Πόρτες Ασφαλείας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Πόρτες Ασφαλείας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Γιατί πρέπει να βάλεις πόρτα ασφαλείας και τί να προσέξεις

Αναρωτιέσαι αν οι πόρτες ασφαλείας είναι τόσο αποτελεσματικές όσο λέγεται; Σκέφτεσαι να αντικαταστήσεις την παλιά σου πόρτα με μια θωρακισμένη; Μην αγχώνεσαι, τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Με την εγκληματικότητα συνεχώς να αυξάνεται όλο και περισσότερος κόσμος προχωράει στην τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που συμβαίνει αυτό. Η πόρτα ασφαλείας αποτελεί δικαίως ένα από τα πιο διαδεδομένα συστήματα ασφαλείας για ένα σπίτι, καθώς συνδυάζει πολλά διαφορετικά πλεονεκτήματα. 

Ασφάλεια

Σίγουρα το βασικότερο στοιχείο για το οποίο επιλέγονται οι πόρτες ασφαλείας είναι η προστασία του χώρου. Δρουν προληπτικά και αποτελούν ένα πραγματικά αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης πιθανών διαρρήξεων.  

Οικονομία

Αν και υπάρχει ο μύθος ότι πόρτες ασφαλείας έχουν μεγάλο κόστος, στην πραγματικότητα βοηθούν στην εξοικονόμηση χρημάτων. Οι σύγχρονες κατασκευαστικές προδιαγραφές που ακολουθούνται βοηθούν τόσο σε μηδαμινά έξοδα συντήρησης όσο και σε αποφυγή σπαταλών μέσω της καλής θερμομόνωσης που παρέχουν.

Αισθητική 

Πέρα από τους παραπάνω πρακτικούς λόγους, οι πόρτες ασφαλείας εξασφαλίζουν και ένα υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα. Η ποικιλία και τα σχέδια που υπάρχουν είναι πολλά και διαφορετικά ώστε να καλύπτουν κάθε γούστο και στυλ. 

Από τα παραπάνω γίνεται εύκολα κατανοητό ότι η αγορά πόρτας ασφαλείας, είναι ίσως από τις σημαντικότερες επενδύσεις που κάνει κάποιος για τον χώρο του. Ως βασικό κίνητρο έχουμε να εξασφαλιστεί η προστασία του χώρου, αλλά και των ατόμων που κατοικούν σε αυτόν.

Για να το πετύχουμε και να επιλέξουμε μια αποτελεσματική πόρτα ασφαλείας που θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου υπάρχουν κάποια σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε κατά την επιλογή της πόρτας μας

Εταιρεία: Στην αγορά κυκλοφορούν πάρα πολλές πόρτες ασφαλείας αμφιβόλου προέλευσης, που δεν πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας. Φρόντισε να επιλέξεις μία επώνυμη εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στον χώρο που παρέχει εγγυημένες υπηρεσίες και θα είσαι σίγουρος ότι θα μπορεί να σε εξυπηρετήσει όσα χρόνια και να περάσουν. 

Τιμή: Είναι γεγονός ότι μπορείς να βρεις πόρτες ασφαλείας σε όλες τις τιμές. Προσπάθησε όμως να αποφύγεις πολύ φθηνές λύσεις χαμηλότερης ποιότητας. Η τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας είναι μια εργασία στην οποία αξίζει να επενδύσεις.

Πιστοποίηση αντιδιάρρηξης: Οι πιστοποιήσεις αυτές γνωστοποιούν στον καταναλωτή τι βαθμό προστασίας παρέχει η συγκεκριμένη πόρτα με βάση τα διεθνή πρότυπα. Σε πολλές περιπτώσεις συνοδεύονται από πιστοποίηση ηχομόνωσης και θερμομόνωσης. Πριν, λοιπόν, αγοράσεις την πόρτα ασφαλείας σου έλεγξε τα χαρτιά της και βεβαιώσου ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. 

Εγγύηση: Η πόρτα ασφαλείας είναι μια μακροχρόνια επένδυση για ένα χώρο. Επομένως μια εγγύηση, που θα τη συνοδεύει για πολλά χρόνια και θα σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί στο μέλλον με την πόρτα σου, είναι σίγουρα ένα στοιχείο που θα εκτιμήσεις. 

Τύπος θωράκισης: Η θωράκιση της πόρτας ασφαλείας διακρίνεται σε μονή και διπλή. Όσο μεγαλύτερη είναι η θωράκιση της πόρτας, τόσο μεγαλύτερη και η ασφάλεια που παρέχει.

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Πέρα από τον τύπο θωράκισης άλλα κατασκευαστικά στοιχεία που πρέπει να προσέξεις είναι ο τύπος και η ποιότητα του φύλλου χάλυβα, καθώς και το πάχος του μεταλλικού κασώματος.

Κλειδαριά: Ο τύπος της κλειδαριάς που διαθέτει η πόρτα ασφαλείας, είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Επένδυσε σε στοιχεία όπως το defender, ο κύλινδρος ασφαλείας και μια ποιοτική κλειδαριά για να ολοκληρώσεις ένα άψογο αποτέλεσμα.

Επενδύσεις: Τα παραπάνω στοιχεία θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις μια λειτουργική πόρτα ασφαλείας. Για να εξασφαλίσεις όμως και ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα δώσε προσοχή και στην εξωτερική επένδυση της πόρτας ασφαλείας.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για να σε βοηθήσουν με ότι χρειάζεσαι για την προστασία του χώρου. Οι αξιολογημένοι επαγγελματίες μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και μπορούν να σε κατατοπίσουν πλήρως για το ποια είναι η ιδανική θωρακισμένη πόρτα για την περίπτωσή σου.

Ακόμα διαθέτοντας εκτενείς τεχνικές γνώσεις αναλαμβάνουν κάθε εργασία για την τοποθέτηση, επισκευή ή συντήρηση πόρτας ασφαλείας, ενώ παράλληλα μπορούν να σε προμηθεύσουν με οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείς.

Η αποτελεσματική προστασία του χώρου σου είναι εφικτή με λίγα μόνο κλικ. Καταχώρησε την εργασία πάρε προσφορά για το κόστος πόρτας ασφαλείας και εμπιστεύσου έναν από τους αξιολογημένους επαγγελματίες μας για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Πολύ ικανοποιημένος από τον κ. Μπαντή και πολύ εξυπηρετικός!!!
Σωστός και εξυπηρετικός σε όλα τόσο στη δουλειά του όσο και στις λύσεις που προσφέρει!
Εξαιρετική δουλειά από έναν αξιόπιστο και σωστό επαγγελματία!
Σχετικά άρθρα
Όλοι έχουμε ακούσει μια ιστορία για κάποιον που κοιμόταν, ενώ μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ή για κάποιον άλλον
Στις ημέρες μας και ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας γίνεται και πάλι ο μεγαλύτερος φόβος