Τοποθέτηση Απορροφητήρα - Εγκατάσταση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τοποθέτηση Απορροφητήρα - Εγκατάσταση

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Μέσα σε λίγα λεπτά λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Αξιολογείς την εργασία του επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Επισκευή, Εγκατάσταση
π.χ.: Απλό, Εντοιχισμένο
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2018

Τα 4 καλύτερα tips για σωστή τοποθέτηση απορροφητήρα

Χρειάζεσαι βοήθεια με την τοποθέτηση απορροφητήρα; Αναρωτιέσαι πως συνδέεται αυτή η πολύτιμη συσκευή; Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για την εγκατάσταση απορροφητήρα βρίσκεται εδώ!

Ο απορροφητήρας είναι μια ιδιαίτερα χρήσιμη οικιακή συσκευή που πολλές φορές δεν της δίνεται η σημασία που πρέπει. Είναι απαραίτητος όμως αν θέλουμε να κρατήσουμε το σπίτι μας καθαρό από τις μυρωδιές όταν μαγειρεύουμε, αλλά και να προστατέψουμε τα κοντινά έπιπλα της κουζίνας μας από τους υδρατμούς που δημιουργούνται.

Για να σε βοηθήσουμε να εξασφαλίσεις τη σωστή λειτουργία του απορροφητήρα σου, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις τη μέγιστη απόδοση απορροφητήρα.

Ποια είναι τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να προσέξεις στην εγκατάσταση απορροφητήρα;

  • Απέφυγε οπωσδήποτε τους σπιράλ σωλήνες. Προτίμησε πλαστικούς, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάμετρο.
  • Προσπάθησε να αποφύγεις τη δημιουργία γωνιών στη διαδρομή του σωλήνα απορροφητήρα. Να ξέρεις ότι για κάθε γωνία χάνεις περίπου 15% απορροφητικότητα.
  • Στο σημείο σύνδεσης των σωληνώσεων, απέφυγε εξαρτήματα που σχηματίζουν ορθή γωνία, καθώς δημιουργούν παραπάνω θόρυβο και μειώνουν την απόδοση του απορροφητήρα.
  • Κατά την τοποθέτηση απορροφητήρα είναι σημαντικό να επιλέξεις παλλόμενη περσίδα για την έξοδο του σωλήνα και όχι σταθερή.

Πώς θα διατηρήσεις τον απορροφητήρα σου σε καλή κατάσταση;

Όπως και όλες οι οικιακές συσκευές, έτσι και ο απορροφητήρας αποτελεί μεγάλη διευκόλυνση για την καθημερινότητα μας. Είναι λογικό επομένως να θες να χαρίσεις μακροζωία στη συσκευή σου και να τον προστατέψεις από βλάβες και προβλήματα. 

Αν και είναι δύσκολο να αποφύγεις τη φθορά που προκαλεί ο χρόνος, υπάρχουν δύο άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να αντιμετωπίσεις μελλοντικές βλάβες.

Επαγγελματική τοποθέτηση απορροφητήρα
Το πρώτο και κυριότερο είναι να εμπιστευτείς έναν εξειδικευμένο τεχνικό για τη σύνδεση απορροφητήρα. Μια ερασιτεχνική εγκατάσταση μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στον απορροφητήρα σου ή να αποτελέσει αιτία για συνεχείς μελλοντικές βλάβες και δυσλειτουργίες.

Από τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι αποτελεί μια περίπλοκη συσκευή που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις. Πέρα από το γεγονός ότι είναι αδύνατον να γνωρίζεις πράγματα όπως το πώς γίνεται η ηλεκτρολογική σύνδεση απορροφητήρα, είναι βέβαιο ότι δε γίνεται να γνωρίζεις τις ιδιαιτερότητες κάθε μοντέλου. Αντίθετα ο εξειδικευμένος τεχνικός θα εγκαταστήσει εύκολα και γρήγορα τον απορροφητήρα σου σύμφωνα με τις κατασκευαστικές οδηγίες και θα σου εξασφαλίσει την άψογη λειτουργία της συσκευής σου. 

Καθαρισμός απορροφητήρα
Ένας ακόμα τρόπος που θα βοηθήσει στην καλή συντήρηση του απορροφητήρα σου είναι ο συχνός καθαρισμός του. Η χρήση του είναι τέτοια που μαζεύει λίπη και σκόνες, τα οποία  εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του. 

Για να αποφύγεις μελλοντικές βλάβες είναι απαραίτητος ο συχνός καθαρισμός φίλτρων απορροφητήρα. Έχε στο μυαλό σου ότι όσο πιο πολύ αφήνεις τις βρομιές να συσσωρεύονται, τόσο μεγαλώνει η πιθανότητα εμφάνισης κάποια βλάβης.

Τί σου προσφέρουνν οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους τεχνικούς για σύνδεση απορροφητήρα. Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα κάθε είδος απορροφητήρα οποιασδήποτε μάρκας. Ενδεικτικά μερικές από τις εργασίες που αναλαμβάνουν είναι:

  • Τοποθέτηση απορροφητήρα νησίδας
  • Εγκατάσταση συρόμενου απορροφητήρα
  • Τοποθέτηση απορροφητήρα καμινάδα
  • Τοποθέτηση απορροφητήρα φιλτραρίσματος

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται από τους ίδιους τους πελάτες για κάθε εργασία που αναλαμβάνουν και έτσι βεβαιωνόμαστε συνεχώς ότι ικανοποιούμε τις ανάγκες σου με τον καλύτερο τρόπο. 

Στόχος μας είναι να σου εξασφαλίσουμε την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο και τη στιγμή που εσύ επιθυμείς.

Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ και πάρε προσφορά για το κόστος τοποθέτησης απορροφητήρα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Σχετικά άρθρα

Τι απορροφητήρα να πάρω; 8 χρυσές συμβουλές για να επιλέξεις σωστά!

Η επιλογή απορροφητήρα για την κουζίνα είναι μια απαραίτητη δουλειά, η οποία έχει και αρκετό ψάξιμο. Είτε κάνεις

Περισσότερα
5 εύκολες λύσεις για τη συντήρηση των οικιακών συσκευών σου!

Θα μπορούσες να φανταστείς τη καθημερινή σου ζωή χωρίς το φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων ή την ηλεκτρική σου σκούπα;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει