Επισκευή & Service Κλιματιστικού

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εξυπηρετείσαι από ένα ψυκτικό από το επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών μας

Επισκευή κλιματιστικού: Συχνές βλάβες που χρειάζονται service από ψυκτικό

Τα κλιματιστικά έχουν μέση διάρκεια ζωής δέκα χρόνια, εάν χρησιμοποιούνται καθημερινά και δεν συντηρούνται, είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσουν προβλήματα που θα οδηγήσουν σε άμεση επισκευή ή στην χειρότερη περίπτωση στην αντικατάστασή τους. Ποιες είναι όμως οι πιο συχνές βλάβες που μόνο ένας επαγγελματίας ψυκτικός μπορεί να αντιμετωπίσει;

Διαρροή φρέον: Η απώλεια φρέον είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο και η συμπλήρωσή του δεν θα λύσει το πρόβλημα αφού το υγρό σταδιακά θα διαρρεύσει και το κλιματιστικό δεν θα λειτουργεί και θα χρειαστεί επαγγελματία ψυκτικό για επισκευή.

Βουλωμένα φίλτρα: Θα το αντιληφθείς από την μειωμένη απόδοση του κλιματιστικού σου και θα χρειαστείς την βοήθεια του ψυκτικού για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση. Ειδάλλως υπάρχει πιθανότητα να οδηγήσει σε περαιτέρω βλάβη στον ανεμιστήρα και τον συμπιεστή του.

Αυξομείωση ισχύς & συνεχής λειτουργία: η συχνότερη αιτία είναι η βλάβη στους αισθητήρες, οι οποίοι επιτηρούν την θερμοκρασία και τις πιέσεις του ψυκτικού υγρού ή του αέρα στο κλιματιστικό σου.

Βλάβη πλακέτας ή σωλήνα αποχέτευσης συμπυκνωμάτων: Θα προκαλέσει μειωμένη απόδοση θερμότητας και ψύξης η οποία θα γίνει άμεσα αισθητή. Ζήτα την γνώμη ενός εξειδικευμένου ψυκτικού και προχώρησε σε άμεση επισκευή του κλιματιστικού σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Ευσυνείδητος επαγγελματίας!
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!
Ήρθαν στην ώρα τους, με εξυπηρέτησαν γρήγορα και με τον πιο οικονομικό τρόπο!
Σχετικά άρθρα
Ο καθαρισμός φίλτρων κλιματιστικού είναι μία απολύτως απαραίτητη εργασία συντήρησης όχι μόνο για την καλή λειτουργία του μηχανήματος
Καθώς σιγά-σιγά η θερμοκρασία άρχισε να πέφτει, έφτασε η στιγμή να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του κλιματιστικού σου.