Εκκενώσεις Βόθρων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Εκκενώσεις Βόθρων

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τις εκκενώσεις βόθρων

Οι εκκενώσεις βόθρων είναι μια συχνή διαδικασία που απαιτείται για πολλά κτίρια, λόγω έλλειψης συντήρησης του βόθρου του κτιρίου, ή του διαμερίσματος. Ωστόσο, η υπερχείλιση του βόθρου εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία μας, αλλά και για τον ίδιο το χώρο, αφού τα ακάθαρτα νερά και λύματα μπορεί να εισέλθουν μέσα και να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά.

Για να μη φτάσεις, λοιπόν, σε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό να δρας έγκαιρα ώστε να προλαβαίνεις την υπερχείλιση του βόθρου. Φυσικά, υπάρχουν τρόποι για να αποφύγεις το συχνό άδειασμα βόθρου, μέσω της φροντίδας κάποιων απλών παραγόντων.

Για να σε βοηθήσουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι, μιλήσαμε με τα εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων στην πλατφόρμα μας και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το άδειασμα βόθρου.

Πώς θα αποφύγεις τη συχνή ανάγκη για άδειασμα βόθρου;

Οι βόθροι είναι οι ειδικά κατασκευασμένοι χώροι, όπου συγκεντρώνονται τα λύματα και τα ακάθαρτα νερά μιας κατοικίας. Με βάση τον τρόπο κατασκευής τους, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τους απορροφητικούς και τους στεγανούς βόθρους.

Για να αποφεύγεται το βούλωμα του βόθρου, αλλά και η όλη διαδικασία εκκένωσης βόθρου, πρέπει να φροντίζεις για τους παράγοντες που ακολουθούν.

1. Αντικατάσταση του απορροφητικού βόθρου με έναν στεγανό: Αν και η χρήση των απορροφητικών βόθρων είναι με τη πρώτη ματιά αρκετά πιο βολική, η πραγματικότητα είναι άλλη. Οι απορροφητικοί βόθροι με το πέρασμα του χρόνου, χάνουν την απορροφητικότητά τους και οδηγούν συχνά σε διαρροές λυμμάτων και ανάγκη για εκκένωση, ενώ ταυτόχρονα επιβαρύνουν σημαντικά το περιβάλλον.

2. Αποφυγή απόρριψης μικροαντικειμένων: Ένα από τα σημαντικότερα βήματα, αν θέλεις να αποφύγεις τις συχνές εκκενώσεις βόθρων, είναι η προσεκτική τους χρήση. Απόφυγε να ρίχνεις χαρτιά και πλαστικά στα σιφόνια και τις λεκάνες, καθώς δεν είναι εύκολη η διάσπασή τους, με αποτέλεσμα τη φραγή και την ανάγκη για άδειασμα βόθρου.

3. Τακτικός έλεγχος συντήρησης: Με τη χρόνια χρήση, γίνεται συσσώρευση λιπών, αλάτων και τροφών, που φράζουν τις σωληνώσεις και δεν αφήνουν το νερό να περάσει. Η συχνή συντήρηση από εξειδικευμένο επαγγελματία και το προληπτικό άδειασμα βόθρου είναι η καλύτερη προστασία, απέναντι στη φραγή βόθρου.

4. Προσοχή στα καθαριστικά που χρησιμοποιείς: Όσο περίεργο και να σου φαίνεται, ορισμένα καθαριστικά βόθρου έχουν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που πιστεύεις. Κάποια χημικά σκευάσματα εξουδετερώνουν τα βακτήρια που βρίσκονται στο εσωτερικό του βόθρου και βοηθούν στη διάσπαση των λυμάτων, με αποτέλεσμα τη γρήγορη υπερχείλιση του βόθρου και την ανάγκη για συχνές εκκενώσεις.

Πόσο συχνά χρειάζεται να γίνονται οι εκκενώσεις βόθρων;

Η απαιτούμενη συχνότητα για εκκενώσεις βόθρων επηρεάζεται από δύο βασικούς παράγοντες. Ο πρώτος παράγοντας είναι το είδος του βόθρου και ο δεύτερος είναι ο τρόπος χρήσης του.

Εμείς, συγκεντρώσαμε κάποιους παράγοντες που πρέπει να γνωρίζεις για τη συχνότητα στο άδειασμα βόθρου και σου τους παρουσιάζουμε, για να ξέρεις τι αντιμετωπίζεις.

  • Αν μετατρέψεις το βόθρο του κτιρίου σε μονάδα βιολογικού καθαρισμού λυμάτων, δε θα χρειαστεί ξανά να κάνεις άδειασμα βόθρου. Βέβαια, το αρχικό κόστος επένδυσης είναι σχετικά υψηλό, αλλά αξίζει τον κόπο.

  • Αν στεγανοποιήσεις το βόθρο, ώστε να μη γεμίζει με όμβρια ύδατα, θα μπορείς να αποφύγεις το άδειασμα βόθρου για χρόνια ολόκληρα.

  • Αν το κτίριό σου διαθέτει απορροφητικό βόθρο, είναι σημαντικό να γίνεται καθαρισμός και συντήρησή του, έτσι ώστε να μη γεμίζει συχνά. Ένας καθαρός βόθρος αυτού του είδους χρειάζεται σπάνια άδειασμα, μια- δυο φορές το χρόνο.

  • Αν ο βόθρος στο σπίτι σου είναι στεγανός, μπορεί να χρειάζεται πιο συχνές εκκενώσεις βόθρων, κάθε λίγους μήνες, αν δε φροντίζεις για την καθαριότητα και τη συντήρησή του. Αυτού του είδους οι βόθροι είναι, όμως, πιο φιλικοί προς το περιβάλλον και η χρήση τους συστήνεται περισσότερο.

Θυμήσου να φροντίζεις για τον καθαρισμό και τη συντήρηση του βόθρου στο κτίριό σου, περίπου μια- δυο φορές το χρόνο. Με τον τρόπο αυτό, μειώνεις σημαντικά την ανάγκη για συχνές εκκενώσεις βόθρων.

Γιατί να εμπιστευτείς τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για εκκενώσεις βόθρων;

Ακόμα και ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές, δεν είναι απίθανο με το πέρασμα του χρόνου να χρειαστείς άδειασμα βόθρου. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες, που συνδυάζουν την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Τα συνεργεία αποφράξεων της πλατφόρμας μας διαθέτουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό σε πιεστικά μηχανήματα, βυτιοφόρα και αντλίες αναρρόφησης, ενώ διαθέτουν και πολυετή εμπειρία στις εκκενώσεις βόθρων. Μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα κάθε εργασία σχετικά με τις εκκενώσεις βόθρων, καθαρισμό βιολογικών σταθμών, άντληση υδάτων, αποφράξεις αποχετεύσεων και καθαρισμό φρεατίων, βόθρων ή αγωγών, ενώ είναι στη διάθεση σου όπου και όποτε εσύ επιθυμείς.

Αν χρειάζεσαι άμεσα εργασίες για εκκενώσεις βόθρων, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας με λίγα μόνο κλικ και πάρε άμεσα την καλύτερη προσφορά από έμπειρο συνεργείο της περιοχής σου, για να αναλάβει το άδειασμα βόθρου, στο πιο προσιτό κόστος!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Γιώργος Κ.
289 αξιολογήσεις
Η εργασία αφορούσε καθαρισμό μικρού φρεατίου τριώροφης κατοικίας και ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και επιτυχώς. Είμαι πολύ ...
Λάζαρος Κ.
230 αξιολογήσεις
Άριστος επαγγελματίας, συνεπής και αποτελεσματικός. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις
Αριστη συνεργασία, επαγγελματισμός, συνέπεια, σωστή ενημέρωση, πολύ καλή δουλειά, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις
Ευγενικοί, εξαιρετικά καθαροί και αποτελεσματικοί. Επικοινώνησαν αμέσως και ήρθαν ακριβώς στην ώρα τους!
Χρήστος Σ.
81 αξιολογήσεις
Πολύ ευχαριστημένος. Συνεπής, αποτελεσματικός και εξυπηρετικός. Έκανε μια απόφραξη σιφωνιού. Στα θετικά επίσης, η προσιτή τιμή της υπηρεσ...
Άγγελος Π.
57 αξιολογήσεις
Συνεπής,γρήγορος αποτελεσματικός και ευγενικός.
Σχετικά άρθρα
O βόθρος γεμίζει με ταχύτερο ρυθμό συγκριτικά με παλαιότερα; Πού οφείλεται το πρόβλημα & τι πρέπει να κάνεις;
Μυρωδιά βόθρου στο σπίτι; Δες πως θα την ξεφορτωθείς άμεσα!
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει