No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Μερεμέτια

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες για να Αναλάβουν τα Μερεμέτια του Σπιτιού Σου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 11/8/2020

Τί είδους μερεμέτια θα χρειαστείς στο σπίτι;

Χρειάζεσαι κάποιο μερεμέτι στο σπίτι; Πολλά σπίτια ή επαγγελματικοί χώροι, από την καθημερινή χρήση παρουσιάζουν συνεχώς φθορές και προβλήματα με αποτέλεσμα να χρειάζονται μάστορες για να επισκευάσουν τις ζημιές. Εάν είσαι από εκείνους που αντιμετωπίζουν πολύ συχνά τέτοιου είδους προβλήματα τότε οι παρακάτω πληροφορίες θα σε βοηθήσουν πολύ ώστε να προετοιμαστείς για οποιοδήποτε απρόοπτο παρουσιαστεί.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς εργασίες;

Υπάρχουν κάποιες δημοφιλείς εργασίες - μερεμέτια που καλούνται οι τεχνίτες μας να πραγματοποιήσουν. Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο δημοφιλή:
 • Κτισίματα, Γκρεμίσματα & Σοβατίσματα
 • Επισκευές ρωγμών & Επισκευή σπασιμάτων
 • Αλλαγή σε μεντεσέδες, πάγκους, πορτάκια & λεκάνες
 • Μικροφθορές σε έπιπλα & κουφώματα
 • Βαψίματα
 • Κεραμίδια, Πλακάκια & Γυψοσανίδες
 • Παντζούρια & Ρολά
 • Υπόστεγα
 • Περιποίηση του χώρου

Μπορεί να θεωρείς ότι πολλές από αυτά τα μερεμέτια, μπορείς να τα ολοκληρώσεις και μόνος σου αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην το επιχειρήσεις. Ένας επαγγελματίας τεχνίτης είναι η λύση στο πρόβλημά σου και η συμβολή του θα σου χαρίσει αμέτρητα πλεονεκτήματα.

Γιατί είναι καλύτερο να επιλέξεις έναν μάστορα για μερεμέτια;

 • Διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό: Οι εξειδικευμένοι μερεμετάδες, διαθέτουν εργαλεία για κάθε είδους μερεμέτι που μπορεί να χρειαστείς για την οικία και τον επαγγελματικό σου χώρο. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούν, μπορεί να επιδιορθώσει την φθορά σε τοίχους, σε πλακάκια και πατώματα αλλά και οπουδήποτε αλλού.
 • Διαθέτει την πείρα να λύσει το πρόβλημα εκείνη την στιγμή: Τα μερεμέτια, απαιτούν γενικές γνώσεις που ένας ερασιτέχνης δεν διαθέτει. Ένας μάστορας όμως γνωρίζει πως να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα την στιγμή που εμφανίζεται και να σε γλιτώσει από την ταλαιπωρία του ψαξίματος για τον κατάλληλο τρόπο διόρθωσης της βλάβης.
 • Είναι οικονομικότερη επιλογή: Εάν επιλέξεις να αναλάβεις τα μερεμέτια για το σπίτι μόνος σου, τότε θα χρειαστεί να προμηθευτείς υλικά και εξοπλισμό που δεν έχεις. Το κόστος γι΄αυτά θα ξεπεράσει το κόστος του να απευθυνθείς σε ένα τεχνίτη.

Μην καταναλώνεις χρόνο στα μερεμέτια του σπιτιού χωρίς αποτέλεσμα. Επίλεξε έναν επαγγελματία μάστορα, ο οποίος διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να αναλάβει την άμεση αποκατάσταση οποιαδήποτε ζημιάς άμεσα και αποτελεσματικά.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Πατητή Τσιμεντοκονία - Εσωτερικό χώρο
Χαλάνδρι
Εκτελέστηκε από
ΝΙΚΟΣ Τ.
Περιγραφή εργασίας
Η εργασία αφορά:
Εσωτερικό χώρο
Διαστάσεις επιφανειών:
10 τ.μ. - 30 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 1000,00€
Χτίσιμο - Γκρέμισμα - Σοβάτισμα - Χτίσιμο / Γκρέμισμα (και σοβάτισμα)
Βύρωνας
Εκτελέστηκε από
Νίκος Μ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Χτίσιμο / Γκρέμισμα (και σοβάτισμα)
Τετραγωνικά μέτρα επιφανειών:
Έως 20 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
Είδος ακινήτου:
Κατοικία (διαμέρισμα - μονοκατοικία) Κόστος: 180,00€
Γυψοσανίδες - Χωρίσματα - Ψευδοροφές - Κατασκευή ψευδοροφής
Νίκαια
Εκτελέστηκε από
Γρηγόρης Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Κατασκευή ψευδοροφής
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
11 τ.μ. - 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 450,00€
Εκσκαφές - Χωματουργικά -
Βάρη
Εκτελέστηκε από
Ιωάννης Κ.
Τσιμεντοκονία -
Χαλάνδρι
Εκτελέστηκε από
ΝΙΚΟΣ Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος κτιρίου:
Πολυκατοικία
Διαστάσεις επιφάνειας:
Έως 10 τ.μ.
4,74 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες τεχνίτες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Κόρδα
45 αξιολογήσεις

Ο καλύτερος μάστορας με διάφορα. Πάνω απ' όλα άνθρωπος. Βιάζομουν και με εξυπηρέτησε σχεδόν αυθημερόν ενώ όλοι έλεγαν σε 3 βδομάδες. Από τιμή ο φθηνότερος από όλες τις προσφορές. Μην το σκέφτεστε ή μην πάρετε άλλον θα το μετανιώσετε. Σ Ευχαριστώ πολύ Γιάννη για όλα.

Douleutaras.gr λογότυπο
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ
13 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός άνθρωπος, πρώτα απ' όλα. Άριστος στη δουλειά και γρήγορος. Συνιστώ ανεπιφύλακτα!

φωτογραφία επαγγελματία
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΣ-ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
12 αξιολογήσεις

Είμαι διαχειριστής μιας πολυκατοικίας στα Εξάρχεια. Έχουμε να κάνουμε μόνωση σε 3 ταράτσες, οπότε θα είχε ενδιαφέρον για οποιοδήποτε επαγγελματία να έρθει. Ο Δημήτρης, ήταν ένας από τους 2 επαγγελματίες σε σύνολο 4 που επικοινώνησαν που ήρθε από τη πολυκατοικία. Ήταν ο μόνος ο οποίος πήρε όλα τα μέτρα ακριβώς ( ο 2ος τα μέτρησε με το μάτι), αφού έφτασα να δίνω τα μέτρα του Δημήτρη στους άλλους που δεν ήρθαν. Ήταν κατατοπιστικότατος όσο αφορά τις καλύτερες επιλογές που είχαμε και πως το κάθε υλικό ταίριαζε ή όχι στις ανάγκες μας. Πρέπει να αναφέρω ότι επειδή την απόφαση την πήραμε ως πολυκατοικία σημαντικό ρόλο είχε και η τιμή που ήταν η πιο χαμηλή (έστω και λίγο) και από τους 4. Όταν αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με το Δημήτρη, εντύπωση μου έκανε και η συνέπεια του, άλλα και το χαμόγελο του, παρότι δούλευε στις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού (40C). Θα ξαναπάρουμε προσφορές από άλλους για τις άλλες 2 ταράτσες, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι πάλι το Δημήτρη θα επιλέξουμε για τη δουλειά την επόμενη. Τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όλους.

φωτογραφία επαγγελματία
ΟΙΚΟΜΟΝΩΣΗ Χυτας Δημητρης
12 αξιολογήσεις

Ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας, πολύ καλή δουλειά!

φωτογραφία επαγγελματία
Αλέξης Τζαβάρας
7 αξιολογήσεις

Τέλεια

Σχετικά άρθρα

6 απαραίτητα εργαλεία που πρέπει να έχεις στο σπίτι σου!

Μετακομίζοντας για πρώτη φορά μόνος/-η σίγουρα θα έχεις πολλά πράγματα να κάνεις. Τα έπιπλα, τα κουζινικά και τα είδη μπάνιου

Πότε είναι η καλύτερη περίοδος για ανακαίνιση;

Μία ανακαίνιση σπιτιού, καταστήματος ή γενικά της επιχείρησής σου, μπορεί να επιδράσει θετικά σε πολλαπλά επίπεδα

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Πέτρος Σαββίδης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
74 αξιολογήσεις

Παρέχουμε υπηρεσίες για Γύψινες- Τσιμεντένιες Διακοσμήσεις, αλλά και Ψευδοροφές - Χωρίσματα από Γυψοσανίδες, με συνέπεια και αξιοπιστία. Η γυψοσανίδα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο υλικό, που προσφέρει αισθητική αναβάθμιση του χώρου, αλλά και καλύτερη μόνωση. Ωστόσο, χρειάζεται και ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείρισή της και αυτό ακριβώς είναι που θα φροντίσουμε εμείς για εσάς! Προτιμήστε μας και θα σας δώσουμε προσφορά για την κατασκευή που θέλετε άμεσα!

PAULIN MARKU

Κέντρο Αθήνας
48 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας εδώ και 20 χρόνια αναλαμβάνει διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων, ανακαινίσεις και χτισίματα, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες και την ιδιαίτερη αισθητική των πελατών μας. Είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για να αναλάβουμε την οικοδομική εργασία που χρειάζεστε, για σίγουρα αποτελέσματα με επαγγελματισμό. Είμαστε έτοιμοι να θέσουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στις υπηρεσίες σας!

Χρήστος Αντωνόπουλος

Κέντρο Αθήνας
33 αξιολογήσεις

Διαθέτω πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των δαπέδων για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Συνεργάζομαι με εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο είναι σε θέση να διαχειριστεί κάθε είδους πάτωμα, από κλασικά και σύγχρονα υλικά. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι ο πλέον κατάλληλος για τη σωστή φροντίδα των πατωμάτων σας. Αν χρειάζεστε άμεσα και ποιοτικά αποτελέσματα σε προσιτές τιμές, είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Βασίλης Στάμου

Ροδόπη
3 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας «Βασίλης Στάμου Χωματουργικά» ιδρύθηκε το 1960 από τον Στάμου Βασίλειο με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων χωματουργικών εργασιών. Η εταιρεία μας εδρεύει στα Σπάτα Αττικής και αναλαμβάνει έργα δημοσίων και ιδιωτικών φορέων σε όλη την Ελλάδα.Σήμερα μετρώντας σχεδόν 60 χρόνια πορείας στο χώρο, τα ηνία έχει αναλάβει η 3η γενιά χωματουργών της οικογένειας.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΞΑΡΧΟΣ ANAKENIZO.GR

Νότια Προάστια Αθήνας
3 αξιολογήσεις

Είμαστε επαγγελματίες με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του εσωτερικού design και αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών για τη σύγχρονη κατοικία. Προσφέρουμε υπηρεσίες εφαρμογής πατητής τσιμεντοκονίας, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Στόχος μας για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε είναι να ολοκληρωθεί με άριστη ποιότητα υλικών και εξοπλισμού, έτσι ώστε να αντέξει για περισσότερα χρόνια. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Σχετικές εργασίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές