Διακόσμηση Τζακιού με Γυψοσανίδα

Διακόσμηση Τζακιού με Γυψοσανίδα

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

Εγγυόμαστε να γίνουν όλα όπως θες!
Εξυπηρέτηση 24/7
1.000.000+ αναρτήσεις εργασιών
No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών
review image

Αξιολόγηση εργασιών

4.8

μέσος όρος από 1348 αξιολογήσεις πελατών

Σοφια Β.
5.0

Συνεργάστηκα με τον κύριο Σαββίδη για μια κατασκευή με γυψοσανιδα με αυξημένη ηχομόνωση. Μου εξήγησε ενδελεχώς τη διαδικασία και τις εργασίες που θα χρειαστούν, υπήρχε συνεχής επι…

Για: Πέτρος Σαββίδης
Ζαλωνη Σ.
5.0

Πολύ καλά παιδιά ,επαγγελματίες στην ώρα τους άψογη δουλειά ,γρήγοροι και πολύ καθαροί και προσεκτικοί !!!!! Μπραβο και πάλι μπραβο!!!!

Για: Μαραντόνα Κατσουπάι
Δάφνη Ζ.
5.0

Άψογη δουλειά!!!Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!Ευχαριστώ πολύ κε Μπαρδή!

Για: Bardhi Kozija
Πετρουτσάς Γ.
5.0

Εξαιρετικός επαγγελματίας με συνέπεια μεθοδικότητα εργατικότητα Έκανε ακριβώς αυτά που είχαμε συμφωνήσει και με το παραπάνω. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Για: Νίκος Γκέγκα
Ελισαβετ Α.
5.0

Επαγγελματισμός,εμπειρία,προθυμία,άμεση εξυπηρέτηση και κυρίως άψογο αποτέλεσμα.Υπήρξε απόλυτα συνεπής στον χρόνο ολοκλήρωσης του έργου.Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το κόστος τ…

Για: Απόστολος Αγγελούσης

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 2.680 αντίστοιχες εργασίες:
130€ - 180€
Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας από
130€
Κατασκευή Τσιμεντοσανίδας από
180€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί αξίζει να κάνεις διακόσμηση τζακιού με γυψοσανίδα;

1. Ποικιλία στα σχέδια

Η γυψοσανίδα ως υλικό διακόσμησης τζακιού, μπορεί να υποστεί την επεξεργασία που επιθυμούμε και να διαμορφωθεί στο σχέδιο που θέλουμε. Οι επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα μπορούν πολύ εύκολα να επεκταθούν στους διπλανούς τοίχους και να δημιουργηθούν μοναδικές συνθέσεις.

2. Αντοχή & Πυροπροστασία

Μπορεί τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά να ξεχωρίζουν στις επενδύσεις με μάρμαρα ή πέτρα, όμως και η γυψοσανίδα διαθέτει ανθεκτικότητα και αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες και στο πέρασμα του χρόνου.

3. Γρήγορη κατασκευή

Σε σχέση με άλλα, πιο παραδοσιακά υλικά δόμησης, η γυψοσανίδα χτίζεται πολύ γρήγορα. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου δώσουν προσφορές για διακόσμηση τζακιού με γυψοσανίδα, αλλά και να σου δώσουν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τις εργασίες.

4. Χαμηλό κόστος επένδυσης

Η διακόσμηση του τζακιού με γυψοσανίδα είναι από τις πιο οικονομικές επιλογές, που προσφέρουν και ποιοτικό αποτέλεσμα. Οι επαγγελματίες τεχνίτες μας, θα σου προτείνουν τις πιο οικονομικές τιμές στην επένδυση τζακιού με γυψοσανίδα.

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για επένδυση τζακιού με γυψοσανίδα;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες για κατασκευές τζακιών και κατασκευές με γυψοσανίδα. Έχοντας πολυετή εμπειρία, τεχνογνωσία, αλλά και τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, θα σου προσφέρουν το πλέον ποιοτικό αποτέλεσμα, που θα αντέξει για πολλά χρόνια.

Σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε διακόσμηση τζακιού με γυψοσανίδα; Μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου για επένδυση τζακιού στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλο επαγγελματία στην περιοχή σου, για να σου δώσει προσφορά στην καλύτερη τιμή!

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
Μιχαίλο Συμάν
Αθήνα

Ονομάζομαι Μιχαίλο Συμάν, και είμαι επαγγελματίας που αναλαμβάνει τεχνικές εργασίες για Γυψοσανίδες - Χωρίσματα - Ψευδοροφές. Με …

4.4
(23)
4.4
Ποιότητα εργασίας
4.5
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.2
Τιμή
Seller photo
Τάσος Πρίφτης
Κορωπί

Είμαι ο Τάσος Πρίφτης, είμαι ιδιοκτήτης εταιρείας που ασχολείται με εργασίες για Γυψοσανίδες - Χωρίσματα - Ψευδοροφές, είτε για τ…

5.0
(8)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.7
Τιμή