Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Περίφραξη Κήπου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Περίφραξη Κήπου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
 • Άλλο
π.χ.: Ξύλο, Μπετόν
 • Ξύλο
 • Μπετόν
 • Σύρματα περίφραξης δικτυωτά / πονταριστά / γαλβανιζέ / εξάγωνα (Κοτετσόσυρμα)
 • Άλλο
π.χ.: 0 μέτρα - 20 μέτρα
 • 0 μέτρα - 20 μέτρα
 • 20 μέτρα - 50 μέτρα
 • 50 μέτρα - 100 μέτρα
 • 100 μέτρα και άνω
π.χ. Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 07/7/2019

Περίφραξη κήπου - Τι να επιλέξεις;

Η περίφραξη κήπου είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για την προστασία και την οριοθέτηση του χώρου μας. Επίσης, επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά, οι παραπάνω στόχοι, μπορούν να επιτευχθούν μαζί με τη δημιουργία ενός ελκυστικού περιβάλλοντος για τον κήπο σου.

Ωστόσο, οι επιλογές που έχουμε είναι πολλές και συχνά μας μπερδεύουν περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Σε περίπτωση, που είσαι έτοιμος να προχωρήσεις στις εργασίες τοποθέτηση περίφραξης, ένας επαγγελματίας τεχνίτης μπορεί να μελετήσει άμεσα τον χώρο σου και να σου προτείνει την πιο αξιόπιστη λύση.

Για να λάβεις προσφορές για την περίφραξη του κήπου σου, από αξιολογημένους και έμπειρους επαγγελματίες, καταχώρησε τις βασικές πληροφορίες στην υπηρεσία μας και άφησε πάνω μας τα υπόλοιπα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
272 αξιολογήσεις

Όλα καλά, γενικά. Πάντως υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις λόγω υγείας, σεβαστό. Τα σύρματα άρχισαν όμως ήδη να κάνουν μεγάλες κοιλιές (1 μήνα …

φωτογραφία επαγγελματία
Κώστας Σ.
54 αξιολογήσεις

Πολύ συνεργάσιμοι, γρήγοροι και σίγουρα θα ξανασυνεργαστούμε!

Douleutaras.gr λογότυπο
Αθανάσιος Φ.
37 αξιολογήσεις

Πρόκειται για καλό και συνεπή επαγγελματία και καλό άτομο. Είναι καλόγνωμος, ευχάριστος και σέβεται τον πελάτη. Θα επιστρέψει για τη διόρθω…

φωτογραφία επαγγελματία
Σταμάτης Κ.
31 αξιολογήσεις

Έκανε πολύ καλή δουλειά ο κύριος Κορτσιδάκης!

φωτογραφία επαγγελματία

Πολύ καλός στη δουλειά του, σωστός επαγγελματίας, ευγενικός και καλές οι τιμές του. Θα τον επιλέξω και για άλλες εργασίες στο σπίτι μου στο…

φωτογραφία επαγγελματία
MARIAN D.
15 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας, συνεπέστατος και επιμελής προκειμένου να γίνει σωστή δουλειά και να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αγαπάει αυτό …

Σχετικά άρθρα

6 ιδέες για περίφραξη αυλής που αξίζει να σκεφτείς!

Ένα σπίτι με αυλή είναι πραγματικά ένα πανέμορφο θέαμα, το οποίο αξίζει να τελειοποιείται από έναν όμορφο φράχτη.

Περισσότερα
6 πρωτότυπες ιδέες για DIY Ξύλινες Κατασκευές Κήπου!

Μήπως έχεις κήπο ή αυλή και θέλεις να ανανεώσεις τον εξωτερικό σου χώρο; Ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού είναι ωραίο να κάθεσαι με την

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Περίφραξη Κήπου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Παναγιώτης Κ.

Περίφραξη Κήπου - Βόρεια Προάστια Αθήνας
66 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την περίφραξη του σπιτιού σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

K Metal KM

Περίφραξη Κήπου - Πειραιάς
94 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση πορτών ασφαλείας σε οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Έχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο αυτό και οι μάστορες μας διαθέτουν άριστη τεχνογνωσία του αντικειμένου αλλά και πολλές εργασίες στο βιογραφικό τους. Είμαστε πάντα κοντά σας για να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εργασίες και εξαιρετικά αποτελέσματα.

Σωτήρης Β.

Περίφραξη Κήπου - Δυτικά Προάστια Αθήνας
95 αξιολογήσεις

Έχω πολυετή εμπειρία στις περιφράξεις στον χώρο σας. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία έχω την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσω σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας και παραδίδω επαγγελματικά αποτελέσματα. Προτιμήστε με και δεν θα χάσετε!

ΝΙΚΟΣ Τ.

Περίφραξη Κήπου - Δυτικά Προάστια Αθήνας
134 αξιολογήσεις

Η πείρα μας στον χώρο των οικοδομικών εργασιών μετρά πάνω από 25 χρόνια και δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις περιφράξεις του χώρου σας. Μέσα από την μακρόχρονη αυτή εμπειρία, έχουμε καταφέρει να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, διατηρώντας τους ήδη υπάρχοντες πελάτες μας, αλλά και έχοντας κάθε χρόνο μια νέα γκάμα πελατών. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, ξεχωρίζουμε από την υψηλής ποιότητας υλικών που χρησιμοποιούμε πάντα, τις λογικές τιμές, αλλά και την στήριξη που παρέχουμε στον πελάτη μας, και κατά τη διάρκεια της εργασίας αλλά και στην συνέχεια σε ότι χρειαστεί για την συντήρηση του έργου!

Σταμάτης Κ.

Περίφραξη Κήπου - Δυτικά Προάστια Αθήνας
31 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την περίφραξη του κτιρίου σας. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές καθώς και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Μελετάμε προσεκτικά τον χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα. Θα είναι χαρά μας να έρθουμε σε επικοινωνία και να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

Σχετικές υπηρεσίες

Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα Ειδών Περίφραξης

Περίφραξη κήπου με παλέτες

Οι περιφράξεις με παλέτες, έχουν χαμηλό κόστος και μπορούν να επεξεργαστούν και να αποκτήσουν το χρώμα που επιθυμείς. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, αποτελεί το βιομηχανικό στυλ που θα χαρίσουν στο κήπο σου. Επίσης, είναι μία εύκολη επιλογή που μπορείς να κάνεις και ο ίδιος για τον κήπο σου. 

Ωστόσο, δεν εγγυάται τη μέγιστη ασφάλεια και προστασία για το  χώρο σου.

Περίφραξη κήπου με πλέγμα

Ιδανική επιλογή για αγροτικές ή βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Προσφέρουν προστασία από εξωτερικούς κινδύνους και η τοποθέτησή τους γίνεται άμεσα και εύκολα, από έναν έμπειρο επαγγελματία.

Στα μειονεκτήματα της μεθόδου είναι η μειωμένη ιδιωτικότητα που προσφέρει.

Περίφραξη κήπου με αλουμίνιο

Είναι εύκολα επεξεργάσιμο υλικό και διαθέτει ελάχιστο κόστος συντήρησης. Τοποθετείται άμεσα και διαθέτει μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου. Ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα, αποτελεί το ότι δεν επηρεάζεται από τις κλιματολογικές συνθήκες και οριοθετεί αποτελεσματικά το χώρο.

Η τιμή είναι λίγο πιο αυξημένη, συγκριτικά με τις άλλες μεθόδους καθώς αφορά ένα πιο ανθεκτικό υλικό.

Περίφραξη κήπου με συρματόπλεγμα

Αποτελεί ίσως την πιο συνηθισμένη επιλογή για την οικονομική περίφραξη του κήπου σου, ειδικά σε περιπτώσεις που δε χρειάζεσαι το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας.

Περίφραξη κήπου με ξύλο

Η ξύλινη περίφραξη είναι μία λύση με αρκετές επιλογές, που εκτός από τη λειτουργία της περίφραξης, μπορεί να προσφέρει και διακοσμητικές λύσεις εξωτερικού χώρου και να δώσει μία ξεχωριστή νότα στον κήπο σου.

Συνθετική περίφραξη

Μοντέρνα επιλογή από συνθετικό υλικό WPC που εγγυάται ανθεκτικότητα και μειωμένες ανάγκες συντήρησης. Είναι μία επιλογή που κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος στις προτιμήσεις των αγοραστών.

Επίσης, είναι αρκετά οικονομικό υλικό και προσφέρει την επιθυμητή ιδιωτικότητα.

Γιατί η περίφραξη κήπου με παλέτες, πλέγμα ή αλουμίνιο αποτελούν τις νούμερο ένα επιλογές στις περιφράξεις;

Η περίφραξη με παλέτες, πλέγμα ή αλουμίνιο θα λέγαμε ότι αποτελεί την πιο σίγουρη και αξιόπιστη λύση στον τομέα των περιφράξεων.

Οι ιδιοκτήτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν εργασίες περίφραξης, ώστε να οριοθετήσουν τον χώρο τους και να τον προστατεύσουν από εξωτερικούς εισβολείς, αμφιταλαντεύονται ανάμεσα σε αυτές τις τρεις επιλογές.Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν έναν λόγο που κάνει την περίφραξη με παλέτες, την περίφραξη με πλέγμα και την περίφραξη με αλουμίνιο τις νούμερο ένα επιλογές στις περιφράξεις:

Κριτήρια επιλογής υλικών για Περίφραξη Κήπων

 • Κόστος

 • Χρόνος κατασκευής

 • Αισθητική

 • Ανθεκτικότητα

 • Ανάγκες συντήρησης

Ανάλογα με τις ανάγκες σου, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν και άλλες ιδιαιτερότητες όπως οι κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής, πρέπει να εξετάσεις τα εξής κριτήρια:

Ποια είναι τα βασικά υλικά Περίφραξης Κήπου;

Τα βασικά είδη υλικών περίφραξης που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι :

 • Καφασωτά

 • Καλαμωτές

 • Ξύλινοι φράχτες

 • Συνθετικό WPC

 • Πάνελ rattan

 • Μεταλλικό πάνελ

 • Περίφραξη κήπου με παλέτες

 • Φράχτης από αλουμίνιο

 • Περίφραξη κήπου με φυτά

Όποιο είδος περίφραξης κήπου και να επιλέξεις, θα χρειαστεις επαγγελματική εμπειρία και τεχνογνωσία για την τοποθέτηση του. Επίσης, πριν κανονίσεις τον προϋπολογισμό σου, σκέψου ότι το κόστος θα διαμορφωθεί κυρίως από το υλικό, το είδος και το μέγεθος της περίφραξης.