Επισκευές Τηλεοράσεων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευές Τηλεοράσεων

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Αξιολογείς την εργασία του επαγγελματία

Πότε ξέρεις ότι η τηλεόρασή σου χρειάζεται επαγγελματικό service;

Η σύνδεση και επισκευή τηλεόρασης είναι δύο εργασίες που πιθανότατα όλοι θα χρειαστούμε. Η τηλεόραση είναι μια συσκευή που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα περισσότερα σπίτια συντροφεύοντας διακριτικά την καθημερινότητά μας. Ένα πρόβλημα που θα εμπόδιζε την ομαλή λειτουργία της, λοιπόν, είναι σίγουρο ότι θα μας ταλαιπωρούσε ιδιαίτερα.

Είτε τη χρησιμοποιείς ελάχιστα, είτε είσαι από αυτούς που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτή είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μια βλάβη τηλεόρασης. Τη στιγμή εκείνη είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προσπαθήσεις να λύσεις το πρόβλημα μόνος. Και εκεί είναι το σημείο που μπορούν να πάνε όλα στραβά.

Όσο μικρή και ασήμαντη και αν μοιάζει μια βλάβη, δυστυχώς δεν μπορείς να την επισκευάσεις μόνος. Χωρίς τις τεχνικές γνώσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό, το κακό που θα κάνεις στην ηλεκτρονική συσκευή σου θα είναι μεγαλύτερο και θα σου κοστίσει ακριβά.

Για να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες χρόνου και χρημάτων, το επαγγελματικό σέρβις τηλεόρασης είναι η μόνη λύση. Δες ποια είναι τα σημαντικότερα σημάδια που πρέπει να σε υποψιάσουν ότι η τηλεόραση σου χρειάζεται επισκευή.

Μαύρες γραμμές στην οθόνη της τηλεόρασης: Η έλλειψη σήματος, η χαλάρωση στα καλώδια στο εσωτερικό της συσκευής και η απώλεια pixel στην οθόνη αποτελούν πιθανές αιτίες για την παραμορφωμένη εικόνα. 

Βλάβη στα ηχεία: Αν η TV σου δεν έχει ήχο ή η ένταση αυξομειώνεται μόνη της, απαιτείται έλεγχος στα καλώδια στο εσωτερικό της τηλεόρασης ή τα καλώδια του σήματος.

Μαύρη οθόνη με ήχο: Αν η τηλεόρασή σου έχει ήχο χωρίς εικόνα, πιθανότατα το πρόβλημα οφείλεται στην σύνδεση της τηλεόρασης με εξωτερικές πηγές. 

Δεν αλλάζουν τα κανάλια: Σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανό να υπάρχει απλά βλάβη στο τηλεκοντρόλ. Αν το τηλεχειριστήριο δεν ανταποκρίνεται αλλά λειτουργούν τα κουμπιά  της τηλεόρασης, τότε χρειάζεται αντικατάσταση.

Δεν ανοίγει η τηλεόραση: Όσο σοβαρό και αν σου φαίνεται το σημάδι αυτό δε σημαίνει αυτόματα ότι χρειάζεσαι επισκευή τηλεόρασης. Για αρχή έλεγξε ότι η τηλεόραση είναι στην πρίζα και αν αυτή λειτουργεί κανονικά. Επίσης, πριν απευθυνθείς σε έναν ειδικό δοκίμασε να την ανοίξεις από τον κεντρικό διακόπτη μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο τηλεκοντρόλ.

Αν αντιμετωπίσεις κάποια από τα παραπάνω προβλήματα, μη βιαστείς να αντικαταστήσεις την τηλεόρασή σου. Η λύση είναι πολύ πιο απλή.

Στο Douleutaras.gr θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες ηλεκτρονικούς που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις οριστικά τη βλάβη. Από μια σπασμένη οθόνη τηλεόρασης μέχρι ένα καμμένο τροφοδοτικό, οι τεχνικοί μαςαναλαμβάνουν υπεύθυνα να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα ανταλλακτικά και να επισκευάσουν τη συσκευή σου.

Οι πιο συνηθισμένες εργασίες που καλούνται να εξυπηρετήσουν στις επισκευές τηλεοράσεων είναι: 

 • Επισκευή οθόνης τηλεόρασης
 • Επισκευή πάνελ τηλεόρασης 
 • Επισκευή πλακέτας τηλεόρασης
 • Επισκευή τροφοδοτικού τηλεόρασης
 • Επισκευή τηλεκοντρόλ τηλεόρασης

Παράλληλα μπορούν να σε βοηθήσουν με οποιαδήποτε εργασία χρειάζεσαι για την τηλεόρασή σου, όπως είναι η εγκατάσταση και σύνδεση τηλεόρασης και να σε βγάλουν από τον περιττό κόπο. Για να έχεις ένα ικανοποιητικό και ξεκούραστο αποτέλεσμα, αλλά και για να αποφύγεις μελλοντικές βλάβες η σωστή εγκατάσταση τηλεόρασης είναι απαραίτητη.

Η θέση της τηλεόρασης παίζει καθοριστικό ρόλο για μια απολαυστική εμπειρία παρακολούθησης. Σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου είναι ο φωτισμός και οι αποστάσεις της συσκευής από το σημείο που θα παρακολουθείς. Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο σημείο για την τοποθέτηση της τηλεόρασης σου και θα σε βοηθήσει με το τεχνικό κομμάτι.

Η τοποθέτηση της βάσης τηλεόρασης στον τοίχο ή εγκατάσταση τηλεόρασης στο τζάκι ή πάνω σε γυψοσανίδα μπορεί να κρύβει παγίδες. Αν δε θες να ρισκάρεις πιθανά προβλήματα, άσε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία να αναλάβει τη δουλειά.

Μερικές από τις μάρκες που αναλαμβάνουν να εξυπηρετήσουν ο τεχνικοί μας είναι:  Samsung, LG, Philips, Sony, Sharp, Telefunken, Panasonic, Loewe, Firstline, Schaub Lorenz, Sharp, Bluesky, κ.ά., ενώ μερικά από τα είδη τηλεόρασης που αναλαμβάνουν είναι:

 • Τηλεοράσεις led
 • Curved τηλεοράσεις
 • Τηλεοράσεις lcd
 • Τηλεόραση πλάσμα
 • Τηλεοράσεις OLED
 • Monitor tv

Έχοντας σαν στόχο την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σου, οι επαγγελματίες μας είναι στη διάθεση σου για ότι χρειάζεται η τηλεόραση σου. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα άψογο αποτέλεσμα.

Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πάρε την καλύτερη προσφορά για το κόστος επισκευής τηλεόρασης ή για τη σύνδεση τηλεόρασης.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

Ηλεκτρονικό Service Γκίκας Δημήτρης
161 αξιολογήσεις
Άριστος, ευγενικός και συνεπής!
Ανδρέας Γάτσιος
53 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός και πολύ συνεννοήσιμος επαγγελματίας!
Παναγιώτης Φερεντίνος
193 αξιολογήσεις
Όλα ήταν τέλεια και άψογα!
Τρύφωνας Δημήτρης
3 αξιολογήσεις
Πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση!
Χάρης Βατιανός
57 αξιολογήσεις
Πολύ καλός, πολύ καλή δουλειά και εξυπηρετικός!!!
Αθανάσιος Νίκλης
11 αξιολογήσεις
Εξυπηρέτηση με ευγένεια!
Σχετικά άρθρα
Τίποτα δε συγκρίνεται με τη χαλάρωση που σου προσφέρει η παρακολούθηση της αγαπημένης σου ταινίας
Η τηλεόραση αντιπροσωπεύει πολλά και διαφορετικά πράγματα για τον καθένα μας. Στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντλώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

I'm not really interested