Εκκενώσεις Βόθρων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Εκκενώσεις Βόθρων

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Οι 4 καλύτεροι τρόποι για να αποφύγεις την εκκένωση βόθρου

Οι εκκενώσεις βόθρων είναι μια πολύ συχνή διαδικασία που γίνεται λόγω έλλειψης συντήρησης του βόθρου του κτιρίου ή του διαμερίσματος. Ωστόσο, η υπερχείλιση του βόθρου εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία μας, αλλά και για τον ίδιο τον χώρο, αφού τα ακάθαρτα νερά και λύματα μπορεί να εισέλθουν μέσα και να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά.

Για να μη φτάσεις, λοιπόν, σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να δρας έγκαιρα ώστε να προλαβαίνεις την υπερχείλιση του βόθρου. Για να σε βοηθήσουμε, μιλήσαμε με τα εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων στην πλατφόρμα μας και συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

Πώς θα αποφύγεις την ανάγκη για άδειασμα βόθρου;

Οι βόθροι είναι οι ειδικά κατασκευασμένοι χώροι, όπου συγκεντρώνονται τα λύματα μιας κατοικίας. Με βάση τον τρόπο κατασκευής τους χωρίζονται σε δύο κατηγορίες τους απορροφητικούς και τους στεγανούς βόθρους.

Για να αποφεύγεται το βούλωμα του βόθρου, αλλά και η όλη διαδικασία εκκένωσης βόθρου, πρέπει να τηρούνται οι παρακάτω κανόνες:

Αντικατάσταση του απορροφητικού βόθρου με έναν στεγανό: Αν και η χρήση των απορροφητικών βόθρων είναι με τη πρώτη ματιά αρκετά πιο βολική, η πραγματικότητα είναι άλλη. Οι απορροφητικοί βόθροι με το πέρασμα του χρόνου, χάνουν την απορροφητικότητά τους και οδηγούν συχνά σε υπερχείλιση και διαρροές λυμμάτων, ενώ ταυτόχρονα επιβαρύνουν σημαντικά το περιβάλλον.

Να μην πετιούνται μικροαντικείμενα: Ένα από τα σημαντικότερα βήματα αν θες να αποφύγεις την απόφραξη βόθρου είναι η προσχετική του χρήση. Απέφευγε χαρτιά και πλαστικά στα σιφόνια και τις λεκάνες καθώς δεν είναι εύκολη η διάσπασή τους, με αποτέλεσμα τη φραγή του βόθρου.

Τακτικός έλεγχος συντήρησης: Με τη χρόνια χρήση, γίνεται συσσώρευση λιπών, αλάτων και τροφών που φράζουν τις σωληνώσεις και δεν αφήνουν το νερό να περάσει. Η συχνή συντήρηση και το προληπτικό άδειασμα βόθρου είναι η καλύτερη προστασία απέναντι στη φραγή βόθρου.

Προσοχή στα καθαριστικά που χρησιμοποιείς: Όσο περίεργο και να σου φαίνεται ορισμένα καθαριστικά βόθρου έχουν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που πιστεύεις. Κάποια χημικά σκευάσματα εξουδετερώνουν τα βακτήρια που βρίσκονται στο εσωτερικό του βόθρου και βοηθούν στη διάσπαση των λυμάτων, με αποτέλεσμα την γρήγορη υπερχείλιση του βόθρου.

Τί πρέπει να κάνεις αν χρειάζεσαι εκκένωση βόθρου;

Ακόμα και ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές δεν είναι απίθανο με το πέρασμα του χρόνου να χρειαστείς άδειασμα βόθρου. 

Η μοναδική λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ένα εξειδικευμένο συνεργείο απόφραξης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες που συνδυάζουν την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Τα συνεργεία αποφράξεων με τα οποία συνεργαζόμαστε διαθέτουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό σε πιεστικά μηχανήματα, βυτιοφόρα και αντλίες αναρρόφησης, ενώ διαθέτουν και πολυετή εμπειρία στις εκκενώσεις βόθρων.

Τι αναλαμβάνουν τα συνεργεία εκκένωσεις βόθρων της υπηρεσίας μας;

Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε εργασία σχετικά με τις εκκενώσεις βόθρων, καθαρισμό βιολογικών σταθμών, άντληση υδάτων, αποφράξεις αποχετεύσεων και καθαρισμό φρεατίων, βόθρων ή αγωγών, ενώ είναι στη διάθεση σου όπου και όποτε εσύ επιθυμείς. 

Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πάρε άμεσα την καλύτερη προσφορά για το κόστος εκκένωσης βόθρου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Αποφραξεις-υδραυλικα-απολυμανσεις ΙΆΣΩΝ
87 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός! Επαγγελματίας, ταχύς στη δουλειά του και ευγενέστατος. Ευχαριστώ Νίκο!
PRO EASY SERVICE
22 αξιολογήσεις
Άψογος!
Χρήστος Σαπλατέρας
66 αξιολογήσεις
Ευσυνείδητος! Δύσκολα το βρίσκεις σήμερα!!! Άμεση εξυπηρέτηση, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Γιάννης Μανιάτης
7 αξιολογήσεις
Παρά πολύ καλός συνεργάτης. Άμεσος, ευγενικός, γνώστης του αντικειμένου. Τον συνιστώ σε όλους ανεπιφύλακτα!
Περικλής Γιαλαμάς
1 αξιολόγηση
Ήταν πολύ συνεπής, εξυπηρετήθηκα άμεσα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ!
Γιώργος Κουρτέσης
227 αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, ήταν πολύ καλός επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Αν αντιμετωπίζεις συνεχώς προβλήματα με τις βουλωμένες αποχετεύσεις του σπιτιού σου,
Η ΕΜΥ προειδοποιεί με έκτακτα δελτία επιδείνωσης του καιρού, ενώ οι ειδήσεις κατακλύζονται με εικόνες κατεστραμμένων σπιτιών
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντλώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει