Επισκευή & Συντήρηση Επίπλων

Οι επαγγελματίες μας θα αναλάβουν με φροντίδα τα έπιπλα και τα κουφώματα του σπιτιού, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε τη φόρμα με τις απαραίτητες πληροφορίες για να βρούμε τους κατάλληλους τεχνίτες.
π.χ.: Νέα κατασκευή, Εγκατάσταση
 • Νέα κατασκευή
 • Εγκατάσταση / Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή / Μερεμέτι
 • Λουστράρισμα
 • Άλλο
π.χ.: Ντουλάπα, Έπιπλα
 • Ξύλινο κούφωμα
 • Ντουλάπα
 • Έπιπλα κουζίνας
 • Πόρτα
 • Επιπλα
 • Άλλο
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2 - 3
 • 4 - 5
 • 6 και άνω
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 31/5/2020

Επισκευή & Συντήρηση Ξύλινων Επίπλων: Οι 5 πιο Δημοφιλείς Εργασίες!

Μία τάση διακόσμησης που κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς είναι η αναπαλαίωση και η συντήρηση των επίπλων. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε μία νέα πνοή στα έπιπλα αντίκες μας και μπορούμε να τα εντάξουμε σε ένα πιο μοντέρνο χώρο, για να δώσουν μία μοναδική πινελιά.

Η επισκευή και η συντήρηση των ξύλινων επίπλων, είναι μία εξειδικευμένη εργασία που χρειάζεται έναν επαγγελματία ξυλουργό για να πραγματοποιηθεί. Ανάλογα με το μέγεθος της φθοράς του ξύλου αλλά και της παλαιότητας του επίπλου, χρειάζεται συγκεκριμένη μέθοδος και τεχνική ώστε να μεταποιηθεί, να συντηρηθεί, να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση και να εξασφαλιστεί η αντοχή του.

Τι περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη συντήρηση ξύλινων επίπλων;

Τα ξύλινα έπιπλα, που διακοσμούν και δίνουν την αίσθηση υψηλής αισθητικής στον χώρο μας, χρειάζονται προσοχή και φροντίδα. Οι έμπειροι ξυλουργοί μας, ανέφεραν 5 εργασίες που πραγματοποιούν στην επισκευή και συντήρηση επίπλου, ώστε να τους χαρίσουν την χαμένη τους αίγλη:

 • Καλό & Σωστό τρίψιμο του ξύλου: Ειδικά σε περιπτώσεις όπου τα έπιπλα είναι παλιά και πρέπει να γίνεται μεταποίηση, χρειάζεται καλό τρίψιμο με γυαλόχαρτο και έπειτα καθάρισμα ώστε να απομακρυνθούν τα υπολείμματα σκόνης. Οι εξειδικευμένοι ξυλουργοί διαθέτουν τριβείο και η εργασία μπορεί να γίνει στην εντέλεια με το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα λείο.​​​

 • Βάψιμο με το σωστό εργαλείο: Συνήθως στα ξύλινα έπιπλα, χρησιμοποιούνται εργαλεία όπως πινέλο, βούρτσα και σπρέι. Η βούρτσα προσφέρει ματ αποτέλεσμα και το πινέλο γυαλιστερό. Το σπρέι χρειάζεται επαγγελματικό χειρισμό ώστε να μην κυλήσει το χρώμα.

 • Βάψιμο με βερνίκι νερού:Το βερνίκι νερού, χρησιμοποιείται συχνά τα τελευταία χρόνια στο βάψιμο των ξύλινων επίπλων διότι αποτελεί οικολογικό υλικό και δεν έχει έντονη μυρωδιά. Επίσης, δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα στο χρώμα του ξύλου.

 • Λουστράρισμα επίπλων: Είναι το φρεσκάρισμα των επίπλων που έχουν φθαρεί με το πέρασμα του χρόνου και αποτελεί σημαντική εργασία στη συντήρηση επίπλου. Το λουστράρισμα περιλαμβάνει τρίψιμο και λείανση της επιφάνειας των επίπλων του σπιτιού και έπειτα βάψιμο με την απόχρωση που επιθυμείς.

 • Αναπαλαίωση επίπλων: Τα παλιά έπιπλα, για να διατηρήσουν την αίγλη που συνοδεύει το στοιχείο του παλιού, χρειάζονται συντήρηση. Ένας έμπειρος επιπλοποιός, μπορεί να αναλάβει να το τρίψιμο του επίπλου και την επισκευή καναπέ που χρειάζεσαι, καθώς απαιτεί χρόνο και παίδεμα εάν θέλεις να έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Ποια είναι τα έπιπλα που αποκτούν πιο συχνά φθορές;

Το ξύλο, απαιτεί επαγγελματικό χειρισμό ώστε να διατηρήσει την όψη του σε οποιοδήποτε έπιπλο.

Οι ξύλινες καρέκλες, τα τραπέζια, οι βιβλιοθήκες και οι καναπέδες.

Αυτά είναι μερικά από τα έπιπλα που από την καθημερινή χρήση αποκτούν φθορές και τα βασικότερα που θα χρειαστούν συντήρηση επίπλου.

Βρες επαγγελματία ξυλουργό

Οι εξειδικευμένοι επιπλοποιοί μας, πραγματοποιούν επισκευές και συντηρήσεις ξύλινων επίπλων και εγγυώνται ότι θα σου παραδώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς με το μικρότερο δυνατό κόστος για τη συντήρηση επίπλου.  Απευθύνσου λοιπόν, σε έναν εξειδικευμένο μαραγκό για να επιδιορθώσει τα μελανά σημεία και να σου παραδώσει το έπιπλο των ονείρων σου!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Νέα κατασκευή
Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη
Εκτελέστηκε από
Νικόλαος Λ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Νέα κατασκευή
Ξύλινα αντικείμενα:
Έπιπλα κουζίνας
Πλήθος επίπλων/κουφωμάτων:
1 Κόστος: 160,00€
Επισκευή / Μερεμέτι
Βριλήσσια
Εκτελέστηκε από
Γιάννης Π.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή / Μερεμέτι
Ξύλινα αντικείμενα:
Έπιπλα κουζίνας
Πλήθος επίπλων/κουφωμάτων:
4 - 5 Κόστος: 120,00€
Εγκατάσταση / Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Φιλοθέη
Εκτελέστηκε από
Νικήτας Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Ξύλινα αντικείμενα:
Επιπλα
Πλήθος επίπλων/κουφωμάτων:
1 Κόστος: 80,00€
Επισκευή / Μερεμέτι
Άλιμος
Εκτελέστηκε από
Χρήστος Ξ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή / Μερεμέτι
Ξύλινα αντικείμενα:
Ντουλάπα
Πλήθος επίπλων/κουφωμάτων:
1 Κόστος: 60,00€
Επισκευή / Μερεμέτι
Παλλήνη
Εκτελέστηκε από
Νικήτας Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή / Μερεμέτι
Ξύλινα αντικείμενα:
Έπιπλα κουζίνας
Πλήθος επίπλων/κουφωμάτων:
1 Κόστος: 30,00€
4,80 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που εμπιστεύθηκαν τους ξυλουργούς μας

φωτογραφία επαγγελματία
Πρόδρομος Γιακουμόγλου
150 αξιολογήσεις

Από την αρχή της επικοινωνίας μας μέχρι και το τέλος της συγκεκριμένης δουλειάς μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τόσο ο Πρόδρομος όσο και η σύζυγος, με την οποία γίνεται η επικοινωνία, είναι πολύ ευγενικοί. Εξυπηρέτηση άψογη, δουλειά πολύ καλή. Να προσθέσω ότι το ίδιο ισχύει και για τον συνεργάτη που είχε μαζί του. Θα τον ξαναπροτιμησουμε.

φωτογραφία επαγγελματία
Πρόδρομος Γιακουμόγλου
150 αξιολογήσεις

Ήθελα να τοποθετήσω κουζίνα,ντουλάπες και εσωτερικές πόρτες για την αποπαιράτωση διαμερίσματος που πήρα.Ο κατασκευαστής μου σύστησε έναν μαραγκό που δυστυχώς από τον Νοέμβριο μέχρι τέλος Ιαννουαρίου κατάφερε να μου τοποθετήσει μόνο μερικά ράφια στις ντουλάπες και ελάχιστα ξήλα στην κουζίνα.Παρόλο που είχα προκαταβλαλει το μισό κόστος της εργασίας, τον έψαχνα για να έρθει να συνεχίσει την δουλειά του.Απεγνωσμένος πλέον τον σταμάτησα και μέσω του Δουλευταρά βρήκα τον Πρόδρομο.Πρόκειται για άριστο άνθρωπο, επαγγελματία και μάστορα.Συνεπέστατος στα ραντεβού του σε σημείο να μην το περιμένω, καθώς ήμουν συνηθισμένος από τις άλλες περιπτώσεις, μου ολοκλήρωσε την εργασία άμεσα με αποτέλεσμα να μπορώ να συνεχίσω τις επόμενες εργασίες που είχαν κολλήσει τόσο καιρό.Σημειώνω επίσης ότι αξιοσημείωτη είναι η συνεργασία του με την σύζηγό του που θα ζήλευαν και μεγαλοστελέχοι πολυεθνικών τις οργανωτικές της ικανότητες. Ο Πρόδρομος πέρα από την ευγενική και συνεπή συμπεριφορά του διόρθωσε και τις αστοχίες που είχαν γίνει από τον προηγούμενο.Τον συστήνω πλέον ανεπιφύλαχτα και ελπίζω και άλλοι επαγγελματίες να ακολουθήσουν αυτό το ήθος και τον επαγγελματισμό, διότι από την εμπειρία μου τον τελευταίο καιρό σε αυτόν τον χώρο κατάλαβα ότι υστερούμε πολύ από μαστόρους- ελεύθερους επαγγελματίες.Ελπίζω να συνεχίσει με αυτό το πάθος για αυτό που κάνει!

φωτογραφία επαγγελματία
Ηλίας Φλώρος
27 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός σε λογική τιμή. Θα συνεργαστώ εκ νέου στο μέλλον.

φωτογραφία επαγγελματία
Νικήτας Σκυλλάς
17 αξιολογήσεις

Επαγγελματιας,γνωστης,αμεση συννενοηση,πολυ καλες τιμες,αψογη εργασια και προσοχη στο υπολοιπο σπιτι χωρις να ανοιγει μερεμετια.Θα μεινετε ευχαριστημενοι !!!

Douleutaras.gr λογότυπο
Ανδρέας Καντελίου
11 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση, πολύ καλές τιμές και ποιότητα δουλειάς. Μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και συστήνουμε τον κο Αντρέα ανεπιφύλακτα.

Σχετικά άρθρα

Υπέροχες κατασκευές από ξύλο για το σπίτι σου!

To ξύλο είναι ένα από τα αγαπημένα μας υλικά για όλες τις εποχές του χρόνου και φυσικά για κάθε έναν από τους χώρους του σπιτιού.

Ποια είναι τα καλύτερα είδη ξύλου για κουφώματα;

Το ξύλο, αν και τελευταίο στις προτιμήσεις των καταναλωτών τη σύγχρονη εποχή, αποτέλεσε το πρώτο υλικό για τη κάλυψη των ανοιγμάτων

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για Επισκευή & Συντήρηση Επίπλων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Genesis Constructions

Πειραιάς
26 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας προσφέρει λύσεις υψηλής αισθητικής για κάθε είδους ξυλουργικές εργασίες που μπορεί να χρειαστείτε. Για έπιπλα, ντουλάπες και άλλα πολλά project που σκέφτεστε, είμαστε έτοιμοι να σχεδιάσουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό, που θα χαίρεστε για πολλά χρόνια. Χάρη στην μεγάλη εμπειρία μας, είμαστε οι πλέον κατάλληλοι άνθρωποι για αυτό που χρειάζεστε!

Κοσμάς Σαλούστρος

Νότια Προάστια Αθήνας
12 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας με 40 έτη στον κλάδο των ξυλουργικών εργασιών. Πιο συγκεκριμένα μπορώ να αναλάβω κατασκευές, επισκευές και συντηρήσεις επίπλων κουζίνας, μπάνιου κρεβατοκάμαρας, αλλά και ειδικές κατασκευές, καλύπτωντας ενα ευρύ φάσμα των ξυλουργικών αναγκών σας. 

Επιπλομορφή Αλιάτης

Θεσσαλονίκη
8 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας τεχνίτης στον κλάδο των ξυλουργικών εργασιών. Κατασκευάζω ξύλινα έπιπλα, κουφώματα και άλλα, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μου. Στόχος μου, είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μου και η παράδοση έργων υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Αν χρειάζεστε ξεχωριστές ξυλουργικές κατασκευές που ταιριάζουν με το χώρο σας, είμαι έτοιμος να σας προσφέρω ακριβώς αυτό που θέλετε!

Ιωάννης Νάκος

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
7 αξιολογήσεις

Είμαι ο Σταμάτης Νάκος και δραστηριοποιούμαι στο χώρο των ξυλουργικών εφαρμογών και κατασκευών. Αναλαμβάνω για εσάς κάθε είδους ξυλουργική κατασκευή και επισκευή επίπλων, ντουλαπιών και ειδικών κατασκευών με ποιότητα εργασίας και υλικών στις πιο οικονομικές και σχεδιαστικές απαιτήσεις.

Pro -Design

Νότια Προάστια Αθήνας
2 αξιολογήσεις

H Pro-Design δραστηριοποιείται από το 1992 με κύριες δραστηριότητες την μελέτη και τον εξοπλισμό καταστημάτων. Οι Ξυλουργικές Εργασίες μας ξεχωρίζουν για την ευλεξία και την λειτουργικότητά τους. Λειτουργικότητα, αντοχή και υψηλή αισθητική είναι το τρίπτυχο της σωστής επιλογής εξοπλισμού, το οποίο βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στα συστήματα της Pro Design.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές