Γιατί πρέπει να διατηρείς το γραφείο σου σε τάξη;

Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο είναι σχεδόν σίγουρο ότι δίπλα από την οθόνη του υπολογιστή σου, μπορεί να βρει κανείς στοίβες χαρτιών, φακέλους, παρατημένα ποτήρια και πολλά άλλα πράγματα που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί. Εντάξει, η οργάνωση γραφείου, μάλλον, δεν είναι το φόρτε σου. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιοι πολύ σημαντικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να κρατάς το γραφείο σου καθαρό και τακτικό.

Γιατί η οργάνωση γραφείου πρέπει να γίνει προτεραιότητα σου;

#1 Τακτοποιημένο γραφείο, τακτοποιημένο μυαλό.

Ένα συμμαζεμένο γραφείο είναι δεδομένο ότι σε βοηθάει να συγκεντρωθείς και αυξάνει την παραγωγικότητα σου. Είναι πολύ πιο εύκολο να βγάλεις εις πέρα την όποια εργασία σου όταν δίπλα σου έχεις μόνο ότι χρειάζεσαι. Επίσης χρησιμοποιείς πιο αποτελεσματικά το χρόνο σου, καθώς δεν το σπαταλάς ψάχνοντας εκείνο το τον πολύτιμο φάκελο που τόσο χρειάζεσαι Είναι απλά μπροστά σου.

#2 Είναι πολύ πιο πρακτικό.

Ακόμη και στη σύγχρονη εποχή όπου τα περισσότερα γίνονται μέσω υπολογιστή, χρειαζόμαστε ελεύθερο χώρο. Ελευθερία κινήσεων. Για να μπορείς να σημειώσεις κάτι που χρειάστηκε στο ημερολόγιο σου ή για να βρίσκεις αμέσως το κινητό σου. Απλά για να μπορείς να λειτουργήσεις. Αν σου έχει τύχει κι εσένα να έχεις το πληκτρολόγιό σου στα γόνατα, γιατί δεν χωράει πάνω το γραφείο σου, τότε ναι. Χρειάζεσαι άμεσα οργάνωση γραφείου.

#3 Θα βοηθήσει τον οργανισμό σου.

Τα μικρόβια που προκαλούν το απλό κρύωμα ή εκείνα των ιώσεων μπορούν να ζήσουν πάνω στις επιφάνειες τους γραφείου σου μέχρι και 18 ώρες. Ακόμη, από έρευνες που έχουν γίνει έχει διαπιστωθεί ότι ένα πληκτρολόγιο έχει περισσότερα μικρόβια από ότι το κάθισμα της τουαλέτας. Βλέπεις που πηγαίνει έτσι; Είναι απλά αδιανόητο το πόσο ταλαιπωρείς το ανοσοποιητικό σου σύστημα. Τέλος, να θυμάσαι ότι όσο πιο πολλά πράγματα και στοιβαγμένα χαρτιά βρίσκονται πάνω στο γραφείο σου, τόσο πιο πολύ σκόνη και μικρόβια μαζεύονται.

Είναι λογικό ότι μπορεί να μην έχεις άπλετο ελεύθερο χρόνο και είναι ακόμα πιο λογικό τον λίγο που έχεις να μη θες να τον ξοδέψεις καθαρίζοντας. Είναι όμως αναγκαίο. Αν χρειάζεσαι βοήθεια, η λύση υπάρχει. Στην ιστοσελίδα μας θα βρεις έμπειρους και αξιολγημένους επαγγελματίες που θα σε βοηθήσουν με ότι χρειάζεσαι. Ότι ψάχνεις σε βρίσκει στο Douleutaras.gr!

οργάνωση γραφείου

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Καθαρισμός Σπιτιού
Αθήνα 04/07/2020
Συχνότητα
Κάθε 2 εβδομάδες
Όνομα καθαρίστριας
Αποστολία Ζ.
Διάρκεια
5 ώρες
Όροφος
2os
Καθαρισμός Σπιτιού
Αγ. 04/07/2020
Συχνότητα
Κάθε εβδομάδα
Όνομα καθαρίστριας
Παναγιώτα Α.
Διάρκεια
4 ώρες
Όροφος
2
Λεπτομέριες
  • Υπάρχει κατοικίδιο ζωάκι στο χώρο
  • Χρειάζομαι και σιδέρωμα

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

4,3

Τακτική και προσεκτική της φάνηκε μακριά το σπίτι από την στάση λεωφορείου και δεν την βολεύει να έρχεται

Για: Nazi Udebashvili / Καθαρισμός Σπιτιού
4,7

Πολύ καλή, πρόθυμη, γρήγορη και εξυπηρετική!

Για: Βασιλική Τριανταφύλλη / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΗ ΚΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ Σ' Ο,ΤΙ ΤΗΣ ΠΕΙΣ. ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

Για: Άλκηστις Κοκκόση / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Η κα Ολγα ήταν απόλυτα συνεπής και εξαιρετικά συνεννόησιμη! Καθάρισε όλο τον χώρο που επιθυμούσα ρωτώντας πάντα για τις λεπτομέρειες! Σεβάστηκε τους κανονισμούς ασφαλείας και ιδιαίτερα διακριτικη

Για: Όλγα Λαζαροπούλου / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

H Αναστασία είναι ένα ευγενέστατο πλάσμα, πάρα πολύ φιλική και θετική, και σε κάνει από την πρώτη στιγμή να νιώθεις οικειότητα, αμεσότητα και ασφάλεια. Eπιπλέον, είναι αδιαμφισβήτητα άψογη επαγγελματίας. Tη συστήνω ανεπιφύλακτα στους πάντες

Για: Αναστασία Αγγελοπούλου / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Για μια ακόμα φορά έμεινα ευχαριστημένη από το δουλειά και την συμπεριφορά της Πέννυς.

Για: Πέννυ Χαλουλάκου / Καθαρισμός Σπιτιού