Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Συντήρηση Ηλιακού & Επισκευή

Εξυπηρετήσου Άμεσα για Συντήρηση Ηλιακού από Αξιολογημένο Επαγγελματία. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Επισκευή - Service Ηλιακού!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε δωρεάν την παρακάτω φόρμα & θα σε συνδέσουμε την ίδια στιγμή με τον καλύτερο επαγγελματία για Επισκευή ή Εγκατάσταση Θερμοσίφωνα στην περιοχή σου
π.χ.: Εγκατάσταση, Επισκευή
 • Επισκευή
 • Συντήρηση
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
π.χ.: Ηλιακό θερμοσίφωνα, Ηλεκτρικό θερμοσίφωνα
 • Ηλιακό Θερμοσίφωνα
 • Ηλεκτρικό Θερμοσίφωνα
π.χ.: Αποκλειστικά σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 09/9/2019

Συντήρηση ηλιακού - Service & Επισκευή

Η συντήρηση ηλιακού και το προληπτικό service είναι απαραίτητες εργασίες, για να χαίρεσαι ζεστό νερό όλο το χρόνο και ο θερμοσίφωνάς σου να μην παρουσιάζει προβλήματα. Ωστόσο, υπάρχουν και διαφόρων ειδών βλάβες που μπορούν να προκύψουν και να σε οδηγήσουν σε επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα. 

Για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει στον ηλιακό θερμοσίφωνα, ένας έμπειρος τεχνικός της πλατφόρμας μας μπορεί να σου προσφέρει μια άμεση λύση, για να μη στερηθείς το ζεστό νερό στο σπίτι σου. Εμείς συγκεντρώσαμε για σένα κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για τη συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα και το service. Με αυτές, ελπίζουμε να σε βοηθήσουμε να βρεις την καλύτερη λύση για το θερμοσίφωνα σου.

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα προβλήματα για τα οποία θα χρειαστείς επισκευή ηλιακού;

 • Ο ηλιακός δεν ζεσταίνει το νερό.

 • Δε βγάζει ζεστό νερό το μπόιλερ.

 • Ο ηλιακός δε λειτουργεί με το ρεύμα.

 • Ο ηλιακός ρίχνει την ασφάλεια του πίνακα.

 • Δεν ανάβει το λαμπάκι του θερμοσίφωνα.

 • Τρέχει νερό από το θερμοσίφωνα.

 • Τρύπησε ο θερμοσίφωνας.

 • Υπάρχει διαρροή ηλιακού θερμοσίφωνα.

 • Ο ηλιακός δε δουλεύει με το καλοριφέρ.

 • Διαρροή από βαλβίδα ασφαλείας θερμοσίφωνα.

Αν παρατηρήσεις κάποια από τις παραπάνω ενδείξεις, είναι η στιγμή να απευθυνθείς σε έναν ειδικό. Η επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα είναι μονόδρομος και μόνο ένας έμπειρος επαγγελματίας μπορεί να την αναλάβει, με ασφάλεια και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι ένα πολύπλοκο σύστημα και χρειάζεται ειδική μεταχείριση. Όσο πιο έγκαιρα απευθυνθείς σε έναν ειδικό για την επισκευή του, τόσο πιο εύκολα θα επαναφέρεις την καλή του απόδοση. 

Ποιες εργασίες αναλαμβάνουν συχνά οι τεχνικοί μας για επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα;

1. Επισκευή ηλιακού συλλέκτη

2. Επισκευή μπόιλερ ηλιακού

3. Αλλαγή αντίστασης ηλιακού

4. Αντικατάσταση τζαμιού ηλιακού

5. Αλλαγή θερμοστάτη ηλιακού

6. Αλλαγή ασφάλειας θερμοσίφωνα

7. Εξαέρωση ηλιακού θερμοσίφωνα

Αν και είναι πιθανό να παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα, ή μείωση στην απόδοση του ηλιακού σου, είναι δύσκολο να ξέρεις πού ακριβώς οφείλεται, μέχρι να διαγνωστεί από έναν εξειδικευμένο τεχνικό. Οι επαγγελματίες μας είναι διαθέσιμοι καθημερινά, για να επισκεφτούν το χώρο σου και να κάνουν άμεση διάγνωση του προβλήματος, για να προχωρήσουν στο απαραίτητο service ηλιακού.

Κάθε πότε χρειάζεται να κάνεις συντήρηση ηλιακού;

Σε γενικές γραμμές, ένας ηλιακός χρειάζεται συντήρηση, τουλάχιστον κάθε 2 χρόνια. Ωστόσο, οι ειδικοί συστήνουν να κάνεις προληπτικό έλεγχο και σε περίπτωση που παρατηρήσεις κάποια μείωση στην απόδοση του ηλιακού σου. Είναι πιθανό να χρειάζεσαι μια απλή εξαέρωση ηλιακού θερμοσίφωνα, αλλά σίγουρα είναι καλό να προσέξεις.

Ποιες εργασίες περιλαμβάνει η ολοκληρωμένη συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα;

1. Αντικατάσταση της ράβδου μαγνησίου

2. Αντικατάσταση της φλάντζας στεγανότητας

3. Συμπλήρωση αντιψυκτικού υγρού

4. Καθαρισμός του πυθμένα του boiler

5. Έλεγχος ασφαλιστικών βαλβίδων

6. Εξαέρωση ηλιακού θερμοσίφωνα

Αναλυτικά, το ολοκληρωμένο service ηλιακού - συντήρηση, περιλαμβάνει:

1. Αντικατάσταση της ράβδου μαγνησίου:

Η αλλαγή της ράβδου μαγνησίου του ηλιακού θερμοσίφωνα είναι από τις σημαντικότερες εργασίες συντήρησης και πρέπει να ελέγχεται τακτικά. Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να τρυπήσει το καζάνι λόγω ηλεκτρόλυσης, κάτι που μπορεί να επιφέρει ένα αρκετά υψηλό κόστος επισκευής.

2. Αντικατάσταση της φλάντζας στεγανότητας:

Η αλλαγή της φλάντζας αντίστασης είναι σημαντικό να γίνεται, για να προλαμβάνεται μία πιθανή διαρροή ηλιακού θερμοσίφωνα. Οι διαρροές στους ηλιακούς θερμοσίφωνες, μπορεί να οδηγήσουν σε κάψιμο του θερμοστάτη και της αντίστασης.

3. Συμπλήρωση αντιψυκτικού υγρού:

Είναι σημαντικό μία φορά τον χρόνο να γίνεται συμπλήρωση αντιψυκτικού υγρού στο κλειστό του κύκλωμα και αλλαγή υγρών ηλιακού θερμοσίφωνα. Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει υγρό ή έχει εξατμιστεί μετά την περίοδο του καλοκαιριού, ο ηλιακός δε θερμαίνεται και η απόδοσή του μειώνεται δραματικά.

4. Καθαρισμός του πυθμένα του boiler:

Ο καθαρισμός ηλιακού θερμοσίφωνα, που περιλαμβάνει και τον καθαρισμό του μπόιλερ, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εργασίες για μια πλήρη και αποτελεσματική συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα. Με τον καθαρισμό boiler επιτυγχάνεται η απομάκρυνση αλάτων και λάσπης που συσσωρεύονται με τον καιρό και εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του κυκλώματος.

5. Έλεγχος ασφαλιστικών βαλβίδων:

Τα ασφαλιστικά μέρη του ηλιακού θερμοσίφωνα είναι καλό να αντικαθίστανται τακτικά, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να σκάσει ο θερμοσίφωνας σε περίοδο υπερθέρμανσης. Ακόμη, η αλλαγή τους συντελεί στην βελτίωση της μόνωσης των σωληνώσεων.

6. Εξαέρωση ηλιακού θερμοσίφωνα:

Είναι πιθανό, να χρειαστεί ο τεχνικός να κάνει και εξαέρωση ηλιακού θερμοσίφωνα, για να εξασφαλιστεί η καλύτερη απόδοση του συστήματος. Η διαδικασία δεν διαρκεί πολλή ώρα και μπορεί να σε γλιτώσει από τη μειωμένη απόδοση του θερμοσίφωνά σου.

Γιατί είναι σημαντικό να κάνεις τακτική συντήρηση;

 • Εξασφαλίζεις τη μακροζωία του θερμοσίφωνα & αντοχή στο χρόνο

 • Μέγιστη απόδοση ηλιακού θερμοσίφωνα

 • Εξοικονόμηση ενέργειας & προστασία του περιβάλλοντος

 • Πρόληψη και αποφυγή βλαβών που θα κόστιζαν περισσότερο

 • Εξοικονόμηση χρημάτων για θέρμανση κτιρίου

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για επισκευή & service ηλιακού;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες, με πολυετή εμπειρία στη συντήρηση και το service ηλιακού. Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν, από μια απλή εξαέρωση ηλιακού θερμοσίφωνα, μέχρι την ολική αντικατάστασή του, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και πάντα με στόχο να σου προσφέρουν έναν πιο λειτουργικό ηλιακό θερμοσίφωνα.

Χρειάζεσαι έμπειρο επαγγελματία για συντήρηση ηλιακού και service; Μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και θα πάρεις άμεσα την καλύτερη προσφορά για σέρβις - επισκευή ηλιακού, από αξιολογημένο επαγγελματία στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν τη Συντήρηση - Επισκευή του Ηλιακού τους

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
348 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας. Δεν ζήτησα απόδειξη αλλά δεν έκανε και κίνηση να μου δώσει. Ίσως εάν έκοβε και απόδειξη να έπαιρνε καλύτερη βαθμ…

Douleutaras.gr λογότυπο
Ανδρεας Σ.
300 αξιολογήσεις

Απόλυτα συνεπής, άμεση διάγνωση και επισκευή.

φωτογραφία επαγγελματία
Λάζαρος Κ.
267 αξιολογήσεις

Σωστός επαγγελματίας και άψογος στην δουλειά του. Με ενημέρωσε και μου έλυσε οποιαδήποτε απορία είχα προς τα θέματα που είχα. Ευχαριστώ πολ…

Douleutaras.gr λογότυπο
Χρήστος Σ.
220 αξιολογήσεις

Συνεπής στο ραντεβού του, ευγενής τυπικός. Εδωσε οδηγίες για την καλύτερη λειτουργία για την χρήση της τριπλής ενέργειας καθώς και για την …

φωτογραφία επαγγελματία
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π.
195 αξιολογήσεις

Συνεπεστατος με ηθος , επαγγελματιας και τον συνιστω χωρις δευτερη σκεψη

φωτογραφία επαγγελματία
Βασίλειος Τ.
179 αξιολογήσεις

ήταν μια χαρά η συνεργασία μας. το μόνο που θυμάμαι νομίζω ήταν που καθυστέρησε αρκετά να είναι στην ώρα του ραντεβού μας διότι είχε προηγο…

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για Συντήρηση Ηλιακού & Επισκευή

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Στέφανος Κ.

Συντήρηση Ηλιακού & Επισκευή - Μαρούσι
47 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Βρίσκομαι στον κλάδο για περίπου 14 χρόνια και η βαθιά τεχνογνωσία μου καθώς και η άριστη τεχνική κάλυψη, με καθιστούν ικανό να χειριστώ με επιτυχία κάθε είδους θερμοϋδραυλική εργασία. Είμαι πάντοτε συνεπής και φροντίζω ώστε κάθε εργασία να ολοκληρώνεται μέσα στα προσυμφωνημένα χρονικά όρια και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντάς τους εξατομικευμένες προτάσεις, ανώτερης ποιότητας. Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας θέτουμε τον πελάτη και πρωταρχικό μας μέλημα είναι η ικανοποίησή του.

Άκης Α.

Συντήρηση Ηλιακού & Επισκευή - Αθήνα
19 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση ή την επισκευή του ηλιακού σας θερμοσίφωνα. Είμαι υπεργολάβος υδραυλικών και οικοδομικών έργων με εμπειρία στον χώρο για περισσότερα από 25 χρόνια. Είμαι πολύ έμπειρος επαγγελματίας και χαρακτηρίζομαι για τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιώ για τις εργασίες μου. Με χαρακτηρίζουν η ποιότητα, η τεχνογνωσία, η αξιοπιστία και η συνέπεια. Οι επαγγελματικές μου αρχές είναι «Ποιότητα – Τεχνογνωσία – Αξιοπιστία ­ - Συνέπεια» και πρωταρχικός μου στόχος η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μου. Αναλαμβάνω να περατώσω για το χώρο σας γρήγορα, αποδοτικά και οικονομικά ένα σύνολο εργασιών που αφορούν τα πλακάκια. Διακρίνομαι για την άμεση εξυπηρέτηση, την ταχύτητα έργου και την ολοκλήρωση εντός συμφωνηθέντος χρονικού ορίου. Για εγγυημένα αποτελέσματα που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας, είμαι στη διάθεσή σας!

Αναστάσιος Κ.

Συντήρηση Ηλιακού & Επισκευή - Κερατσίνι
15 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διατηρώ ομάδα που δραστηριοποιείται στον χώρο των τεχνικών εργασιών για πάνω από 25 χρόνια, με απόλυτη αξιοπιστία αλλά και συνέπεια φέρνει τα ιδανικά αποτελέσματα για την κάθε σας εργασία. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και μηχανήματα για την κατασκευή και εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης, αερισμού, εξαερισμού και φυσικού αερίου. Η εμπειρία μας σε όλο το εύρος των Η/Μ εφαρμογών μπορεί να προσφέρει λύσεις και επιλογές για κάθε σας ανάγκη Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να αναλάβουμε για εσάς την ολοκλήρωση εργασιών οποιασδήποτε κλίμακας.

Σταμάτης Κ.

Συντήρηση Ηλιακού & Επισκευή - Αιγάλεω
30 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση του ηλιακού σας θερμοσίφωνα. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε μελέτες και ηλεκτρολογικές εφαρμογές καθώς και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Μελετάμε προσεκτικά τον χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και φροντίζουμε να ενσωματώνουμε νέες τεχνικές και μεθόδους και να εξασφαλίζουμε την καλή ατμόσφαιρα του χώρου σας. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, είμαστε αξιόπιστοι, έμπειροι και κατέχουμε τεχνογνωσία στις εργασίες που σχετίζονται με την επισκευή και εγκατάσταση του ηλιακού σας θερμοσίφωνα. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

Πάνος Σ.

Συντήρηση Ηλιακού & Επισκευή - Καλλιθέα
27 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει αποτελεσματικές και άκρως επαγγελματικές λύσεις για το πρόβλημα της εγκατάστασης και της επισκευής του θερμοσίφωνα σας. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των επισκευών και αξιόπιστα συνεργεία εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα. Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξη μας είναι η γνώση και η αγάπη για την δουλειά μας. Εξυπηρετούμε άμεσα και παρέχουμε εγγύηση κατασκευής και προσφέρουμε λύσεις ανώτερης ποιότητας, αντάξιες των προσδοκιών σας. Εκπαιδευόμαστε συνεχώς,υιοθετούμε τις νέες μεθόδους και λειτουργούμε πάντα θέτοντας στο επίκεντρό τις ανάγκες σας. Επιλέξτε μας ώστε να σας προσφέρουμε, μόνιμη λύση στο πρόβλημα, που αντιμετωπίζετε!

Σχετικές υπηρεσίες