20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Λογιστής

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες λογιστές για το 2017

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες λογιστές και λογιστικά γραφεία


Ελένη Κροκίδου - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Νίκαια Αττική 184 51

Είμαι η Ελένη Κροκίδου και εδώ και χρόνια δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στις λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες με βάση τις επιθυμίες των πελατών μου και με κύριο στόχο την αποβολή του άγχους τους για αυτά τα ζητήματα. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και εξαιρετικό χειρισμό διαφόρων λογιστικών προγραμμάτων. Είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να δώσω άμεσες λύσεις στα λογιστικά σας προβλήματα. Περιμένω να ανταποκριθώ στο αίτημά σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Account4u Λογιστικά-Φοροτεχνικά-Ασφάλειες Άννυ Αντωνοπούλου - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Η εταιρία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και δραστηριοποιείται σε παντός είδους λογιστικές αλλά και φοροτεχνικές υπηρεσίες με γνώμονα τις ανάγκες και το συμφέρον σας. Σε εμάς θα βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη για να μας εμπιστευθείτε για τις ιδιωτικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας να αναλάβουμε κάθε σας λογιστική υποχρέωση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτα Γομάτου - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Περιστέρι Αττική 121 34

Το γραφείο μας αναλαμβάνει λογιστικές εργασίες για την επιχείρηση σας. Διαθέτουμε πάνω από 15 χρόνια παρουσίας στις λογιστικές υπηρεσίες και βρισκόμαστε, καθ’ όλη την πορεία μας, δίπλα στις ανάγκες του πελάτη. Εκτός των λογιστικών, αναλαμβάνουμε και συντάξεις φορολογικών δηλώσεων καθώς και φοροτεχνικές υπηρεσίες. Θα χαρούμε πολύ, να επικοινωνήσετε μαζί μας και να δώσουμε μία λύση σχετικά με τις δικές σας λογιστικές υποθέσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Μάντζαρης - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας, Φοροεξίσωση, δραστηριοποιείται σε παντός είδους λογιστικές αλλά και φοροτεχνικές υπηρεσίες. Σε εμάς θα βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη για να μας εμπιστευθείτε για τις ιδιωτικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας να αναλάβουμε κάθε σας λογιστική υποχρέωση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστασία Χαλκίδου - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Περιστέρι Αττική 121 34

Το φοροτεχνικό γραφείο, Quantum Business & IT Solutions, προσφέρει λογιστικές υπηρεσίες σε επιχειρηματίες. Ιδρύθηκε το 2013 με στόχο να αποτελέσει έναν πολύτιμο συνεργάτη της εταιρείας σας, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε θέματα που αφορούν την χρηματοοικονομική αλλά και τη λογιστική λειτουργία της. Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε αξιόπιστες και ανταγωνιστικές λύσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Αλεξανδρής - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Ηράκλειο Αττική 141 22

Ονομάζομαι Δημήτρης Αλεξανδρής, είμαι Λογιστής και ιδιοκτήτης του Λογιστικού - Φοροτεχνικού Γραφείου Αλεξανδρής Δημήτριος Κ. Το γραφείο μας παρέχει Λογιστικές - Φοροτεχνικές υπηρεσίες κάθε είδους. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με υψηλό επίπεδο γνώσεων και εξοικείωσης με τα λογιστικά προγράμματα. Είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να σας εξυπηρετήσω με ιδιαίτερα οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SAKG Φοροτεχνική - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μας, Sakg δραστηριοποιείται στις φορολογικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες.Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την διεκπεραίωση κάθε είδους φορολογικής σας υπόθεσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χαρά Σάρλη - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Είμαι η Χαρά Σαρλή, λογίστρια με πολυετή εμπειρία σε παντός είδους λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες.Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την διεκπεραίωση κάθε είδους φορολογικής σας υπόθεσης. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η εμπειρία, η προσοχή στην λεπτομέρεια και ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Ζήκος - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Διαθέτω Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο και εξειδικεύομαι στην παροχή Λογιστικών - Φοροτεχνικών Υπηρεσιών για τουλάχιστον 20 χρόνια. Η πολύχρονη εμπειρία, η γνώση και η συνεχής επιμόρφωση συνιστούν μαζί με τη συνέπεια, την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό μας, τους λόγους για τους οποίους μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος μας είναι να παρέχουμε αποτελεσματικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, στους πελάτες μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θωμάς Κουτσόπουλος - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Αθήνα Αττική 105 52

Tο γραφείο μας δραστηριοποιείται τα τελευταία 40 χρόνια σε λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα. Η μεγάλη μας εμπειρία και υπευθυνότητα σε συνδυασμό με μια πλήρως καταρτισμένη ομάδα συνεργατών παρέχουν στους πελάτες μας τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου να αντιμετωπίσουν το δαιδαλώδες φορολογικό σύστημα της χώρας μας και να έχουν το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος για τους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας, LexCensea, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των λογιστικών υπηρεσιών αναλαμβάνει με απόλυτη επιτυχία την υποστήριξη του φορολογικού σας ελέγχου, για τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κούρος Κομνηνός - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Δραστηριοποιούμαι στις λογιστικές και φοροτεχνικές εργασίες. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η άμεση και υπεύθυνη ικανοποίηση των πελατών μου.Μαζί με τους συνεργάτες μου έχουμε πολυετή εμπειρία και αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με άριστες γνώσεις και παραδίδω τέλεια αποτελέσματα. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Κατσαρός - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Πετρούπολη Αττική 132 31

Το Λογιστικό - Φοροτεχνικό γραφείο εδώ και δεκατέσσερα χρόνια προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε είδους επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες, με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις και εξασφαλίζουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε μία ευρεία γκάμα λογιστικών υπηρεσιών είτε αφορούν ιδιώτες είτε επιχειρήσεις.Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Καούρας - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Αθήνα Αττική 105 52

Το λογιστικό γραφείο Καούρας Χρήστος & ΣΙΑ, αναλαμβάνει καταθέσεις μισθωτηρίων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της λογιστικής και των φοροτεχνικών υπηρεσιών από το 2000, έχοντας μεγάλη εμπειρία από πολυεθνικές εταιρείες. Η μακροχρόνια εμπειρία, η επαγγελματική μου συνέπεια και η συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις όπως και την άμεση αντίληψη των προβλημάτων του πελάτη για την επιλογή της κατάλληλης για αυτόν λύσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μηνάς Μπούρμπος - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Περιστέρι Αττική 121 34

Το γραφείο, Μηνάς Μπούρμπος, παρέχει λογιστικές υπηρεσίες. Διαθέτοντας 25 χρόνια εμπειρίας στο επάγγελμα, αντιμετωπίζουμε με συνέπεια οποιοδήποτε φορολογικό και λογιστικό πρόβλημα σας απασχολεί και είμαστε συνεχώς ενημερωμένοι για κάθε εξέλιξη και αλλαγή στη φορολογία. Στόχος μας είναι η ποιοτική παροχή των υπηρεσιών μας. Θα είμαστε στη διάθεση σας όταν μας χρειαστείτε, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Λογιστής  - 20 επαγγελματίες Λογιστές