Επισκευές Τηλεοράσεων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευές Τηλεοράσεων

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Αξιολογείς την εργασία του επαγγελματία

Επισκευές τηλεοράσεων: Πότε ξέρεις ότι χρειάζεσαι service;

Οι συνδέσεις και οι επισκευές τηλεοράσεων είναι δύο εργασίες που, πιθανότατα, όλοι θα χρειαστούμε κάποιες φορές. Η τηλεόραση είναι μια συσκευή που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα περισσότερα σπίτια, συντροφεύοντας διακριτικά την καθημερινότητά μας. Μια βλάβη που θα εμπόδιζε την ομαλή λειτουργία της, λοιπόν, είναι σίγουρο ότι θα μας ταλαιπωρούσε ιδιαίτερα.

Είτε τη χρησιμοποιείς ελάχιστα, είτε είσαι από εκείνους που παρακολουθούν τηλεόραση κάθε μέρα, είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μια βλάβη τηλεόρασης. Τη στιγμή εκείνη, πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να διορθώσουν το πρόβλημα μόνοι τους. Και εκεί είναι το σημείο που μπορούν να πάνε όλα στραβά.

Όσο μικρή και ασήμαντη και αν μοιάζει μια βλάβη, δυστυχώς δεν μπορείς να την επισκευάσεις με σιγουριά, χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία. Χωρίς τις τεχνικές γνώσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό, το κακό που θα κάνεις στην ηλεκτρονική συσκευή σου θα είναι μεγαλύτερο και θα σου κοστίσει ακριβά.

Ποια είναι τα πιο συχνά προειδοποιητικά σημάδια, ότι χρειαζόμαστε επισκευές τηλεοράσεων;

Για να αποφύγεις περιττές σπατάλες χρόνου και χρημάτων, το επαγγελματικό σέρβις τηλεόρασης είναι η μόνη λύση, όταν παρουσιάζεται κάποια βλάβη. Δες ποια είναι τα σημαντικότερα σημάδια που πρέπει να μας υποψιάζουν, ότι οι επισκευές τηλεοράσεων είναι μονόδρομος.

1. Μαύρες γραμμές στην οθόνη της τηλεόρασης: Η έλλειψη σήματος, η χαλάρωση στα καλώδια στο εσωτερικό της συσκευής και η απώλεια pixel στην οθόνη αποτελούν πιθανές αιτίες για την παραμορφωμένη εικόνα.

2. Βλάβη στα ηχεία: Αν η TV σου δεν έχει ήχο, ή η ένταση αυξομειώνεται μόνη της, απαιτείται έλεγχος στα καλώδια στο εσωτερικό της τηλεόρασης ή τα καλώδια του σήματος.

3. Μαύρη οθόνη με ήχο: Αν η τηλεόρασή σου έχει ήχο χωρίς εικόνα, πιθανότατα το πρόβλημα οφείλεται στην σύνδεση της τηλεόρασης με εξωτερικές πηγές.

4. Δεν αλλάζουν τα κανάλια: Σε αυτή την περίπτωση, είναι πιθανό να υπάρχει απλά βλάβη στο τηλεκοντρόλ. Αν το τηλεχειριστήριο δεν ανταποκρίνεται αλλά λειτουργούν τα κουμπιά  της τηλεόρασης, τότε χρειάζεται αντικατάσταση.

5. Δεν ανοίγει η τηλεόραση: Όσο σοβαρό και αν σου φαίνεται το σημάδι αυτό, δε σημαίνει αυτόματα ότι χρειάζεσαι επισκευή τηλεόρασης. Για αρχή έλεγξε ότι η τηλεόραση είναι στην πρίζα και αν αυτή λειτουργεί κανονικά. Επίσης, πριν απευθυνθείς σε έναν ειδικό δοκίμασε να την ανοίξεις από τον κεντρικό διακόπτη μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο τηλεκοντρόλ.

6. Η τηλεόραση σβήνει μόνη της: Αν δεν έχει ενεργοποιηθεί χρονοδιακόπτης, αλλά οι τηλεοράσεις σβήνουν μόνες τους, αυτό είναι ένα σημάδι, ότι χρειαζόμαστε επισκευές τηλεοράσεων.

7. Η τηλεόραση σβήνει και μετά ανάβει ξανά μόνη της: Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα, αλλά μπορεί να προκύψει. Επειδή είναι πιθανό να σηματοδοτεί μια βλάβη της τηλεόρασης, κάλεσε άμεσα τεχνικό για διάγνωση και επισκευή.

Αν αντιμετωπίσεις κάποια από τα παραπάνω προβλήματα, μη βιαστείς να αντικαταστήσεις την τηλεόρασή σου. Η λύση είναι πολύ πιο απλή. Οι επισκευές τηλεοράσεων είναι από τις εργασίες, που οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν πολύ συχνά. Μπορούν να σε βοηθήσουν με το σέρβις της συσκευής σου, χωρίς κόπο και σε οικονομικές τιμές.

Ποιες εργασίες για σέρβις τηλεοράσεων αναλαμβάνουν συχνότερα οι τεχνικοί μας;

Στο Douleutaras.gr θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες ηλεκτρονικούς που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις οριστικά τη βλάβη στην τηλεόρασή σου. Από μια σπασμένη οθόνη τηλεόρασης, μέχρι ένα καμμένο τροφοδοτικό, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν υπεύθυνα τις επισκευές τηλεοράσεων παντός τύπου. Επίσης, αναλαμβάνουν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα ανταλλακτικά, σε προσιτές τιμές.

Οι πιο συνηθισμένες εργασίες που καλούνται να εξυπηρετήσουν στις επισκευές τηλεοράσεων είναι:

 • Επισκευή οθόνης τηλεόρασης

 • Επισκευή πάνελ τηλεόρασης

 • Επισκευή πλακέτας τηλεόρασης

 • Επισκευή τροφοδοτικού τηλεόρασης

 • Επισκευή τηλεκοντρόλ τηλεόρασης

Παράλληλα μπορούν να σε βοηθήσουν με οποιαδήποτε εργασία χρειάζεσαι για την τηλεόρασή σου, όπως είναι η εγκατάσταση και σύνδεση τηλεόρασης και να σε βγάλουν από τον περιττό κόπο. Για να έχεις ένα ικανοποιητικό και ξεκούραστο αποτέλεσμα, αλλά και για να αποφύγεις μελλοντικές βλάβες η σωστή εγκατάσταση τηλεόρασης είναι απαραίτητη.

Επίσης, και η θέση της τηλεόρασης παίζει καθοριστικό ρόλο για μια απολαυστική εμπειρία παρακολούθησης. Σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου, είναι ο φωτισμός και οι αποστάσεις της συσκευής από το σημείο που θα παρακολουθείς. Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο σημείο για την τοποθέτηση της τηλεόρασης σου και θα σε βοηθήσει με το τεχνικό κομμάτι.

Η τοποθέτηση της βάσης τηλεόρασης στον τοίχο ή εγκατάσταση τηλεόρασης στο τζάκι ή πάνω σε γυψοσανίδα μπορεί να κρύβει παγίδες. Αν δε θες να ρισκάρεις πιθανά προβλήματα, άσε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία να αναλάβει τη δουλειά.

Μερικές από τις μάρκες που αναλαμβάνουν να εξυπηρετήσουν ο τεχνικοί μας είναι:  Samsung, LG, Philips, Sony, Sharp, Telefunken, Panasonic, Loewe, Firstline, Schaub Lorenz, Sharp, Bluesky, κ.ά., ενώ μερικά από τα είδη τηλεόρασης που αναλαμβάνουν είναι:

 • Τηλεοράσεις led

 • Curved τηλεοράσεις

 • Τηλεοράσεις lcd

 • Τηλεόραση πλάσμα

 • Τηλεοράσεις OLED

 • Monitor tv

Γιατί να εμπιστευτείς τους τεχνικούς του Douleutaras.gr στις επισκευές τηλεοράσεων;

Όλες οι ηλεκτρολογικές εργασίες που σχετίζονται με την τηλεόραση χρειάζονται ένα επίπεδο γνώσεων σε τεχνικά κομμάτια. Το σέρβις και οι επισκευές τηλεοράσεων γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια, όταν αναλαμβάνει τη δουλειά ένας επαγγελματίας με εμπειρία.

Έχοντας σαν στόχο την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σου, οι επαγγελματίες μας είναι στη διάθεση σου για την εγκατάσταση, το σέρβις και την επισκευή τηλεόρασης. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις, μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα άψογο αποτέλεσμα, σε ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Αν χρειάζεσαι άμεσα εξυπηρέτηση για συνδέσεις και επισκευές τηλεοράσεων, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας με λίγα μόνο κλικ και πάρε την καλύτερη προσφορά από τεχνικό τηλεοράσεων στην περιοχή σου, στο πιο προσιτό κόστος!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Δημήτρης Γ.
185 αξιολογήσεις
Πολυ επαγγελματιας,πολυ εξυπηρετικος & ενημερωτικος. Τον συνιστω ανεπιφυλακτα!!!
Γεώργιος Ξ.
26 αξιολογήσεις
ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ,ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ,ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ,ΠΑΡΕΙΧΕ ΣΑΦΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΡΩΤΗΘΗΚΕ,ΤΙΜΗ ...
C. C.
37 αξιολογήσεις
Πολυ καλη και αμμεση εξυπηρετηση. Και η τιμη αναλογη της εργασιας
Ανδρέας Π.
2 αξιολογήσεις
Ήταν ειλικρινείς, εξυπηρετικοί και δεν ήταν φιλοχρήματοι. Το μόνο μειονέκτημα ήταν ότι δεν με πήραν άμεσα τηλέφωνο και έπρεπε να τους ενο...
Κωνσταντίνος Γ.
1 αξιολόγηση
Ο κύριος Γλογοβίτης ήταν εξαιρετικός. Εφερε τα κατάλληλα εργαλεία που χρειάζονταν για την τηλεόραση και ασχολήθηκε μέχρι το επιθυμητό απο...
Σάκης Κ.
216 αξιολογήσεις
Παρέλαβε την τηλεοραση με συνέπεια την πέρασε από έλεγχο και μου είπε ότι δεν αξίζει την αλλαγή του lcd panel. Οπότε την επέστρεψε με την...
Σχετικά άρθρα
Τίποτα δε συγκρίνεται με τη χαλάρωση που σου προσφέρει η παρακολούθηση της αγαπημένης σου ταινίας
Καλοκαιριάζει και είναι πλέον γεγονός! Ονειρεύεσαι νύχτες με παρέα στο μπαλκόνι και μεγάλες αθλητικές στιγμές στην τηλεόραση
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει