Πόρτες Ασφαλείας - Τοποθέτηση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Πόρτες Ασφαλείας - Τοποθέτηση

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι πόρτα ασφαλείας να βάλεις;

Πόρτες Ασφαλείας ή Θωρακισμένες Πόρτες; Αυτές είναι οι κυριότερες και ασφαλέστερες επιλογές στις πόρτες εισόδου, είτε είναι εξωτερικές είτε είναι εσωτερικές και η τοποθέτησή τους, αποτελεί μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία εφόσον επιλέξεις έναν αξιόπιστο επαγγελματία.

Η τεχνολογία στον τομέα των πορτών ασφαλείας συνεχώς εξελίσσεται και έχει κάνει επιτακτική την ανάγκη να αντικαταστήσεις την παλιά σου πόρτα με μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Επιλέον, με την εγκληματικότητα συνεχώς να αυξάνεται όλο και περισσότερος κόσμος προχωράει στην τοποθέτησή της και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που συμβαίνει αυτό.

Ο πρώτος και πιο βασικός λόγος είναι εξασφαλίζει κάτι πολύ σημαντικό, τι είναι αυτό; Το αίσθημα ασφάλειας που επιθυμείς να νιώθεις στον χώρο σου. Τόσο οι απλές πόρτες ασφαλείας όσο και οι θωρακισμένες πόρτες έχουν να σου προσφέρουν πολλά οφέλη. Η τελική επιλογή θα γίνει με βάση τα προσωπικά σου κριτήρια και το ποσό που έχεις να διαθέσεις.

Πλεονεκτήματα των δύο ειδών!

Οι πόρτες ασφαλείας και οι θωρακισμένες πόρτες, θα σου προσφέρουν πολλαπλά οφέλη και η τοποθέτησή τους μπορεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, μας ενημέρωσαν για τα βασικότερα πλεονεκτήματά τους:

Ασφάλεια: Σίγουρα το βασικότερο στοιχείο για το οποίο επιλέγονται οι πόρτες ασφαλείας είναι η προστασία του σπιτιού. Τοποθετούνται ως κύριες πόρτες εισόδου για να οχυρώνουν το σπίτι απέναντι σε πιθανούς εισβολείς.

Δρουν προληπτικά και αποτελούν ένα πραγματικά αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης πιθανών διαρρήξεων. Εφόσον, επιθυμείς να είσαι ήρεμος με την ασφάλεια του σπιτιού σου τόσο τις ώρες που λείπεις όσο και τις ώρες που βρίσκεσαι εκεί, η τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας είναι μονόδρομος.

Οικονομία: Αν και υπάρχει ο μύθος ότι οι πόρτες ασφαλείας και οι θωρακισμένες πόρτες έχουν μεγάλο κόστος, στην πραγματικότητα βοηθούν στην εξοικονόμηση χρημάτων. Οι σύγχρονες κατασκευαστικές προδιαγραφές που ακολουθούνται βοηθούν τόσο σε μηδαμινά έξοδα συντήρησης όσο και σε αποφυγή σπαταλών μέσω της καλής θερμομόνωσης που παρέχουν.

Ακόμη, η τιμή με τοποθέτηση των πορτών δεν είναι ακριβή. Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους τεχνικούς που θα σου προτείνουν φθηνές πόρτες ασφαλείας και η τιμή μαζί με τοποθέτηση, θα βγει στο σύνολο πολύ οικονομικά.

Αισθητική & Ποικιλία: Πέρα από τους παραπάνω πρακτικούς λόγους, οι πόρτες ασφαλείας εξασφαλίζουν και ένα υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα. Η ποικιλία και τα σχέδια που υπάρχουν είναι πολλά και διαφορετικά ώστε να καλύπτουν κάθε γούστο και στυλ. Μερικές από τις δημοφιλέστερες επιλογές είναι οι πόρτες ασφαλείας εισόδου αλουμινίου, οι laminate και εκείνες που διαθέτουν επένδυση από φυσικό καπλαμά. Τοποθέτησε άμεσα μία θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας στο σπίτι σου και συνδύασε ασφάλεια με αισθητική.

Από τα παραπάνω γίνεται εύκολα κατανοητό ότι η αγορά πόρτας ασφαλείας, είναι ίσως από τις σημαντικότερες επενδύσεις που κάνει κάποιος για να θωρακίσει την είσοδο του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου. Πέρα από τις πόρτες εισόδου ή εξωτερικές πόρτες, υπάρχουν και οι εσωτερικές πόρτες ασφαλείας.

Μπορεί να προκύψει η ανάγκη να θωρακίσεις κάποιο συγκεκριμένο δωμάτιο ή όροφο με στόχο να προστατέψεις κάποια αντικείμενα αξίας, εξοπλισμό ή ακόμη και τα άτομα που τον χρησιμοποιούν. Και σε αυτήν την περίπτωση, μπορείς να βρεις αμέτρητες επιλογές.

8 Σημεία Προσοχής πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση!

Για έχεις την ασφάλεια που επιθυμείς στο σπίτι σου και να κάνεις την σωστή επιλογή στις εσωτερικές ή εξωτερικές πόρτες ασφαλείας, υπάρχουν κάποια σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης:

Έλεγξε τις πιστοποιήσεις: Πριν επιλέξεις την πόρτα ασφαλείας για το χώρο σου και προχωρήσεις στη εγκατάσταση της, δες προσεχτικά τις πιστοποιήσεις της. Για κάθε πόρτα ασφαλείας υπάρχουν επίσημα χαρτιά που πιστοποιούν την αντιδιαρρηκτική της προστασία, τη θερμομόνωση και την ηχομόνωση που προσφέρουν.

Επέλεξε μία Επώνυμη Εταιρεία: Στην αγορά κυκλοφορούν πάρα πολλές πόρτες ασφαλείας αμφιβόλου προέλευσης, που δεν πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας. Φρόντισε να επιλέξεις μία επώνυμη εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στον χώρο που παρέχει εγγυημένες υπηρεσίες και θα είσαι σίγουρος ότι θα μπορεί να σε εξυπηρετήσει όσα χρόνια και να περάσουν.

Μην διαλέξεις την πιο οικονομική πόρτα ασφαλείας: Είναι γεγονός ότι μπορείς να βρεις πόρτες ασφαλείας σε όλες τις τιμές. Προσπάθησε όμως να αποφύγεις πολύ φθηνές λύσεις χαμηλότερης ποιότητας. Η τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας είναι μια εργασία στην οποία αξίζει να επενδύσεις. προϋπολογισμός.

Ενημερώσου για τη δομή της: Πριν την τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας πρέπει να ενημερωθείς για το τύπο θωράκισης που προσφέρει και για το μεταλλικό καφάσωμα που θα τη περιβάλει. Όσο πιο παχύ είναι τόσο το καφάσωμα όσο και το φύλλο χάλυβα στο εσωτερικό μιας πόρτας, τόσο μεγαλύτερη προστασία προσφέρει. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί ειδική μεταχείριση κατά την εγκατάσταση της.

Ξεκαθάρισε τις λεπτομέρειες της εγγύησης: Αφού έχεις ελέγξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και έχεις καταλήξει στο μοντέλο που θέλεις, υπάρχει ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα. Πριν προχωρήσεις στην αγορά και εγκατάσταση πόρτας ασφαλείας, βεβαιώσου για την εγγύηση που σου παρέχεται. Έλεγξε αν προσφέρεται service πόρτας ασφαλείας και ενημερώσου από τον υπεύθυνο για το τι περιλαμβάνει.

Δώσε Προσοχή στα Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Πέρα από τον τύπο θωράκισης άλλα κατασκευαστικά στοιχεία που πρέπει να προσέξεις είναι ο τύπος και η ποιότητα του φύλλου χάλυβα, καθώς και το πάχος του μεταλλικού κασώματος. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί τοποθέτησης πορτών ασφαλείας, μπορούν να σε ενημερώσουν για τα χαρακτηριστικά εκείνα που ξεχωρίζουν τις πόρτες ασφαλείας καλής ποιότητας από εκείνες της κακής ποιότητας.

Πόρτα Ασφαλείας με καλή Κλειδαριά: Ο τύπος της κλειδαριάς που διαθέτει η πόρτα ασφαλείας, είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Επένδυσε σε στοιχεία όπως το defender, ο κύλινδρος ασφαλείας και μια ποιοτική κλειδαριά για να ολοκληρώσεις ένα άψογο αποτέλεσμα.

Προσοχή στην Εξωτερική Επένδυση της Πόρτας: Τα παραπάνω στοιχεία θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις μια λειτουργική πόρτα ασφαλείας. Για να εξασφαλίσεις όμως και ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα δώσε προσοχή και στην εξωτερική επένδυση της πόρτας ασφαλείας.

Τύποι θωράκισης στις Θωρακισμένες Πόρτες!

Η θωράκιση, είναι από τα σημαντικότερα κριτήρια επιλογής στις πόρτες. Το βασικότερο που πρέπει να θυμάσαι, είναι ότι όσο μεγαλύτερη είναι η θωράκιση τόσο περισσότερη ασφάλεια προσφέρει. Σε περίπτωση που θες να ενημερωθείς πέρα από την κλασική πόρτα ασφαλείας και για την θωρακισμένη, δες την λίστα που ακολουθεί:

Μονή Θωράκιση: Διαθέτει μία σκάφη στο εξωτερικό μέρος της πόρτας και ένας μέχρι τρία νεύρα στο εσωτερικό μέρος της πόρτας.

Διπλή Θωράκιση: Και αυτός ο τύπος πόρτας ασφαλείας, διαθέτει μία σκάφη στο εξωτερικό μέρος της πόρτας και από τρία και πάνω νεύρα στο εσωτερικό μέρος της πόρτας. Ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα, είναι η θερμομόνωση που προσφέρει, η ηχομόνωση και το φύλλο μετάλλου που διαθέτει στο εσωτερικό της.

Τριπλή Θωράκιση: Η πόρτα ασφαλείας με τριπλή θωράκιση, διαθέτει τρία φύλλα λαμαρίνας, ένα εσωτερικά, ένα εξωτερικά και ένα ενδιάμεσα. Είναι ο υψηλότερος τύπος θωράκισης και προσφέρει μέγιστη ασφάλεια.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, μπορούν να σε βοηθήσουν στην επιλογή του τύπου θωρακισμένης πόρτας που χρειάζεσαι για τον χώρο σου και παράλληλα να αναλάβουν την επαγγελματική της τοποθέτηση. Ακόμη, οι τεχνικοί μας, δίνουν λύσεις και στις βλάβες που μπορεί να παρουσιάσουν οι πόρτες μελλοντικά.

Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεται επισκευή η πόρτα ασφαλείας;

Όσο καλής ποιότητας κι αν είναι η πόρτα ασφαλείας, η πιθανότητα να παρουσιάσει πρόβλημα υπάρχει πάντα. Ρωτήσαμε τους τεχνικούς μας και συγκεντρώσαμε τις πιο συχνές βλάβες στις πόρτες ασφαλείας:

  • Αλλαγή Κλειδαριάς Ασφαλείας
  • Ρύθμιση των μεντεσέδων
  • Επισκευή του ανεμοφράχτη
  • Δεν γυρίζει το κλειδί στην πόρτα ασφαλείας
  • Κόλλησε η γλώσσα της πόρτας
  • Κολλάει η κλειδαριά ασφαλείας
  • Μαγκώνει το κλειδί στην κλειδαριά

Οτιδήποτε κι αν προκύψει από τα παραπάνω, είναι φανερό ότι θα χρειαστείς επαγγελματική βοήθεια. Οι τεχνικοί μας, διαθέτουν ανταλλακτικά για πόρτες θωρακισμένες και εγγυώνται ότι θα επισκευάσουν άμεσα την βλάβη και θα σας παραδώσουν μία λειτουργική πόρτα.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς μας;

Οι αξιολογημένοι επαγγελματίες μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και μπορούν να σε κατατοπίσουν πλήρως για το ποια είναι η ιδανική πόρτα ασφαλείας για την περίπτωσή σου και να σου προτείνουν λύσεις για παντός είδους πόρτες όπως είναι οι εσωτερικές πόρτες.

Ακόμα, διαθέτοντας εκτενείς τεχνικές γνώσεις αναλαμβάνουν κάθε εργασία για την τοποθέτηση, επισκευή ή συντήρηση της πόρτας ασφαλείας του χώρου σου και ενώ προτείνουν προϊόντα από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου που συνδυάζουν ένα γερό και ενισχυμένο κούφωμα, με μία πολύ καλή κλειδαριά ασφαλείας. Η αποτελεσματική προστασία του χώρου σου είναι εφικτή με λίγα μόνο κλικ.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές για τιμές με τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας από τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνικούς στην περιοχή σου.

Δημοφιλή Είδη Πορτών
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Επιμελής, λεπτομερής και συνεπής. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος!
Άμεση εξυπηρέτηση, εξειδίκευση στο αντικείμενο και πολύ γρήγορη και καλή δουλεία!
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία μου με τον επαγγελματία, μάλιστα πρόκειται άμεσα να συνεργαστώ εκ νέου μαζί του!
Πολύ καλός επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Όλοι έχουμε ακούσει μια ιστορία για κάποιον που κοιμόταν, ενώ μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ή για κάποιον άλλον
Στις ημέρες μας και ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας γίνεται και πάλι ο μεγαλύτερος φόβος
Σχετικές υπηρεσίες