Μοτέρ Γκαραζόπορτας - Μηχανισμοί

Βρες τους Καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Μοτέρ Γκαραζόπορτας - Μηχανισμοί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Μηχανισμοί Γκαραζόπορτας: Τί χρειάζεται να γνωρίζεις;

Οι μηχανισμοί γκαραζόπορτας, αποτελούν βασικό κριτήριο επιλογής όταν αποφασίσεις ότι θες να προχωρήσεις με την τοποθέτηση γκαραζόπορτας. Οι μηχανισμοί στις γκαραζόπορτες, είναι εκείνο το στοιχείο που συμβάλλει στην ενίσχυση της προστασίας τόσο των αυτοκινήτων όσο και των ιδιοκτητών κατά την είσοδο στο πάρκινγκ του σπιτιού.

3 Τύποι Γκαραζόπορτας

Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη μηχανισμών στις γκαραζόπορτες που μπορείς να επιλέξεις με βάση τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, μάς ενημέρωσαν για τους βασικούς μηχανισμούς λειτουργίας μία γκαραζόπορτας:

Αυτόματη Γκαραζόπορτα: Η αυτόματη γκαραζόπορτα, αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές καθώς προσφέρει τεράστια ευκολία για όλους όσους έχουν πάρκινγκ. Το άνοιγμα και το κλείσιμο της γκαραζόπορτας πραγματοποιείται με ειδικό τηλεχειριστήριο. Αν και υπάρχει η φήμη ότι η τιμή της είναι υψηλή, αυτό δεν ισχύει καθώς πλέον υπάρχουν στην αγορά οικονομικές αυτόματες γκαραζόπορτες που μπορούν να καλύψουν οποιονδήποτε προϋπολογισμό. Ακόμη, μπορείς να εντάξεις τον μηχανισμό της γκαραζόπορτας με το σύστημα αυτοματισμού του κτιρίου ή του σπιτιού σου.

Χειροκίνητη Γκαραζόπορτα:  Η χειροκίνητη γκαραζόπορτα, δεν αποτελεί την πιο βολική επιλογή, καθώς το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας γίνεται χειροκίνητα και έτσι κάθε φορά που κάποιος θέλει να εισέλθει ή να εξέλθει από το γκαράζ, είναι απαραίτητο να σηκώνει την πόρτα με μία ειδική λαβή. Για να παρέχει ασφάλεια ο συγκεκριμένος μηχανισμός, κλειδώνει στις δύο κάτω γωνίες της.

Πέρα από τον μηχανισμό λειτουργίας μίας γκαραζόπορτας, υπάρχουν και διαφορετικά μοτέρ στις γκαραζόπορτες με βάση την κίνησή τους.

Είδη Μοτέρ Γκαραζόπορτας

Οι μηχανισμοί ανοίγματος στις γκαραζόπορτες, με την εξέλιξη της τεχνολογίας εξυπηρετούν οποιονδήποτε χώρο, ανάγκη και προϋπολογισμό. Οι μηχανισμοί και τα μοτέρ γκαραζόπορτας λοιπόν ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας τους, μπορούν να χωριστούν στις εξής κατηγορίες:

 • Μοτέρ Συρόμενης πόρτας, που κυλίεται συνήθως με ρόδες

 • Μοτέρ Ανοιγόμενης πόρτας, όπως μία πόρτα σπιτιού που περιστρέφεται γύρω από έναν ακριανό κάθετο άξονα

 • Μοτέρ για ρολά

 • Μοτέρ για Σπαστές Γκαραζόπορτες, δηλαδή ένα ή δύο φύλλα που διπλώνουν

 • Μοτέρ για Μονοκόμμματες, συνήθως περιστρέφεται γύρω από έναν οριζόντιο άξονα και ανοίγει προς τα επάνω

Τα μοτέρ και οι διάφοροι μηχανισμοί για γκαραζόπορτες είναι γενικά ανθεκτικά μηχανήματα που σπάνια θα παρουσιάσουν ανάγκες επισκευής και service. Ωστόσο και οι καλύτεροι μηχανισμοί γκαραζόπορτες, σε κάποιο σημείο μπορεί να παρουσιάσουν βλάβη και να χρειαστούν επισκευή.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, συνιστούν τακτική συντήρηση στις γκαραζόπορτες και μάς έδωσαν μία λίστα με βασικές συμβουλές θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις το σέρβις γκαραζόπορτας.

6 Συμβουλές για να μην χρειαστείς επισκευή γκαραζόπορτας!

Για να αποφύγεις τις διάφορες βλάβες και να διατηρήσεις το μηχανισμό της γκαραζόπορτάς σου σε καλή κατάσταση υπάρχουν κάποιες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις.

 • Φρόντιζε για την τακτική συντήρηση του μηχανισμού της πόρτας σου.

 • Αν ακούσεις περίεργους θορύβους από το μοτέρ της γκαραζόπορτάς σου, επικοινώνησε αμέσως με έναν τεχνικό.

 • Λάδωνε συχνά τους μεντεσέδες και τα ροδάκια της πόρτας σου, ώστε να μην επιβαρύνεται η λειτουργία του μηχανισμού.

 • Αν η πόρτα δεν ανταποκρίνεται στο τηλεκοντρόλ, δοκίμασε να του αλλάξεις μπαταρίες, για να βεβαιωθείς ότι το πρόβλημα προέρχεται όντως από το μηχανισμό.

 • Κάνε ετήσιο έλεγχο και καθαρισμό στην πλακέτα του μοτέρ.

Στις πόρτες οροφής, πρέπει να ελέγχονται τακτικά και να αλλάζονται όποτε είναι απαραίτητο τα ελατήρια της πόρτας.

Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές είναι αρκετά δύσκολο, όχι όμως και απίθανο, να παρουσιάσει κάποια βλάβη ο μηχανισμός ή να χρειαστεί επισκευή μοτέρ γκαραζόπορτας. Οι καιρικές συνθήκες, η συχνή αλλά και λανθασμένη πολλές φορές χρήση μπορεί να οδηγήσουν το μηχανισμό σου στο service.

Τα πιο συνηθισμένα σημάδια που θα σε βάλουν σε υποψίες ότι ο μηχανισμός της γκαραζόπορτας σου θα χρειαστεί επισκευή είναι:

 • Η πόρτα δεν ανοίγει ή δεν κλείνει.

 • Η πόρτα ανοίγει ή κλείνει μέχρι τη μέση.

 • Το τηλεκοντρόλ δεν λειτουργεί ή η γκαραζόπορτα δεν ανταποκρίνεται στο τηλεκοντρόλ.

 • Το μοτέρ ακούγεται να λειτουργεί, αλλά η πόρτα δεν ανταποκρίνεται.

Εφόσον διαπιστώσεις ότι πράγματι κάτι δεν πάει καλά με το μοτέρ της γκαραζόπορτας ή με τα υπόλοιπα εξαρτήματά της, το επόμενο που θα σε απασχολήσει είναι το κόστος επισκευής. Εάν το πρόβλημα οφείλεται στο μοτέρ, τότε πρέπει να γνωρίζει ότι οι τιμές στα μοτέρ δεν είναι σταθερές. Διάβασε παρακάτω και μάθε τους παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος στα μοτέρ.

Από τι εξαρτώνται οι τιμές στα μοτέρ γκαραζόπορτας;

 1. Εταιρεία προέλευσης

 2. Μοντέλο Γκαραζόπορτας

 3. Βάρος Γκαραζόπορτας

 4. Δύναμη Μοτέρ

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν αξιόπιστα τόσο την εγκατάσταση ή την επισκευή μοτέρ γκαραζόπορτας, όσο και την προμήθειά σου με τα καλύτερα μοτέρ της αγοράς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και την τοποθέτησή τους. Διαθέτοντας εκτενείς τεχνικές γνώσεις και σύγχρονο εξοπλισμό μπορούν να σε βοηθήσουν με κάθε εργασία για την τοποθέτηση ή επισκευή μηχανισμού γκαραζόπορτας.

Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος μηχανισμών γκαραζόπορτας και των μοτέρ και επίλεξε τον καταλληλότερο για σένα επαγγελματία.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Φίλιππος Στούκας
22 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός, ευγενικός, γρήγορος και οικονομικός!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
13 αξιολογήσεις
Άψογη συνεννόηση, συνέπεια και ταχύτητα. Συνιστάται ανεπιφύλακτα!
Παναγιώτης Κουρούκλης
66 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση. Άριστο συνεργείο!
Σπύρος Κοντονής
12 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση!
Κλειδόραμα -
35 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας στη δουλειά του, συνεπής και επεξηγηματικός για την εργασία του και το κόστος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.
194 αξιολογήσεις
Πολύ καλό!
Σχετικά άρθρα
Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου, οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση
Όλοι έχουμε ακούσει μια ιστορία για κάποιον που κοιμόταν, ενώ μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ή για κάποιον άλλον που γύρισε και το βρήκε
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει