20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες στην τοποθέτηση κλιματιστικού για το 2017

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ O.E - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Άγιος Δημήτριος Αττική 173 41

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικών από το 2004. Με τους συνεργάτες μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Στόχος μας είναι οι υψηλές υπηρεσίες, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και το επαγγελματικό και 'άρτιο αποτέλεσμα. Η χρήση σωστών και σύγχρονων μέσων είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς όπως και η κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών μας! Οτιδήποτε θελήσετε είμαστε εδώ!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Γιώργης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικών σε όλα τα στάδια της εργασίας από την στιγμή που θα μας καλέσετε. Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό έτοιμο να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε μοντέλο άμεσα και αποτελεσματικά. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο έχουμε πολλούς ικανοποιημένους πελάτες που αποτελούν εγγύηση για την δουλειά μας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνέπεια και τις ανάγκες του πελάτη. Προσφέρουμε οικονομικές τιμές με αποτελέσματα που αντέχουν στην φθορά του χρόνου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντωνακάκης Ηλίας & Ευτυχία Ο.Ε - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Νέα Φιλαδέλφεια Αττική 143 41

Ονομάζομαι Ηλίας Αντωνακάκης και εκπροσωπώ την επιχείρηση Αντωνακάκης Ηλίας & Ευτυχία Ο.Ε., που ειδικεύεται στον Κλιματισμό.Έχουμε αναλάβει με μεγάλη επιτυχία πληθώρα έργων που σχετίζονται με την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή όλων των κλιματιστικών, οικιακών και επαγγελματικών.Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι διαφημιστές μας στα 15 χρόνια της πορείας μας. Η απαραίτητη και συνεχώς εξελισσόμενη τεχνογνωσία, η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση, με τις πολύ καλές τιμές έχουν ως σκοπό το σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και την καλύτερη ανταπόκρισή μας σε αυτές.Αν αναζητάτε εγγυημένη εργασία και σίγουρα αποτελέσματα, επιλέξτε μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Καραχάλιος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η JClima προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Δραστηριοποιούμαστε για 14 χρόνια στον χώρο της ψύξης και ειδικότερα στις ψυκτικές εγκαταστάσεις κλιματισμού. Διαθέτουμε άριστη τεχνογνωσία και δεχόμαστε όλα τα μοντέλα της αγοράς. Οι εγκαταστάσεις γίνονται μετά από κατάλληλη μελέτη του χώρου σας με στόχο την καλύτερη απόδοση του, το χαμηλότερο κόστος και πάνω απ᾽ όλα την υγεία σας. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε το συντομότερο δυνατό για την ανεύρεση μιας ασφαλούς και αξιόπιστης, για εσάς, λύσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αχαρνές Αττική 136 73

Είμαι ο Γιώργος Βογιατζάκης και δραστηριοποιούμαι στις ψυκτικές εργασίες. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση να σας εξυπηρετήσω σε μια ευρεία γκάμα εργασιών για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει στον οικιακό η τον επαγγελματικό σας χώρο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εμμανουήλ Παπαδόπουλος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Καλλιθέα Αττική 176 75

Είμαι ο Εμμανουήλ Παπαδόπουλος, έμπειρος τεχνικός και παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής κλιματιστικού, για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Έχω πολυετή εμπειρία στις επιδιορθώσεις ηλεκτρικών συσκευών και άριστες τεχνικές γνώσεις. Έχοντας αντιμετωπίσει πολλών ειδών προβλήματα κατά τη διάρκεια της εμπειρίας μου, μπορώ να φέρω εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες επισκευές. Ο εξοπλισμός και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ συνεχώς ανανεώνονται για να μπορώ να ανταποκριθώ σε κάθε νέο μοντέλο της αγοράς. Στόχος μου είναι η πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μου με τιμές ιδιαίτερα οικονομικές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Θα χαρώ να με εμπιστευτείτε και υπόσχομαι να σας απαλλάξω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τις οικιακές συσκευές σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Δρούλιας - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Αγία Βαρβάρα Αττική 123 51

Η ατομική επιχείρηση «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΟΥΛΙΑΣ» που διατηρώ από το 2006 βασίζεται πάνω στην 20ετή πείρα που διαθέτω.Είναι μια τεχνική και εμπορική επιχείρηση όπου δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού και εξαερισμού καθώς και μελετά, εγκαθιστά και υποστηρίζει συστήματα ψύξης – θέρμανσης για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Αναλαμβάνω με μεγάλη επιτυχία υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής μονάδων κλιματισμού.Έχω συνεργαστεί επιτυχώς με κορυφαίες εταιρείες κλιματισμού όπως η MITSUBISHI, TOSHIBA, DAIKIN, LG , TOYOTOMI, FUJITSU, SHARP, SANYO, SAMSUNG, GREE.Η συνεχής εκπαίδευση σηματοδοτεί την πρόοδο της επιχείρησης και πιστοποιείται από φορείς και εταιρείες. Θα χαρώ πολύ να με προτιμήσετε, για τις εργασίες σας εργασίες, και είμαι σίγουρος πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Τζιούμας - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Πεύκη Αττική 151 21

Είμαι ο Κωνσταντίνος Τζιούμας και δραστηριοποιούμαι στις ψυκτικές εργασίες.Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση να σας καλύψω σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών όπως μελέτη κλιματιστικών, σέρβις και εγκατάσταση.Δίνω εξέχουσα σημασία στις προτιμήσεις του πελάτη και τηρώ το προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα για την τέλεση του κάθε έργου που αναλαμβάνω. Ζητήστε δωρεάν, προσφορά

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Γιάννος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Γιάννος, παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ηλεκτρολογικών και διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και αξιόπιστο προσωπικό. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, άμεσα και αποτελεσματικά και σε κάθε μας εργασία, πρωταρχικό στόχο θέτουμε την υψηλή ποιότητα του έργου. Με την γνώση και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις επί των τεχνικών θεμάτων και των υλικών που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας και να εξασφαλίσουμε για εσάς λειτουργικά αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θοδωρής Μαντής - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η Κλιμαθερμική αναλαμβάνει εργασίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικών με επιτυχημένα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ψύξης και των εγκαταστάσεων επί σειρά ετών και έχουμε επιλέξει τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και έμπιστους συνεργάτες που μας προμηθεύουν με τα κατάλληλα υλικά. Χαρακτηριζόμαστε για την προσοχή στην λεπτομέρεια, την συνέπεια και τις οικονομικές μας τιμές. Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες μεθόδους εγκατάστασης και επισκευής με μοναδικό στόχο να ευχαριστήσουμε απόλυτα τους πελάτες μας με το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Εγγύησή μας αποτελούν τα μακροχρόνια αποτελέσματα που παραδίδουμε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε άμεση λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Mega Texnikoi - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Η εταιρία μας αναλαμβάνει παντός είδους τεχνικές εργασίες επιδιόρθωσης και εγκατάστασης κλιματιστικού, αλλά και εμπορία κλιματιστικών. Με άριστες τεχνικές γνώσεις και μεγάλη γκάμα προϊόντων είμαστε εδώ για την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών!Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση και διασφάλιση της καθαριότητας του επαγγελματικού σας χώρου. Προτιμήστε μας και θα σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Gas Climattica Νικόλαος Καραμούζης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Gas Climattica, εγκαθιστά και επισκευάζει το κλιματιστικό σας στον χώρο που επιθυμείτε. Με εμπειρία 40 ετών στον χώρο της ενεργειακής επιθεώρησης και με γνώμονα τις τεχνολογικές εξελίξεις και την εξοικονόμηση ενέργειας, θα δώσουμε γρήγορα λύσεις σε ο,τι αφορά την ενεργειακή κατάσταση του χώρου σας και θα παρέχουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στον τομέα του κλιματισμού. Στόχος μας, είναι η σωστή εξυπηρέτηση σας από τους εξειδικευμένους μηχανικούς και τα έμπειρα συνεργεία μας και η ικανοποίηση σας από τις αξιόπιστες ενεργειακές εφαρμογές μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας καθημερινά με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λάμπρος Τέκος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Αναλαμβάνω την επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού παντός τύπου, άμεσα και πάντα με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών. Με άριστες τεχνικές γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στον χώρο, προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις και εγγυώμαι άμεσα αποτελέσματα. Διαθέτω εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ο οποίος που δίνει άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα. Συνδυάζω ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση και διασφαλίζω την λειτουργικότητα των ψυγείων σας σε βάθος χρόνου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ζαχαρίας Μπομπός - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η AIRFLOW, προτείνει εξειδικευμένες υπηρεσίες στις επισκευές και εγκαταστάσεις κλιματιστικών για τον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του κλιματισμού και του εξαερισμού πάνω από 20 χρόνια και διαθέτουμε καταξιωμένους τεχνικούς που θα σπεύσουν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα. Κατόπιν συνεννόησης αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας και τις ιδιαίτερα χαμηλές μας τιμές. Τα ανταλλακτικά ου χρησιμοποιούμε προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και είναι εγγυημένης ποιότητας. Θα χαρούμε πολύ να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να σας παρέχουμε πλήρως λειτουργικά κλιματιστικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού  - 20 ειδικοί στα κλιματιστικά