Περίφραξη Μπαλκονιού

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Περίφραξη Μπαλκονιού

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

4 επιλογές που αξίζουν στην περίφραξη μπαλκονιού

Η περίφραση μπαλκονιού είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για την προστασία και την οριοθέτηση του χώρου σου. Επίσης, είναι ένας τρόπος να ενισχυθεί η εξωτερική διακόσμηση του μπαλκονιού σου και η καλαισθησία του! 

Εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα όμορφο οπτικά αλλά και χρηστικά μπαλκόνι, τότε ήρθε η στιγμή να δεις 4 επιλογές που αξίζουν στην περίφραξη μπαλκονιού: 

Καλάμι & Ψάθα 

Πρόκειται για μια φθηνή επιλογή και μια έξυπνη λύση στην περίφραξη. Εάν θέλεις να κρατήσεις μακριά από τον ιδιωτικό σου χώρο τα βλέμματα των περαστικών, τότε με τη χρήση της καλαμωτής και του μπαμπού θα πετύχεις τον σκοπό σου και θα δώσεις μία πιο εξωτική νότα στο χώρο. 

Ξύλινα καφασωτά 

Μια επίσης οικονομική ιδέα που, αν την αξιοποιήσεις δημιουργικά, μπορείς να πετύχεις την ιδανική περίφραξη μπαλκονιού. Χρωμάτισε τις παλέτες, στόλισέ τες με φαντασία, σε όποιο μέγεθος ή σχηματισμό θεωρείς κατάλληλο για τα μέτρα σου.  

Πράσινος φράκτης 

Ο πράσινος χάρτης έρχεται για να αναδείξει τις δυο άνω επιλογές. Στόλισε την ξύλινη κατασκευή σου ή ακόμη και τα κάγκελα που ήδη βρίσκονται στο μπαλκόνι σου. Χρησιμοποίησε ανθεκτικά φυτά όπως γιασεμί, αγιόκλημα, κισσό, αναρριχώμενες τριανταφυλλιές και ό,τι άλλο σου προτείνει ο κηπουρός σου! Έτσι, ο πράσινος φράκτης σου θα παραμείνει πράσινος και ζωντανός σε όλες τις κλιματικές συνθήκες κι εποχές. 

Κάγκελα

Στην περίπτωση που το βασικό μέλημά σου είναι η μέγιστη προστασία, τα κάγκελα είναι η λύση που σου ταιριάζει. Αποτελούνται από ενισχυμένο σίδηρο ενώ διατίθενται σε πολλά σχέδια και χρώματα. Πέρα από την ασφάλεια, θα χαρίσουν στο μπαλκόνι σου και μια εικόνα ανανέωσης. 

Για περισσότερες δημιουργικές και αποτελεσματικές ιδέες στην περίφραξη μπαλκονιού αλλά και κήπου, συμβουλέψου με ένα μόνο κλικ τους έμπειρους κηπουρούς και τεχνίτες της πλατφόρμας μας στις περιφράξεις χώρων!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Αθανάσιος Φ.
9 αξιολογήσεις
Πρόκειται για καλό και συνεπή επαγγελματία και καλό άτομο. Είναι καλόγνωμος, ευχάριστος και σέβεται τον πελάτη. Θα επιστρέψει για τη διόρ...
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
196 αξιολογήσεις
Όλα καλά, γενικά. Πάντως υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις λόγω υγείας, σεβαστό. Τα σύρματα άρχισαν όμως ήδη να κάνουν μεγάλες κοιλιές (1 μήν...
Χάρης Π.
4 αξιολογήσεις
Φανταστική δουλειά, μεσα σε μιση μέρα ανελαβαν και τελειωσαν την περίφραξή μας με τα ποιο ποιοτικά υλικά και τις οικονομικότερες τιμές. Τ...
ΑΝΤΩΝΗΣ Β.
6 αξιολογήσεις
Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η περίφραξη που είχε αναλάβει ο κος Βεντούρης.Υπήρξε κάποια καθυστέρηση,λόγω αντικειμενικών προβλημάτων,αλλά τέλος ...
ALU G.
16 αξιολογήσεις
Πολύ καλός στη δουλειά του, σωστός επαγγελματίας, ευγενικός και καλές οι τιμές του. Θα τον επιλέξω και για άλλες εργασίες στο σπίτι μου σ...
Κώστας Σ.
46 αξιολογήσεις
Πολύ συνεργάσιμοι, γρήγοροι και σίγουρα θα ξανασυνεργαστούμε!
Σχετικά άρθρα
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές
H Άνοιξη βρίσκεται προ των πυλών! Η φύση και τα υπέροχα χρώματά της αρχίζουν να ζεσταίνουν τις καρδιές μας και να μας αναζωογονούν!
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει