20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Λογιστής

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες λογιστές για το 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες λογιστές και λογιστικά γραφεία


Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας, LexCensea, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των λογιστικών υπηρεσιών αναλαμβάνει με απόλυτη επιτυχία την υποστήριξη του φορολογικού σας ελέγχου, για τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτα Γομάτου - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Περιστέρι Αττική 121 34

Το γραφείο μας αναλαμβάνει λογιστικές εργασίες για την επιχείρηση σας. Διαθέτουμε πάνω από 15 χρόνια παρουσίας στις λογιστικές υπηρεσίες και βρισκόμαστε, καθ’ όλη την πορεία μας, δίπλα στις ανάγκες του πελάτη. Εκτός των λογιστικών, αναλαμβάνουμε και συντάξεις φορολογικών δηλώσεων καθώς και φοροτεχνικές υπηρεσίες. Θα χαρούμε πολύ, να επικοινωνήσετε μαζί μας και να δώσουμε μία λύση σχετικά με τις δικές σας λογιστικές υποθέσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Κατσαρός - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Πετρούπολη Αττική 132 31

Το Λογιστικό - Φοροτεχνικό γραφείο εδώ και δεκατέσσερα χρόνια προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε είδους επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες, με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις και εξασφαλίζουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε μία ευρεία γκάμα λογιστικών υπηρεσιών είτε αφορούν ιδιώτες είτε επιχειρήσεις.Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ecom Accounts Μονοπρόσωπη ΕΠΕ - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία ECOM, προσφέρει αποτελεσματικές λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες. Είμαστε μία επιχείρηση με μακροχρόνια τεχνογνωσία και επιστημονική κατάρτιση τριών γενεών στην παροχή λογιστικών υπηρεσιών, συνδυαζόμενη με τη χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών. Έχουμε ως στόχο, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να έχουν σωστή και άμεση πληροφόρηση σχετικά με το πώς πορεύονται οικονομικά, καθώς και με το πώς επηρεάζονται από αλλαγές στο οικονομικό - νομικό περιβάλλον.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Account4u Λογιστικά-Φοροτεχνικά-Ασφάλειες Άννυ Αντωνοπούλου - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Η εταιρία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και δραστηριοποιείται σε παντός είδους λογιστικές αλλά και φοροτεχνικές υπηρεσίες με γνώμονα τις ανάγκες και το συμφέρον σας. Σε εμάς θα βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη για να μας εμπιστευθείτε για τις ιδιωτικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας να αναλάβουμε κάθε σας λογιστική υποχρέωση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Χριστόπουλος - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Καλλιθέα Αττική 176 75

Το λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, προσφέρει ανάλογες υπηρεσίες στην περιοχή της Καλλιθέας. Βρισκόμαστε στον χώρο της λογιστικής και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για πολλά χρόνια. Η συνέπεια και η σοβαρότητα μας, δημιούργησαν με την πάροδο του χρόνου ένα ευρύ πελατολόγιο. Καλύπτουμε ένα εύρος αναγκών που μπορεί να έχει ο πελάτης, όπως υπηρεσίες μισθοδοσίας ή ιδρύσεις επιχειρήσεων. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να μας εμπιστευτείτε την δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλίας Κυριακίδης - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Κηφισιά Αττική 145 62

Ονομάζομαι Ηλίας Κυριακίδης και εκπροσωπώ την εταιρία ELG KYRIAKIDES FINANCE S.A. TAX CONSULTANTS που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1987 με σκοπό να συμβάλει, όχι μόνον στην επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα, αλλά και στην ανάδειξη και αξιοποίηση σημαντικών ευκαιριών που πιθανόν να βρίσκονται μέσα στην ίδια την επιχείρηση, στην τοπική, ευρύτερη περιφερειακή, αλλά και στη διεθνή αγορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κούρος Κομνηνός - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Δραστηριοποιούμαι στις λογιστικές και φοροτεχνικές εργασίες. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η άμεση και υπεύθυνη ικανοποίηση των πελατών μου.Μαζί με τους συνεργάτες μου έχουμε πολυετή εμπειρία και αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με άριστες γνώσεις και παραδίδω τέλεια αποτελέσματα. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστασία Χαλκίδου - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Περιστέρι Αττική 121 34

Το φοροτεχνικό γραφείο, Quantum Business & IT Solutions, προσφέρει λογιστικές υπηρεσίες σε επιχειρηματίες. Ιδρύθηκε το 2013 με στόχο να αποτελέσει έναν πολύτιμο συνεργάτη της εταιρείας σας, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε θέματα που αφορούν την χρηματοοικονομική αλλά και τη λογιστική λειτουργία της. Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε αξιόπιστες και ανταγωνιστικές λύσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Καούρας - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Αθήνα Αττική 105 52

Το Λογιστικό μου Γραφείο “Καούρας Χρήστος & ΣΙΑ Ο.Ε.” εξειδικεύεται στην παροχή Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών από το 2000. Διαθέτω 5ετή εμπειρία από το φορολογικό τμήμα της ελεγκτικής εταιρείας Ernst and Young, με την οποία είχα συνεργασία ως ελεύθερος επαγγελματίας για την έκδοση Φορολογικών Πιστοποιητικών μεγάλων Πολυεθνικών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασιλης Δημητρελος - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Είμαι ο Βασίλης Δημητρέλος και καθημερινά δίνω οριστικές λύσεις στις λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες που επιθυμείτε. Στο λογιστικό μας γραφείο θα βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη για να μας εμπιστευθείτε για τις ιδιωτικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας να αναλάβουμε κάθε σας λογιστική υποχρέωση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τσακαλογιάννη Ελένη - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Ίλιον Αττική 131 21

Αναλαμβάνω οποιαδήποτε λογιστική ή φοροτεχνική εργασία, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της λογιστικής επί σειρά ετών και διαθέτω εξαιρετικούς, άριστα καταρτισμένους συνεργάτες. Στόχος μας είναι η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας, ώστε να τους αλαφρύνουμε από τις χρηματοοικονομικές και φορολογικές τους εκκρεμότητες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Αλεξανδρής - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Ηράκλειο Αττική 141 22

Ονομάζομαι Δημήτρης Αλεξανδρής, είμαι Λογιστής και ιδιοκτήτης του Λογιστικού - Φοροτεχνικού Γραφείου Αλεξανδρής Δημήτριος Κ. Το γραφείο μας παρέχει Λογιστικές - Φοροτεχνικές υπηρεσίες κάθε είδους. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με υψηλό επίπεδο γνώσεων και εξοικείωσης με τα λογιστικά προγράμματα. Είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να σας εξυπηρετήσω με ιδιαίτερα οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χαρά Σάρλη - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Είμαι η Χαρά Σαρλή, λογίστρια με πολυετή εμπειρία σε παντός είδους λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες.Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα την διεκπεραίωση κάθε είδους φορολογικής σας υπόθεσης. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η εμπειρία, η προσοχή στην λεπτομέρεια και ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Μάντζαρης - Λογιστικά Γραφεία

Λογιστής - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρία μας, Φοροεξίσωση, δραστηριοποιείται σε παντός είδους λογιστικές αλλά και φοροτεχνικές υπηρεσίες. Σε εμάς θα βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη για να μας εμπιστευθείτε για τις ιδιωτικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας να αναλάβουμε κάθε σας λογιστική υποχρέωση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Λογιστής  - 20 επαγγελματίες Λογιστές
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…