Πόρτες Ασφαλείας - Τοποθέτηση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Πόρτες Ασφαλείας - Τοποθέτηση

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποιες είναι οι καλύτερες πόρτες ασφαλείας για το χώρο σου;

Οι πόρτες ασφαλείας και οι θωρακισμένες πόρτες, αποτελούν την ασφαλέστερη επιλογή στις πόρτες εισόδου. Οι περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν προϊόντα που συνδυάζουν προστασία, αλλά και αισθητική για την οικία τους, μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες.

Η επιλογή, τόσο στις πόρτες εισόδου, όσο και στις εσωτερικές πόρτες ασφαλείας, είναι δύσκολη, καθώς υπάρχουν πολλά είδη πορτών, για να διαλέξεις εκείνη που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία εναλλακτικών επιλογών, αναφορικά με τα υλικά κατασκευής τους, τα χρώματα, τα σχέδια, ακόμα και τους διαφορετικούς τύπους θωράκισης.

Ποιες πόρτες ασφαλείας για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους αξίζουν την τοποθέτηση στο σπίτι σου; Παρακάτω, σου παρουσιάζουμε κάποιες πολύ δημοφιλείς επιλογές που έχεις, αλλά και τα οφέλη που μπορούν να σου προσφέρουν, για να κάνεις μια πιο ασφαλή αγορά, χωρίς αμφιβολίες.

Τι επηρεάζει τις τιμές στις πόρτες ασφαλείας;

Είναι σαφές, πως κάθε σπίτι επιθυμεί να συνδυάσει την ασφάλεια που προσφέρουν οι θωρακισμένες πόρτες, με μια προσιτή τιμή αγοράς. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάσαι, πως δεν πρέπει να σε παραπλανούν οι προσφορές σε υπερβολικά χαμηλές τιμές για πόρτες ασφαλείας. Μια πολύ χαμηλή τιμή, μπορεί να κρύβει το γεγονός, ότι η πόρτα που επιλέγεις δεν είναι πολύ υψηλής ποιότητας.

Εμείς είμαστε εδώ, για να σου προτείνουμε κάποια σημαντικά σημεία προσοχής, όταν διαλέγεις πόρτες ασφαλείας, εξωτερικές και εσωτερικές. Τα στοιχεία που αναφέρουμε επηρεάζουν τις τιμές και έτσι, είναι καλό να τα έχεις υπόψη σου.

1. Ο τύπος θωράκισης της πόρτας ασφαλείας: Πρώτο και βασικό σημείο προσοχής, είναι η θωράκιση της πόρτας. Μπορείς να επιλέξεις πόρτες με μονή, διπλή, ή τριπλή θωράκιση, ώστε να νιώθεις απόλυτα ασφαλής. Προφανώς, όσο πιο ισχυρή η θωράκιση, τόσο πιο υψηλή μπορεί να είναι η τιμή.

2. Τα χαρακτηριστικά της κλειδαριάς ασφαλείας: Ο τύπος κλειδαριάς ασφαλείας έχει άμεση επίδραση στο πόσο μεγάλο θα είναι το κόστος της πόρτας ασφαλείας. Επίσης, σημασία έχει το αν η κλειδαριά διαθέτει defender, κάτι που είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να προσέξεις στις πόρτες ασφαλείας.

3. Το υλικό επένδυσης για πόρτες ασφαλείας: Η επένδυση των πορτών ασφαλείας και των θωρακισμένων πορτών, μπορεί να είναι από αλουμίνιο, pvc, φυσικό καπλαμά, Laminate, ξύλο, γυαλί και λάκα. Η επένδυση είναι η τελική πινελιά από άποψη αισθητικής, αλλά και αντοχής.

4. Η εταιρία κατασκευής συστημάτων ασφαλείας: Είναι γεγονός, ότι πολλές φορές οι μεγάλες μάρκες έχουν κάπως πιο υψηλές τιμές, σε σχέση με αγνώστους κατασκευαστές. Ωστόσο, μια αναγνωρισμένη μάρκα και ένας κατασκευαστής με χρόνια εμπειρίας στο χώρο, είναι πιθανό να σου προσφέρουν μεγαλύτερη εγγύηση και πιο ποιοτικές πόρτες ασφαλείας.

Ποιες είναι οι τιμές με τοποθέτηση για πόρτες ασφαλείας;

Το μέσο κόστος για μια εργασία πόρτας ασφαλείας είναι 100€. Το πιο πιθανό είναι, να ξοδέψεις 80-150€, ανάλογα με το είδος της εργασίας και τις απαιτήσεις σου. Τα είδη εργασίας είναι η αντικατάσταση παλιάς πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας, η αντικατάσταση κλειδαριάς με κλειδαριά ασφαλείας και η τοποθέτηση νέας πόρτας ασφαλείας.

1. Αντικατάσταση παλιάς πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας

Η αντικατάσταση της παλιάς σου πόρτας με μία ασφαλείας, θα σου χαρίσει την ασφάλεια που αναζητάς. Διάλεξε την πόρτα που ταιριάζει στο χώρο σου, ανάλογα με το σχέδιο, το υλικό και το μέγεθος της ασφάλειας που θέλεις. Οι τιμές αγοράς μιας τέτοιας πόρτας, κυμαίνονται ανάλογα με τις επιλογές σου. Μπορεί να ξεκινήσουν από 200 €, οι πολύ απλές σε σχέδιο και κλειδαριά ασφαλείας και να φτάσουν και ίσως να ξεπεράσουν τα 3000 €.   

Συνήθως, η τιμή τοποθέτησης μιας νέας πόρτας ασφαλείας, μαζί με την αποξήλωση της παλιάς πόρτας, κυμαίνεται στα 100 € - 150 €.

2. Αντικατάσταση κλειδαριάς με κλειδαριά ασφαλείας

Μπορεί να έχεις μια πόρτα ασφαλείας, αλλά μεγάλο ρόλο παίζει τι κλειδαριά έχεις. Είναι σημαντική, διότι θα καθυστερήσει τον οποιονδήποτε θελήσει να σε διαρρήξει. Είναι ανάγκη, η κλειδαριά να αλλάζει κάθε πέντε χρόνια, γιατί αναβαθμίζονται συνεχώς. Τα παλιά μοντέλα γίνονται γνωστά και συνήθως απαξιώνονται.

Με μια έρευνα αγοράς, θα ανακαλύψεις πως υπάρχουν πολλά είδη, με διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας. Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα τις επιλογές σου. Συνήθως ξεκινάνε από 25 € και μπορεί να φθάσουν 300 €. Οι τιμές για την αντικατάσταση της κλειδαριάς σου, που μπορείς να βρεις στην αγορά είναι περίπου 80 - 150 €.

3. Τοποθέτηση νέας πόρτας ασφαλείας

Η αντικατάσταση παραδοσιακής πόρτας με πόρτα ασφαλείας είναι μια άψογη επένδυση για την ασφάλεια του σπιτιού. Ειδικά όταν συνοδεύεται από την ανάλογη κλειδαριά, η τοποθέτησή της προσφέρει ένα μοναδικό αίσθημα ασφάλειας, ενώ η διαδικασία κρατάει μόλις λίγες ώρες. Οι τιμές για τοποθέτηση μιας πόρτας ασφαλείας κυμαίνονται, συνήθως, στα 100 - 150 €.

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς πόρτες ασφαλείας για το σπίτι;

Οι προτιμήσεις των καταναλωτών είναι, μερικές φορές, η καλύτερη εγγύηση, για να ξέρεις ότι κάνεις καλή επένδυση. Και σίγουρα, οι πόρτες ασφαλείας αποτελούν μια πολύ σημαντική επένδυση για την ασφάλεια του σπιτιού. Αν προσπαθείς να αποφασίσεις ποιες είναι οι καλύτερες πόρτες ασφαλείας για το χώρο σου, έχουμε κάποιες προτάσεις για σένα.

  • Πόρτες ασφαλείας αλουμινίου: Πρόκειται, ίσως, για ένα από τα πιο περιζήτητα είδη στις πόρτες ασφαλείας. Το αλουμίνιο είναι υλικό με τεράστια αντοχή και διάρκεια ζωής δεκαετιών. Ωστόσο, οι τιμές για τέτοιες πόρτες είναι σχετικά υψηλές, αν συγκριθούν με τις τιμές άλλων υλικών.

  • Πόρτες ασφαλείας με laminate: Η επένδυση από laminate προσφέρει μια πιο οικονομική λύση, σε σχέση με το αλουμίνιο. Το laminate έχει πολύ καλή αισθητική, αφού μπορεί να προσομοιάσει αρκετά το φυσικό ξύλο. Ωστόσο, θεωρείται πως έχει λίγο μικρότερη διάρκεια ζωής.

  • Θωρακισμένες πόρτες με PVC: Οι πόρτες ασφαλείας με επένδυση PVC είναι αρκετά οικονομικές, αλλά όχι τόσο ανθεκτικές, όσο οι παραπάνω. Έτσι, συνήθως κατασκευάζονται πόρτες ασφαλείας PVC για εσωτερικούς χώρους.

  • Πόρτες με επένδυση καπλαμά: Ο ξύλινος καπλαμάς είναι ακόμη ένα υλικό, που χρησιμοποιείται συχνά για την επένδυση σε εσωτερικές πόρτες ασφαλείας. Αυτό συμβαίνει, γιατί οι εξωτερικές πόρτες ασφαλείας χρειάζονται επένδυση με πιο ανθεκτικά υλικά στα δύσκολα καιρικά φαινόμενα.

  • Επένδυση πορτών σε διάφορα χρώματα: Η ποικιλία χρωμάτων είναι κάτι που έχει αγαπηθεί πολύ, ακόμα και για τις πόρτες ασφαλείας, εξωτερικές και εσωτερικές. Κάθε κατασκευαστής, ανάλογα με τα υλικά που χρησιμοποιεί, προσφέρει και θωρακισμένες πόρτες σε διάφορες αποχρώσεις, για να επιλέξεις.

Γιατί να διαλέξεις τον τεχνικό του Douleutaras.gr για την τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας;

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής μιας πόρτας ασφαλείας, είναι η σωστή τοποθέτηση. Οι πόρτες ασφαλείας πρέπει να τοποθετούνται από έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι διασφαλίζουν τη λειτουργικότητα των πορτών.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας μπορούν να σου προτείνουν πόρτες ασφαλείας εσωτερικές και εξωτερικές, μοντέρνες και παραδοσιακές, οι οποίες είναι έτοιμες για τοποθέτηση. Η τιμή με τοποθέτηση της πόρτας, δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για σένα.

Οι τεχνικοί μας συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο και τα προϊόντα που προτείνουν, ξεχωρίζουν για την σχέση ποιότητας και τιμής ενώ παράλληλα διαθέτουν πιστοποιήσεις θερμομόνωσης, ηχομόνωση και αντιδιάρρηξης.

Αν, λοιπόν, σε ενδιαφέρει η άμεση τοποθέτηση για πόρτες ασφαλείας, εξωτερικές και εσωτερικές, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

Τι πόρτα ασφαλείας να βάλεις;
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
209 αξιολογήσεις
Κάναμε την δουλειά μας εύκολα και γρήγορα και όλα καλά
KRETALUMIN
64 αξιολογήσεις
Πολύ καλός και ευγενικός επαγγελματίας
Κώστας Θ.
64 αξιολογήσεις
Ο κ. Θώμου από την αρχή μου έδειξε τον επαγγελματισμό του. Πολύ τυπικός στα τηλεφωνικά μας ραντεβού καθώς και στα ραντεβού για την πρώτη ...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
41 αξιολογήσεις
Η εργασία ολοκληρώθηκε σήμερα! Ήταν πάρα πολύ σωστός στην δουλειά του και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Τα παιδιά του ο Γιάννης και Ηλίας Μα...
Κλειδ.
35 αξιολογήσεις
Ευγενικός κύριος που έδειξε αμέσως από το τηλέφωνο ότι ξέρει την πηγή του προβλήματος και φυσικά την λύση. Συνεπής στο ραντεβού του και η...
Παρασκευή Π.
31 αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία μου με τον επαγγελματία, μάλιστα πρόκειται άμεσα να συνεργαστώ εκ νέου μαζί του!
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει