Επισκευές Τηλεοράσεων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για Επισκευές Τηλεοράσεων!

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Αξιολογείς την εργασία του επαγγελματία

Επισκευές τηλεοράσεων: Όσα θέλεις να ξέρεις, πριν το service

Το service και οι επισκευές τηλεοράσεων αποτελούν εργασίες που όλοι θα θέλαμε να αποφύγουμε, αλλά πιθανώς θα προκύψουν κάποια στιγμή. Είτε παρακολουθείς τηλεόραση συχνά, είτε όχι, μια βλάβη μπορεί να προκύψει απρόσμενα, αναγκάζοντάς σε να ζητήσεις τη βοήθεια τεχνικού.

Φυσικά, δεν είναι όλες οι βλάβες ίδιες, ούτε χρειάζονται τον ίδιο χρόνο επισκευής. Για παράδειγμα, μεγάλη σημασία έχει αν χρειάζεσαι συγκεκριμένα ανταλλακτικά, αλλά και πόσο εύκολο είναι να βρεθούν. Στην επισκευή πλακέτας τηλεόρασης, αλλά και την αντικατάσταση οθόνης, αυτός ο παράγοντας είναι πολύ σημαντικός.

Το πιο σημαντικό στοιχείο στις επισκευές τηλεοράσεων είναι, όπως καταλαβαίνεις, ο σωστός τεχνικός. Χρειάζεσαι έναν επαγγελματία έμπειρο, εξειδικευμένο, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει μια πληθώρα δύσκολων επισκευών στο παρελθόν. Εμείς είμαστε εδώ, για να σε βοηθήσουμε να βρεις το σωστό επαγγελματία.

Ποια είναι τα πιο συχνά προειδοποιητικά σημάδια, ότι χρειαζόμαστε επισκευές τηλεοράσεων;

Υπάρχουν κάποια πολύ προφανή σημάδια, ότι χρειάζεσαι έναν εξειδικευμένο τεχνικό στις επισκευές τηλεοράσεων. Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που οδηγούν σε ανάγκη για service της τηλεόρασης είναι τα εξής:

1. Μαύρες γραμμές στην οθόνη της τηλεόρασης: Η έλλειψη σήματος, η χαλάρωση στα καλώδια στο εσωτερικό της συσκευής και η απώλεια pixel στην οθόνη αποτελούν πιθανές αιτίες για την παραμορφωμένη εικόνα.

2. Βλάβη στα ηχεία: Αν η TV σου δεν έχει ήχο, ή η ένταση αυξομειώνεται μόνη της, απαιτείται έλεγχος στα καλώδια στο εσωτερικό της τηλεόρασης ή τα καλώδια του σήματος.

3. Μαύρη οθόνη με ήχο: Αν η τηλεόρασή σου έχει ήχο χωρίς εικόνα, πιθανότατα το πρόβλημα οφείλεται στην σύνδεση της τηλεόρασης με εξωτερικές πηγές.

4. Δεν αλλάζουν τα κανάλια: Σε αυτή την περίπτωση, είναι πιθανό να υπάρχει απλά βλάβη στο τηλεκοντρόλ. Αν το τηλεχειριστήριο δεν ανταποκρίνεται, αλλά λειτουργούν τα κουμπιά  της τηλεόρασης, τότε χρειάζεται αντικατάσταση.

5. Δεν ανοίγει η τηλεόραση: Όσο σοβαρό και αν σου φαίνεται το σημάδι αυτό, δε σημαίνει αυτόματα ότι χρειάζεσαι επισκευή τηλεόρασης. Πριν απευθυνθείς σε έναν ειδικό, δοκίμασε να την ανοίξεις από τον κεντρικό διακόπτη, μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο τηλεκοντρόλ.

6. Η τηλεόραση σβήνει μόνη της: Αν δεν έχει ενεργοποιηθεί χρονοδιακόπτης, αλλά οι τηλεοράσεις σβήνουν μόνες τους, αυτό είναι ένα σημάδι, ότι χρειαζόμαστε επισκευές τηλεοράσεων.

7. Η τηλεόραση σβήνει και μετά ανάβει ξανά μόνη της: Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα, αλλά μπορεί να προκύψει. Επειδή είναι πιθανό να σηματοδοτεί μια βλάβη της τηλεόρασης, κάλεσε άμεσα τεχνικό για διάγνωση και επισκευή.

8. Τα χρώματα της τηλεόρασης έχουν αλλοιωθεί: Το φαινόμενο αυτό αντιμετωπίζεται, ιδίως σε κάποια πιο παλιά μοντέλα. Σε κάποιες περιπτώσεις, η επαγγελματική επισκευή τηλεόρασης μπορεί να φέρει λύση στο πρόβλημα.

Αν αντιμετωπίσεις κάποια από τα παραπάνω προβλήματα, μη βιαστείς να αντικαταστήσεις την τηλεόρασή σου. Η λύση είναι πολύ πιο απλή. Οι επισκευές τηλεοράσεων είναι από τις εργασίες, που οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν πολύ συχνά. Μπορούν να σε βοηθήσουν με το σέρβις της συσκευής σου, χωρίς κόπο και σε οικονομικές τιμές.

Ποιες εργασίες για service τηλεόρασης αναλαμβάνουν συχνότερα οι τεχνικοί μας;

Στο Douleutaras.gr θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες ηλεκτρονικούς, για να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις οριστικά τη βλάβη στην τηλεόρασή σου. Από μια σπασμένη οθόνη τηλεόρασης, μέχρι ένα καμμένο τροφοδοτικό ή πλακέτα, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν υπεύθυνα τις επισκευές τηλεοράσεων παντός τύπου. Επίσης, αναλαμβάνουν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα ανταλλακτικά, σε προσιτές τιμές.

Οι πιο συνηθισμένες εργασίες που καλούνται να εξυπηρετήσουν στις επισκευές τηλεοράσεων είναι:

 • Επισκευή οθόνης τηλεόρασης

 • Επισκευή πάνελ τηλεόρασης

 • Επισκευή πλακέτας τηλεόρασης

 • Επισκευή τροφοδοτικού τηλεόρασης

 • Επισκευή τηλεκοντρόλ τηλεόρασης

Παράλληλα, μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία χρειάζεσαι για την τηλεόρασή σου, όπως είναι η εγκατάσταση και σύνδεση τηλεόρασης και να σε βγάλουν από τον περιττό κόπο. Για να έχεις ένα ικανοποιητικό και ξεκούραστο αποτέλεσμα, αλλά και για να αποφύγεις μελλοντικές βλάβες, η σωστή εγκατάσταση τηλεόρασης είναι απαραίτητη.

Ειδικά αν επιθυμείς να κάνεις τοποθέτηση της βάσης τηλεόρασης στον τοίχο ή εγκατάσταση τηλεόρασης στο τζάκι ή πάνω σε γυψοσανίδα, είναι καλό να συμβουλευτείς έναν έμπειρο επαγγελματία, για να ολοκληρώσει την εγκατάσταση με ασφάλεια.

Μερικές από τις μάρκες που αναλαμβάνουν να εξυπηρετήσουν ο τεχνικοί μας είναι:  Samsung, LG, Philips, Sony, Sharp, Telefunken, Panasonic, Loewe, Firstline, Schaub Lorenz, Sharp, Bluesky, κ.ά., ενώ μερικά από τα είδη τηλεόρασης που αναλαμβάνουν είναι:

 • Τηλεοράσεις led

 • Curved τηλεοράσεις

 • Τηλεοράσεις lcd

 • Τηλεόραση πλάσμα

 • Τηλεοράσεις OLED

 • Monitor tv

Γιατί να εμπιστευτείς τους τεχνικούς του Douleutaras.gr στις επισκευές τηλεοράσεων;

Όλες οι ηλεκτρολογικές εργασίες που σχετίζονται με την τηλεόραση χρειάζονται ένα επίπεδο γνώσεων σε τεχνικά κομμάτια. Το service και η επισκευή τηλεόρασης γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια, όταν αναλαμβάνει τη δουλειά ένας επαγγελματίας με εμπειρία.

Έχοντας σαν στόχο την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σου, οι επαγγελματίες μας είναι στη διάθεση σου για την εγκατάσταση, το σέρβις και την επισκευή τηλεόρασης. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις, μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα άψογο αποτέλεσμα, σε ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Αν χρειάζεσαι άμεσα εξυπηρέτηση για συνδέσεις και επισκευές τηλεοράσεων, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας με λίγα μόνο κλικ και πάρε την καλύτερη προσφορά από τεχνικό τηλεοράσεων στην περιοχή σου, στο πιο προσιτό κόστος!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Παναγιώτης Φ.
317 αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικοί, πολύ καλές τιμές, ευγενικό προσωπικό, άμεσο και γρήγορο!
L. Service
255 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας, μου άλλαξε back light led σε τηλεόραση LG 47' σε μόνο μία ημέρα και σε πολύ καλή τιμή! Τον προτείνω ανεπιφύλα...
Σάκης Κ.
225 αξιολογήσεις
Επισκευή TV SAMSUNG LCD προηγούμενης δεκαετίας, αποτέλεσμα άριστο, διάρκεια επισκευής 1 εβδομάδα κόστος επισκευής στάνταρ.
Δημήτρης Γ.
194 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας, ευγενέστατος και συνεπής!
Χάρης Β.
57 αξιολογήσεις
Άριστος επαγγελματίας, πολύ ευγενικός, καταπληκτικό service και με εξυπηρέτησε μέσα σε δυο μέρες. Τον συνιστώ σε όλους!
Ανδρέας Γ.
55 αξιολογήσεις
Τυπικός στην ώρα προσέλευσης. Γρήγορος και προσεκτικός στη δουλειά του. Σωστός επαγγελματίας. Μπράβο.
Σχετικά άρθρα
Τίποτα δε συγκρίνεται με τη χαλάρωση που σου προσφέρει η παρακολούθηση της αγαπημένης σου ταινίας
Καλοκαιριάζει και είναι πλέον γεγονός! Ονειρεύεσαι νύχτες με παρέα στο μπαλκόνι και μεγάλες αθλητικές στιγμές στην τηλεόραση
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει