20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες στην τοποθέτηση κλιματιστικού για το 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


Δημήτριος Κρητικός - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για άμεσες υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής κλιματιστικών. Δραστηριοποιούμαι και εξειδικεύομαι στον χώρο της θέρμανσης και του κλιματισμού για πάνω από 10 χρόνια και είμαι ικανός να δώσω άμεσα λύση σε κάθε ανάγκη σας. Είμαι πάντα διαθέσιμος και έτοιμος να σας καλύψω. Άρτια εκπαιδευμένος σε μικρές και μεγάλες εγκαταστάσεις, βάζω ποιότητα στην εργασία μου και υπευθυνότητα στην συμπεριφορά μου. Ο εξοπλισμός μου συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμη και στις πιο δύσκολες επισκευές ή εγκαταστάσεις. Βρίσκομαι σε ετοιμότητα να δώσω άμεσες και εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημά σας άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εμμανουήλ Παπαδόπουλος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ο Εμμανουήλ Παπαδόπουλος, έμπειρος τεχνικός και παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής κλιματιστικού, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Έχω πολυετή εμπειρία στις επιδιορθώσεις ηλεκτρικών συσκευών και άριστες τεχνικές γνώσεις. Έχοντας αντιμετωπίσει πολλών ειδών προβλήματα κατά τη διάρκεια της εμπειρίας μου, μπορώ να φέρω εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες επισκευές. Ο εξοπλισμός και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ συνεχώς ανανεώνονται για να μπορώ να ανταποκριθώ σε κάθε νέο μοντέλο της αγοράς. Στόχος μου είναι η πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μου με τιμές ιδιαίτερα οικονομικές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Θα χαρώ να με εμπιστευτείτε και υπόσχομαι να σας απαλλάξω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τις οικιακές συσκευές σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντωνακάκης Ηλίας & Ευτυχία Ο.Ε - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Φιλαδέλφεια Αττική 143 41

Ονομάζομαι Ηλίας Αντωνακάκης και εκπροσωπώ την επιχείρηση Αντωνακάκης Ηλίας & Ευτυχία Ο.Ε., που ειδικεύεται στον Κλιματισμό.Έχουμε αναλάβει με μεγάλη επιτυχία πληθώρα έργων που σχετίζονται με την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή όλων των κλιματιστικών, οικιακών και επαγγελματικών.Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι διαφημιστές μας στα 15 χρόνια της πορείας μας. Η απαραίτητη και συνεχώς εξελισσόμενη τεχνογνωσία, η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση, με τις πολύ καλές τιμές έχουν ως σκοπό το σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και την καλύτερη ανταπόκρισή μας σε αυτές.Αν αναζητάτε εγγυημένη εργασία και σίγουρα αποτελέσματα, επιλέξτε μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ O.E - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικών από το 2004. Με τους συνεργάτες μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Στόχος μας είναι οι υψηλές υπηρεσίες, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και το επαγγελματικό και 'άρτιο αποτέλεσμα. Η χρήση σωστών και σύγχρονων μέσων είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς όπως και η κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών μας! Οτιδήποτε θελήσετε είμαστε εδώ!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Καραχάλιος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η JClima προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Δραστηριοποιούμαστε για 14 χρόνια στον χώρο της ψύξης και ειδικότερα στις ψυκτικές εγκαταστάσεις κλιματισμού. Διαθέτουμε άριστη τεχνογνωσία και δεχόμαστε όλα τα μοντέλα της αγοράς. Οι εγκαταστάσεις γίνονται μετά από κατάλληλη μελέτη του χώρου σας με στόχο την καλύτερη απόδοση του, το χαμηλότερο κόστος και πάνω απ᾽ όλα την υγεία σας. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε το συντομότερο δυνατό για την ανεύρεση μιας ασφαλούς και αξιόπιστης, για εσάς, λύσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Γιώργης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικών σε όλα τα στάδια της εργασίας από την στιγμή που θα μας καλέσετε. Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό έτοιμο να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε μοντέλο άμεσα και αποτελεσματικά. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο έχουμε πολλούς ικανοποιημένους πελάτες που αποτελούν εγγύηση για την δουλειά μας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνέπεια και τις ανάγκες του πελάτη. Προσφέρουμε οικονομικές τιμές με αποτελέσματα που αντέχουν στην φθορά του χρόνου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αχαρνές Αττική 136 73

Είμαι ο Γιώργος Βογιατζάκης και δραστηριοποιούμαι στις ψυκτικές εργασίες. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση να σας εξυπηρετήσω σε μια ευρεία γκάμα εργασιών για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει στον οικιακό η τον επαγγελματικό σας χώρο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Δρούλιας - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Η ατομική επιχείρηση «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΟΥΛΙΑΣ» που διατηρώ από το 2006 βασίζεται πάνω στην 20ετή πείρα που διαθέτω.Είναι μια τεχνική και εμπορική επιχείρηση όπου δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού και εξαερισμού καθώς και μελετά, εγκαθιστά και υποστηρίζει συστήματα ψύξης – θέρμανσης για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Αναλαμβάνω με μεγάλη επιτυχία υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής μονάδων κλιματισμού.Έχω συνεργαστεί επιτυχώς με κορυφαίες εταιρείες κλιματισμού όπως η MITSUBISHI, TOSHIBA, DAIKIN, LG , TOYOTOMI, FUJITSU, SHARP, SANYO, SAMSUNG, GREE.Η συνεχής εκπαίδευση σηματοδοτεί την πρόοδο της επιχείρησης και πιστοποιείται από φορείς και εταιρείες. Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε, για τις εργασίες σας εργασίες, και είμαι σίγουρος πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παυλος Γαβουχιδης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρία μας, Clima System, με πολυετή εμπειρία στο τομέα των ψυκτικών εργασιών, αναλαμβάνει για εσάς την επισκευή και την εγκατάσταση κλιματιστικού στον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο άμεσα οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη καθ όλη την διάρκεια της μεταξύ μας συνεργασίας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητά του στην φθορά του χρόνου. Συνδυάζουμε υπευθυνότητα και συνέπεια με τιμές ιδιαίτερα οικονομικές και προσιτές για τον κάθε μας πελάτη. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε εργασία και με σκοπό να κερδίσουμε την εκτίμησή και την εμπιστοσύνη σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Mega Texnikoi - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρία μας αναλαμβάνει παντός είδους τεχνικές εργασίες επιδιόρθωσης και εγκατάστασης κλιματιστικού, αλλά και εμπορία κλιματιστικών. Με άριστες τεχνικές γνώσεις και μεγάλη γκάμα προϊόντων είμαστε εδώ για την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών!Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση και διασφάλιση της καθαριότητας του επαγγελματικού σας χώρου. Προτιμήστε μας και θα σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Technopolis24 Μιχαηλίδης Κων/νος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Είμαι έμπειρος Τεχνικός και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού καθημερινά ανά πάσα ώρα και στιγμή με χρειαστείτε. Εργάζομαι με μεράκι και κερδίζω την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών μου προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Χαρακτηρίζομαι για τον επαγγελματικό μου χαρακτήρα, την αγάπη για την εργασία μου και τις ιδιαίτερα οικονομικές μου τιμές. Προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες και στόχος μου είναι η ευχαρίστηση του εκάστοτε πελάτη και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί του. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο να σας εξυπηρετήσω και να παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Gas Climattica Νικόλαος Καραμούζης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Gas Climattica, εγκαθιστά και επισκευάζει το κλιματιστικό σας στον χώρο που επιθυμείτε. Με εμπειρία 40 ετών στον χώρο της ενεργειακής επιθεώρησης και με γνώμονα τις τεχνολογικές εξελίξεις και την εξοικονόμηση ενέργειας, θα δώσουμε γρήγορα λύσεις σε ο,τι αφορά την ενεργειακή κατάσταση του χώρου σας και θα παρέχουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στον τομέα του κλιματισμού. Στόχος μας, είναι η σωστή εξυπηρέτηση σας από τους εξειδικευμένους μηχανικούς και τα έμπειρα συνεργεία μας και η ικανοποίηση σας από τις αξιόπιστες ενεργειακές εφαρμογές μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας καθημερινά με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λάμπρος Τέκος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Αναλαμβάνω την επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού παντός τύπου, άμεσα και πάντα με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών. Με άριστες τεχνικές γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στον χώρο, προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις και εγγυώμαι άμεσα αποτελέσματα. Διαθέτω εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ο οποίος που δίνει άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα. Συνδυάζω ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση και διασφαλίζω την λειτουργικότητα των ψυγείων σας σε βάθος χρόνου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μανώλης Καραμολέγκος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείρηση, Μανώλης Καραμολέγκος, αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και επισκευές κλιματιστικών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ψύξης και των επισκευών για τουλάχιστον 24 χρόνια και διαθέτουμε εξειδικευμένο συνεργείο, έτοιμο να αναλάβει υπεύθυνα την εργασία σας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας γιατί επιθυμούμε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε εργασία. Οι πελάτες μας, μας προτιμούν για την συνέπεια που δείχνουμε σε κάθε εργασία και για τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές μας τιμές. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε ανάγκη οικιών, επιχειρήσεων ακόμα και βιομηχανικών χώρων. Θα χαρούμε να σας προτείνουμε εγγυημένες λύσεις για τον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού  - 20 ειδικοί στα κλιματιστικά