Επισκευές Τηλεοράσεων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για Επισκευές Τηλεοράσεων!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Την ίδια στιγμή σε συνδέουμε με αξιολογημένο και διαθέσιμο τεχνικό στην περιοχή σου

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Τελευταία ενημέρωση: 25/6/2019

Επισκευές τηλεοράσεων: Όσα θέλεις να ξέρεις, πριν το service

Το service και οι επισκευές τηλεοράσεων αποτελούν εργασίες που όλοι θα θέλαμε να αποφύγουμε, αλλά πιθανώς θα προκύψουν κάποια στιγμή. Είτε παρακολουθείς τηλεόραση συχνά, είτε όχι, μια βλάβη μπορεί να προκύψει απρόσμενα, αναγκάζοντάς σε να ζητήσεις τη βοήθεια τεχνικού.

Φυσικά, δεν είναι όλες οι βλάβες ίδιες, ούτε χρειάζονται τον ίδιο χρόνο επισκευής. Για παράδειγμα, μεγάλη σημασία έχει αν χρειάζεσαι συγκεκριμένα ανταλλακτικά, αλλά και πόσο εύκολο είναι να βρεθούν. Στην επισκευή πλακέτας τηλεόρασης, αλλά και την αντικατάσταση οθόνης, αυτός ο παράγοντας είναι πολύ σημαντικός.

Το πιο σημαντικό στοιχείο στις επισκευές τηλεοράσεων είναι, όπως καταλαβαίνεις, ο σωστός τεχνικός. Χρειάζεσαι έναν επαγγελματία έμπειρο, εξειδικευμένο, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει μια πληθώρα δύσκολων επισκευών στο παρελθόν. Εμείς είμαστε εδώ, για να σε βοηθήσουμε να βρεις το σωστό επαγγελματία.

 

 

 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Παναγιώτης Φ.
326 αξιολογήσεις

Πολύ εξυπηρετικοί, πολύ καλές τιμές, ευγενικό προσωπικό, άμεσο και γρήγορο!

φωτογραφία επαγγελματία
L. Service
271 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας, μου άλλαξε back light led σε τηλεόραση LG 47' σε μόνο μία ημέρα και σε πολύ καλή τιμή! Τον προτείνω ανεπιφύλα...

φωτογραφία επαγγελματία
Σάκης Κ.
260 αξιολογήσεις

Επισκευή TV SAMSUNG LCD προηγούμενης δεκαετίας, αποτέλεσμα άριστο, διάρκεια επισκευής 1 εβδομάδα κόστος επισκευής στάνταρ.

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτρης Γ.
202 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας, ευγενέστατος και συνεπής!

Douleutaras.gr λογότυπο
Χάρης Β.
57 αξιολογήσεις

Άριστος επαγγελματίας, πολύ ευγενικός, καταπληκτικό service και με εξυπηρέτησε μέσα σε δυο μέρες. Τον συνιστώ σε όλους!

φωτογραφία επαγγελματία
Ανδρέας Γ.
56 αξιολογήσεις

Τυπικός στην ώρα προσέλευσης. Γρήγορος και προσεκτικός στη δουλειά του. Σωστός επαγγελματίας. Μπράβο.

Πόσο κοστίζει μία εργασία τηλεόρασης;

Μέσος όρος τιμής: €50

Το μέσο κόστος για μία εργασία τηλεόρασης είναι 50€. Το πιο πιθανόν είναι να ξοδέψεις 30-70€, ανάλογα το είδος της εργασίας και τις απαιτήσεις της.

Ανανεώθηκε: 27 Μαΐου 2019

Επόμενο βήμα: Ανακάλυψε το πραγματικό κόστος της εργασίας: "Επισκευή/Εγκατάσταση Τηλεόρασης".

€30
Ελάχιστο
€50
Μέσο κόστος
€70
Μέγιστο

Παράγοντες κόστους

Η τηλεόραση βρίσκεται σε κάθε σπίτι και μπορεί μάλιστα, να υπάρχει και σε κάθε δωμάτιο ενός σπιτιού. Σίγουρα έχεις και εσύ στο σπίτι σου, τουλάχιστον μία. Υπάρχουν αρκετά είδη και μεγέθη. Μπορείς να δεις ταινίες, δορυφορική, ακόμα και να συνδέσεις κονσόλες παιχνιδιών (PS3, PS4, XBOX). 

Οι τιμές που μπορείς να βρεις, έχουν πέσει αρκετά, σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Μπορεί να ξεκινήσουν από τα 100 € και να φθάσουν τα 2500€. Εάν, όμως σου αρέσει η ποιότητα και έχεις την οικονομική δύναμη, υπάρχουν τηλεοράσεις που μπορεί να φθάσουν και τις 20000€, προσφέροντας σου ένα μοναδικό ταξίδι.

Είδος εργασίας

Ανάλογα το είδος της εργασίας που θα επιλέξεις, θα εξαρτηθεί και το κόστος της. Οι εργασίες που μπορούν να γίνουν είναι η εγκατάσταση και η επισκευή μιας τηλεόρασης. Ας δούμε, όμως, τι αφορά κάθε εργασία, καθώς και το κόστος της.

Εγκατάσταση

Αγόρασες μια τηλεόραση και θες να την εγκαταστήσεις; Θες να την βάλεις στον τοίχο και έχεις αγοράσει και την ειδική βάση; Κάλεσε έναν επαγγελματία, εάν δεν γνωρίζεις να την τοποθετείς. Θα στην τοποθετήσει σωστά και επιπλέον θα στην συνδέσει με την κεραία, ή με το δορυφορικό σου πιάτο, αν έχεις. 

Το κόστος εργασίας για την εγκατάσταση μιας τηλεόρασης, μπορεί να ξεκινήσει από τα 25€*. Ανάλογα την δυσκολία και τα εμπόδια (π.χ. ο τοίχος δεν στηρίζει την βάση) που μπορεί να συναντήσει ο επαγγελματίας, το κόστος μπορεί να φθάσει και μέχρι τα 70€*.

Επισκευή

Εάν σου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα η τηλεόραση, μην το παραβλέψεις καθώς μπορεί τελικά να πρόκειται για κάτι αρκετά σοβαρό και να καταλήξει στην πλήρη καταστροφή της τηλεόρασης σου. Οι πιο γνωστές βλάβες που παρουσιάζονται είναι να μην ανοίγει καθόλου, να σβήνει από μόνη της, να ανοίγει αλλά να μην έχει ήχο ή εικόνα και τέλος να ανοίγει με αλλοιωμένη εικόνα. Για να μπορέσουν να επισκευαστούν τα παραπάνω, θα πρέπει να ανοιχτεί η τηλεόραση. Θα ήταν φρόνιμο να μην το επιχειρήσεις να το κάνεις μόνος σου διότι μπορεί εν τέλει να δημιουργήσεις μεγαλύτερο πρόβλημα στην συσκευή. Το κόστος αγοράς των ανταλλακτικών μπορεί να ξεκινάει από τα 5€ και να φθάνει και τα 300€. 

Το κόστος εργασίας του επαγγελματία συνήθως κυμαίνεται στα 30 - 40 €*. Μπορεί να αυξηθεί, ανάλογα την πολυπλοκότητα της συσκευής και την σοβαρότητα της βλάβης.

Συμβουλές

 • Πριν αγοράσεις μια τηλεόραση κοίταξε τα χαρακτηριστικά της. Δες τι θύρες έχει, τι ποιότητα και αν μπορεί να συνδεθεί με άλλες συσκευές και στο διαδίκτυο. Αγόρασε εκείνη που ικανοποιεί τις ανάγκες σου και καλύπτει την οικονομική δυνατότητα σου. 
 • Τοποθέτησέ την στην σωστή θέση στο καθιστικό ή στο δωμάτιο σου. Πρέπει να έχει εικόνα τουλάχιστον ο βασικός καναπές σου.
 • Εάν, κυκλοφορούν αρκετά άτομα, πρέπει να βρίσκεται σε ασφαλές σημείο. Συνήθως, τοποθετείται στον τοίχο για να εξοικονομήσεις χώρο και να έχεις καλύτερη εικόνα και ασφάλεια. 
 • Η τηλεόραση πρέπει να είναι στη σωστή απόσταση από την θέση που θα κάθεσαι, για να έχεις την μέγιστη καλύτερη εικόνα. Ανάλογα με τις ίντσες της τηλεόρασης σου, ρώτα τον επαγγελματία για την ιδανικότερη απόσταση που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα σε σένα και την θέση που θα τοποθετηθεί.

  *Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Σχετικά άρθρα

Βλάβη στην κεραία της τηλεόρασης σου; Αυτές είναι οι πιο πιθανές αιτίες!

Τίποτα δε συγκρίνεται με τη χαλάρωση που σου προσφέρει η παρακολούθηση της αγαπημένης σου ταινίας

Περισσότερα
Οι πιο συχνές βλάβες τηλεόρασης και πώς να τις αντιμετωπίσεις!

Καλοκαιριάζει και είναι πλέον γεγονός! Ονειρεύεσαι νύχτες με παρέα στο μπαλκόνι και μεγάλες αθλητικές στιγμές στην τηλεόραση

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες τεχνικοί για Επισκευές Τηλεοράσεων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Γ. Επισκευές Τηλεοράσεων - Δήμος Αρριανών
202 αξιολογήσεις
Είμαι επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία στις επισκευές τηλεοράσεων και μπορώ να καλύψω τις ανάγκες της τηλεόρασής σας, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Χρησιμοποιώ σύγχρονο εξοπλισμό και τα καλύτερα ανταλλακτικά, ώστε να μπορώ να σας εγγυηθώ άψογα αποτελέσματα. Είμαι στη διάθεσή σας, για κάθε επισκευή πλακέτας τηλεόρασης, οθόνης, τροφοδοτικού και ό,τι άλλο χρειαστείτε!
Αλμπέρτο Π. Επισκευές Τηλεοράσεων - Θεσσαλονίκη
25 αξιολογήσεις
Εδώ και πάνω από 10 χρόνια, δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των τηλεοράσεων και μπορώ να αναλάβω για σας την επισκευή τηλεόρασης, για όλες τις γνωστές μάρκες και μοντέλα. Στόχος μου είναι να παρέχω αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, με συνέπεια και επαγγελματισμό, έτσι ώστε να αναπτύσσω μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μου. Όλοι οι πελάτες μου ξέρουν ότι  μπορούν να με εμπιστεύονται για άμεση εξυπηρέτηση και σωστό αποτέλεσμα στο service. Προτιμήστε με, για να αναλάβω και τη δική σας εργασία, άμεσα και αξιόπιστα!
Χρήστος Κ. Επισκευές Τηλεοράσεων - Καλλιθέα
30 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασης σας. Αναγνωρίζω την σπουδαιότητα που μπορεί να έχει η συσκευή για τον πελάτη και εξασφαλίζω ένα αποτέλεσμα απόλυτα λειτουργικό για εκείνον. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία που μου επιτρέπει να αναγνωρίζω πολύ γρήγορα το πρόβλημα και δίνω άμεσα λύση αλλά και το κόστος επισκευής. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσοχή του χώρου του πελάτη και την επισκευή της συσκευής έτσι ώστε να αντέχει στη φθορά του χρόνου. Αν χρειάζεστε άμεσα επισκευές τηλεοράσεων, με εγγυημένα αποτελέσματα και προσιτές τιμές, είμαστε στη διάθεσή σας!
Μαρία Α. Επισκευές Τηλεοράσεων - Βύρωνας
18 αξιολογήσεις
Οι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την αποκατάσταση τεχνικών προβλημάτων σε κάθε είδους οικιακή τηλεόραση, ανεξαρτήτως δυσκολίας και κατασκευαστικής εταιρείας. Διαθέτοντας εμπειρία πλέον των 35 ετών προσφέρουμε κορυφαίο Service TV, επιδιώκοντας πάντοτε να διατηρούμε την απόλυτη ισορροπία μεταξύ παροχής τεχνικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ιδανικής τιμής. Επιλέξτε μας, για να φροντίσουμε για την επισκευή πλακέτας τηλεόρασης, την αλλαγή οθόνης και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε!
Κωνσταντίνος Γ. Επισκευές Τηλεοράσεων - Χαλάνδρι
31 αξιολογήσεις
Η ομάδα έμπειρων τεχνικών μας αναλαμβάνει τις επισκευές τηλεοράσεων κάθε μάρκας, για παλιά και νέα μοντέλα. Μπορούμε να φροντίσουμε για μια πληθώρα εργασιών, όπως για αντικατάσταση οθόνης, επισκευή καμμένου τροφοδοτικού και επισκευή πλακέτας τηλεόρασης, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα ανταλλακτικά. Φροντίζουμε για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, σε προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε πλήρως τις ανάγκες σας για λειτουργικές τηλεοράσεις, με διάρκεια στο χρόνο. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, για να αναλάβουμε το service της τηλεόρασης σας!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Ποιες εργασίες για service τηλεόρασης αναλαμβάνουν συχνότερα οι τεχνικοί μας;

 • Επισκευή οθόνης τηλεόρασης

 • Επισκευή πάνελ τηλεόρασης

 • Επισκευή πλακέτας τηλεόρασης

 • Επισκευή τροφοδοτικού τηλεόρασης

 • Επισκευή τηλεκοντρόλ τηλεόρασης

Ειδικά αν επιθυμείς να κάνεις τοποθέτηση της βάσης τηλεόρασης στον τοίχο ή εγκατάσταση τηλεόρασης στο τζάκι ή πάνω σε γυψοσανίδα, είναι καλό να συμβουλευτείς έναν έμπειρο επαγγελματία, για να ολοκληρώσει την εγκατάσταση με ασφάλεια.

Μερικές από τις μάρκες που αναλαμβάνουν να εξυπηρετήσουν ο τεχνικοί μας είναι:  Samsung, LG, Philips, Sony, Sharp, Telefunken, Panasonic, Loewe, Firstline, Schaub Lorenz, Sharp, Bluesky, κ.ά., ενώ μερικά από τα είδη τηλεόρασης που αναλαμβάνουν είναι:

 • Τηλεοράσεις Led

 • Curved τηλεοράσεις

 • Τηλεοράσεις lcd

 • Τηλεόραση πλάσμα

 • Τηλεοράσεις OLED

 • Monitor tv

Στο Douleutaras.gr θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες ηλεκτρονικούς, για να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις οριστικά τη βλάβη στην τηλεόρασή σου. Από μια σπασμένη οθόνη τηλεόρασης, μέχρι ένα καμμένο τροφοδοτικό ή πλακέτα, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν υπεύθυνα τις επισκευές τηλεοράσεων παντός τύπου. Επίσης, αναλαμβάνουν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα ανταλλακτικά, σε προσιτές τιμές.

Οι πιο συνηθισμένες εργασίες που καλούνται να εξυπηρετήσουν στις επισκευές τηλεοράσεων είναι:

Ποια είναι τα πιο συχνά προβλήματα των τηλεοράσεων;

1. Μαύρες γραμμές στην οθόνη της τηλεόρασης: Η έλλειψη σήματος, η χαλάρωση στα καλώδια στο εσωτερικό της συσκευής και η απώλεια pixel στην οθόνη αποτελούν πιθανές αιτίες για την παραμορφωμένη εικόνα.

2. Βλάβη στα ηχεία: Αν η TV σου δεν έχει ήχο, ή η ένταση αυξομειώνεται μόνη της, απαιτείται έλεγχος στα καλώδια στο εσωτερικό της τηλεόρασης ή τα καλώδια του σήματος.

3. Μαύρη οθόνη με ήχο: Αν η τηλεόρασή σου έχει ήχο χωρίς εικόνα, πιθανότατα το πρόβλημα οφείλεται στην σύνδεση της τηλεόρασης με εξωτερικές πηγές.

4. Δεν αλλάζουν τα κανάλια: Σε αυτή την περίπτωση, είναι πιθανό να υπάρχει απλά βλάβη στο τηλεκοντρόλ. Αν το τηλεχειριστήριο δεν ανταποκρίνεται, αλλά λειτουργούν τα κουμπιά  της τηλεόρασης, τότε χρειάζεται αντικατάσταση.

5. Δεν ανοίγει η τηλεόραση: Όσο σοβαρό και αν σου φαίνεται το σημάδι αυτό, δε σημαίνει αυτόματα ότι χρειάζεσαι επισκευή τηλεόρασης. Πριν απευθυνθείς σε έναν ειδικό, δοκίμασε να την ανοίξεις από τον κεντρικό διακόπτη, μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο τηλεκοντρόλ.

6. Η τηλεόραση σβήνει μόνη της: Αν δεν έχει ενεργοποιηθεί χρονοδιακόπτης, αλλά οι τηλεοράσεις σβήνουν μόνες τους, αυτό είναι ένα σημάδι, ότι χρειαζόμαστε επισκευές τηλεοράσεων.

7. Η τηλεόραση σβήνει και μετά ανάβει ξανά μόνη της: Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα, αλλά μπορεί να προκύψει. Επειδή είναι πιθανό να σηματοδοτεί μια βλάβη της τηλεόρασης, κάλεσε άμεσα τεχνικό για διάγνωση και επισκευή.

8. Τα χρώματα της τηλεόρασης έχουν αλλοιωθεί: Το φαινόμενο αυτό αντιμετωπίζεται, ιδίως σε κάποια πιο παλιά μοντέλα. Σε κάποιες περιπτώσεις, η επαγγελματική επισκευή τηλεόρασης μπορεί να φέρει λύση στο πρόβλημα.

 

Αν αντιμετωπίσεις κάποια από τα παραπάνω προβλήματα, μη βιαστείς να αντικαταστήσεις την τηλεόρασή σου. Η λύση είναι πολύ πιο απλή. Οι επισκευές τηλεοράσεων είναι από τις εργασίες, που οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν πολύ συχνά. Μπορούν να σε βοηθήσουν με το σέρβις της συσκευής σου, χωρίς κόπο και σε οικονομικές τιμές.

Υπάρχουν κάποια πολύ προφανή σημάδια, ότι χρειάζεσαι έναν εξειδικευμένο τεχνικό στις επισκευές τηλεοράσεων. Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που οδηγούν σε ανάγκη για service της τηλεόρασης είναι τα εξής:

Γιατί να εμπιστευτείς τους τεχνικούς του Douleutaras.gr στις επισκευές τηλεοράσεων;

Όλες οι ηλεκτρολογικές εργασίες που σχετίζονται με την τηλεόραση χρειάζονται ένα επίπεδο γνώσεων σε τεχνικά κομμάτια. Το service και η επισκευή τηλεόρασης γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια, όταν αναλαμβάνει τη δουλειά ένας επαγγελματίας με εμπειρία.

Έχοντας σαν στόχο την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σου, οι επαγγελματίες μας είναι στη διάθεση σου για την εγκατάσταση, το σέρβις και την επισκευή τηλεόρασης. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις, μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα άψογο αποτέλεσμα, σε ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Αν χρειάζεσαι άμεσα εξυπηρέτηση για συνδέσεις και επισκευές τηλεοράσεων, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας με λίγα μόνο κλικ και πάρε την καλύτερη προσφορά από τεχνικό τηλεοράσεων στην περιοχή σου, στο πιο προσιτό κόστος!

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει