20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Λογιστής

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες λογιστές για το 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες λογιστές και λογιστικά γραφεία


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Αθήνα Αττική 105 52

Η πολύχρονη εμπειρία μου στα Λογιστικά- Φοροτεχνικά θέματα και η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρω σε συνδυασμό πάντα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη αποτελούν για μένα προτεραιότητα στην επαγγελματική μου πορεία όλα αυτά τα χρόνια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασιλης Δημητρελος - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Είμαι ο Βασίλης Δημητρέλος και καθημερινά δίνω οριστικές λύσεις στις λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες που επιθυμείτε. Στο λογιστικό μας γραφείο θα βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη για να μας εμπιστευθείτε για τις ιδιωτικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας να αναλάβουμε κάθε σας λογιστική υποχρέωση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Μάντζαρης - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας, Φοροεξίσωση, δραστηριοποιείται σε παντός είδους λογιστικές αλλά και φοροτεχνικές υπηρεσίες. Σε εμάς θα βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη για να μας εμπιστευθείτε για τις ιδιωτικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας να αναλάβουμε κάθε σας λογιστική υποχρέωση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστασία Χαλκίδου - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Περιστέρι Αττική 121 34

Το φοροτεχνικό γραφείο, Quantum Business & IT Solutions, προσφέρει λογιστικές υπηρεσίες σε επιχειρηματίες. Ιδρύθηκε το 2013 με στόχο να αποτελέσει έναν πολύτιμο συνεργάτη της εταιρείας σας, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε θέματα που αφορούν την χρηματοοικονομική αλλά και τη λογιστική λειτουργία της. Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε αξιόπιστες και ανταγωνιστικές λύσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Κυριακίδης - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Κηφισιά Αττική 145 62

Ονομάζομαι Ηλίας Κυριακίδης και εκπροσωπώ την εταιρία ELG KYRIAKIDES FINANCE S.A. TAX CONSULTANTS που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1987 με σκοπό να συμβάλει, όχι μόνον στην επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα, αλλά και στην ανάδειξη και αξιοποίηση σημαντικών ευκαιριών που πιθανόν να βρίσκονται μέσα στην ίδια την επιχείρηση, στην τοπική, ευρύτερη περιφερειακή, αλλά και στη διεθνή αγορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Χριστόπουλος - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Καλλιθέα Αττική 176 75

Το λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, προσφέρει ανάλογες υπηρεσίες στην περιοχή της Καλλιθέας. Βρισκόμαστε στον χώρο της λογιστικής και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για πολλά χρόνια. Η συνέπεια και η σοβαρότητα μας, δημιούργησαν με την πάροδο του χρόνου ένα ευρύ πελατολόγιο. Καλύπτουμε ένα εύρος αναγκών που μπορεί να έχει ο πελάτης, όπως υπηρεσίες μισθοδοσίας ή ιδρύσεις επιχειρήσεων. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να μας εμπιστευτείτε την δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ecom Accounts Μονοπρόσωπη ΕΠΕ - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία ECOM, προσφέρει αποτελεσματικές λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες. Είμαστε μία επιχείρηση με μακροχρόνια τεχνογνωσία και επιστημονική κατάρτιση τριών γενεών στην παροχή λογιστικών υπηρεσιών, συνδυαζόμενη με τη χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών. Έχουμε ως στόχο, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να έχουν σωστή και άμεση πληροφόρηση σχετικά με το πώς πορεύονται οικονομικά, καθώς και με το πώς επηρεάζονται από αλλαγές στο οικονομικό - νομικό περιβάλλον.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Ζήκος - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Διαθέτω Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο και εξειδικεύομαι στην παροχή Λογιστικών - Φοροτεχνικών Υπηρεσιών για τουλάχιστον 20 χρόνια. Η πολύχρονη εμπειρία, η γνώση και η συνεχής επιμόρφωση συνιστούν μαζί με τη συνέπεια, την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό μας, τους λόγους για τους οποίους μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος μας είναι να παρέχουμε αποτελεσματικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, στους πελάτες μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Φίλιππος Βυλλιώτης - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Βριλήσσια Αττική 152 35

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Λογιστικής, το γραφείο μας έχει καταφέρει να αποτελεί ένα από τα δυναμικότερα λογιστικά γραφεία των Βορείων Προαστίων. Χαρακτηριζόμαστε από ευγένεια, εμπειρία και εχεμύθεια. Σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και λειτουργούμε με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίησή τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Φίλιππος Βυλλιώτης - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Βριλήσσια Αττική 152 35

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Λογιστικής, το γραφείο μας έχει καταφέρει να αποτελεί ένα από τα δυναμικότερα λογιστικά γραφεία των Βορείων Προαστίων. Χαρακτηριζόμαστε από ευγένεια, εμπειρία και εχεμύθεια. Σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και λειτουργούμε με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίησή τους.Βρισκόμαστε στην διάθεσή τους ανά πάσα στιγμή να τους εξυπηρετήσουμε και να αυξήσουμε την δυναμική τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μηνάς Μπούρμπος - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Περιστέρι Αττική 121 34

Το γραφείο, Μηνάς Μπούρμπος, παρέχει λογιστικές υπηρεσίες. Διαθέτοντας 25 χρόνια εμπειρίας στο επάγγελμα, αντιμετωπίζουμε με συνέπεια οποιοδήποτε φορολογικό και λογιστικό πρόβλημα σας απασχολεί και είμαστε συνεχώς ενημερωμένοι για κάθε εξέλιξη και αλλαγή στη φορολογία. Στόχος μας είναι η ποιοτική παροχή των υπηρεσιών μας. Θα είμαστε στη διάθεση σας όταν μας χρειαστείτε, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Καούρας - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Αθήνα Αττική 105 52

Το λογιστικό γραφείο Καούρας Χρήστος & ΣΙΑ, αναλαμβάνει καταθέσεις μισθωτηρίων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της λογιστικής και των φοροτεχνικών υπηρεσιών από το 2000, έχοντας μεγάλη εμπειρία από πολυεθνικές εταιρείες. Η μακροχρόνια εμπειρία, η επαγγελματική μου συνέπεια και η συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις όπως και την άμεση αντίληψη των προβλημάτων του πελάτη για την επιλογή της κατάλληλης για αυτόν λύσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BFCS I.K.E - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Μοσχάτο Αττική 183 45

Παρέχουμε ολοκληρωμένες Λογιστικές - Φοροτεχνικές - Συμβουλευτικές Υπηρεσίες. Στόχοι μας είναι η απόλυτη αποφυγή προστίμων και λοιπών επιβαρύνσεων για την επιχείρησή σας, η έγκαιρη και ορθή προσαρμογή της στο φορολογικό περιβάλλον όπως και και η αρτιότερη λειτουργία και συνεργασία του συνόλου των τμημάτων της επιχείρησης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τσακαλογιάννη Ελένη - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνω οποιαδήποτε λογιστική ή φοροτεχνική εργασία, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της λογιστικής επί σειρά ετών και διαθέτω εξαιρετικούς, άριστα καταρτισμένους συνεργάτες. Στόχος μας είναι η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας, ώστε να τους αλαφρύνουμε από τις χρηματοοικονομικές και φορολογικές τους εκκρεμότητες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτα Γομάτου - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Περιστέρι Αττική 121 34

Το γραφείο μας αναλαμβάνει λογιστικές εργασίες για την επιχείρηση σας. Διαθέτουμε πάνω από 15 χρόνια παρουσίας στις λογιστικές υπηρεσίες και βρισκόμαστε, καθ’ όλη την πορεία μας, δίπλα στις ανάγκες του πελάτη. Εκτός των λογιστικών, αναλαμβάνουμε και συντάξεις φορολογικών δηλώσεων καθώς και φοροτεχνικές υπηρεσίες. Θα χαρούμε πολύ, να επικοινωνήσετε μαζί μας και να δώσουμε μία λύση σχετικά με τις δικές σας λογιστικές υποθέσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Λογιστής  - 20 επαγγελματίες Λογιστές