Πόρτες Ασφαλείας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Πόρτες Ασφαλείας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

9 σημεία που πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά πόρτας ασφαλείας

Η αγορά πόρτας ασφαλείας, είναι ίσως από τις σημαντικότερες επενδύσεις που κάνει κάποιος για τον χώρο του. Ως βασικό κριτήριο επιλογής έχουμε να εξασφαλιστεί η προστασία των ατόμων που κατοικούν στον χώρο αλλά και του ίδιου του χώρου.

Ποια είναι όμως τα 9 σημεία που πρέπει να προσέξετε κατά της επιλογή πόρτας ασφαλείας;

  • Εταιρεία: Στην αγορά, κυκλοφορούν πόρτες ασφαλείας αμφιβόλου προέλευσης, που δεν πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας. Επιλέξετε μία επώνυμη εταιρεία, με πολυετή εμπειρία στον χώρο που παρέχει εγγυημένες υπηρεσίες.
  • Πιστοποίηση αντιδιάρρηξης: Γνωστοποιεί στον καταναλωτή τι βαθμό προστασίας παρέχει η συγκεκριμένη πόρτα με βάση τα διεθνή πρότυπα. Σε πολλές περιπτώσεις συνοδεύεται από πιστοποίηση ηχομόνωσης και θερμομόνωσης.
  • Εγγύηση: Είναι απαραίτητη προϋπόθεση που εξασφαλίζει ότι οποιαδήποτε βλάβη κι αν παρουσιαστεί στην πόρτα, θα γίνει άμεση επισκευή. Συνήθως η εγγύηση κυμαίνεται από 1 έως δέκα χρόνια.
  • Service: Η εταιρεία που θα επιλέξετε την πόρτα ασφαλείας, πρέπει να διαθέτει εξειδικευμένο service, ώστε να έχετε άμεση εξυπηρέτηση και άμεση επισκευή.
  • Τύπος θωράκισης: Υπάρχει μονή και διπλή. Όσο το δυνατόν μεγαλύτερη είναι η θωράκιση της πόρτας, τόσο η πόρτα παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Τύπος & Ποιότητα φύλλου χάλυβα: Ηλεκτρογαλβανιζέ λαμαρίνα, είναι πιο καλή και δεν σκουριάζει. Το πάχος της πρέπει να είναι γύρω στα 1mm, διαστάσεις οι οποίες πληρούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.
  • Μεταλλικό κάσωμα: Είναι αυτό που στηρίζει την πόρτα ασφαλείας. Πάχος 2mm είναι το ιδανικό και η βαφή του θα πρέπει να έχει γίνει με ηλεκτροστατική βαφή.
  • Κλειδαριά: Ο τύπος της κλειδαριάς που διαθέτει η πόρτα ασφαλείας, είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Στοιχεία όπως το defender και ο κύλινδρος ασφαλείας πρέπει να προσεχθούν.
  • Επενδύσεις: Εάν η πόρτα τοποθετηθεί σε χώρο που επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες, τότε η πόρτα αλουμινίου είναι η κατάλληλη για την περίπτωση. Αλλιώς μπορείται να επιλέξετε laminate ή λούστρου.
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Πολύ ικανοποιημένος από τον κ. Μπαντή και πολύ εξυπηρετικός!!!
Σωστός και εξυπηρετικός σε όλα τόσο στη δουλειά του όσο και στις λύσεις που προσφέρει!
Εξαιρετική δουλειά από έναν αξιόπιστο και σωστό επαγγελματία!
Σχετικά άρθρα
Όλοι έχουμε ακούσει μια ιστορία για κάποιον που κοιμόταν, ενώ μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ή για κάποιον άλλον
Στις ημέρες μας και ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας γίνεται και πάλι ο μεγαλύτερος φόβος