Επισκευές Τηλεοράσεων

Εξυπηρετήσου Άμεσα για Επισκευές Τηλεοράσεων από Αξιολογημένους Τεχνικούς. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Σύνδεση ή Service TV!

Δωρεάν Προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Την ίδια στιγμή σε συνδέουμε με αξιολογημένο και διαθέσιμο τεχνικό στην περιοχή σου

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Συμπλήρωσε δωρεάν την παρακάτω φόρμα & θα σε συνδέσουμε την ίδια στιγμή με τον καλύτερο επαγγελματία για Επισκευή ή Εγκατάσταση Τηλεόρασης στην περιοχή σου
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Εγκατάσταση/τοποθέτηση τηλεόρασης
 • Επισκευή τηλεόρασης
π.χ.: Στις επόμενες 2 μέρες, Τις προσεχείς ημερες
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 07/8/2019

Επισκευές τηλεοράσεων - Service TV

Το service και οι επισκευές τηλεοράσεων αποτελούν εργασίες που όλοι θα θέλαμε να αποφύγουμε, αλλά πιθανώς θα προκύψουν κάποια στιγμή. Είτε παρακολουθείς τηλεόραση συχνά, είτε όχι, μια βλάβη μπορεί να προκύψει απρόσμενα, αναγκάζοντάς σε να ζητήσεις τη βοήθεια τεχνικού.

Φυσικά, δεν είναι όλες οι βλάβες ίδιες, ούτε χρειάζονται τον ίδιο χρόνο επισκευής. Για παράδειγμα, μεγάλη σημασία έχει αν χρειάζεσαι συγκεκριμένα ανταλλακτικά, αλλά και πόσο εύκολο είναι να βρεθούν. Στην επισκευή πλακέτας τηλεόρασης, αλλά και την αντικατάσταση οθόνης, αυτός ο παράγοντας είναι πολύ σημαντικός.

Οι τεχνικοί της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν επισκευές τηλεοράσεων καθημερινά, για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα της αγοράς. Ακόμα κι αν βρίσκεσαι εκτός εγγύησης, θα σου προσφέρουν service TV με τα καλύτερα ανταλλακτικά για την περίπτωσή σου, στις πιο προσιτές τιμές.

Πόσο κοστίζει η εγκατάσταση / σύνδεση τηλεόρασης;

Το κόστος εργασίας για την εγκατάσταση μιας τηλεόρασης, μπορεί να ξεκινήσει από τα 25€ (+ΦΠΑ). Ανάλογα με τη δυσκολία και τα εμπόδια που θα προκύψουν (π.χ. ο τοίχος δεν στηρίζει την βάση), το κόστος μπορεί να φθάσει και μέχρι τα 70€ (+ΦΠΑ).

Σε γενικές γραμμές, η σύνδεση τηλεόρασης και η ρύθμισή της πάνω σε στέρεα βάση κοστίζουν λιγότερο, σε σχέση με τη στήριξη σε τοίχο. Αυτό συμβαίνει, γιατί απαιτεί λιγότερο χρόνο και προσπάθεια από την πλευρά του επαγγελματία.

None

Πόσο κοστίζει η επισκευή τηλεόρασης και το service;

Το κόστος εργασίας του επαγγελματία για επισκευές τηλεοράσεων, συνήθως κυμαίνεται στα 30-40€ (+ΦΠΑ). Η τιμή αυτή μπορεί να διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση, ανάλογα την πολυπλοκότητα της συσκευής και τη σοβαρότητα της βλάβης.

Επίσης, το κόστος των ανταλλακτικών θα επηρεάσει σημαντικά τις τιμές για service τηλεόρασης. Το κόστος αγοράς τους μπορεί να ξεκινάει από τα 5€ και να φτάνει και τα 300€. Οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σε προμηθεύσουν με τα κατάλληλα ανταλλακτικά για την εργασία σου, άμεσα και αξιόπιστα!

Εάν σου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα η τηλεόραση, μην το παραβλέψεις, καθώς μπορεί τελικά να πρόκειται για κάτι αρκετά σοβαρό και να καταλήξει στην πλήρη καταστροφή της τηλεόρασης σου. Οι πιο γνωστές βλάβες που παρουσιάζονται είναι να μην ανοίγει καθόλου, να σβήνει από μόνη της, να ανοίγει αλλά να μην έχει ήχο ή εικόνα και τέλος να ανοίγει με αλλοιωμένη εικόνα. 

Για να μπορέσουν να επισκευαστούν τα παραπάνω, θα πρέπει να ανοιχτεί η τηλεόραση. Οι ειδικοί συστήνουν να μην προσπαθήσεις να επισκευάσεις τη βλάβη της TV σου, χωρίς τη βοήθεια τεχνικού. Πρόκειται για περίπλοκη συσκευή και μπορεί εν τέλει να της δημιουργήσεις μεγαλύτερο πρόβλημα.

Ποιες εργασίες για service τηλεόρασης αναλαμβάνουν συχνότερα οι τεχνικοί μας;

Στο Douleutaras.gr θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες ηλεκτρονικούς, για να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις οριστικά τη βλάβη στην τηλεόρασή σου. Από μια σπασμένη οθόνη τηλεόρασης, μέχρι ένα καμμένο τροφοδοτικό ή πλακέτα, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν υπεύθυνα τις επισκευές τηλεοράσεων παντός τύπου.

Οι πιο συνηθισμένες εργασίες που καλούνται να εξυπηρετήσουν στις επισκευές τηλεοράσεων είναι:

 • Επισκευή - Αλλαγή οθόνης τηλεόρασης

 • Επισκευή πάνελ τηλεόρασης

 • Επισκευή πλακέτας τηλεόρασης

 • Επισκευή τροφοδοτικού τηλεόρασης

 • Επισκευή τηλεκοντρόλ τηλεόρασης

None

Για ποιες μάρκες αναλαμβάνουν επισκευές τηλεοράσεων οι τεχνικοί μας;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες, με μεγάλη εμπειρία στο service TV για πληθώρα κατασκευαστών. Μερικές από τις μάρκες που αναλαμβάνουν συχνότερα είναι:

 • Samsung 

 • LG 

 • Philips 

 • Sony 

 • Sharp 

 • F&U

 • Telefunken 

 • Panasonic 

 • Loewe 

 • Firstline 

 • Schaub Lorenz 

 • Sharp

 • Bluesky

None

Ποιους τύπους τηλεοράσεων αναλαμβάνουν οι τεχνικοί μας;

 • Τηλεοράσεις Led

 • Curved τηλεοράσεις

 • Τηλεοράσεις lcd

 • Τηλεόραση plasma

 • Τηλεοράσεις OLED

 • Monitor tv

Για σύνδεση τηλεόρασης, συμβατικής ή smart, οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σου, για να σε εξυπηρετήσουν καθημερινά, στην πιο προσιτή τιμή. Επίσης, αναλαμβάνουν με αξιοπιστία το service και τις επισκευές τηλεοράσεων, για πλήθος δύσκολων βλαβών. Εκτός από το service TV, αναλαμβάνουν και την επισκευή τηλεκοντρόλ τηλεόρασης, αν το πρόβλημα βρίσκεται σε αυτό.

Ποια είναι τα πιο συχνά προβλήματα που απαιτούν service TV από εξειδικευμένο τεχνικό;

Υπάρχουν κάποια πολύ προφανή σημάδια, ότι χρειάζεσαι έναν εξειδικευμένο τεχνικό στις επισκευές τηλεοράσεων. Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που οδηγούν σε ανάγκη για service της τηλεόρασης είναι τα εξής:

1. Μαύρες γραμμές στην οθόνη της τηλεόρασης: Η έλλειψη σήματος, η χαλάρωση στα καλώδια στο εσωτερικό της συσκευής και η απώλεια pixel στην οθόνη αποτελούν πιθανές αιτίες για την παραμορφωμένη εικόνα.

2. Βλάβη στα ηχεία: Αν η TV σου δεν έχει ήχο, ή η ένταση αυξομειώνεται μόνη της, απαιτείται έλεγχος στα καλώδια στο εσωτερικό της τηλεόρασης ή τα καλώδια του σήματος.

3. Μαύρη οθόνη με ήχο: Αν η τηλεόρασή σου έχει ήχο χωρίς εικόνα, πιθανότατα το πρόβλημα οφείλεται στην σύνδεση της τηλεόρασης με εξωτερικές πηγές.

4. Δεν αλλάζουν τα κανάλια: Σε αυτή την περίπτωση, είναι πιθανό να υπάρχει απλά βλάβη στο τηλεκοντρόλ. Αν το τηλεχειριστήριο δεν ανταποκρίνεται, αλλά λειτουργούν τα κουμπιά  της τηλεόρασης, τότε χρειάζεται αντικατάσταση ή επισκευή τηλεκοντρόλ τηλεόρασης.

5. Δεν ανοίγει η τηλεόραση: Όσο σοβαρό και αν σου φαίνεται το σημάδι αυτό, δε σημαίνει αυτόματα ότι χρειάζεσαι επισκευή τηλεόρασης. Πριν απευθυνθείς σε έναν ειδικό, δοκίμασε να την ανοίξεις από τον κεντρικό διακόπτη, μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο τηλεκοντρόλ.

6. Η τηλεόραση σβήνει μόνη της: Αν δεν έχει ενεργοποιηθεί χρονοδιακόπτης, αλλά οι τηλεοράσεις σβήνουν μόνες τους, αυτό είναι ένα σημάδι, ότι χρειαζόμαστε επισκευές τηλεοράσεων.

7. Η τηλεόραση σβήνει και μετά ανάβει ξανά μόνη της: Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα, αλλά μπορεί να προκύψει. Επειδή είναι πιθανό να σηματοδοτεί μια βλάβη της τηλεόρασης, κάλεσε άμεσα τεχνικό για διάγνωση και επισκευή.

8. Τα χρώματα της τηλεόρασης έχουν αλλοιωθεί: Το φαινόμενο αυτό αντιμετωπίζεται, ιδίως σε κάποια πιο παλιά μοντέλα. Σε κάποιες περιπτώσεις, η επαγγελματική επισκευή τηλεόρασης μπορεί να φέρει λύση στο πρόβλημα.

None

Γιατί να εμπιστευτείς τους τεχνικούς του Douleutaras.gr στις επισκευές τηλεοράσεων;

Οι τεχνικοί της πλατφόρμας μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στις επισκευές τηλεοράσεων. Μπορούν να σε εξυπηρετήσουν καθημερινά, χρησιμοποιώντας τα πλέον κατάλληλα ανταλλακτικά για τη βλάβη που αντιμετωπίζεις, σε ανταγωνιστική τιμή, ακόμα και εκτός εγγύησης. 

Επίσης, αναλαμβάνουν με ασφάλεια τη σύνδεση και εγκατάσταση τηλεόρασης, σε σταθερή βάση, στον τοίχο, ακόμα και πάνω σε γυψοσανίδα. Θα σε καθοδηγήσουν στη σωστή ρύθμιση της TV σου, έτσι ώστε να απολαύσεις τη βέλτιστη εμπειρία θέασης. 

Ψάχνεις έμπειρο τεχνικό για επισκευές τηλεοράσεων; Έχουμε τη λύση που χρειάζεσαι για κάθε είδος βλάβης. Καταχώρησε την εργασία σου για service TV ή και επισκευή τηλεκοντρόλ και θα πάρεις άμεσα την καλύτερη προσφορά από αξιολογημένο τεχνικό στην περιοχή σου!

None
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Επισκευή της Τηλεόρασής τους

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Φ.
337 reviews

Πολύ εξυπηρετικοί, πολύ καλές τιμές, ευγενικό προσωπικό, άμεσο και γρήγορο!

φωτογραφία επαγγελματία

Εξαιρετικός επαγγελματίας, μου άλλαξε back light led σε τηλεόραση LG 47' σε μόνο μία ημέρα και σε πολύ καλή τιμή! Τον προτείνω ανεπιφύλα...

φωτογραφία επαγγελματία

Επισκευή TV SAMSUNG LCD προηγούμενης δεκαετίας, αποτέλεσμα άριστο, διάρκεια επισκευής 1 εβδομάδα κόστος επισκευής στάνταρ.

Douleutaras.gr λογότυπο

Εξαιρετικός επαγγελματίας, ευγενέστατος και συνεπής!

Douleutaras.gr λογότυπο

Άριστος επαγγελματίας, πολύ ευγενικός, καταπληκτικό service και με εξυπηρέτησε μέσα σε δυο μέρες. Τον συνιστώ σε όλους!

φωτογραφία επαγγελματία

Τυπικός στην ώρα προσέλευσης. Γρήγορος και προσεκτικός στη δουλειά του. Σωστός επαγγελματίας. Μπράβο.

Σχετικά άρθρα

Βλάβη στην κεραία της τηλεόρασης σου; Αυτές είναι οι πιο πιθανές αιτίες!

Τίποτα δε συγκρίνεται με τη χαλάρωση που σου προσφέρει η παρακολούθηση της αγαπημένης σου ταινίας

Περισσότερα
Οι πιο συχνές βλάβες τηλεόρασης και πώς να τις αντιμετωπίσεις!

Καλοκαιριάζει και είναι πλέον γεγονός! Ονειρεύεσαι νύχτες με παρέα στο μπαλκόνι και μεγάλες αθλητικές στιγμές στην τηλεόραση

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες τεχνικοί της πλατφόρμας μας για Επισκευές Τηλεοράσεων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Γ.

Επισκευές Τηλεοράσεων - Δήμος Αρριανών
208 reviews

Είμαι επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία στις επισκευές τηλεοράσεων και μπορώ να καλύψω τις ανάγκες της τηλεόρασής σας, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Χρησιμοποιώ σύγχρονο εξοπλισμό και τα καλύτερα ανταλλακτικά, ώστε να μπορώ να σας εγγυηθώ άψογα αποτελέσματα. Είμαι στη διάθεσή σας, για κάθε επισκευή πλακέτας τηλεόρασης, οθόνης, τροφοδοτικού και ό,τι άλλο χρειαστείτε!

Αλμπέρτο Π.

Επισκευές Τηλεοράσεων - Θεσσαλονίκη
25 reviews

Εδώ και πάνω από 10 χρόνια, δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των τηλεοράσεων και μπορώ να αναλάβω για σας την επισκευή τηλεόρασης, για όλες τις γνωστές μάρκες και μοντέλα. Στόχος μου είναι να παρέχω αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, με συνέπεια και επαγγελματισμό, έτσι ώστε να αναπτύσσω μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μου. Όλοι οι πελάτες μου ξέρουν ότι  μπορούν να με εμπιστεύονται για άμεση εξυπηρέτηση και σωστό αποτέλεσμα στο service. Προτιμήστε με, για να αναλάβω και τη δική σας εργασία, άμεσα και αξιόπιστα!

Μαρία Α.

Επισκευές Τηλεοράσεων - Βύρωνας
20 reviews

Οι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την αποκατάσταση τεχνικών προβλημάτων σε κάθε είδους οικιακή τηλεόραση, ανεξαρτήτως δυσκολίας και κατασκευαστικής εταιρείας. Διαθέτοντας εμπειρία πλέον των 35 ετών προσφέρουμε κορυφαίο Service TV, επιδιώκοντας πάντοτε να διατηρούμε την απόλυτη ισορροπία μεταξύ παροχής τεχνικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ιδανικής τιμής. Επιλέξτε μας, για να φροντίσουμε για την επισκευή πλακέτας τηλεόρασης, την αλλαγή οθόνης και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε!

Χρήστος Κ.

Επισκευές Τηλεοράσεων - Καλλιθέα
30 reviews

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασης σας. Αναγνωρίζω την σπουδαιότητα που μπορεί να έχει η συσκευή για τον πελάτη και εξασφαλίζω ένα αποτέλεσμα απόλυτα λειτουργικό για εκείνον. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία που μου επιτρέπει να αναγνωρίζω πολύ γρήγορα το πρόβλημα και δίνω άμεσα λύση αλλά και το κόστος επισκευής. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσοχή του χώρου του πελάτη και την επισκευή της συσκευής έτσι ώστε να αντέχει στη φθορά του χρόνου. Αν χρειάζεστε άμεσα επισκευές τηλεοράσεων, με εγγυημένα αποτελέσματα και προσιτές τιμές, είμαστε στη διάθεσή σας!

Κωνσταντίνος Γ.

Επισκευές Τηλεοράσεων - Χαλάνδρι
31 reviews

Η ομάδα έμπειρων τεχνικών μας αναλαμβάνει τις επισκευές τηλεοράσεων κάθε μάρκας, για παλιά και νέα μοντέλα. Μπορούμε να φροντίσουμε για μια πληθώρα εργασιών, όπως για αντικατάσταση οθόνης, επισκευή καμμένου τροφοδοτικού και επισκευή πλακέτας τηλεόρασης, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα ανταλλακτικά. Φροντίζουμε για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, σε προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε πλήρως τις ανάγκες σας για λειτουργικές τηλεοράσεις, με διάρκεια στο χρόνο. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, για να αναλάβουμε το service της τηλεόρασης σας!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει