Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Υδραυλική Εγκατάσταση Αποχέτευσης

Βρες Εξειδικευμένους Επαγγελματίες για Υδραυλική Εγκατάσταση Αποχέτευσης & Εξυπηρετήσου Άμεσα. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή σε 3’!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε δωρεάν την παρακάτω φόρμα & θα σε συνδέσουμε την ίδια στιγμή με τον καλύτερο επαγγελματία για Αποχέτευση - Απόφραξη στην περιοχή σου
π.χ.: Απόφραξη, Άντληση υδάτων
  • Aπόφραξη (σιφώνι, νιπτήρας κ.α.)
  • Καθαρισμό / Συντήρηση αγωγών
  • Εγκατάσταση, αντικατάσταση ή επισκευή αποχέτευσης
  • Αντλήσεις υδάτων
  • Εκκένωση βόθρου
  • Κατασκευή/Επισκευή βόθρου
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
  • Αποκλειστικά σήμερα
  • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
  • Τις προσεχείς ημέρες
  • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2019

Υδραυλική εγκατάσταση αποχέτευσης: Όσα πρέπει να γνωρίζεις

Η σωστή υδραυλική εγκατάσταση αποχέτευσης είναι το μέσο που θα επιτρέπει στα λύματα να καταλήγουν από τα σιφώνια του σπιτιού σου, στην κεντρική αποχέτευση. Σε περίπτωση που στην περιοχή σου δεν υπάρχει αποχετευτικό σύστημα, η εγκατάσταση αποχέτευσης για το σπίτι σου πρέπει να καταλήγει σε κάποιο βόθρο. 

Οι τεχνικοί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι διαθέσιμοι καθημερινά, για να σου δώσουν προσφορές εγκατάστασης αποχέτευσης, στις πιο προσιτές τιμές. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να πάρεις άμεσα την καλύτερη προσφορά από αξιολογημένο επαγγελματία στην περιοχή σου.

Τι πρέπει να προσέξεις στην κατασκευή υδραυλικής εγκατάστασης αποχέτευσης;

Η σωστή εγκατάσταση της οικιακής αποχέτευσης ξεκινά από τον κατάλληλο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Για παράδειγμα, πρέπει να γίνεται σαφής διαχωρισμός της υδραυλικής εγκατάστασης αποχέτευσης με την εγκατάσταση ύδρευσης.

Ας δούμε, όμως και κάποια άλλα στοιχεία όπου πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή, κατά την κατασκευή της εγκατάστασης αποχέτευσης για νέα κτίρια.

1. Το υλικό των σωληνώσεων. Οι σωλήνες της αποχέτευσης συνήθως κατασκευάζονται από ανθεκτικό PVC, ή πλαστικό, το οποίο είναι πιο ανθεκτικό, σε σχέση με το παραδοσιακό υλικό κατασκευής σωλήνων αποχέτευσης.

2. Η σωστή κλίση των σωλήνων. Ο έμπειρος υδραυλικός θα φροντίσει να τοποθετήσει τους σωλήνες της αποχέτευσης με τη σωστή κλίση, ανάλογα με το χώρο σου. Έτσι, δε θα συσσωρεύονται εύκολα αντικείμενα μέσα στους σωλήνες και δε θα βουλώνουν.

3. Η κατασκευή βόθρου. Αν η περιοχή σου δεν είναι συνδεδεμένη σε αποχετευτικό δίκτυο, θα χρειαστεί η υδραυλική εγκατάσταση αποχέτευσης του σπιτιού σου να συνδεθεί με βόθρο, στεγανό, ή απορροφητικό. Ωστόσο, καλό είναι να θυμάσαι, πως οι απορροφητικοί δεν επιτρέπονται σε όλες τις κατοικημένες περιοχές.

4. Η τοποθέτηση σιφωνιών δαπέδου. Τα σιφώνια δαπέδου έχουν μια πολύ σημαντική λειτουργία για την υδραυλική εγκατάσταση αποχέτευσης, η οποία είναι να μην επιτρέπουν στις δυσάρεστες οσμές να διαχέονται μέσα στο σπίτι. Έτσι, πρέπει η κατασκευή τους να γίνεται με πολλή προσοχή.

5. Η τοποθέτηση μηχανοσίφωνα αποχέτευσης. Ο μηχανοσίφωνας αποχέτευσης είναι ένα μεγάλο σιφώνι που τοποθετείται στο τέλος της υδραυλικής εγκατάστασης αποχέτευσης του σπιτιού σου, όπου γίνεται η σύνδεση με τον υπόνομο ή το βόθρο. Η λειτουργία του είναι πολύ σημαντική, καθώς απαγορεύει στις οσμές από τον υπόνομο να επιστρέφουν στην αποχέτευσή σου.

6. Ο διαχωρισμός δικτύου αποχέτευσης λυμάτων και ομβρίων. Το δίκτυο αποχέτευσης λυμάτων του σπιτιού σου δεν πρέπει να αναμειγνύεται με το δίκτυο ομβρίων υδάτων. Η ανάμειξή τους θα σήμαινε, πως τα ακάθαρτα νερά που απορρέουν από την αποχέτευση, συναντούν τα καθαρά νερά.

Πώς θα καταλάβεις ότι η εγκατάσταση αποχέτευσης στο μπάνιο ή την κουζίνα, δεν έχει γίνει σωστά;

Υπάρχουν κάποιες βασικές ενδείξεις, που μας προειδοποιούν, ότι η υδραυλική εγκατάσταση αποχέτευσης μπάνιου ή κουζίνας, δεν έχει σχεδιαστεί, ή δεν έχει υλοποιηθεί σωστά. Οι ενδείξεις αυτές παρατηρούνται εύκολα από τον καθένα, ακόμα κι αν δεν έχει εμπειρία στην ενασχόληση με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Για παράδειγμα, καταλαβαίνεις ότι έχει γίνει κάποιο λάθος στην κατασκευή για την υδραυλική εγκατάσταση αποχέτευσης του σπιτιού σου, όταν από την αποχέτευση ακούγονται περίεργοι θόρυβοι. Αυτό ισχύει για την αποχέτευση του μπάνιου, αλλά και της κουζίνας, οι οποίες πρέπει να μην ακούγονται καθόλου.

Έπειτα, μια ισχυρή ένδειξη ότι έχει γίνει λάθος εγκατάσταση αποχέτευσης είναι, αν υπάρχουν διαρροές ή δυσάρεστες οσμές από την αποχέτευση, ενώ η υδραυλική εγκατάσταση είναι σχετικά καινούργια. Αυτές οι ενδείξεις δείχνουν, πως πρέπει να απευθυνθείς άμεσα σε εξειδικευμένο επαγγελματία, για να κάνει διάγνωση και να λύσει το πρόβλημά σου.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για υδραυλική εγκατάσταση αποχέτευσης;

Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, για να αναλάβουν την εγκατάσταση της αποχέτευσης σου, με ασφάλεια και αξιοπιστία. Χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, θα αναλάβουν την εργασία σου καθημερινά, φέρνοντας ιδανικά αποτελέσματα.

Αν χρειάζεσαι εξειδικευμένους επαγγελματίες για υδραυλική εγκατάσταση αποχέτευσης, έχουμε τη λύση. Συμπλήρωσε τη φόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα σου βρούμε τον κατάλληλο επαγγελματία για την εργασία σου, για να σου δώσει προσφορά!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Εργασία για την Αποχέτευση τους

φωτογραφία επαγγελματία
Γιώργος Κ.
348 αξιολογήσεις

Η εργασία αφορούσε καθαρισμό μικρού φρεατίου τριώροφης κατοικίας και ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και επιτυχώς. Είμαι πολύ ικ…

φωτογραφία επαγγελματία
Λάζαρος Κ.
267 αξιολογήσεις

Ήταν πολύ εντάξει επαγγελματίας. Είχα μία δύσκολη δουλειά και την έφερε εις πέρας.

Douleutaras.gr λογότυπο
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις

Συνεπέστατοι και ευγενέστατοι. Τους κάλεσα για απόφραξη αποχέτευσης στην πολυκατοικία καθώς και το σιφόνι στην τουαλέτα του γραφείου. Ήρθε …

φωτογραφία επαγγελματία
SPEEDY ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Γ.
131 αξιολογήσεις

Γρήγορος, άψογος , ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις

Συνεπής και αξιόπιστος επαγγελματίας, προσεκτική εργασία!

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Σ.
82 αξιολογήσεις

Πολύ ευχαριστημένος. Συνεπής, αποτελεσματικός και εξυπηρετικός. Έκανε μια απόφραξη σιφωνιού. Στα θετικά επίσης, η προσιτή τιμή της υπηρεσία…

Σχετικά άρθρα

O βόθρος γεμίζει γρήγορα. Τι να κάνω;

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείς ότι ο βόθρος γεμίζει με ταχύτερο ρυθμό συγκριτικά με παλαιότερα. Που οφείλεται

Περισσότερα
Μυρίζει η αποχέτευση; 5+1 εύκολες λύσεις στο πρόβλημα σου!

Οι δυσάρεστες μυρωδιές στο σπίτι μπορούν να γίνουν λόγος για να σου χαλάσει η διάθεση. Αναμφίβολα, όλοι θέλουμε

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για Υδραυλική Εγκατάσταση Αποχέτευσης

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΑΠ- Ο.

Υδραυλική Εγκατάσταση Αποχέτευσης - Κορυδαλλός
37 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στον τομέα των αποχετεύσεων και διαθέτει μεγάλη εμπειρία, χάρη στην οποία μπορεί να αναλάβει και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις για την υδραυλική εγκατάσταση αποχέτευσης. Φροντίζουμε για την αποχέτευση του σπιτιού σας, άμεσα, υπεύθυνα και αξιόπιστα.

Χρήστος Σ.

Υδραυλική Εγκατάσταση Αποχέτευσης - Πειραιάς
82 αξιολογήσεις

Διαθέτω εμπειρία 20 ετών στον τομέα των αποφρακτικών εργασιών και αναλαμβάνω την υδραυλική εγκατάσταση αποχέτευσης, άμεσα και με συνέπεια. Η τεχνογνωσία που έχω αποκτήσει, αλλά και ο εξελιγμένος εξοπλισμός μου, με καθιστούν ιδανική επιλογή για τις εργασίες που χρειάζεστε. Αναλαμβάνω εργασίες σε όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης. Η εργασία μου χαρακτηρίζεται από συνέπεια και επαγγελματισμό. Προτιμήστε με, για να δώσω λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί, άμεσα!

Αναστάσιος Κ.

Υδραυλική Εγκατάσταση Αποχέτευσης - Κερατσίνι
15 αξιολογήσεις

Η ομάδα μου κι εγώ, δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των αποφράξεων για αποχετεύσεις εδώ και πάνω από 25 χρόνια και μπορούμε να αναλάβουμε με υπευθυνότητα την υδραυλική εγκατάσταση αποχέτευσης που σας ενδιαφέρει. Εξασφαλίζουμε αποτελέσματα με ποιότητα και διάρκεια στο χρόνο, για να έχετε την πιο λειτουργική αποχέτευση στο χώρο σας, χωρίς βλάβες και προβλήματα. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, προσφέροντας την καλύτερη εξυπηρέτηση. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να δώσουμε λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί!

Ανδρέας Ν.

Υδραυλική Εγκατάσταση Αποχέτευσης - Κηφισιά
30 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την υδραυλική εγκατάσταση αποχέτευσης στο χώρο σας. Η ομάδα μας περιλαμβάνει τεχνικούς με εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο, οι οποίοι είναι έτοιμοι να αναλάβουν τη μελέτη του έργου, αλλά και την υλοποίησή του. Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση και αποτελέσματα με διάρκεια, 24 ώρες το 24ωρο!

Γιάννης Β.

Υδραυλική Εγκατάσταση Αποχέτευσης - Κορυδαλλός
95 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε εργασία που χρειάζεται η υδραυλική εγκατάσταση αποχέτευσης του σπιτιού σας, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Διαθέτουμε εμπειρία 20 ετών στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων και είμαστε η ιδανική επιλογή, για το πρόβλημα που σας απασχολεί. Αναλαμβάνουμε εργασίες για το σπίτι, αλλά και τον επαγελματικό σας χώρο, με σκοπό να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και διάρκειας πολλών ετών.

Σχετικές υπηρεσίες