20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του 2017 για την επισκευή της τηλεόρασης

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης


ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κουλιουμπής - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρία μας, Bcm δραστηριοποιείται στη τεχνική υποστήριξη, αλλά και στις επισκευές και στο εμπόριο οπτικοακουστικών μηχανημάτων για πάνω από 20 χρόνια. Αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις ανάγκες σας, συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία επιδιόρθωσης της τηλεόρασής σας, ανεξαρτήτως τεχνολογίας και κατασκευαστικής εταιρίας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία, που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε, στον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αβέρκιος Κατσίπης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μου, προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης της τηλεόρασης σας με ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Παρακολουθούμε σεμινάρια για να ενημερωνόμαστε για τις νέες τεχνικές και μεθόδους στον τομέα μας. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας άριστης ποιότητας ανταλλακτικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ο εξοπλισμός μας μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με άμεση εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Σαμαρτζής - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία Computer Net Solutions προσφέρει λύσεις στην εγκατάσταση και την επισκευή της τηλεόρασης σας. Βρισκόμαστε στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών από το 2005 και έχουμε ως βασική αρχή την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Η πολυετή πείρα μας και η άρτια τεχνογνωσία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Προσαρμόζουμε, με την πολυετή εμπειρία μας, τις παροχές μας στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη και αυτό είναι που μας κάνει να διαφοροποιούμαστε. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Γκοβέσης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Βριλήσσια Αττική 152 35

Αναλαμβάνω εργασίες επισκευής της τηλεόρασής σας. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον κλάδο με συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες, ώστε να είμαι πάντοτε ενήμερος. Συνεργάζομαι με εξειδικευμένους επαγγελματίες, προκειμένου να εξυπηρετούμε άμεσα και με αποτελέσματα άριστης ποιότητας. Με χαρακτηρίζουν η άμεση επίλυση του προβλήματος του κάθε πελάτη και η υπευθυνότητα που δείχνω απέναντι του. Επιλέξτε με για ασφαλή και επαγγελματικό αποτέλεσμα, με εγγυημένη λειτουργία της συσκευής σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΟΤΑΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η Bltech παρέχει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στων χώρο των ραδιοτηλεοπτικών εγκαταστάσεων καθώς και άρτια τεχνογνωσία στις επισκευές ηλεκτρονικών ειδών. Ο εξοπλισμός και τα υλικά μας καθημερινά ανανεώνονται διότι επιθυμούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους. Δίνουμε βάση στην λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας πάντοτε γνήσια ανταλλακτικά και παρέχοντας εγγύηση μετά την ολοκλήρωση. Άμεση ανταπόκριση και τήρηση των χρονικών ορίων εκτέλεσης του έργου. Περιμένουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Κάζαγλης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αθήνα Αττική 105 52

Ονομάζομαι Νίκος Κάζαγλης και δίνω λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ηλεκτρονικών επιδιορθώσεων και διαθέτω δίκτυο έμπειρων συνεργατών και καταξιωμένων επαγγελματιών. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ είναι εγγυημένης ποιότητας και προέρχονται από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου. Οι έμπειροι συνεργάτες μου βρίσκονται καθημερινά έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν και μαζί να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων που θα σας επιστρέψουμε. Μερικά από τα χαρακτηριστικά μας είναι η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΗΕ FIXERS - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Η εταιρεία μας ειδικεύεται για περισσότερα από 10 χρόνια στο service ηλεκτρονικών συσκευών και μπορεί να επισκευάσει και την τηλεόρασή σας.Συγκεκριμένα, με μια ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνικών αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και εγγυημένα. Όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε, είτε στον προσωπικό είτε στον επαγγελματικό σας χώρο και έχουμε την εμπειρία και τη γνώση για να το επιλύσουμε.Είμαστε κοντά σας για αξιόπιστη, άμεση, εγγυημένη και οικονομική επισκευή της συσκευής σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE ΚΡΗΤΙΚΟΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Ίλιον Αττική 131 21

Το εργαστήριο Service Kritikos, ειδικεύεται στις εγκαταστάσεις και τις επισκευές τηλεοράσεων. Η πολυετής εμπειρία καθώς και η άρτια τεχνογνωσία μας, εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για τον πελάτη. Η διάγνωση και εκτίμηση των βλαβών γίνεται άμεσα και προσπαθούμε πάντα να σας δώσουμε την οικονομικότερη δυνατή λύση. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Στοχεύουμε σε ευχαριστημένους πελάτες και σε επαγγελματικά αποτελέσματα που μας χαρακτηρίζουν ως επαγγελματίες. Επίσης, αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση κεραιών παντός τύπου. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημά άμεσα και υπεύθυνα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χάρης Βατιανός - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Βύρωνας Αττική 162 32

Με εμπειρία 35 χρόνων στον χώρο των ηλεκτρονικών επισκευών, με μεράκι, συνέπεια και υπευθυνότητα, μπορούμε να επιδιορθώσουμε και την τηλεόραση σας. Συνδυάζουμε το ποιοτικό αποτέλεσμα και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, με προσιτές τιμές. Αναλαμβάνω την επισκευή σε όλες τις μάρκες, άμεσα και αποτελεσματικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλεκτρονικό Service Γκίκας Δημήτρης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Καματερό Αττική 134 51

Έχοντας πολυετή εμπειρία, είμαι σε θέση να σας καλύψω σε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, είτε πρόκειται για τις προσωπικές σας ανάγκες, είτε για τις επαγγελματικές. Αναλαμβάνω την επιδιόρθωση της τηλεόρασής σας, με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία, που επιθυμείτε, να εκτελέσω στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλεκτρονική Λύση - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πατήσια Αττική 104 45

Η επιχείρησή μας προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών ειδών και εγκαταστάσεων και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν οικιακές αλλά και επαγγελματικές ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Analog Digital - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία Analog Digital αναλαμβάνει επισκευές και εγκαταστάσεις τηλεοράσεων άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτουμε ομάδα που αποτελείται από πτυχιούχους ηλεκτρονικούς, καταρτισμένους και εξειδικευμένους στο αντικείμενο. Η μακρόχρονη εμπειρία, η άρτια εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας καθώς και η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών, εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης. Ο εξοπλισμός και τα υλικά εγγυημένης ποιότητας και λειτουργικότητας εξασφαλίζουν για εμάς μακροχρόνια αποτελέσματα και αφήνουν τους πελάτες μας απόλυτα ευχαριστημένους με τις υπηρεσίες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμοι να αναλάβουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες βλάβες στις τηλεοράσεις. Επιλέξτε μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Παπαδόπουλος - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Γιάννης Παπαδόπουλος, και είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εργασίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ε-Μatrix - Κωνσταντίνος Γκούμας - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Στην εταιρεία E-Matrix.gr, αναλαμβάνουμε επισκευές και εγκαταστάσεις τηλεοράσεων. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς που θα σας εξυπηρετήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά.Οι τεχνικοί μας χαρακτηρίζονται από την ευγένεια του χαρακτήρα τους, την συνέπεια και τον σεβασμό που δείχνουν απέναντι στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών. Δίνουμε εξαιρετική βάση στην ποιότητα των ανταλλακτικών και προσπαθούμε πάντοτε να παρέχουμε οικονομικές λύσεις. Δεχόμαστε όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων και θα χαρούμε να εξυπηρετήσουμε και εσάς. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας και οι τιμές μας ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Δελφίνης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Μοσχάτο Αττική 183 45

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις επισκευής της τηλεόρασής σας. Με πάνω από 24 χρόνια εμπειρίας, με την απαραίτητη τεχνογνωσία και την εξειδικευμένη κατάρτιση των τεχνικών μας, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και ταχύτατα και να διασφαλίσουμε μια εγγυημένη και ασφαλή λύση με το μικρότερο δυνατό κόστος για εσάς. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία επιδιόρθωσης, που επιθυμείτε να ολοκληρώσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Εγκατάσταση και Επισκευή Τηλεόρασης