Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Περίφραξη Οικοπέδου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Περίφραξη Οικοπέδου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
 • Άλλο
π.χ.: Ξύλο, Μπετόν
 • Ξύλο
 • Μπετόν
 • Σύρματα περίφραξης δικτυωτά / πονταριστά / γαλβανιζέ / εξάγωνα (Κοτετσόσυρμα)
 • Άλλο
π.χ.: 0 μέτρα - 20 μέτρα
 • 0 μέτρα - 20 μέτρα
 • 20 μέτρα - 50 μέτρα
 • 50 μέτρα - 100 μέτρα
 • 100 μέτρα και άνω
π.χ. Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 07/6/2018

Περίφραξη οικοπέδου - αγροτεμαχίου: Όσα θέλεις να ξέρεις

Η περίφραξη οικοπέδου και αγροτεμαχίου είναι απαραίτητη, αν ανησυχείς για τυχόν καταπάτηση της περιουσίας σου. Πρόκειται για την πιο απλή και κλασική μέθοδο, για να οριοθετήσεις τα σύνορα του κτήματός σου, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.

Ταυτόχρονα, μια καλή περίφραξη με ψηλό φράχτη, μπορεί να αποτρέψει και αδέσποτα ζώα από το να εισέλθουν στο οικόπεδό σου και να κάνουν ζημιές. Όμως, τι πρέπει να γνωρίζεις, πριν κάνεις περίφραξη οικοπέδου, ή περίφραξη αγροτεμαχίου; Συγκεντρώσαμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για σένα και σου τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

Τι πρέπει να προσέξεις στην περίφραξη οικοπέδου - αγροτεμαχίου;

Η περίφραξη οικοπέδου, αν και απαραίτητη, είναι μια περίπλοκη διαδικασία και δεν είναι τόσο απλή, όσο μία περίφραξη μπαλκονιού. Η πολυπλοκότητα προέρχεται από το γεγονός ότι ο χώρος όπου βάζεις φράχτη είναι πολύ μεγάλος, ειδικά στην περίπτωση του αγροτεμαχίου.

Πριν ξεκινήσεις την κατασκευή περίφραξης, δες ποια είναι τα 4 σημεία που πρέπει να προσέξεις:

1. Μην καταφύγεις σε πρόχειρες λύσεις.

Πολλοί, προκειμένου να δημιουργήσουν μια φθηνή περίφραξη οικοπέδου, είναι πιθανό να σκεφτούν ότι μπορούν να τοποθετήσουν μόνοι τους μερικούς πασσάλους, με σκοπό να κάνουν μια αυτοσχέδια περίφραξη. Αν έχεις αρκετή εμπειρία στην κατασκευή φράχτη, ίσως η προσπάθεια αυτή να πετύχει.

Ωστόσο, αν δεν έχεις εμπειρία, η κατασκευή δύσκολα θα είναι λειτουργική, αλλά και δε θα αντέξει και σύντομα θα πρέπει να προχωρήσεις σε επισκευή περίφραξης ή και ανακατασκευή. Με αυτό τον τρόπο, θα σπαταλήσεις διπλάσια χρήματα και χρόνο, από ότι αν είχες αναθέσει τη συγκεκριμένη εργασία, σε κάποιον εξειδικευμένο και έμπειρο επαγγελματία.

2. Διάλεξε με προσοχή το υλικό που θα χρησιμοποιήσεις.

Η περίφραξη είναι μια κατασκευή που τη φτιάχνεις μία φορά και πρέπει να αντέξει στο χρόνο. Γι’ αυτό, πέρα από την καλή τεχνική δουλειά που πρέπει να γίνει, σημαντικό είναι και το υλικό που θα χρησιμοποιήσεις. Υπάρχουν πολλά υλικά για περίφραξη οικοπέδου, με τους μεταλλικούς φράχτες και τα πλέγματα να κερδίζουν τις προτιμήσεις.

Η περίφραξη οικοπέδου με πλέγμα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ανθεκτική, ώστε να αντισταθεί σε σκουριά, υγρασία και δύσκολες καιρικές συνθήκες. Μια καλή επιλογή με μηδενικές ανάγκες συντήρησης είναι τα γαλβανισμένα υλικά. Η κατασκευή περίφραξης χωραφιού και οικοπέδου με συρματόπλεγμα είναι ευρέως διαδομένη, λόγω της ευκολίας του υλικού και της ευρείας γκάμας χρηστικότητάς του.

3. Ενημερώσου για τα δικαιώματά σου.

Πριν ξεκινήσεις την περίφραξη αγροτεμαχίου, είναι σημαντικό να ενημερωθείς αναλυτικά και με επίσημα χαρτιά για το πού ακριβώς είναι τα όρια της ιδιοκτησίας σου και η ρυμοτομική γραμμή σου. Ανάλογα με τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις στις περιφράξεις οικοπέδων, αλλά και την περιοχή στην οποία βρίσκεται το οικόπεδο, είναι πιθανό να χρειάζεσαι κάποια ειδική άδεια περίφραξης οικοπέδου.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, για να μην ταλαιπωρείσαι με νομοθετικές αναζητήσεις, είναι να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό, που θα σε ενημερώσει για τυχόν γραφειοκρατικές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσεις στις περιφράξεις, αλλά και για το κόστος άδειας περίφραξης, ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

4. Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία.

Εφόσον βρίσκεσαι σε διαδικασία αναζήτησης για περίφραξη οικοπέδου και ψάχνεις για γνώμες ειδικών και προσφορές, μπορείς να απευθυνθείς σε έναν έμπειρο επαγγελματία, για να σε βοηθήσει. Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις εξειδικευμένους τεχνικούς στις περιφράξεις, για να σου προτείνουν κατάλληλες λύσεις για την περιουσία σου.

Μπορούν να αναλάβουν, από τη μελέτη του χώρου σου, μέχρι και την κατασκευή του φράχτη, για να προστατεύσουν το κτήμα σου από καταπατήσεις και εισβολές. Αν θέλεις να πάρεις προσφορές για περίφραξη οικοπέδου, αρκεί να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, για να εξυπηρετηθείς άμεσα.

Γιατί να εμπιστευτείς τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr για την περίφραξη οικοπέδου;

Είναι σημαντικό να αναλάβει την περίφραξη οικοπέδου ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας, τον οποίο μπορείς να εμπιστευτείς. Μόνο έτσι θα ολοκληρωθεί η εργασία, χωρίς να ανησυχείς για το πιο ασφαλές αποτέλεσμα. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στις κατασκευές φραχτών και είναι αξιολογημένοι για τις υπηρεσίες τους, από προηγούμενους πελάτες τους.

Αν χρειάζεσαι άμεσα υπηρεσίες για περίφραξη οικοπέδου και περίφραξη αγροτεμαχίου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε προσφορές από εξειδικευμένους τεχνικούς στην κατασκευή περιφράξεων, για να ασφαλίσεις την περιουσία σου, στις καλύτερες τιμές!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία

Όλα καλά, γενικά. Πάντως υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις λόγω υγείας, σεβαστό. Τα σύρματα άρχισαν όμως ήδη να κάνουν μεγάλες κοιλιές (1 μήν...

φωτογραφία επαγγελματία

Πολύ συνεργάσιμοι, γρήγοροι και σίγουρα θα ξανασυνεργαστούμε!

Douleutaras.gr λογότυπο

Περίφραξη σε μάνδρα.

φωτογραφία επαγγελματία

Έκανε πολύ καλή δουλειά ο κύριος Κορτσιδάκης!

φωτογραφία επαγγελματία

Πολύ καλός στη δουλειά του, σωστός επαγγελματίας, ευγενικός και καλές οι τιμές του. Θα τον επιλέξω και για άλλες εργασίες στο σπίτι μου σ...

φωτογραφία επαγγελματία

Ειλικρινής, συνεπής, συνεννοήσιμος, καλή δουλειά, καλή τιμή

Σχετικά άρθρα

5 όμορφες ιδέες για να περιφράξεις το σπίτι σου!

Ένας φράχτης που περιβάλλει την περιουσία μας, μπορεί να έχει διάφορες χρήσεις για τον καθένα μας.

Περισσότερα
Φυτά για φράχτη: 10 μοναδικές ιδέες για να εμπνευστείς!

Τα φυτά για φράχτη είναι μια πρωτότυπη ιδέα για σπίτια με αυλή ή κήπο. Έχουν αντικαταστήσει τους

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Περίφραξη Οικοπέδου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Παναγιώτης Κ.

Περίφραξη Οικοπέδου - Χαλάνδρι
66 reviews

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην περίφραξη οικοπέδων για το σπίτι και τον κήπο. Διαθέτουμε ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών, οι οποίοι μπορούν να επισκεφθούν το χώρο σας για να κάνουν μελέτη και να σας προτείνουν την καλύτερη λύση για περίφραξη. Κατόπιν, φροντίζουν να προσαρμόσουν το κόστος εργασιών στα δεδομένα που ζητάτε, υποβάλοντας έγγραφη αναλυτική προσφορά. Είμαστε στη διάθεσή σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Ζητήστε μας προσφορά, δωρεάν. 

K Metal KM

Περίφραξη Οικοπέδου - Πειραιάς
82 reviews

Η εταιρία μας ασχολείται με εργασίες για την ασφάλεια του χώρου σας, όπως την περίφραξη οικοπέδου. Οι μάστορές μας έχουν μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο, με πολλές επιτυχώς ολοκληρωμένες εργασίες. Είμαστε κοντά σας ανά πάσα στιγμή, για να σας εξυπηρετήσουμε με εργασίες υψηλής ποιότητας και επαγγελματικό αποτέλεσμα με διάρκεια.

Σωτήρης Β.

Περίφραξη Οικοπέδου - Πετρούπολη
94 reviews

Αναλαμβάνω εργασίες για την περίφραξη οικοπέδου και σπιτιού για πάνω από 20 χρόνια, διαθέτοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία που χρειάζεστε για το χώρο σας. Εξυπηρετώ μια μεγάλη γκάμα για υπηρεσίες περιφράξεων και στόχος μου είναι, να ικανοποιώ τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου. Η ευγένεια που δείχνω στον πελάτη, ο άρτιος εξοπλισμός μου, αλλά και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με κάνουν την ιδανική επιλογή για την εργασία σας. Βρίσκομαι στη διάθεσή σας!

ΝΙΚΟΣ Τ.

Περίφραξη Οικοπέδου - Νέα Ιωνία
132 reviews

Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, ειδικευόμαστε στις οικοδομικές εργασίες και μπορούμε να αναλάβουμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την περίφραξη οικοπέδου. Μας ενδιαφέρει να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και για το λόγο αυτό, προσφέρουμε πάντα επαγγελματικές λύσεις με υπευθυνότητα. Χρησιμοποιούμε υλικά και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες, αλλά πάντα σε προσιτές τιμές. Είμαστε εδώ, για να σας στηρίξουμε σε εργασίες τοποθέτησης, αλλά και συντήρησης περίφραξης, όποτε μας χρειαστείτε!

Σταμάτης Κ.

Περίφραξη Οικοπέδου - Αιγάλεω
30 reviews

Η εταιρία μας αναλαμβάνει εργασίες για την περίφραξη οικοπέδου και κτιρίου. Η πολυετής εμπειρία μας στη μελέτη και την κατασκευή, αλλά και οι τεχνικοί μας, μας καθιστούν ιδανική επιλογή για την εργασία σας. Λειτουργούμε, μελετώντας προσεκτικά το χώρο σας και σχεδιάζουμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εργασιών, με σεβασμό στις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Σχετικές υπηρεσίες