεις ξεμπερδέψει με τα παραπάνω, πρέπει να κάνεις κάτι ακόμα. Η σωστή επιλογή πόρτας ασφαλείας ολοκληρώνεται με την επεξήγηση της εγγύησης. Μην κάνεις την αγορά σου άμα δεν είσαι σίγουρος για το τί περιλαμβάνεται στην εγγύση της πόρτας σου. Διάβασε όλα τα μικρά γράμματα και ρώτα τον υπεύθυνο για οποιαδήποτε απορία έχεις. Διαφορετικά, μπορεί να βρεθείς, στο μέλλον, αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα που δεν θα ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις.

Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα είναι βέβαιο ότι δεν θα μετανιώσεις για την επιλογή σου. Γιατί, λοιπόν, να ρισκάρεις στην τοποθέτησή της; Στο Douleutaras.gr υπάρχουν αξιολογημένοι επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν το τελευταίο και πιο δύσκολο κομμάτι της αλλαγής. Καταχώρησε την εργασία σου και διάλεξε με λίγα μόνο κλικ έναν από τους έμπειρους επαγγελματίες μας!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Αντικατάσταση παλιάς πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας
Βριλήσσια 24/06/2020
Εκτελέστηκε από
ROLANDI K.
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση παλιάς πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας
Αριθμός πορτών:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Αντικατάσταση παλιάς πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας
Αθήνα 30/06/2020
Εκτελέστηκε από
ROLANDI K.
Είδος εργασίας:
Αντικατάσταση παλιάς πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας
Αριθμός πορτών:
1
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Κόστος 430,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μου,άριστη γνώση της δουλειάς του και εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Για: ROLANDI KOLICI / Πόρτες Ασφαλείας
5,0

Από την αρχή της επικοινωνίας μας μέχρι και το τέλος της συγκεκριμένης δουλειάς μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Εξυπηρέτηση άψογη, δουλειά πολύ καλή. Να προσθέσω ότι το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες του. Θα τον ξαναπροτιμησουμε.

Για: ACT GROUP ΤΑΣΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ / Πόρτες Ασφαλείας
5,0

Συνέπεια στο ραντεβού γνωριμίας εξαιρετική πρόταση αποπληρωμής της πόρτας ασφαλείας επιτυχία στο αποτέλεσμα και την τοποθέτηση του προϊόντος άψογη συνεργασία συνιστάται ανεπιφύλακτα η εταιρεία !!

Για: ACT GROUP ΤΑΣΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ / Πόρτες Ασφαλείας
5,0

Άριστα δέκα 10 αθόρυβα μεθοδικά αξιόπιστα υπεύθυνα με ευπρέπεια και συνέπεια. με γνώση και άριστη συνεννόηση

Για: ROLANDI KOLICI / Πόρτες Ασφαλείας
5,0

Αρίστος επαγγελματίας !Συνεπης και ευγενικός !Αριστη ποιότητα δουλειάς σε εξαιρετική τιμη !τον συστήνω ανεπιφύλακτα !!

Για: ACT GROUP ΤΑΣΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ / Πόρτες Ασφαλείας
5,0

Επαγγελματίες στο έπακρο, όλα έγιναν όπως τα είχαμε συνεννοηθεί! Άψογη σχέση ποιότητας-τιμής! Συνέπεια, τακτικότητα και ευγένεια. Συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!

Για: ACT GROUP ΤΑΣΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ / Πόρτες Ασφαλείας