Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Πόρτες Ασφαλείας - Τοποθέτηση

Τοποθέτησε Άμεσα Πόρτα Ασφαλείας στο Σπίτι σου με Αξιόπιστους Επαγγελματίες. Βρες Θωρακισμένες Πόρτες που Ταιριάζουν στο Χώρο σου. Υπεύθυνα & Αξιόπιστα!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Αντικατάσταση, Τοποθέτηση
 • Αντικατάσταση παλιάς πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας
 • Τοποθέτηση νέας πόρτας ασφαλείας
 • Αντικατάσταση κλειδαριάς με κλειδαριά ασφαλείας
π.χ.: 1, 2
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 31/1/2020

Πόρτες ασφαλείας - Τοποθέτηση

Μπορείς να έχεις μια πόρτα εισόδου που να προσφέρει το αίσθημα ασφάλειας που χρειάζεσαι, αλλά και να έχει υψηλή αισθητική; Οι σύγχρονες πόρτες ασφαλείας μπορούν να το κάνουν πιο εύκολο από ποτέ, με όλα τα σχέδια και χρώματα που κυκλοφορούν. Αρκεί να βρεις κάποιους αξιόπιστους προμηθευτές και να επιλέξεις πόρτα ασφαλείας από τον κατάλογό τους.

Όμως, πώς θα βρεις αξιόπιστους προμηθευτές; Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι στη διάθεσή σου καθημερινά, για να σε βοηθήσουν να επιλέξεις τη σωστή πόρτα ασφαλείας για το σπίτι σου και να αναλάβουν την τοποθέτηση στο χώρο, στις πιο προσιτές τιμές!

Αρκεί να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας και μέσα σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες σε όλη την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους ή και να περιμένεις να επικοινωνήσουν οι ίδιοι μαζί σου, για να κλείσεις ραντεβού και να πάρεις προσφορές!

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς πόρτες ασφαλείας για το σπίτι;

Οι προτιμήσεις των καταναλωτών είναι, μερικές φορές, η καλύτερη εγγύηση, για να ξέρεις ότι κάνεις καλή επένδυση. Και σίγουρα, οι πόρτες ασφαλείας αποτελούν μια πολύ σημαντική επένδυση για την ασφάλεια του σπιτιού. Αν προσπαθείς να αποφασίσεις ποιες είναι οι καλύτερες πόρτες ασφαλείας για το χώρο σου, έχουμε κάποιες προτάσεις για σένα.

 • Πόρτες ασφαλείας αλουμινίου  

 • Πόρτες ασφαλείας με επένδυση ξύλου 

 • Θωρακισμένες πόρτες με PVC 

 • Πόρτες με επένδυση καπλαμά 

 • Επένδυση πορτών σε διάφορα χρώματα 

Τι πρέπει να ξέρεις για τις πόρτες ασφαλείας από αλουμίνιο;

Οι πόρτες ασφαλείας αλουμινίου είναι ένα από τα πιο περιζήτητα είδη στις πόρτες ασφαλείας. Το αλουμίνιο είναι υλικό με τεράστια αντοχή και διάρκεια ζωής δεκαετιών. Ωστόσο, οι τιμές για τέτοιες πόρτες είναι σχετικά υψηλές, αν συγκριθούν με τις τιμές άλλων υλικών.

Τι πρέπει να ξέρεις για τις πόρτες ασφαλείας με Laminate;

Η επένδυση από laminate προσφέρει μια πιο οικονομική λύση, σε σχέση με το αλουμίνιο. Το laminate έχει πολύ καλή αισθητική, αφού μπορεί να προσομοιάσει αρκετά το φυσικό ξύλο. Ωστόσο, θεωρείται πως έχει λίγο μικρότερη διάρκεια ζωής.

Τι πρέπει να ξέρεις για τις πόρτες ασφαλείας με επένδυση PVC;

Οι πόρτες ασφαλείας με επένδυση PVC είναι αρκετά οικονομικές, αλλά όχι τόσο ανθεκτικές, όσο οι παραπάνω. Έτσι, συνήθως κατασκευάζονται πόρτες ασφαλείας PVC για εσωτερικούς χώρους.

Τι πόρτα ασφαλείας να βάλεις;

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις τιμές στις πόρτες ασφαλείας;

1. Ο τύπος θωράκισης της πόρτας ασφαλείας (μονή - διπλή - τριπλή)

2. Τα χαρακτηριστικά της κλειδαριάς ασφαλείας

3. Το υλικό επένδυσης για πόρτες ασφαλείας 

4. Η εταιρία κατασκευής συστημάτων ασφαλείας 

Πρώτο και βασικό σημείο προσοχής, είναι η θωράκιση της πόρτας. Μπορείς να επιλέξεις πόρτες με μονή, διπλή ή τριπλή θωράκιση, ώστε να νιώθεις απόλυτα ασφαλής. Προφανώς, όσο πιο ισχυρή η θωράκιση, τόσο πιο υψηλή μπορεί να είναι η τιμή.

Ο τύπος κλειδαριάς ασφαλείας έχει άμεση επίδραση στο πόσο μεγάλο θα είναι το κόστος της πόρτας ασφαλείας. Επίσης, σημασία έχει το αν η κλειδαριά διαθέτει defender, κάτι που είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να προσέξεις στις πόρτες ασφαλείας.

Η επένδυση των πορτών ασφαλείας και των θωρακισμένων πορτών, μπορεί να είναι από αλουμίνιο, pvc, φυσικό καπλαμά, Laminate, ξύλο, γυαλί και λάκα. Η επένδυση είναι η τελική πινελιά από άποψη αισθητικής, αλλά και αντοχής.

Πόσο κοστίζει η τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας;

Οι τιμές για τοποθέτηση μιας πόρτας ασφαλείας κυμαίνονται, συνήθως, στα 100-150€ + ΦΠΑ. Η αντικατάσταση παραδοσιακής πόρτας με πόρτα ασφαλείας είναι μια άψογη επένδυση για την ασφάλεια του σπιτιού. Ειδικά όταν συνοδεύεται από την ανάλογη κλειδαριά, η τοποθέτησή της προσφέρει ένα μοναδικό αίσθημα ασφάλειας, ενώ η διαδικασία κρατάει μόλις λίγες ώρες. 

Πόσο κοστίζει η αγορά πόρτας ασφαλείας & η αντικατάσταση παλιάς πόρτας;

Οι τιμές αγοράς πόρτας ασφαλείας μπορεί να ξεκινήσουν από 300€, οι πολύ απλές σε σχέδιο και κλειδαριά ασφαλείας και να φτάσουν και ίσως να ξεπεράσουν τα 3000€.   

Στις περισσότερες περιπτώσεις, σε συμφέρει οικονομικά να κάνει την εγκατάσταση ο ίδιος επαγγελματίας, από τον οποίο έχεις αγοράσεις τις πόρτες ασφαλείας. Αυτό συμβαίνει, γιατί για αρκετές πόρτες στην τιμή περιλαμβάνεται η τοποθέτηση στο χώρο.

Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση κλειδαριάς με κλειδαριά ασφαλείας;

Με μια έρευνα αγοράς, θα ανακαλύψεις πως υπάρχουν πολλά είδη, με διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας. Οι τιμές συνήθως ξεκινούν από 25€ και μπορεί να φτάσουν 300€. Οι τιμές για την αντικατάσταση της κλειδαριάς σου, που μπορείς να βρεις στην αγορά είναι περίπου 80 - 150€.

Συστήνεται να αλλάζεις κλειδαριά, περίπου κάθε πέντε χρόνια. Έτσι, θα έχεις πάντα το πιο σύγχρονο μοντέλο και θα σου προσφέρει μέγιστη ασφάλεια. 

Τι πρέπει να προσέξεις, πριν αγοράσεις πόρτα ασφαλείας;

1. Μην σε παραπλανούν οι προσφορές σε υπερβολικά χαμηλές τιμές για πόρτες ασφαλείας. Μια πολύ χαμηλή τιμή, μπορεί να κρύβει το γεγονός, ότι η πόρτα που επιλέγεις δεν είναι πολύ υψηλής ποιότητας.

2. Επίλεξε μια αρκετά γνωστή μάρκα. Είναι γεγονός, ότι πολλές φορές οι μεγάλες μάρκες έχουν κάπως πιο υψηλές τιμές, σε σχέση με αγνώστους κατασκευαστές. Ωστόσο, μια αναγνωρισμένη μάρκα και ένας κατασκευαστής με χρόνια εμπειρίας στο χώρο, είναι πιθανό να σου προσφέρουν μεγαλύτερη εγγύηση.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας;

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής μιας πόρτας ασφαλείας, είναι η σωστή τοποθέτηση. Οι πόρτες ασφαλείας πρέπει να τοποθετούνται από έμπειρους τεχνικούς, με εξειδίκευση στην αντικατάσταση πόρτας / κλειδαριάς.

Μερικοί λόγοι για να επιλέξεις τους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι:

 • Αξιολογημένοι επαγγελματίες με εγγυημένη εμπειρία στις πόρτες ασφαλείας.

 • Προσωποποιημένες προσφορές και προτάσεις για πόρτες, ειδικά για το χώρο σου.

 • Πολύ καλές σχέσεις ποιότητας - τιμής για πόρτες ασφαλείας με τοποθέτηση.

 • Συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές κουφωμάτων.

 • Δωρεάν διαδικασία εύρεσης επαγγελματιών, χωρίς δεσμεύσεις.

Θέλεις να τοποθετήσεις πόρτα ασφαλείας; Μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες για πόρτες ασφαλείας στην περιοχή σου, για να σου δώσουν προσφορές!

4,78 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν τις πόρτες ασφαλείας τους

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
273 αξιολογήσεις

Κάναμε την δουλειά μας εύκολα και γρήγορα και όλα καλά

φωτογραφία επαγγελματία
Κώστας Θ.
114 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας με ήθος. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

φωτογραφία επαγγελματία
KRETALUMIN
64 αξιολογήσεις

Πολύ καλός και ευγενικός επαγγελματίας

φωτογραφία επαγγελματία
Κλειδ.
37 αξιολογήσεις

Ευγενικός κύριος που έδειξε αμέσως από το τηλέφωνο ότι ξέρει την πηγή του προβλήματος και φυσικά την λύση. Συνεπής στο ραντεβού του και η δ…

φωτογραφία επαγγελματία
Παρασκευή Π.
33 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία μου με τον επαγγελματία, μάλιστα πρόκειται άμεσα να συνεργαστώ εκ νέου μαζί του!

φωτογραφία επαγγελματία
ROLANDI K.
20 αξιολογήσεις

Ο κ. Rolondi είναι πολύ καλός επαγγελματίας αλλά πάνω από όλα πολύ καλός άνθρωπος! Τον ευχαριστούμε πολύ!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές