3 βασικά βήματα για την επισκευή του στερεοφωνικού συστήματος!

Στους περισσότερους από εμάς, μας έχει τύχει έστω μία φορά στη ζωή μας να χρειαστούμε επισκευή στερεοφωνικού συστήματος. Το χειρότερο δε είναι ότι αυτές οι βλάβες, δυστυχώς δεν προειδοποιούν. Απλώς, εκεί που περιμένεις να ακούσεις το αγαπημένο σου τραγούδι...σιωπή. Τι κάνεις λοιπόν;

Ρωτήσαμε τους έμπειρους ηλεκτρονικούς μας ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για την επισκευή στερεοφωνικού συστήματος, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης! Ίσως να εκπλαγείς, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο τα περίμενες, τουλάχιστον όχι στα πρώτα στάδια της αντιμετώπισης των προβλημάτων!

3 βασικά βήματα για την επισκευή στερεοφωνικού συστήματος!

1. Bεβαίωσου ότι το στερεοφωνικό είναι συνδεδεμένο.

Μπορεί να φαίνεται προφανές αλλά θα εντυπωσιάζουν αν ήξερες πόσες φορές ηλεκτρονικοί καλούνται για επισκευή στερεοφωνικού συστήματος για αυτό το λόγο. Πριν καλέσεις έναν εξειδικευμένο επαγγελματία, βεβαιώσου ότι έχεις εξαντλήσει όλες σου τις προσπάθειες. Ακόμη και αν τα βύσματα φαίνεται ότι είναι συνδεδεμένα στις υποδοχές τους, έλεγξε ότι έχουν καλή επαφή. Αφού βεβαιωθείς ότι όλα τα καλώδια είναι στη θέση τους, έλεγξε τον ηλεκτρολογικό πίνακα, μήπως έχει πέσει κάποια ασφάλεια. Αν όλες οι ασφάλειες είναι ανεβασμένες, δες μήπως φταίει η πρίζα. Δοκίμασε να συνδέσεις κάποια άλλη συσκευή, ώστε να εξετάσεις αν λειτουργεί. Αν δεν έχει πρόβλημα η πρίζα, ήρθε η ώρα να καλέσεις έναν εξειδικευμένο ηλεκτρονικό. Αν έχει πρόβλημα η πρίζα, ένας από τους έμπειρους ηλεκτρολόγους της πλατφόρμας μας θα μπορέσει να δώσει λύση στο πρόβλημα σου εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα!

2. Έλεγξε τις ρυθμίσεις των ηχείων.

Αν έχεις περισσότερα από ένα συνδεδεμένα ηχεία στο στερεοφωνικό σου σύστημα μην παραλείψεις να ελέγξεις τις ρυθμίσεις του σχετικά με τον ήχο. Για να μπορέσεις να απολαύσεις τη μουσική σου, θα πρέπει να συνδέσεις τα σωστά ηχεία. Κοίταξε τις ρυθμίσεις του στερεοφωνικού συστήματος σου για να δεις που “στέλνουν” τον ήχο. Σίγουρα σου έχει τύχει να πατήσεις τυχαία ένα κουμπάκι στο παρελθόν και ξαφνικά να λειτουργούν όλα ρολόι! Τώρα ξέρεις ότι αυτό το πάτημα δεν είναι άλλο από τη ρύθμιση του ήχου. Πριν πανικοβληθείς, λοιπόν, που δεν λειτουργεί το σύστημα, βεβαίωσου ότι η λύση δεν βρίσκεται ένα “κλίκ” μακριά!

3. Έλεγξε τα καλώδια & τα ηχεία.

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό σημείο για την επισκευή στερεοφωνικού συστήματος είναι τα καλώδια, που συνδέουν τον ενισχυτή με τα ηχεία. Αν η σύνδεση είναι χαλαρή ή αν έχουν φθαρεί σε ορισμένα σημεία, πιθανότα αυτός είναι ο λόγος, που δεν ακούς το αγαπημένο σου τραγούδι. Σε δεύτερο επίπεδο, αν δεν εντοπίζεις πρόβλημα στα καλώδια, έλεγξε τα ηχεία σου. Αποσύνδεσε τα από το στερεοφωνικό και σύνδεσε τα με κάποια άλλη πηγή. Αν δεν λειτουργούν ούτε στην άλλη πηγή, τότε κατά 99,9% αυτά είναι η πηγή του προβλήματος. Αν λειτουργούν, θα χρειαστείς έναν έμπειρο επαγγελματία για επισκευή στερεοφωνικού συστήματος.

Θέλεις να ακούσεις και πάλι το αγαπημένο σου τραγούδι στο στερεοφωνικό σου; Μην ανησυχείς γιατί το Douleutaras.gr έχει όλες τις λύσεις που αναζητάς! Ό,τι ψάχνεις, σε βρίσκει!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Τον προτείνω ανεπιφύλακτα εξαιρετικός μάστορας και άριστη δουλειά.. Και πάνω από όλα άνθρωπος που σπανίζει στις μέρες δεν έχει αλλά αστεράκια να βάλω και με λυπεί !!!

Για: Κωνσταντίνος Βουγιούκας / Πατώματα - Δάπεδα
5,0

Ενώ στο παρελθόν είχα καλέσει τεχνικό για να αλλάξει ένα λάστιχο στον φούρνο της κουζίνας και μου είχε πάρει 30 € μόνο για την επίσκεψη με την προοπτική ότι θα έψαχνε το ανταλλακτικό και θα επικοινωνούσε μαζί μου, ο οποίος δεν φάνηκε ποτέ. Ο συγκεκριμένος μάστορας με πήρε τηλ την επόμενη του έστειλα το μοντέλο της κουζίνας σε δύο ώρες είχε έρθει και σε δέκα λεπτά είχε τελειώσει μαζί με την αντικατάσταση της λάμπας του φούρνου που δεν άναβε εδώ και πολλά χρόνια. Συγχαρητήρια για την άμεση εξυπηρέτηση του ,τον επαγγελματισμό του

Για: Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης / Service
5,0

Ο κ. Νίκος είναι εξαίρετος επαγγελματίας. Άμεσος συνεπής, ευγενής με χαμόγελο. Ανέλαβε το έργο αμέσως μετά το τηλεφώνημα και τη συνεννόηση μας . Έφερα τα υλικά έστρωσε χαρτί στο χώρο και καθάρισε μετά την αποπεράτωση του έργου. Δούλεψε με χαμόγελο και διάθεση χωρίς χαζεματα , φλυαρίες και καθυστερήσεις. Έμεινα ικανοποιημένη από τη συνεργασία μας και θα τον χρησιμοποιήσω σε ο,τι χρειαστώ και βέβαια τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Ευχαριστώ πολύ κ. Νίκο.

Για: Νίκος Μαζε / Χτίσιμο - Γκρέμισμα - Σοβάτισμα
5,0

Άριστη στη δουλειά της και προσεκτική με συνέπεια και τάξη! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Για: Μαρία Πελιβανίδου / Καθαρισμός Σπιτιού
4,9

Αν εξαιρέσουμε μια μικρή αβλεψία, που τη διόρθωσε συντομότατα, βρήκα άψογη μέχρι στιγμής την εργασία του (και λέω μέχρι στιγμής, αν και έχει ολοκληρωθεί, λόγω του ότι περιλαμβάνει υγρασία σε τοίχους). Απόλυτα συνεπής στους χρόνους, με το χώρο σε άριστη καθαρή κατάσταση μετά την ολοκλήρωση. Ίσως λίγο πιο πάνω η τιμή από ότι θα ήθελα, αλλά τελικά και στις υπηρεσίες ότι πληρώσεις παίρνεις! Ήδη τον σύστησα σε γείτονα!

Για: Γιαννης Ματσόλης / Χτίσιμο - Γκρέμισμα - Σοβάτισμα
5,0

Ευγένεια και προθυμία. Τόσο η τηλεφωνική επικοινωνία όσο και απο η από κοντά εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική! Ευχαριστώ πολύ!

Για: Δημήτριος Τσιριβάκος / Μετακόμιση εντός του ίδιου Νομού