6 Πρωτότυπες Ιδέες για Σχέδια στις Εξωτερικές Πόρτες Αλουμινίου!

Αν υπάρχει μία πόρτα στο σπίτι μας, η οποία πρέπει να είναι πολύ γερή και καλοδιατηρημένη, αυτή είναι σίγουρα η εξωτερική. Η εξωτερική πόρτα λειτουργεί όχι μόνο σαν είσοδος στην πολυκατοικία σου, αλλά προστατεύει το σπίτι σου κι εσένα. Συνεπώς πρέπει να είναι πολύ γερή. Γι αυτό και το κατάλληλο υλικό είναι το αλουμίνιο. Με αλουμίνιο η πόρτα σου θα έχει τρομερή αντοχή για να αντεπεξέλθει στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες, τα χτυπήματα αλλά και να κρατήσει τους απρόσκλητους επισκέπτες μακριά. Η πόρτα σου όμως εκτός από ασφαλής, πρέπει όπως και τα υπόλοιπα στοιχεία του σπιτιού σου, να ταιριάζει με το στυλ σου. Κανείς δε θέλει άλλωστε μία εξωτερική πόρτα από αλουμίνιο χωρίς σχέδια, που κάνει το σπίτι να μοιάζει φυλακή.

Το αλουμίνιο μπορεί πολύ εύκολα να υποστεί επεξεργασία και να διαμορφωθεί σύμφωνα με το προσωπικό γούστο σου, ώστε να ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική του χώρου. Άπειρα χρώματα και σχέδια μπορούν να συνδυαστούν για να σου δώσουν το πιο θεαματικό αποτέλεσμα. Εμείς βρήκαμε τα πιο ξεχωριστά σχέδια για εξωτερικές πόρτες αλουμινίου και θα σου τα αποκαλύψουμε!

6 Φανταστικά Σχέδια για Εξωτερικές Πόρτες Αλουμινίου

με Στυλ!

#1 Δώσε Χρώμα στις Κλασικές Πόρτες Αλουμινίου με Πρεσαριστά σχέδια

Είσαι fan του παραδοσιακού στυλ; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μπορείς να επιλέξεις τις κλασικές εξωτερικές πόρτες αλουμινίου με πρεσαριστά σχέδια. Τα πρεσαριστά σχέδια θα δώσουν μία νεοκλασική όψη στη πόρτα σου. Ακόμα κι έτσι, με κλασσικά σχέδια μπορείς να κάνεις τη διαφορά. Μπορείς να βάψεις την εξώπορτα σε διαφορετικό χρώμα από την υπόλοιπη πρόσοψη, για να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Εναλλακτικά μπορείς να δώσεις ζωηρές πινελιές με χρώματα και σχέδια στη κορνίζα.

εξωτερικές πόρτες αλουμινιου1σχέδια

#2 Συνδύασε τις Εξώπορτες Αλουμινίου με INOX

Το Inox είναι ένα υλικό το οποίο αποτελείται από ατσάλι και άλλες προσμίξεις. Το ατσάλι έχει το πλεονέκτημα ότι είναι πολύ γερό και δεν σκουριάζει, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ μοντέρνο χωρίς να φαίνεται υπερβολικό στο μάτι. Ότι χρειάζεσαι δηλαδή για μια φανταστική εξωτερική πόρτα αλουμινίου με σχέδια. Συνδύασε Inox και αλουμίνιο σε σκούρο χρώμα με κρύσταλλα βιτρό ή χυτό γυαλί για να κάνει αντίθεση. Με αυτά τα σχέδια, η εξώπορτα αλουμινίου σου θα αποκτήσει ένα απόλυτα μοντέρνο design.

εξωτερικές1 πόρτες αλουμινιου inox σχέδια

#3 Απέκτησε Ρουστίκ Στυλ με Εξωτερική Πόρτα Αλουμινίου Απομίμησης Ξύλου

Αν είσαι λάτρεις της άγριας ομορφιάς της φύσης, αλλά η ξύλινη πόρτα σου φαίνεται απαγορευτικά ακριβή, το αλουμίνιο σου έχει τη λύση! Τώρα μπορείς να  αποτυπώσεις το ρουστίκ στυλ που επιθυμείς, στην εξωτερική πόρτα αλουμινίου σου. Η λεγόμενη σουμπλιχρωμία ή μέθοδος απομίμησης ξύλου, είναι μια μέθοδος αλλαγής χρώματος του αλουμινίου που μπορεί να δώσει στην πόρτα σου την όψη του ξύλου. Στην ουσία, τοποθετείται μια εκτυπωμένη εικόνα σε μορφή μεμβράνης πάνω στην ήδη βαμμένη επιφάνεια του αλουμινίου. Τα πρόσθετα σχέδια, όπως οι ρόζοι και τα ‘νερά’ του ξύλου, γίνονται με ειδικά μελάνια. Ακόμα κι αν δεν αλλάζει η υφή, οι ρόζοι και τα άλλα σχέδια δίνουν μια πιο ρεαλιστική απεικόνιση στην εξωτερική πόρτα αλουμινίου σου, ξεγελώντας το μάτι. Για να τονίσεις ακόμη περισσότερο το ρουστίκ στυλ, πρόσθεσε δεξιά κι αριστερά πέτρινες λεπτομέρειες όπως γλάστρες με φυτά ή πλακάκια.

εξωτερικές πόρτες αλουμινιου σχέδια με ξύλο  

#4 Πρωτοτύπησε με Σχέδια Ψηφιακής Εκτύπωση στην Εξώπορτα Αλουμινίου

Στην εποχή που η τεχνολογία θριαμβεύει, οι εξωτερικές πόρτες αλουμινίου, δεν θα μπορούσαν να μην ακολουθήσουν την ίδια πορεία. Αν ανήκεις στη κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν να ξεχωρίζουν, να έχουν κάτι μοναδικό και κουράστηκαν από τα συνηθισμένα σχέδια, αυτό το tip είναι για σένα! Τώρα, με την ψηφιακή εκτύπωση, μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου πόρτα, ακριβώς όπως την έχεις φανταστεί. Οποιοδήποτε σχέδιο θελήσεις και δεν μπορείς να το βρεις έτοιμο στο εμπόριο, μπορείς να το φτιάξεις με την ψηφιακή εκτύπωση. Άσε τη φαντασία σου να ταξιδέψει και διάλεξε το πιο πρωτότυπα σχέδια που ταιριάζουν στην εξωτερική πόρτα αλουμινίου και στο γούστο σου .

εξωτερικές πόρτες αλουμινιου σχέδια2

#5 Βάλε επένδυση στην εξωτερική πόρτα ασφαλείας σου με αλουμίνιο

Θα ήθελες κι εσύ μια ξεχωριστή εξώπορτα από αλουμίνιο, με fancy σχέδια που θα μείνουν αναλλοίωτα στο χρόνο αλλά δε τη διαθέτεις; Μην αγχώνεσαι, ακόμα και για εσένα, υπάρχει τρόπος να την αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα! Η επένδυση από αλουμίνιο είναι ο τρόπος να "ντύσεις" την πόρτα σου όπως θες! Έτσι θα χαρίσεις προστασία, ανθεκτικότητα, υψηλή αισθητική και μοντέρνα σχέδια, σε οποιαδήποτε εξωτερική πόρτα ασφαλείας κι αν έχεις.

εξωτερικές πόρτες αλουμινίου σχέδια

#6 Αντικατέστησε την παλιά και φθαρμένη εξωτερική σου πόρτα

Αν η παλιά σου πόρτα είναι ήδη διαβρωμένη από τα χτυπήματα και τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες, είναι πιο κερδοφόρο, να την αντικαταστήσεις. Εκτός από την αντιαισθητική εμφάνιση, δεν σου παρέχει την ασφάλεια που θα ήθελες. Επιπλέον, μπορεί πολύ εύκολα να σπάσει και να βρεθείς αντιμέτωπος με απρόσκλητους επισκέπτες. Προτίμησε μία καινούργια εξωτερική πόρτα αλουμινίου με τα χρώματα και σχέδια που επιθυμείς, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Ελπίζουμε να έμαθες όσα χρειάζεσαι για να έχεις τις πιο trendy εξωτερικές πόρτες αλουμινίου με σχέδια. Είτε πρόκειται για αυλόπορτες αλουμινίου, είτε για πόρτες εισόδου στη πολυκατοικία, οι έμπειροι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα!

Εμπιστεύσου τους ειδικούς, για την τοποθέτηση-επισκευή των εξωτερικών πορτών αλουμινίου σου και ασφάλισε την περιουσία σου. Προστάτεψε εσένα και το σπίτι σου χωρίς μεγάλο κόπο και κόστος! Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και πάρε άμεσα προσφορές στις καλύτερες τιμές, από τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

εξωτερικές πόρτες αλουμινίου- σχέδια

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα