Περίφραξη Κήπου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Περίφραξη Κήπου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την περίφραξη κήπου

Η περίφραξη κήπου είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για την προστασία και την οριοθέτηση του χώρου μας. Επίσης, επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά, οι παραπάνω στόχοι, μπορούν να επιτευχθούν μαζί με τη δημιουργία ενός ελκυστικού περιβάλλοντος για τον κήπο σου. Ωστόσο, οι επιλογές που έχουμε είναι πολλές και συχνά μας μπερδεύουν περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας στις περιφράξεις και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

Ποια είναι τα βασικά είδη περίφραξης κήπου;

Πέρα όμως από τα παραπάνω υλικά, υπάρχουν ακόμα αρκετές επιλογές που μπορείς να επιλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Τα βασικά είδη περίφραξης που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι :

 • Καφασωτά
 • Καλαμωτές
 • Ξύλινοι φράχτες
 • Συνθετικό WPC
 • Πάνελ rattan
 • Μεταλλικό πάνελ
 • Περίφραξη κήπου με παλέτες
 • Φράχτης από αλουμίνιο
 • Περίφραξη κήπου με φυτά

Γιατί η περίφραξη κήπου με παλέτες, πλέγμα ή αλουμίνιο αποτελούν τις νούμερο ένα επιλογές στις περιφράξεις;

Η περίφραξη με παλέτες, πλέγμα ή αλουμίνιο θα λέγαμε ότι αποτελεί την πιο σίγουρη και αξιόπιστη λύση στον τομέα των περιφράξεων.

Οι ιδιοκτήτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν εργασίες περίφραξης, ώστε να οριοθετήσουν τον χώρο τους και να τον προστατεύσουν από εξωτερικούς εισβολείς, αμφιταλαντεύονται ανάμεσα σε αυτές τις τρεις επιλογές.

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν έναν λόγο που κάνει την περίφραξη με παλέτες, την περίφραξη με πλέγμα και την περίφραξη με αλουμίνιο τις νούμερο ένα επιλογές στις περιφράξεις:

Περίφραξη κήπου με παλέτες: Οι περιφράξεις με παλέτες, έχουν χαμηλό κόστος και μπορούν να επεξεργαστούν και να αποκτήσουν το χρώμα που επιθυμείς. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, αποτελεί το βιομηχανικό στυλ που θα χαρίσουν στο κήπο σου.

Περίφραξη κήπου με πλέγμα: Για αγροτικές ή βιομηχανικές εγκαταστάσεις, αποτελούν την πιο κατάλληλη λύση. Προσφέρουν προστασία από εξωτερικούς κινδύνους και η τοποθέτησή τους γίνεται άμεσα και εύκολα.

Περίφραξη κήπου με αλουμίνιο: Είναι εύκολα επεξεργάσιμο υλικό και διαθέτει ελάχιστο κόστος συντήρησης. Τοποθετείται άμεσα και διαθέτει μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου. Ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα, αποτελεί το ότι δεν επηρεάζεται από τις κλιματολογικές συνθήκες.

Επίσης, εκτός από τις παραπάνω, υπάρχουν και οι εξής επιλογές: 

Περίφραξη κήπου με συρματόπλεγμα: Αποτελεί ίσως την πιο συνηθισμένη επιλογή για την οικονομική περίφραξη του κήπου σου, ειδικά σε περιπτώσεις που δε χρειάζεσαι το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας.

Περίφραξη κήπου με ξύλο: Η ξύλινη περίφραξη είναι μία λύση με αρκετές επιλογές, που εκτός από τη λειτουργία της περίφραξης, μπορεί να προσφέρει και διακοσμητικές λύσεις εξωτερικού χώρου και να δώσει μία ξεχωριστή νότα στον κήπο σου.

Τί πρέπει να σκεφτείς πριν διαλέξεις υλικό για την περίφραξη του κήπου σου;

Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το καλύτερο υλικό για την περίπτωση σου, φτιάξαμε μια λίστα με τους κυριότερους παράγοντες που πρέπει να σκεφτείς πριν διαλέξεις περιφράξεις για το κήπο σου. Έτσι ανάλογα με τις ανάγκες σου, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν και άλλες ιδιαιτερότητες όπως οι κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής, πρέπει να εξετάσεις τα εξής κριτήρια:

 • Κόστος
 • Χρόνος κατασκευής
 • Αισθητική
 • Ανθεκτικότητα
 • Ανάγκες συντήρησης

Σε περίπτωση, που είσαι έτοιμος να προχωρήσεις στις εργασίες τοποθέτηση περίφραξης, ένας επαγγελματίας τεχνίτης μπορεί να μελετήσει άμεσα τον χώρο σου και να σου προτείνει την πιο αξιόπιστη λύση.

Υπάρχουν εγγυημένες επιλογές στον τομέα των περιφράξεων και η επαγγελματική συμβουλή ενός εξειδικευμένου τεχνίτη, θα σε βοηθήσει να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει στις επιθυμίες και τις ανάγκες σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
203 αξιολογήσεις
Όλα καλά, γενικά. Πάντως υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις λόγω υγείας, σεβαστό. Τα σύρματα άρχισαν όμως ήδη να κάνουν μεγάλες κοιλιές (1 μήν...
Κώστας Σ.
48 αξιολογήσεις
Πολύ συνεργάσιμοι, γρήγοροι και σίγουρα θα ξανασυνεργαστούμε!
Σταμάτης Κ.
29 αξιολογήσεις
Έκανε πολύ καλή δουλειά ο κύριος Κορτσιδάκης!
ALU G.
16 αξιολογήσεις
Πολύ καλός στη δουλειά του, σωστός επαγγελματίας, ευγενικός και καλές οι τιμές του. Θα τον επιλέξω και για άλλες εργασίες στο σπίτι μου σ...
Αθανάσιος Φ.
9 αξιολογήσεις
Πρόκειται για καλό και συνεπή επαγγελματία και καλό άτομο. Είναι καλόγνωμος, ευχάριστος και σέβεται τον πελάτη. Θα επιστρέψει για τη διόρ...
ΑΝΤΩΝΗΣ Β.
6 αξιολογήσεις
Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η περίφραξη που είχε αναλάβει ο κος Βεντούρης.Υπήρξε κάποια καθυστέρηση,λόγω αντικειμενικών προβλημάτων,αλλά τέλος ...
Σχετικά άρθρα
Οι φθινοπωρινοί μήνες φέρνουν στο μυαλό μας, συνήθως, μελαγχολικές εικόνες “γυμνών” δέντρων και ξεραμένων φύλλων.
Τo Douleutaras.gr σου παρουσιάζει τις κηπουρικές εργασίες του Αυγούστου που δεν πρέπει να παραλείψεις για να είναι ο κήπος σου στην εντέλει
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει