Γιατί πρέπει να διατηρείς το γραφείο σου σε τάξη;

Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο είναι σχεδόν σίγουρο ότι δίπλα από την οθόνη του υπολογιστή σου, μπορεί να βρει κανείς στοίβες χαρτιών, φακέλους, παρατημένα ποτήρια και πολλά άλλα πράγματα που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί. Εντάξει, η οργάνωση γραφείου, μάλλον, δεν είναι το φόρτε σου. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιοι πολύ σημαντικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να κρατάς το γραφείο σου καθαρό και τακτικό.

Γιατί η οργάνωση γραφείου πρέπει να γίνει προτεραιότητα σου;

#1 Τακτοποιημένο γραφείο, τακτοποιημένο μυαλό.

Ένα συμμαζεμένο γραφείο είναι δεδομένο ότι σε βοηθάει να συγκεντρωθείς και αυξάνει την παραγωγικότητα σου. Είναι πολύ πιο εύκολο να βγάλεις εις πέρα την όποια εργασία σου όταν δίπλα σου έχεις μόνο ότι χρειάζεσαι. Επίσης χρησιμοποιείς πιο αποτελεσματικά το χρόνο σου, καθώς δεν το σπαταλάς ψάχνοντας εκείνο το τον πολύτιμο φάκελο που τόσο χρειάζεσαι Είναι απλά μπροστά σου.

#2 Είναι πολύ πιο πρακτικό.

Ακόμη και στη σύγχρονη εποχή όπου τα περισσότερα γίνονται μέσω υπολογιστή, χρειαζόμαστε ελεύθερο χώρο. Ελευθερία κινήσεων. Για να μπορείς να σημειώσεις κάτι που χρειάστηκε στο ημερολόγιο σου ή για να βρίσκεις αμέσως το κινητό σου. Απλά για να μπορείς να λειτουργήσεις. Αν σου έχει τύχει κι εσένα να έχεις το πληκτρολόγιό σου στα γόνατα, γιατί δεν χωράει πάνω το γραφείο σου, τότε ναι. Χρειάζεσαι άμεσα οργάνωση γραφείου.

#3 Θα βοηθήσει τον οργανισμό σου.

Τα μικρόβια που προκαλούν το απλό κρύωμα ή εκείνα των ιώσεων μπορούν να ζήσουν πάνω στις επιφάνειες τους γραφείου σου μέχρι και 18 ώρες. Ακόμη, από έρευνες που έχουν γίνει έχει διαπιστωθεί ότι ένα πληκτρολόγιο έχει περισσότερα μικρόβια από ότι το κάθισμα της τουαλέτας. Βλέπεις που πηγαίνει έτσι; Είναι απλά αδιανόητο το πόσο ταλαιπωρείς το ανοσοποιητικό σου σύστημα. Τέλος, να θυμάσαι ότι όσο πιο πολλά πράγματα και στοιβαγμένα χαρτιά βρίσκονται πάνω στο γραφείο σου, τόσο πιο πολύ σκόνη και μικρόβια μαζεύονται.

Είναι λογικό ότι μπορεί να μην έχεις άπλετο ελεύθερο χρόνο και είναι ακόμα πιο λογικό τον λίγο που έχεις να μη θες να τον ξοδέψεις καθαρίζοντας. Είναι όμως αναγκαίο. Αν χρειάζεσαι βοήθεια, η λύση υπάρχει. Στην ιστοσελίδα μας θα βρεις έμπειρους και αξιολγημένους επαγγελματίες που θα σε βοηθήσουν με ότι χρειάζεσαι. Ότι ψάχνεις σε βρίσκει στο Douleutaras.gr!

 

οργάνωση γραφείου

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Καθαρισμός Σπιτιού
Αγ. 02/03/2021
Συχνότητα
Κάθε 2 εβδομάδες
Όνομα καθαρίστριας
Φωτεινή Γ.
Διάρκεια
5 ώρες
Όροφος
ΙΣΟΓΕΙΟ
Λεπτομέριες
  • Υπάρχει κατοικίδιο ζωάκι στο χώρο
  • Ο χώρος προέρχεται απο ανακαίνιση/επισκευή
5,0
Αναρτήθηκε από ΧΡΗΣΤΟΣ Π.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

1,0

Δυστυχώς ενώ την είχα ενημερώσει ότι είχα διώξει καθαρίστρια επειδή μου έκανε ζημία στο τραπέζι του σαλονιού, τη μία φορά μου έσπασε μία μπάλα από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και την επόμενη βρήκα τη γωνία του τραπεζιού σπασμένη. Δεν μου είπε τίποτα και στις δύο περιπτώσεις. Τα μόνα που έκανε σε 5 ώρες ήταν το πάτωμα και το ξεσκόνισμα. Ούτε μπαλκόνια έκανε και δεν προλάβαινε ούτε το σιδέρωμα. Παρά μόνο την τελευταία φορά που της το ζήτησα επίμονα το έκανε.Την πρώτη φορά δε, δεν έκανε ούτε το μπάνιο και μου είπε να το κάνω εγώ. Επίσης, επέμενε να κάνει τα πιάτα(που της άρεσε μάλλον) και χρειάστηκε να της το πω 3 φορές ότι δεν θέλω να μου τα κάνει γιατί θέλω να προλάβει το σιδέρωμα. Τέλος, την προτελευταία φορά ενώ έβηχε συνέχεια δεν φορούσε μάσκα.

Για: Andriana Georgieva / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Πολυ καλη, ευγενικη, γρηγορη. Αξιοπρεπης

Για: Γκένετ Ασφάου / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Ηταν συνεπής ,συνεργασίας,πρόθυμη και γενικώς έμεινα πολύ ευχαριστημένη επιθυμώ τα έρθει και στο επόμενο ραντεβού η συγκεκριμένη.

Για: Ναταλία Πολύζου / Καθαρισμός Σπιτιού
1,3

Προφανεστατα δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους αλλα υπάρχουν καποια πράγματα που είναι δύσκολο να τα παραβλέψεις. Καθάρισμα όσα βλέπει η πεθερά και οταν μπορουσε να αποφύγει κάτι θα το απεφευγε και δεν θα το καθάριζε καλά. Απο τις 9.00 μέχρι τη 13.00 τέσσερα διαλλέιματα για τσιγάρο και ένα διάλλειμμα για φαγητό το οποίο φαγητό έαν έβρισκε κάτι μέσα στο σπίτι θα ζήταγε απο αυτό που είχαμε εμείς. Μια απο τις φορές που ήρθε για παράδειγμα άδειασε τα βρώμικα πιάτα απο το πληντύριο πίατων και τα ξαναέβαλε στα ράφια ενω και τυφλός θα το έβλεπε οτι είναι βρώμικα με αποτέλεσμα να ξανακανω εγώ όλη την κουζίνα και τα ραφια. Μια άλλη φορά έσπασε 1 κάδρο και ένα τασάκι, το οποίο τασάκι προσπάθησε να το κρύψει κιόλας. Και επείδη δεν είμαι άνθρωπος που κρίνει απο την πρώτη φορά και η κυρία ήρθε παραπάνω φορές στο σπίτι μου το πικ ήταν όταν την τελευταία φορά έφυγε μισή ώρα νωρίτερα χωρίς να έχει τελείωσει τις δουλειες και οταν της το ανέφερα, μου είπε με ύφος οτι αμα δεν είμαι ικανοποιημένη να βρώ άλλη. Και πήρα τηλέφωνο τον δουλευταρά και τώρα έρχεται μια άλλη κυρία και είμαι πολύ ικανοποιημένη.

Για: Γεωργία Κωνσταντοπούλου / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

εξαιρετική επικοινωνία, πολύ υπεύθυνη! Πολύ καλή καθαριότητα.

Για: Ιωάννα Πουλιέζου / Καθαρισμός Σπιτιού
1,3

Της ζήτησα να πετάξει όλα τα σκουπίδια που αφήσαν πίσω οι ενοικιαστές και να καθαρίσει τα έπιπλα κουζίνας. Τίποτα άλλο. Την κουζίνα την καθάρισε καλά αλλά τα σκουπίδια τα έβαλε βιαστικά σε 4 πλαστικές σακούλες ενώ της έφερα πολλές με αποτέλεσμα προφανώς να σχοιστούν από το βάρος και σπάσανε τα κλειστά βάζα με γλυκά κουταλιού και ελιές. Οταν τα πέταξα στο κάδο τα σιρόπια χυθήκαν σε όλο το διάδρομο του διαμερίσματος στο διάδρομο έξω στο ασανσέρ και μέχρι το κάδο. Επίσης τα ρούχα και τα παπούτσια μου έγιναν χάλια.

Για: Φαίη Καρούζου / Καθαρισμός Σπιτιού