Μερεμέτια Θεσσαλονίκη

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους τεχνίτες του χώρου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 02/7/2020

Για να διαλέξεις τους επαγγελματίες μας για μερεμέτια στην Θεσσαλονίκη;

Τα μερεμέτια, είναι μικρές καθημερινές μικροεπισκευές που πολλοί αναλαμβάνουν να τις πραγματοποιούν μόνοι τους και άλλοι επιλέγουν την επαγγελματική βοήθεια.

Οι επαγγελματίες μας στα μερεμέτια στην Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουν εδώ και χρόνια αμέτρητες εργασέις που μπορεί να αφορούν από μερεμέτια τοίχου, μερεμέτια για πάτωμα κ.α.

Οι μάστορές μας στην Θεσσαλονίκη, έχουν αξιολογηθεί από εκατοντάδες πελάτες για τις υπηρεσίες που έχουν προσφέρει και εγγυώνται ότι θα φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Οι μάστορες για μερεμέτια στην Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουν από το πιο μικρό μερεμέτι έως το πιο μεγάλο και εξασφαλίζουν λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Είτε το μερεμέτι έχει προκύψει σε παλιά οικία είτε σε καινούργια, οι επαγγελματίες μας διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία να εντοπίσουν την ζημιά και να προτείνουν την πιο συμφέρουσα λύση.

Τι οφέλη μπορεί να σου προσφέρει ένας επαγγελματίας στην Θεσσαλονίκη;

Οι μάστορές μας στην Θεσσαλονίκη, ξεχωρίζουν για τα οφέλη που παρέχουν στους πελάτες τους. Ένας ερασιτέχνης υστερεί σε αρκετά σημεία από έναν επαγγελματία στα μερεμέτια. Ποια είναι αυτά;

Μερεμέτια παντός είδους

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούν μερεμέτια ανεξαρτήτως δυσκολίας από ένα μερεμέτι για σοβάτισμα, έως μερεμέτια για πλακάκια και μερεμέτια για τοίχο και να προλάβουν ένα μελλοντικό πρόβλημα που το κόστος επισκευής του θα ήταν μεγάλο.

Άμεση αναγνώριση του προβλήματος

Οι μάστορες στα μερεμέτια στην Θεσσαλονίκη, μπορούν από την πρώτη επαφή με την ζημιά να αντιληφθούν το μέγεθός της και να πραγματοποιήσουν την επισκευή που χρειάζεσαι. Ένας ερασιτέχνης που αναλαμβάνει τα μερεμέτια του σπιτιού, εξαιτίας της απειρίας και της έλλειψης γνώσεων, μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά σε κάτι που εξαρχής ήταν μία απλή μικροεπισκευή. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας στα μερεμέτια στην Θεσσαλονίκη, μπορούν αμέσως να αναλάβουν το μερεμέτι που χρειάζεσαι και να ολοκληρώσουν την εργασία, άμεσα και οικονομικά.

Ποιοτικά υλικά και συνεργασίες με αξιόπιστες εταιρείες

Οι επαγγελματίες μας στα μερεμέτια στην Θεσσαλονίκη, διαθέτουν συνεργασίες με εξειδικευμένες εταιρείες στον χώρο και χρησιμοποιούν υλικά υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Σε περιπτώσεις που αφορούν κεραμίδια, υπόστεγα και πόρτες, η επαγγελματική βοήθεια αποτελεί αδήριτη ανάγκη καθώς και η προσεκτική αντικατάσταση ή επισκευή τους, ώστε να μην διακινδυνεύσουν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών.

Αξιολογημένοι επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας στην Θεσσαλονίκη, έχουν αναλάβει εκατοντάδες εργασίες και έχουν αξιολογηθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν σε κάθε μερεμέτι που φέρνουν εις πέρας. Οι ικανοποιημένοι πελάτες τους, αποτελούν εγγύηση των αποτελεσμάτων που προσφέρουν. Ένας ερασιτέχνης στα μερεμέτια δεν διαθέτει καμία εγγύηση ότι το αποτέλεσμα που θα προσφέρει θα είναι λειτουργικό και ποιοτικό.  

Για κάθε μερεμέτι που δεν πραγματοποιείται από επαγγελματίες τεχνίτες στα μερεμέτια, υπάρχει πάντα η πιθανότητα η αρχική ζημιά να μεγενθυθεί.

Εάν όμως, επιλέξεις έναν από τους μάστορές μας στην Θεσσαλονίκη, είναι βέβαιο ότι με την πολύχρονη εμπειρία τους θα πραγματοποιήσουν όλες τις μικροεπισκευές που χρειάζεσαι στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο.

Με τον κατάλληλο εξοπλισμό, μπορούν εύκολα να επισκευάσουν οποιοδήποτε μερεμέτι σε τοίχους, πλακάκια, ταβάνια κ.α.

Ποια είναι τα συχνότερα μερεμέτια που αναλαμβάνουν οι μάστορές μας στην Θεσσαλονίκη;

Τα μερεμέτια, είναι μικροεπισκευές σε ζημιές και φθορές που παρουσιάζονται καθημερινά σε σπίτια και εργασιακούς χώρους και η εμφάνισή τους οφείλεται κυρίως στην φθορά του χρόνου. Ποια είναι όμως αυτά τα μερεμέτια;

 • Κτισίματα
 • Γκρεμίσματα
 • Σοβατίσματα
 • Επισκευές ρωγμών
 • Επισκευή σπασιμάτων
 • Αλλαγή σε μεντεσέδες, πάγκους, πορτάκια & λεκάνες
 • Μικροφθορές σε έπιπλα & κουφώματα
 • Βαψίματα
 • Κεραμίδια
 • Πλακάκια
 • Γυψοσανίδες
 • Παντζούρια
 • Ρολά
 • Υπόστεγα
 • Περιποίηση του χώρου

Στο Douleutaras.gr, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου για οποιοδήποτε μερεμέτι έχει προκύψει στο σπίτι ή το γραφείο σου.  Αμέσως, θα λάβεις ανταγωνιστικές προσφορές από επαγγελματίες που εξυπηρετούν ολόκληρη την Θεσσαλονίκη.

Εμπιστεύσου τους εξειδικευμένους μάστορές μας για τα μερεμέτια του σπιτιού ή του γραφείου που και επίλεξε εκείνον που σου ταιριάζει.

Απέφυγε το ενδεχόμενο μίας πιθανής μεγαλύτερης ζημιάς και συμβουλεύσου τους αξιόπιστους επαγγελματίες μας στην Θεσσαλονίκη!

4,78 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες για το 2020

Κώστας Θώμου
132 αξιολογήσεις

Γρήγορη και αυθημερόν εξυπηρέτηση. Έγινε αντικατάσταση ιμάντα ( είχα δικό μου) και ρουλεμάν ( δεν είχα δικό μου ) σε οικιακό ρόλο.

Αχιλλέας Πρέτσι
58 αξιολογήσεις

Πολύ καλή και γρήγορη δουλειά, πολυ εξυπηρετικός.

Σάββας Τεπελίδης
53 αξιολογήσεις

Πολυ καλη δουλεια. Με εξυπηρετησαν με ακριβεια, συντομια και ευγενεια. Ευχαριστω

Στυλιανός Κατσούλης
49 αξιολογήσεις

Άριστος και συνεπής επαγγελματίας. Έκανε ότι συνεννοηθήκαμε.

Γιάννης Στράνας Gs
38 αξιολογήσεις

Πολύ εξυπηρετικός με όρεξη και μεράκι. Εδωσε δημιουργικές λύσεις εκεί που φαινομενικά είχαμε φτάσει σε αδιέξοδο.

Repair House
27 αξιολογήσεις

Πολύ συνεπής και λεπτολόγος στη δουλειά του

Σχετικά άρθρα

6 απαραίτητα εργαλεία που πρέπει να έχεις στο σπίτι σου!

Μετακομίζοντας για πρώτη φορά μόνος/-η σίγουρα θα έχεις πολλά πράγματα να κάνεις. Τα έπιπλα, τα κουζινικά και τα είδη μπάνιου

Πότε είναι η καλύτερη περίοδος για ανακαίνιση;

Μία ανακαίνιση σπιτιού, καταστήματος ή γενικά της επιχείρησής σου, μπορεί να επιδράσει θετικά σε πολλαπλά επίπεδα

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες το 2020

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Αχιλλέας Πρέτσι

Θεσσαλονίκη
58 αξιολογήσεις

Απασχολούμαστε στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών εδώ και 25 χρόνια και αναλαμβάνουμε το γκρέμισμα ή χτίσιμο τοίχου, το σοβάτισμα των τοίχων σας και ό,τι άλλο χρειαστείτε, με ασφάλεια και αξιοπιστία. Στόχος μας, είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Κωνσταντίνος Βουγιούκας

Θεσσαλονίκη
9 αξιολογήσεις

Eίμαι έμπειρος τεχνίτης με 25 χρόνια στον κλάδο των τεχνικών εργασιών. Μαζί με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μου είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα των πατωμάτων και δαπέδων και εδώ και χρόνια εξυπηρετούμε εργασίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των παλιών σας δαπέδων και την τοποθέτηση νέων, για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε προσφορά στα μέτρα σας!
 

Γρηγόρης Ρόπης

Θεσσαλονίκη
6 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Γρηγόρης Ρόπης και είμαι έμπειρος τεχνίτης με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των γυψοσανίδων όπου αναλαμβάνω κάθε εργασία κατασκευής και τοποθέτησης, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτω προϊόντα όπως γυψοσανίδες οροφής, ψευδοροφές με γυψοσανίδα και αναλαμβάνω την κατασκευή αλλά και την τοποθέτηση τους.

Δημήτρης Μέντας

Θεσσαλονίκη
3 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή επίπλων στην Θεσσαλονίκη με γνώμονα την ποιότητα και το έξοχο αισθητικό αποτέλεσμα. Για τις Ξυλουργικές Εργασίες μας  χρησιμοποιούμε ελληνικά προϊόντα που συνοδεύονται από τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα. Το πλήθος των μοντέλων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τιμών, που τα καθιστά ανταγωνιστικά σε κάθε κατηγορία καταναλωτικού κοινού.

Χρήστος Beqiraj

Θεσσαλονίκη
3 αξιολογήσεις

Ονομαζόμαστε Χρήστος και Πέτρος και είμαστε οι ιδιοκτήτες επιχείρησης που αναλαμβάνει τεχνικές εργασίες και μερεμέτια για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Για τις Σκεπές που χρειάζεστε, μπορείτε να καλέσετε εμάς, καθώς η πολυετής πείρα μας, η αξιοπιστία στο αποτέλεσμα της δουλειάς μας και η υπευθυνότητά μας, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τους πελάτες μας να μας προτιμούν.

Επαγγελματίες Τεχνίτες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Χτίσιμο - Γκρέμισμα - Σοβάτισμα - Σοβάτισμα
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Αχιλλέας Π.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Σοβάτισμα
Τετραγωνικά μέτρα επιφανειών:
Έως 20 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Είδος ακινήτου:
Κατοικία (διαμέρισμα - μονοκατοικία) Κόστος: 50,00€
Ξυλουργικές Eργασίες - Άλλο
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Ιωάννης Ν.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Άλλο
Ξύλινα αντικείμενα:
Ντουλάπα
Πλήθος επίπλων/κουφωμάτων:
1 Κόστος: 64,11€
Σκεπές - Επιδιόρθωση σκεπής
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Ηλίας Ν.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επιδιόρθωση σκεπής
Είδος στέγης:
Κεραμοσκεπή
Τετραγωνικά μέτρα:
25 τ.μ. - 50 τ.μ. Κόστος: 100,00€
Πατώματα - Δάπεδα - Συντήρηση / Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Κωνσταντίνος Β.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση / Επισκευή
Είδος δαπέδου:
Ξύλινο δάπεδο μασίφ(Parquet) ή προγυαλισμένο
Τετραγωνικά μέτρα:
16 τ.μ. - 50 τ.μ. Κόστος: 180,00€
Γυψοσανίδες - Χωρίσματα - Ψευδοροφές - Κατασκευή χωρίσματος
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Αλεξ Π.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή χωρίσματος
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
11 τ.μ. - 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 130,00€