Εξυπηρετούμε κανονικά τηρώντας τα μέτρα Υγιεινής

Καθαρισμός Τζακιού & Καμινάδας

Εγγυόμαστε να γίνουν όλα όπως θες!
π.χ.: Κατασκευή, Επισκευή
 • Κατασκευή / Τοποθέτηση / Μετατροπή
 • Επισκευή
 • Καθαρισμό Τζακιού / Καμινάδας
π.χ.: Σήμερα, Τις προσεχείς ημέρες
 • Σήμερα (αποκλειστικά)
 • Το αργότερο μέσα στις επόμενες 2 ημέρες
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένη ημερομηνία
Πώς λειτουργεί το Douleutaras
1
Μας περιγράφεις την εργασία που θέλεις να πραγματοποιήσεις
2
Μέσα σε 10'' σου προτείνουμε τους καλύτερους επαγγελματίες που θα έρθουν σε επαφή μαζί σου
3
Επιλέγεις τον καταλληλότερο για την εργασία σου

Αξιολόγηση εργασιών

4.7

μέσος όρος από 410 αξιολογήσεις πελατών

Πετρος Μ.
4.8

Παρά πολυ καλή εξυπηρέτηση

Για: SERVICE 24
Αμαλια Σ.
5.0

Συνεπής και άψογος επαγγελματίας

Για: Νίκος Κωστόπουλος
Ζωη Ρ.
5.0

Εξαιρετικός επαγγελματίας! Τυπικότατος στους χρόνους. Ανταποκρίθηκε άμεσα και βρήκε την οικονομικότερη λύση στο πρόβλημά μας. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Για: Νίκος Κωστόπουλος
Εμμανουηλιδου Ε.
5.0

Σωστός επαγγελματίας γρήγορη εξυπηρέτηση συνεπής άνθρωπος Εξαιρετική δουλειά ανώτερη της τιμή του Θα ξανασυνεργαστώ μαζί του Σας ευχαριστώ κύριε Βαγγέλη

Για: Ευάγγελος Βεντούρης
Νίκος Δ.
4.9

Συνεπής και γρήγοροι. Και ευγενικοί

Για: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 1.181 αντίστοιχες εργασίες:
30€ - 100€
Καθαρισμό τζακιού ή καμινάδας από
30€
Κατασκευή, τοποθέτηση ή μετατροπή τζακιού από
80€
Επισκευή τζακιού από
50€

Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Δες χρήσιμες πληροφορίες

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής
Seller photo
Νίκος Καζαντζίδης & Υιός
Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου

Ονομάζομαι Νίκος Καζαντζίδης και μαζί με το έμπειρο προσωπικό μου αναλαμβάνουμε οτιδήποτε χρειάζεται το τζάκι και η καμινάδα σας.…

4.9
(55)
4.8
Ποιότητα εργασίας
4.9
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.8
Τιμή
Douleutaras.gr logo
Νίκος Κωστόπουλος
Ραφήνα

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, εξειδικεύομαι στις κατασκευές και τους καθαρισμούς τζακιών, όπου προσφέρω επαγγελματικές λύσεις για κ…

4.8
(76)
4.7
Ποιότητα εργασίας
4.9
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.5
Τιμή
Douleutaras.gr logo
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ
Ηράκλειο

Είμαι υπεργολάβος με εμπειρία σε μικρά και μεγάλα έργα για τζάκια. Για παραδοσιακά και ενεργειακά τζάκια, είμαι ο κατάλληλος επαγ…

4.9
(16)
4.9
Ποιότητα εργασίας
4.9
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.6
Τιμή
Seller photo
SERVICE 24
Παλαιό Φάληρο

Είμαστε εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον κλάδο και εξυπηρετούμε όλες τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων που αφορούν τζάκια, ψυ…

4.4
(691)
4.4
Ποιότητα εργασίας
4.5
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.1
Τιμή
Seller photo
Χάρης Δούκας
Κόρινθος

Είμαι ο Χάρης Δούκας, ιδιοκτήτης της επιχείρησης Τζάκια Δούκας, η οποία ξεκίνησε το 1984 με την κατασκευή και τοποθέτηση τζακιών …

5.0
(3)
Ποιότητα εργασίας
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
Τιμή

Συχνές Ερωτήσεις

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται ο καθαρισμός τζακιού;

Ο καθαρισμός τζακιού - καμινάδας πρέπει να γίνεται, τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Η ιδανική περίοδος για την εργασία είναι μετά το τέλος χρήσης του τζακιού, δηλαδή μετά το χειμώνα. Έτσι, εξασφαλίζεις την καλή κατάσταση του τζακιού σου για την επόμενη περίοδο χρήσης. Επίσης, θεωρείται πολύ καλή ιδέα να κάνεις καθαρισμό καμινάδας το φθινόπωρο, πριν χρησιμοποιήσεις ξανά το τζάκι.

Μάθε περισσότερα

Πόσο κοστίζει ο καθαρισμός τζακιού και καμινάδας;

Το σύνηθες κόστος για ολοκληρωμένο καθαρισμό καμινάδας τζακιού από εξειδικευμένο επαγγελματία μας είναι στα 30€ +ΦΠΑ. Αύξηση στην τιμή καθαρισμού μπορεί να προκύψει, αν χρειαστούν μερεμέτια και επισκευές, πέρα από τον καθαρισμό. 

Για παράδειγμα, μια αντικατάσταση κόκορα, τυπικά μπορεί να κοστίσει γύρω στα 50-80€. Όσο για την αντικατάσταση σε σπασμένα πυρότουβλα, το κόστος κυμαίνεται μεταξύ 45-60€. Αν θέλεις να πάρεις προσωποποιημένη προσφορά, ειδικά για τις ανάγκες σου, απλά συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας και θα σε φέρουμε σε επαφή με κατάλληλο επαγγελματία στην περιοχή σου!

καθαρισμός καμινάδας
Μάθε περισσότερα

Γιατί είναι απαραίτητος ο καθαρισμός τζακιού και καμινάδας;

Ο σωστός καθαρισμός καμινάδας του τζακιού σου θα σου προσφέρει πιο αποδοτική θέρμανση χώρου, αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια από πιθανότητα φωτιάς. Οι αιτίες που προκαλούν συσσώρευση βρωμιάς στο τζάκι σου είναι οι εξής:

 • Το ψήσιμο στο τζάκι, είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που επιβαρύνεται η καμινάδα. Το λίπος που πέφτει στα κάρβουνα από το ψήσιμο, καίγεται και δημιουργούνται λιπαρά τοιχώματα στο εσωτερικό του τζακιού, στα οποία προσκολλάται η καπνιά.

 • Η καύση ξύλων, τα οποία δεν συνιστώνται για καύση, αποτελεί βασική αιτία που μπουκώνει η καμινάδα και απαιτείται καθαρισμός. Σε αυτό συγκαταλέγεται και η καύση σκουπιδιών μέσα στο τζάκι, καθώς και πλαστικών.

 • Κατασκευαστικά λάθη μπορούν να αυξήσουν τη συχνότητα της ανάγκης για καθαρισμό τζακιού, καθώς οι γωνίες στην καμινάδα εμποδίζουν τη διαδρομή του καπνού προς το εξωτερικό του σπιτιού. Σαν αποτέλεσμα ο καθαρισμός καμινάδας κρίνεται απαραίτητος, για να αφαιρεθούν κατάλοιπα που εμποδίζουν τη λειτουργία της.

Μαζί με τον καθαρισμό τζακιού, συστήνεται να φροντίσεις και για τον καθαρισμό πυρότουβλων τζακιού. Με τον τρόπο αυτό, θα έχεις ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για το τζάκι σου, το οποίο θα γίνει και πιο αποδοτικό.

Μάθε περισσότερα

Τι πρέπει να κάνεις πριν το καθάρισμα τζακιού & καμινάδας, σε ενεργειακό ή παραδοσιακό τζάκι;

Η προετοιμασία για τον καθαρισμό τζακιού περιλαμβάνει κάποιες απλές ενέργειες, με τις οποίες φροντίζεις για την ασφάλεια του χώρου, αλλά και την προσωπική σου. Η ασφάλεια είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξεις στον καθαρισμό ενεργειακού τζακιού ή παραδοσιακού. Πριν γίνει ο καθαρισμός τζακιού, είναι καλό να κάνεις τα εξής:

 • Έλεγξε την καμινάδα για φωλιές ζώων.

 • Κάλυψε το γύρω χώρο με πλαστικά καλύμματα & παλιά χαλιά.

 • Αγόρασε μια μάσκα και ειδικά γάντια (για να αποφύγεις την επαφή με τη στάχτη).

 • Καθάρισε τα υπολείμματα στάχτης από την εστία.

Μάθε περισσότερα

Ποιες εργασίες περιλαμβάνουν οι καθαρισμοί τζακιών;

 • ​​​​​​Σφράγισμα εστίας τζακιού

 • Καθαρισμός εσωτερικών τοιχωμάτων τζακιού

 • Αναγκαίες επισκευές τζακιού - καμινάδας

 • Καθαρισμός πυρότουβλων

Αναλυτικά, οι εργασίες έχουν ως εξής:

 • Οι επαγγελματίες καθαρισμού τζακιών της πλατφόρμας μας, φροντίζουν για την καθαριότητα του τζακιού και της καμινάδας, αλλά και του χώρου όπου γίνεται η εργασία. Αρχικά, σφραγίζουν την εστία, ώστε να μη λερωθεί ο χώρος γύρω από το τζάκι και χρησιμοποιούν ειδικές βούρτσες και ράβδους, ώστε να αρχίσει ο καθαρισμός.

 • Σε περιπτώσεις που η καμινάδα του τζακιού είναι ορατή, ο καθαρισμός του τζακιού ξεκινάει από κάτω προς τα πάνω. Σε αντίθετη περίπτωση, ο καθαρισμός γίνεται από πάνω προς τα κάτω. Τα συνεργεία μας, με τον ειδικό τους εξοπλισμό, απομακρύνουν από το τζάκι σου την πίσσα, την ρητίνη και την κάπνα που προσκολλάται στα τοιχώματα στο εσωτερικό του τζακιού και της καμινάδας κατά την καύση.

 • Σε ειδικές περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να γίνουν μικρο-επισκευές στο τζάκι ή την καμινάδα. Για παράδειγμα, ίσως χρειαστεί να αντικατασταθούν κάποια σπασμένα τούβλα. Τέτοιες εργασίες κάνουν τον καθαρισμό καμινάδας πιο δύσκολο και αυξάνουν το κόστος των εργασιών. Ωστόσο, πολλές φορές ο καθαρισμός ενεργειακού τζακιού και παραδοσιακού τζακιού δεν είναι ολοκληρωμένος, χωρίς τέτοια μερεμέτια.

 • Ο καθαρισμός πυρότουβλων τζακιού είναι μια εργασία που αναλαμβάνουν πολύ συχνά τα συνεργεία της πλατφόρμας μας. Αν λοιπόν, θέλεις να φαίνεται το τζάκι σου σαν καινούργιο, ο καθαρισμός πυρότουβλων τζακιού είναι η εργασία που χρειάζεσαι.

καθαρισμός τζακιού
Μάθε περισσότερα

Ποιες περιοχές εξυπηρετούν οι επαγγελματίες μας;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες για καθαρισμούς τζακιών σε όλη την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Είτε ψάχνεις για καθαρισμούς τζακιών στα βόρεια προάστια, στο κέντρο ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή, είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε τους ανθρώπους που θα κάνουν το τζάκι σου σαν καινούργιο.

Μάθε περισσότερα

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για καθαρισμό τζακιού - καμινάδας;

​​​​

 • Αξιολογημένοι επαγγελματίες

 • Έμπειροι τζακάδες

 • Σύγχρονος εξοπλισμός καθαρισμού τζακιών

 • Προσιτές τιμές καθαρισμού

 • Δωρεάν διαδικασία εύρεσης επαγγελματία

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες θέρμανσης, για να αναλάβουν τη συντήρηση του τζακιού σου ή ό,τι άλλο χρειαστείς. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό, θα φροντίσουν για τον ολοκληρωμένο καθαρισμό καμινάδας και τζακιού, στην πιο προσιτή τιμή.

Ο καθαρισμός τζακιού  - καμινάδας είναι μια εργασία, για την οποία θα χρειαστείς μόνο τους καλύτερους! Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα σου βρούμε τον κατάλληλο επαγγελματία στην περιοχή σου, για να σου δώσει προσφορά!

Μάθε περισσότερα

Καθαρισμός εστίας τζακιού σε 4 βήματα!

1. Προμηθεύσου τα απαραίτητα.

Αρχικά φρόντισε για τον εαυτό σου. Μην καθαρίσεις το τζάκι σου χωρίς την ειδική μάσκα. Η εισπνοή της στάχτης είναι ιδιαίτερα επιβλαβής για τον ανθρώπινο οργανισμό. Βρες πρόχειρα ρούχα που δεν σε πειράζει να λερωθούν και γάντια για να προστατεύσεις τα χέρια σου.
Ακόμα θα χρειαστείς έναν άδειο κουβά, έναν κουβά με νερό, ένα πανί και ένα μικρό σκουπάκι. Ο αποτελεσματικός καθαρισμός πυρότουβλων τζακιού απαιτεί, επίσης, τη χρήση μιας συρματόβουρτσας, γι’ αυτό φρόντισε να την βάλεις στη λίστα με τα απαραίτητα, πριν ξεκινήσεις.  

2. Προετοίμασε τον χώρο.

Ο καθαρισμός εστίας τζακιού είναι, όπως μπορείς να φανταστείς, μια δουλειά με αρκετή βαβούρα. Αν δεν θέλεις να έχεις να καθαρίσεις και το χαλί μετά, φρόντισε να το καλύψεις. Τοποθέτησε μπροστά από το τζάκι σου κάποιο παλιό κάλυμμα, εφημερίδες ή ένα κομμάτι από νάυλον.
Ο καθαρισμός πυρότουβλων τζακιού δημιουργεί παρόμοια αναστάτωση στο σπίτι, με αυτή του καθαρισμού της καμινάδας. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρύνεις τα έπιπλα που βρίσκονται πολύ κοντά, ώστε να μην "κάτσει" η στάχτη πάνω τους.

3. Πάρε θέση και ετοιμάσου.

Αν δεν έχεις αγοράσει κάποιο ειδικό καθαριστικό, έχουμε μια απλή, σπιτική συνταγή. Διέλυσε σε 2 λίτρα νερό μισό φλιτζάνι χλωρίνη και 6 κ.σ. μαγειρική σόδα. Τοποθέτησε μπροστά στο τζάκι σου όλα τα εργαλεία και καθαριστικά που θα χρησιμοποιήσεις.
Είναι σημαντικό να έχεις όλα τα απαραίτητα κοντά σου, πριν ξεκινήσει ο καθαρισμός εστίας και ο καθαρισμός πυρότουβλων τζακιού. Σε αντίθετη περίπτωση, αν χρειαστεί να μετακινηθείς στη μέση της διαδικασίας, θα αφήσεις ένα μαύρο δρομάκι από όπου περάσεις.

4. Σήκωσε μανίκια, ξεκινάει το καθάρισμα.

Αφού έχεις κάνει όλα τα παραπάνω, ήρθε η ώρα να πιάσεις δουλειά. Σκούπισε όλη τη στάχτη που υπάρχει στην εστία και άδειασε την, προσεκτικά, στον άδειο κουβά. Δώσε μεγάλη προσοχή στη μεταφορά. Όσο πιο προσεκτικά μεταφέρεις τη στάχτη, τόσο καλύτερα, καθώς θα γλιτώσεις λίγο από το καθάρισμα του γύρω χώρου μετά.

Στη συνέχεια, μπορεί να ξεκινήσει ο καθαρισμός πυρότουβλων τζακιού. Ξεκίνα να τρίβεις τους τοίχους της εστίας, με τη συρματόβουρτσα και το καθαριστικό σου. Σιγά σιγά θα δεις τις μαυρίλες να εξαφανίζονται. Τέλος, αφού έχεις μουλιάσει το πανί στον κουβά με το νερό, πέρνα όλη την επιφάνεια και άστο να στεγνώσει πολύ καλά.  

Extra tip: Πρόσεχε! Πριν ξεκινήσεις να καθαρίσεις την εστία σου, βεβαιώσου ότι έχει κρυώσει εντελώς. Το καλύτερο είναι να περιμένεις μία μέρα, αφού το έχεις χρησιμοποιήσει, για να το καθαρίσεις.

Μάθε περισσότερα

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Τζάκια

Κόστος 40
Αξιολογήθηκε
Βάρη
27 Νοεμβρίου 2020
Εκτελέστηκε από

C. Way

Είδος εργασίας:

Καθαρισμό Τζακιού / Καμινάδας

Πότε θέλεις να ξεκινήσει η εργασία;

Το αργότερο μέσα στις επόμενες 2 ημέρες

Αξιολόγηση
Άκης Τ.
5,0
Για: S. 24 - SERVICE 24
Μάθε περισσότερα...

Τζάκια

Κόστος 40
Πειραιάς
27 Νοεμβρίου 2020
Εκτελέστηκε από

C. Way

Είδος εργασίας:

Καθαρισμό Τζακιού / Καμινάδας

Πότε θέλεις να ξεκινήσει η εργασία;

Τις προσεχείς ημέρες

Μάθε περισσότερα...

Τζάκια

Κόστος 40
Δάφνη
26 Νοεμβρίου 2020
Εκτελέστηκε από

C. Way

Είδος εργασίας:

Καθαρισμό Τζακιού / Καμινάδας

Πότε θέλεις να ξεκινήσει η εργασία;

Τις προσεχείς ημέρες

Μάθε περισσότερα...

Τζάκια

Κόστος 40
Αξιολογήθηκε
Ραφήνα
26 Νοεμβρίου 2020
Εκτελέστηκε από

C. Way

Είδος εργασίας:

Καθαρισμό Τζακιού / Καμινάδας

Πότε θέλεις να ξεκινήσει η εργασία;

Το αργότερο μέσα στις επόμενες 2 ημέρες

Αξιολόγηση
Πανος Μ.
4,4
Για: S. 24 - SERVICE 24
Μάθε περισσότερα...

Τζάκια

Κόστος 40
Αξιολογήθηκε
Γλυφάδα
26 Νοεμβρίου 2020
Εκτελέστηκε από

C. Way

Είδος εργασίας:

Καθαρισμό Τζακιού / Καμινάδας

Πότε θέλεις να ξεκινήσει η εργασία;

Σήμερα (αποκλειστικά)

Αξιολόγηση
Simos D.
4,9
Για: S. 24 - SERVICE 24
Μάθε περισσότερα...

Συμβουλές

Πώς λειτουργεί
1 Μας περιγράφεις την εργασία που θέλεις να πραγματοποιήσεις
2 Μέσα σε 10'' σου προτείνουμε τους καλύτερους επαγγελματίες που θα έρθουν σε επαφή μαζί σου
3 Επιλέγεις τον καταλληλότερο για την εργασία σου