Μερεμέτια Θεσσαλονίκη

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους τεχνίτες του χώρου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 13/6/2019

Για να διαλέξεις τους επαγγελματίες μας για μερεμέτια στην Θεσσαλονίκη;

Τα μερεμέτια, είναι μικρές καθημερινές μικροεπισκευές που πολλοί αναλαμβάνουν να τις πραγματοποιούν μόνοι τους και άλλοι επιλέγουν την επαγγελματική βοήθεια.

Οι επαγγελματίες μας στα μερεμέτια στην Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουν εδώ και χρόνια αμέτρητες εργασέις που μπορεί να αφορούν από μερεμέτια τοίχου, μερεμέτια για πάτωμα κ.α.

Οι μάστορές μας στην Θεσσαλονίκη, έχουν αξιολογηθεί από εκατοντάδες πελάτες για τις υπηρεσίες που έχουν προσφέρει και εγγυώνται ότι θα φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Οι μάστορες για μερεμέτια στην Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουν από το πιο μικρό μερεμέτι έως το πιο μεγάλο και εξασφαλίζουν λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Είτε το μερεμέτι έχει προκύψει σε παλιά οικία είτε σε καινούργια, οι επαγγελματίες μας διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία να εντοπίσουν την ζημιά και να προτείνουν την πιο συμφέρουσα λύση.

Τι οφέλη μπορεί να σου προσφέρει ένας επαγγελματίας στην Θεσσαλονίκη;

Οι μάστορές μας στην Θεσσαλονίκη, ξεχωρίζουν για τα οφέλη που παρέχουν στους πελάτες τους. Ένας ερασιτέχνης υστερεί σε αρκετά σημεία από έναν επαγγελματία στα μερεμέτια. Ποια είναι αυτά;

Μερεμέτια παντός είδους

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούν μερεμέτια ανεξαρτήτως δυσκολίας από ένα μερεμέτι για σοβάτισμα, έως μερεμέτια για πλακάκια και μερεμέτια για τοίχο και να προλάβουν ένα μελλοντικό πρόβλημα που το κόστος επισκευής του θα ήταν μεγάλο.

Άμεση αναγνώριση του προβλήματος

Οι μάστορες στα μερεμέτια στην Θεσσαλονίκη, μπορούν από την πρώτη επαφή με την ζημιά να αντιληφθούν το μέγεθός της και να πραγματοποιήσουν την επισκευή που χρειάζεσαι. Ένας ερασιτέχνης που αναλαμβάνει τα μερεμέτια του σπιτιού, εξαιτίας της απειρίας και της έλλειψης γνώσεων, μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά σε κάτι που εξαρχής ήταν μία απλή μικροεπισκευή. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας στα μερεμέτια στην Θεσσαλονίκη, μπορούν αμέσως να αναλάβουν το μερεμέτι που χρειάζεσαι και να ολοκληρώσουν την εργασία, άμεσα και οικονομικά.

Ποιοτικά υλικά και συνεργασίες με αξιόπιστες εταιρείες

Οι επαγγελματίες μας στα μερεμέτια στην Θεσσαλονίκη, διαθέτουν συνεργασίες με εξειδικευμένες εταιρείες στον χώρο και χρησιμοποιούν υλικά υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Σε περιπτώσεις που αφορούν κεραμίδια, υπόστεγα και πόρτες, η επαγγελματική βοήθεια αποτελεί αδήριτη ανάγκη καθώς και η προσεκτική αντικατάσταση ή επισκευή τους, ώστε να μην διακινδυνεύσουν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών.

Αξιολογημένοι επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας στην Θεσσαλονίκη, έχουν αναλάβει εκατοντάδες εργασίες και έχουν αξιολογηθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν σε κάθε μερεμέτι που φέρνουν εις πέρας. Οι ικανοποιημένοι πελάτες τους, αποτελούν εγγύηση των αποτελεσμάτων που προσφέρουν. Ένας ερασιτέχνης στα μερεμέτια δεν διαθέτει καμία εγγύηση ότι το αποτέλεσμα που θα προσφέρει θα είναι λειτουργικό και ποιοτικό.  

Για κάθε μερεμέτι που δεν πραγματοποιείται από επαγγελματίες τεχνίτες στα μερεμέτια, υπάρχει πάντα η πιθανότητα η αρχική ζημιά να μεγενθυθεί.

Εάν όμως, επιλέξεις έναν από τους μάστορές μας στην Θεσσαλονίκη, είναι βέβαιο ότι με την πολύχρονη εμπειρία τους θα πραγματοποιήσουν όλες τις μικροεπισκευές που χρειάζεσαι στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο.

Με τον κατάλληλο εξοπλισμό, μπορούν εύκολα να επισκευάσουν οποιοδήποτε μερεμέτι σε τοίχους, πλακάκια, ταβάνια κ.α.

Ποια είναι τα συχνότερα μερεμέτια που αναλαμβάνουν οι μάστορές μας στην Θεσσαλονίκη;

Τα μερεμέτια, είναι μικροεπισκευές σε ζημιές και φθορές που παρουσιάζονται καθημερινά σε σπίτια και εργασιακούς χώρους και η εμφάνισή τους οφείλεται κυρίως στην φθορά του χρόνου. Ποια είναι όμως αυτά τα μερεμέτια;

 • Κτισίματα
 • Γκρεμίσματα
 • Σοβατίσματα
 • Επισκευές ρωγμών
 • Επισκευή σπασιμάτων
 • Αλλαγή σε μεντεσέδες, πάγκους, πορτάκια & λεκάνες
 • Μικροφθορές σε έπιπλα & κουφώματα
 • Βαψίματα
 • Κεραμίδια
 • Πλακάκια
 • Γυψοσανίδες
 • Παντζούρια
 • Ρολά
 • Υπόστεγα
 • Περιποίηση του χώρου

Στο Douleutaras.gr, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου για οποιοδήποτε μερεμέτι έχει προκύψει στο σπίτι ή το γραφείο σου.  Αμέσως, θα λάβεις ανταγωνιστικές προσφορές από επαγγελματίες που εξυπηρετούν ολόκληρη την Θεσσαλονίκη.

Εμπιστεύσου τους εξειδικευμένους μάστορές μας για τα μερεμέτια του σπιτιού ή του γραφείου που και επίλεξε εκείνον που σου ταιριάζει.

Απέφυγε το ενδεχόμενο μίας πιθανής μεγαλύτερης ζημιάς και συμβουλεύσου τους αξιόπιστους επαγγελματίες μας στην Θεσσαλονίκη!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες για το 2019

Douleutaras.gr λογότυπο
Κώστας Θ.
71 αξιολογήσεις

Ποιότητα, συνεννόηση, συνέπεια,καλή τιμή. Ανεπιφύλακτα.

Μαστροτεχνική G.
50 αξιολογήσεις

Πολύ καλή δουλειά. Συνεπής.

Σάββας Τ.
40 αξιολογήσεις

Πολυ καλη δουλεια. Με εξυπηρετησαν με ακριβεια, συντομια και ευγενεια. Ευχαριστω

Γιάννης Στράνας G.
38 αξιολογήσεις

Πολύ εξυπηρετικός με όρεξη και μεράκι. Εδωσε δημιουργικές λύσεις εκεί που φαινομενικά είχαμε φτάσει σε αδιέξοδο.

Στυλιανός Κ.
26 αξιολογήσεις

Άριστος και συνεπής επαγγελματίας. Έκανε ότι συνεννοηθήκαμε.

Douleutaras.gr λογότυπο
Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας και αυτός και η ομάδα του! Δουλεύουν σκληρα και ο κύριος Κορδονούρης επιβλέπει με μεγάλη συνέπεια το έργο! Είμα...

Σχετικά άρθρα

6 απαραίτητα εργαλεία που πρέπει να έχεις στο σπίτι σου!

Μετακομίζοντας για πρώτη φορά μόνος/-η σίγουρα θα έχεις πολλά πράγματα να κάνεις. Τα έπιπλα, τα κουζινικά και τα είδη μπάνιου

Περισσότερα
Πότε είναι η καλύτερη περίοδος για ανακαίνιση;

Μία ανακαίνιση σπιτιού, καταστήματος ή γενικά της επιχείρησής σου, μπορεί να επιδράσει θετικά σε πολλαπλά επίπεδα

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες το 2019

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Μάριος Κ. Μερεμέτια Θεσσαλονίκη - Βύρωνας
25 αξιολογήσεις
Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην επένδυση πατωμάτων και δαπέδων, προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε γούστο. Είμαι σε θέση μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε ανακαίνιση κουζίνας για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, δημιουργώντας έναν χώρο κομψό, λειτουργικό και αισθητικά όμορφο! Είμαστε η λύση στην ανακαίνιση, προτιμήστε μας!
Βασίλης Α. Μερεμέτια Θεσσαλονίκη - Νίκαια
16 αξιολογήσεις
Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, που σχετίζονται με τα σοβατίσματα του χώρου σας. Αντιλαμβανόμαστε την διαφορετικότητα της κάθε περίπτωσης και εστιάζουμε στον σεβασμό των αναγκών του εκάστοτε πελάτη. Αναλαμβάνουμε παντός είδους εργασίες, αφού διαθέτουμε έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Επιλέξτε μας για να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα ξεπερνάει τις προσδοκίες σας και όλα αυτά σε ανταγωνιστικές τιμές και με παράδοση έργου, εντός χρονοδιαγράμματος!
Θεόδωρος Π. Μερεμέτια Θεσσαλονίκη - Καλλιθέα
7 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται για πάνω από 45 χρόνια στις Γυψοσανίδες , τις Γύψινες διακοσμήσεις & τα γύψινα σχέδια. Είμαστε 2η γενιά επαγγελματίες, με μεγάλη εμπειρία και συνεχή απόκτηση γνώσης και εξειδίκευσης. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη­ - συνεργάτη μας, δίνουμε εγγυημένες λύσεις, σε τιμές πολύ προσιτές και με γνώμονα πάντα τη ποιότητα και τη σταθερότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές!
ΠΑΣΧΑΛΗΣ Κ. Μερεμέτια Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2 αξιολογήσεις
Παρέχω εφαρμογές τοποθέτησης γυψοσανίδας. Κατέχω πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο και μπορώ να καλύψω τις απαιτήσεις του πελάτη προσφέροντας ένα πλήθος εργασιών από απλές τοποθετήσεις γυψοσανίδας έως και πιο σύνθετες τεχνοτροπίες. Έχω στη διάθεση μου έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες που μαζί θα αναλάβουμε να φέρουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα για τις δικές σας ανάγκες. Σκοπός μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και η σωστή διεκπεραίωση της εργασίας. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με άρτια τεχνογνωσία και παραδίδω στους πελάτες μου εντυπωσιακά αποτελέσματα. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Φίλιππος Π. Μερεμέτια Θεσσαλονίκη - Αθήνα
1 αξιολόγηση
Αναλαμβάνω εργασίες τοποθέτησης γυψοσανίδας για τους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου σας. Διαθέτω πάνω από 25 χρόνια πείρας στις γύψινες κατασκευές και είμαι σε θέση να φέρνω εις πέρας κάθε είδους εργασία με επιτυχία. Οι τεχνικές μου γνώσεις, η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιώ σε κάθε εργασία, όπως και η υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη είναι κάποια από τα στοιχεία που συνεχίζουν να με κρατούν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις. Η ευγένεια του χαρακτήρα μου και η συνέπεια που δείχνω σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Περιμένω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας με άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές!

Επαγγελματίες Τεχνίτες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει