Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Πόρτες Ασφαλείας - Τοποθέτηση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Πόρτες Ασφαλείας - Τοποθέτηση

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Μας περιγράφεις ΔΩΡΕΑΝ την εργασία σου

Σε συνδέουμε με αξιολογημένα και διαθέσιμα συνεργεία που ειδικεύονται στην εργασία σου

Λαμβάνεις προσφορές και επιλέγεις αυτή που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Αντικατάσταση, Τοποθέτηση
 • Αντικατάσταση παλιάς πόρτας με νέα πόρτα ασφαλείας
 • Τοποθέτηση νέας πόρτας ασφαλείας
 • Αντικατάσταση κλειδαριάς με κλειδαριά ασφαλείας
π.χ.: 1, 2
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4 και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό

Ποιες είναι οι καλύτερες πόρτες ασφαλείας για το χώρο σου;

Οι πόρτες ασφαλείας και οι θωρακισμένες πόρτες, αποτελούν την ασφαλέστερη επιλογή στις πόρτες εισόδου. Οι περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν προϊόντα που συνδυάζουν προστασία, αλλά και αισθητική για την οικία τους, μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες.

Η επιλογή, τόσο στις πόρτες εισόδου, όσο και στις εσωτερικές πόρτες ασφαλείας, είναι δύσκολη, καθώς υπάρχουν πολλά είδη πορτών, για να διαλέξεις εκείνη που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία εναλλακτικών επιλογών, αναφορικά με τα υλικά κατασκευής τους, τα χρώματα, τα σχέδια, ακόμα και τους διαφορετικούς τύπους θωράκισης.

Ποιες πόρτες ασφαλείας για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους αξίζουν την τοποθέτηση στο σπίτι σου; Παρακάτω, σου παρουσιάζουμε κάποιες πολύ δημοφιλείς επιλογές που έχεις, αλλά και τα οφέλη που μπορούν να σου προσφέρουν, για να κάνεις μια πιο ασφαλή αγορά, χωρίς αμφιβολίες.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς πόρτες ασφαλείας για το σπίτι;

Οι προτιμήσεις των καταναλωτών είναι, μερικές φορές, η καλύτερη εγγύηση, για να ξέρεις ότι κάνεις καλή επένδυση. Και σίγουρα, οι πόρτες ασφαλείας αποτελούν μια πολύ σημαντική επένδυση για την ασφάλεια του σπιτιού. Αν προσπαθείς να αποφασίσεις ποιες είναι οι καλύτερες πόρτες ασφαλείας για το χώρο σου, έχουμε κάποιες προτάσεις για σένα.

 • Πόρτες ασφαλείας αλουμινίου  

 • Πόρτες ασφαλείας με laminate 

 • Θωρακισμένες πόρτες με PVC 

 • Πόρτες με επένδυση καπλαμά 

 • Επένδυση πορτών σε διάφορα χρώματα 

Πόρτες Ασφαλείας από Αλουμίνιο

Οι πόρτες ασφαλείας από αλουμίνιου είναι ένα από τα πιο περιζήτητα είδη στις πόρτες ασφαλείας. Το αλουμίνιο είναι υλικό με τεράστια αντοχή και διάρκεια ζωής δεκαετιών. Ωστόσο, οι τιμές για τέτοιες πόρτες είναι σχετικά υψηλές, αν συγκριθούν με τις τιμές άλλων υλικών.

Πόρτες Ασφαλείας με Laminate

Η επένδυση από laminate προσφέρει μια πιο οικονομική λύση, σε σχέση με το αλουμίνιο. Το laminate έχει πολύ καλή αισθητική, αφού μπορεί να προσομοιάσει αρκετά το φυσικό ξύλο. Ωστόσο, θεωρείται πως έχει λίγο μικρότερη διάρκεια ζωής.

Πόρτες Ασφαλείας με Επένδυση PVC

Οι πόρτες ασφαλείας με επένδυση PVC είναι αρκετά οικονομικές, αλλά όχι τόσο ανθεκτικές, όσο οι παραπάνω. Έτσι, συνήθως κατασκευάζονται πόρτες ασφαλείας PVC για εσωτερικούς χώρους.

Πόρτες με επένδυση καπλαμά

Ο ξύλινος καπλαμάς είναι ακόμη ένα υλικό, που χρησιμοποιείται συχνά για την επένδυση σε εσωτερικές πόρτες ασφαλείας. Αυτό συμβαίνει, γιατί οι εξωτερικές πόρτες ασφαλείας χρειάζονται επένδυση με πιο ανθεκτικά υλικά στα δύσκολα καιρικά φαινόμενα.

Επένδυση πορτών σε διάφορα χρώματα 

Η ποικιλία χρωμάτων είναι κάτι που έχει αγαπηθεί πολύ, ακόμα και για τις πόρτες ασφαλείας, εξωτερικές και εσωτερικές. Κάθε κατασκευαστής, ανάλογα με τα υλικά που χρησιμοποιεί, προσφέρει και θωρακισμένες πόρτες σε διάφορες αποχρώσεις, για να επιλέξεις.

Τι πόρτα ασφαλείας να βάλεις;

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις τιμές στις πόρτες ασφαλείας;

Πρώτο και βασικό σημείο προσοχής, είναι η θωράκιση της πόρτας. Μπορείς να επιλέξεις πόρτες με μονή, διπλή, ή τριπλή θωράκιση, ώστε να νιώθεις απόλυτα ασφαλής. Προφανώς, όσο πιο ισχυρή η θωράκιση, τόσο πιο υψηλή μπορεί να είναι η τιμή.

Ο τύπος κλειδαριάς ασφαλείας έχει άμεση επίδραση στο πόσο μεγάλο θα είναι το κόστος της πόρτας ασφαλείας. Επίσης, σημασία έχει το αν η κλειδαριά διαθέτει defender, κάτι που είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να προσέξεις στις πόρτες ασφαλείας.

Η επένδυση των πορτών ασφαλείας και των θωρακισμένων πορτών, μπορεί να είναι από αλουμίνιο, pvc, φυσικό καπλαμά, Laminate, ξύλο, γυαλί και λάκα. Η επένδυση είναι η τελική πινελιά από άποψη αισθητικής, αλλά και αντοχής.

1. Ο τύπος θωράκισης της πόρτας ασφαλείας 

2. Τα χαρακτηριστικά της κλειδαριάς ασφαλείας:

3. Το υλικό επένδυσης για πόρτες ασφαλείας 

4. Η εταιρία κατασκευής συστημάτων ασφαλείας 

Είναι σαφές, πως κάθε σπίτι επιθυμεί να συνδυάσει την ασφάλεια που προσφέρουν οι θωρακισμένες πόρτες, με μια προσιτή τιμή αγοράς. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάσαι, πως δεν πρέπει να σε παραπλανούν οι προσφορές σε υπερβολικά χαμηλές τιμές για πόρτες ασφαλείας. Μια πολύ χαμηλή τιμή, μπορεί να κρύβει το γεγονός, ότι η πόρτα που επιλέγεις δεν είναι πολύ υψηλής ποιότητας.

Εμείς είμαστε εδώ, για να σου προτείνουμε κάποια σημαντικά σημεία προσοχής, όταν διαλέγεις πόρτες ασφαλείας, εξωτερικές και εσωτερικές. Τα στοιχεία που αναφέρουμε επηρεάζουν τις τιμές και έτσι, είναι καλό να τα έχεις υπόψη σου.

Είναι γεγονός, ότι πολλές φορές οι μεγάλες μάρκες έχουν κάπως πιο υψηλές τιμές, σε σχέση με αγνώστους κατασκευαστές. Ωστόσο, μια αναγνωρισμένη μάρκα και ένας κατασκευαστής με χρόνια εμπειρίας στο χώρο, είναι πιθανό να σου προσφέρουν μεγαλύτερη εγγύηση και πιο ποιοτικές πόρτες ασφαλείας.

Πόσο κοστίζει η τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας;

Η αντικατάσταση παραδοσιακής πόρτας με πόρτα ασφαλείας είναι μια άψογη επένδυση για την ασφάλεια του σπιτιού. Ειδικά όταν συνοδεύεται από την ανάλογη κλειδαριά, η τοποθέτησή της προσφέρει ένα μοναδικό αίσθημα ασφάλειας, ενώ η διαδικασία κρατάει μόλις λίγες ώρες. Οι τιμές για τοποθέτηση μιας πόρτας ασφαλείας κυμαίνονται, συνήθως, στα 100 - 150 €.

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση παλιάς πόρτας ασφαλείας με νέα;

Η αντικατάσταση της παλιάς σου πόρτας με μία ασφαλείας, θα σου χαρίσει την ασφάλεια που αναζητάς. Διάλεξε την πόρτα που ταιριάζει στο χώρο σου, ανάλογα με το σχέδιο, το υλικό και το μέγεθος της ασφάλειας που θέλεις. Οι τιμές αγοράς μιας τέτοιας πόρτας, κυμαίνονται ανάλογα με τις επιλογές σου. Μπορεί να ξεκινήσουν από 200 €, οι πολύ απλές σε σχέδιο και κλειδαριά ασφαλείας και να φτάσουν και ίσως να ξεπεράσουν τα 3000€.   

Συνήθως, η τιμή τοποθέτησης μιας νέας πόρτας ασφαλείας, μαζί με την αποξήλωση της παλιάς πόρτας, κυμαίνεται στα 100€ - 150€.

Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση κλειδαριάς με κλειδαριά ασφαλείας;

Μπορεί να έχεις μια πόρτα ασφαλείας, αλλά μεγάλο ρόλο παίζει τι κλειδαριά έχεις. Είναι σημαντική, διότι θα καθυστερήσει τον οποιονδήποτε θελήσει να σε διαρρήξει. Είναι ανάγκη, η κλειδαριά να αλλάζει κάθε πέντε χρόνια, γιατί αναβαθμίζονται συνεχώς. Τα παλιά μοντέλα γίνονται γνωστά και συνήθως απαξιώνονται.

Με μια έρευνα αγοράς, θα ανακαλύψεις πως υπάρχουν πολλά είδη, με διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας. Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα τις επιλογές σου. Συνήθως ξεκινάνε από 25 € και μπορεί να φθάσουν 300 €. Οι τιμές για την αντικατάσταση της κλειδαριάς σου, που μπορείς να βρεις στην αγορά είναι περίπου 80 - 150 €.

Γιατί να διαλέξεις τον τεχνικό του Douleutaras.gr για την τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας;

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής μιας πόρτας ασφαλείας, είναι η σωστή τοποθέτηση. Οι πόρτες ασφαλείας πρέπει να τοποθετούνται από έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι διασφαλίζουν τη λειτουργικότητα των πορτών.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας μπορούν να σου προτείνουν πόρτες ασφαλείας εσωτερικές και εξωτερικές, μοντέρνες και παραδοσιακές, οι οποίες είναι έτοιμες για τοποθέτηση. Η τιμή με τοποθέτηση της πόρτας, δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για σένα.

Οι τεχνικοί μας συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο και τα προϊόντα που προτείνουν, ξεχωρίζουν για την σχέση ποιότητας και τιμής ενώ παράλληλα διαθέτουν πιστοποιήσεις θερμομόνωσης, ηχομόνωση και αντιδιάρρηξης.

Αν, λοιπόν, σε ενδιαφέρει η άμεση τοποθέτηση για πόρτες ασφαλείας, εξωτερικές και εσωτερικές, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
267 αξιολογήσεις

Κάναμε την δουλειά μας εύκολα και γρήγορα και όλα καλά

φωτογραφία επαγγελματία
Κώστας Θ.
107 αξιολογήσεις

Ο κ. Θώμου από την αρχή μου έδειξε τον επαγγελματισμό του. Πολύ τυπικός στα τηλεφωνικά μας ραντεβού καθώς και στα ραντεβού για την πρώτη επ…

φωτογραφία επαγγελματία
KRETALUMIN
64 αξιολογήσεις

Πολύ καλός και ευγενικός επαγγελματίας

φωτογραφία επαγγελματία
Κλειδ.
37 αξιολογήσεις

Ευγενικός κύριος που έδειξε αμέσως από το τηλέφωνο ότι ξέρει την πηγή του προβλήματος και φυσικά την λύση. Συνεπής στο ραντεβού του και η δ…

φωτογραφία επαγγελματία
Παρασκευή Π.
33 αξιολογήσεις

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Κ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!αψογοι στην εργασια τους,γνωστες του αντικειμενου με πολυ καλες τιμες στην εργασια τους....τους συν…

φωτογραφία επαγγελματία
ROLANDI K.
20 αξιολογήσεις

Ο κύριος Rolandi ειναι εξαιρετικός επαγγελματίας και πραγματικά πολυ καλος άνθρωπος. Η πόρτα ασφαλείας που τοποθετήθηκε ειναι άριστη. Σας Ε…

Κορυφαίοι Τεχνικοί για Τοποθέτηση Πορτών Ασφαλείας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Κλειδ.

Πόρτες Ασφαλείας - Τοποθέτηση - Νέα Ιωνία
37 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο ασχολείται με κάθε τύπου εργασία, που σχετίζεται με τα κουφώματα αλουμινίου και τα κάγκελα, αλλά και τις πόρτες ασφάλειάς, που θέλετε να τοποθετήσετε, στον χώρο σας. Κάποιες από τις αρχές της εταιρίας μας είναι να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να τους εξυπηρετούμε με σεβασμό και εκτίμηση σε κάθε εργασία που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν. Είμαστε στη διάθεση σας για όποια εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε, πάντα με ασφάλεια και ανταγωνιστικές τιμές. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, σε προσιτές τιμές!

Παρασκευή Π.

Πόρτες Ασφαλείας - Τοποθέτηση - Νίκαια
33 αξιολογήσεις

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον χώρο για πολλά χρόνια και μπορεί να αναλάβει και την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας σας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, όποτε το ζητήσετε.Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

Γιώργος Π.

Πόρτες Ασφαλείας - Τοποθέτηση - Αγία Παρασκευή
18 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας τοποθετεί πόρτες ασφαλείας, σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε από το 1993 σε σύγχρονες κατασκευές συστημάτων αλουμινίου και θωρακισμένων θυρών.Οι συνεργασίες μας με εμπόρους, η ευγένεια και η άμεση εξυπηρέτηση, τα σύγχρονα μηχανήματα του εργαστηρίου, η πιστοποίηση της επαγγελματικής παροχής των υπηρεσιών μας από φορείς εξασφαλίζουν την ασφαλή ολοκλήρωση κάθε εργασίας. Εξυπηρετούμε σε όλη την Αττική και την επαρχία.

Σταμάτης Κ.

Πόρτες Ασφαλείας - Τοποθέτηση - Αιγάλεω
30 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση πόρτας ασφαλείας στην οικία σας. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε μελέτες και κατασκευές καθώς και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Θα είναι χαρά μας να έρθουμε σε επικοινωνία και να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

Νικόλαος Μ.

Πόρτες Ασφαλείας - Τοποθέτηση - Κορυδαλλός
9 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στις σιδηροκατασκευές και έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο, είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας κάθε είδους εργασίας ανεξαρτήτως κλίμακας. Μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, αναλαμβάνουμε παντός τύπου σιδηροκατασκευές για τις προσωπικές η και επιχειρησιακές σας ανάγκες και μπορούμε να ασχοληθούμε και με την τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας, στον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Η συνέπεια απέναντι σε αυτά που έχουμε υποσχεθεί στους πελάτες μας, η υπευθυνότητα ως προς την ποιότητα των υλικών της εργασίας αλλά και οι φιλικές τιμές, είναι κάποια από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές