Τα ομορφότερα σχέδια γυψοσανίδας για τηλεόραση σαλονιού!

σχέδια γυψοσανίδας για τηλεόραση

Η τηλεόραση είναι αναπόσπαστο κομμάτι σε πολλά σαλόνια ελληνικών νοικοκυριών. Είναι μέσο ενημέρωσης, αλλά και ψυχαγωγίας και έτσι καταλήγει να έχει αρκετά κεντρική θέση στο χώρο. Έτσι, δεν είναι παράξενο το να επιθυμούμε να την κάνουμε μέρος της διακόσμησης μας. Όταν αναφερόμαστε σε μέρος της διακόσμησης, εννοούμε ότι θα πρέπει να ταιριάζει με το χώρο, αντί να μοιάζει απομονωμένη. Για το σκοπό αυτό, μπορούν να μας βοηθήσουν οι κατασκευές από γυψοσανίδα και πιο συγκεκριμένα τα σχέδια γυψοσανίδας για τηλεόραση.

Λόγω αυξανόμενης ζήτησης, σήμερα υπάρχουν στην αγορά αρκετές επιλογές σε σχέδια γυψοσανίδας για τηλεόραση. Οι κατασκευές αυτές αντικαθιστούν το παραδοσιακό σύνθετο, το οποίο καταλάμβανε πολύ χώρο στο σαλόνι, με αποτέλεσμα να μην είναι πρακτικό. Το πλεονέκτημα της γυψοσανίδας σε αυτό τον τομέα είναι πως εσύ διαλέγεις τη μοναδική σύνθεση για το χώρο σου. Έτσι, μπορεί να καταλαμβάνει όσο χώρο επιλέξεις. Θα ήθελες να ανακαλύψεις μερικές ιδέες για σχέδια γυψοσανίδας για τηλεόραση;

5 μοντέρνα σχέδια γυψοσανίδας για τηλεόραση που θα απογειώσουν τη διακόσμηση σου!

Επένδυση τζακιού & τηλεόρασης με γυψοσανίδα

Αν έχεις τζάκι στο σαλόνι σου, τότε η επένδυση τζακιού με διάφορα υλικά μπορεί να σε έχει ήδη απασχολήσει. Λοιπόν, γιατί να διαλέξεις την επένδυση με γυψοσανίδα και πώς αυτό ωφελεί την τηλεόραση σου; Ας ξεκινήσουμε από το αισθητικό κομμάτι. Μπορείς να τοποθετήσεις την τηλεόραση σου στον τοίχο πάνω από το τζάκι, δίνοντας της κεντρική θέση για το χώρο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει πως η αντίθεση μεταξύ τηλεόρασης και τζακιού είναι πολύ κραυγαλέα και αντιαισθητική.

Αυτό μπορεί να αλλάξει εύκολα, μέσω μιας ενιαίας κατασκευής από γυψοσανίδα. Με άλλα λόγια, μπορείς να επενδύσεις το τζάκι με γυψοσανίδα και το σχέδιο της επένδυσης να συνεχίσει προς τα πάνω, αγκαλιάζοντας την τηλεόραση. Έτσι, τα δύο αυτά στοιχεία, που είναι τόσο σημαντικά για τη διακόσμηση του σαλονιού, δε θα μοιάζουν πια τόσο παράταιρα. Αντιθέτως, θα δημιουργούν ένα όμορφο σύνολο που δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

επένδυση τζακιού με γυψοσανίδα

Ράφια από γυψοσανίδα στη βάση της τηλεόρασης

Αν επιθυμείς να μετακινείς την τηλεόραση στο σημείο που κρίνεις πως βολεύει περισσότερο, ανάλογα με την περίσταση, τότε ίσως δεν είναι καλή ιδέα να την τοποθετήσεις πάνω στον τοίχο. Αντιθέτως, χρειάζεσαι μια ιδέα που σου επιτρέπει να αλλάζεις θέση στην τηλεόραση, όποτε το επιθυμείς, όπου επιθυμείς. Τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό; Επένδυσε σε ένα μικρό έπιπλο με ραφάκια από γυψοσανίδα.

Πάνω στο έπιπλο μπορείς να τοποθετήσεις την τηλεόραση, ενώ στα ράφια μπορείς να κρατάς κάποια διακοσμητικά, ή μικροαντικείμενα. Μην ανησυχείς για το κόστος, οι κατασκευές γυψοσανίδας είναι από τους πιο οικονομικούς τρόπους να ενισχύσεις τη διακόσμηση σου. Για να μεταφέρεις το έπιπλο όπου σε βολεύει περισσότερο, ζήτα από τον επαγγελματία που θα το φτιάξει να τοποθετήσει ροδάκια με φρένα στη βάση του επίπλου. Πίστεψε μας, δεν πρόκειται να το μετανιώσεις.

ράφια από γυψοσανίδα

Βιβλιοθήκη από γυψοσανίδα

Μια πολύ καλή ιδέα για τη διακόσμηση του σαλονιού σου είναι και το να γεμίσεις τον τοίχο που περιβάλλει την τηλεόραση. Έτσι, εκείνη δε θα είναι το μόνο στοιχείο που κοσμεί αυτό τον τοίχο και κατ’ επέκταση, δε θα προσελκύει όλα τα βλέμματα. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Μα φυσικά, με ένα από τα πιο μοντέρνα σχέδια γυψοσανίδας για τηλεόραση και για το σαλόνι, δηλαδή τη βιβλιοθήκη. Δε χρειάζεται να αγοράσεις ένα έπιπλο βιβλιοθήκης για να το πετύχεις αυτό.

Ίσως σε συμφέρει περισσότερο να επιλέξεις μια κατασκευή από γυψοσανίδα με ράφια, η οποία θα καλύψει όλο τον τοίχο. Η ιδέα είναι αρκετά οικονομική, ενώ ταυτόχρονα σου επιτρέπει να διαλέξεις τις διαστάσεις των ραφιών σου και την ιδανική θέση της τηλεόρασης. Χρειάζεσαι άλλον ένα λόγο για να δεις τη χρησιμότητα της βιβλιοθήκης στη διακόσμηση σου; Η γυψοσανίδα είναι ένα υλικό που εύκολα βάφεται σε όποια απόχρωση επιθυμείς. Έτσι, τίποτα δε σε εμποδίζει από το να βάψεις τη βιβλιοθήκη στο χρώμα των τοίχων και να έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα.

βιβλιοθήκη από γυψοσανίδα

Pinterest.com

Ντουλάπια από γυψοσανίδα

Μήπως θα προτιμούσες να μη φαίνονται τα αντικείμενα που αποθηκεύεις στο σαλόνι σου; Αν ναι, τότε γιατί δεν επενδύεις σε ντουλάπια από γυψοσανίδα που πλαισιώνουν την τηλεόραση; Ας δούμε κάποια πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτή η γύψινη διακόσμηση στο σπίτι σου. Συνήθως, ο τοίχος όπου τοποθετείται η τηλεόραση δε διακοσμείται με άλλα στοιχεία. Αυτό σημαίνει, πως δίνουμε υπερβολική βαρύτητα στη συσκευή αυτή.

Ωστόσο, η τηλεόραση είναι ένα χρηστικό εργαλείο, το οποίο χρειάζεται να συμπληρώνεται από το γενικότερο πλαίσιο, ώστε να έχει διακοσμητική αξία. Έτσι, τα ντουλάπια σου μπορούν να ολοκληρώσουν αρμονικά το σύνολο. Για να εξοικονομήσεις χώρο, μπορείς να τοποθετήσεις και την τηλεόραση και τα ντουλάπια πάνω στον τοίχο, αφήνοντας κενό το πάτωμα. Έτσι, γίνεται πιο εύκολο ακόμα και το καθάρισμα του σαλονιού!

ντουλάπια από γυψοσανίδα

Θέση τηλεόρασης σε εσοχή του τοίχου

Ένας τρόπος για να ομορφύνεις την τηλεόραση σου είναι να της δώσεις μορφή έργου τέχνης. Με άλλα λόγια, να την τοποθετήσεις στον τοίχο, αφού πρώτα τη βάλεις σε ένα “κάδρο”. Δεν εννοούμε να χρησιμοποιήσεις ένα κανονικό κάδρο για πίνακες, φυσικά. Η ιδέα που σου προτείνουμε είναι απλή, αλλά έχει πολλά οφέλη. Σου προτείνουμε να επενδύσεις με γυψοσανίδα τον τοίχο, στον οποίο βρίσκεται η τηλεόραση. Η επένδυση μπορεί να έχει όποιο χρώμα και σχέδιο επιθυμείς, αυτό είναι καθαρά αισθητικό θέμα.

Στο σημείο όπου τοποθετείται η τηλεόραση, φρόντισε η επένδυση να κάνει εσοχή, ή για να το πούμε πιο απλά, μια θέση για την τηλεόραση σου. Μπορείς να ζητήσεις από τον επισκευαστή η εσοχή να είναι μεγαλύτερη από τις διαστάσεις της τηλεόρασης. Αυτό θα σε καλύψει, ακόμα και σε περίπτωση που αγοράσεις μεγαλύτερη τηλεόραση στο μέλλον. Πέρα από το αισθητικό κομμάτι, η επένδυση με γυψοσανίδα θα βελτιώσει την ηχομόνωση και θερμομόνωση του σαλονιού σου, χάρη στις ευεργετικές της ιδιότητες.

εσοχή τοίχου με γυψοσανίδα

Ελπίζουμε να ανακάλυψες τα σχέδια γυψοσανίδας για τηλεόραση που σε εμπνέουν για το δικό σου σαλόνι! Για οποιαδήποτε κατασκευή γυψοσανίδας χρειάζεσαι για το σπίτι σου, θα είμαστε στο πλευρό σου. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε άμεσα προσφορές από τους έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για να διακοσμήσεις και να μονώσεις το χώρο σου με γυψοσανίδες!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Κατασκευή ψευδοροφής
Βύρωνας 18/01/2021
Εκτελέστηκε από
Jakobin F.
Είδος εργασίας:
Κατασκευή ψευδοροφής
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Παλαιό Φάληρο 18/01/2021
Εκτελέστηκε από
Manos P.
Είδος εργασίας:
Διακοσμητικές γυψοσανίδες
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Έως 10 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
4,9
Αναρτήθηκε από Αλεξανδρος Α.
Κατασκευή ψευδοροφής
Άγιος Δημήτριος 18/01/2021
Εκτελέστηκε από
Πέτρος Σ.
Είδος εργασίας:
Κατασκευή ψευδοροφής
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Πάνω από 50 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Κόστος 2250,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Μια χαρά όλα. Σε 2 μέρες έγινε η δουλειά.

Για: ΓΙΑΚΟΒΟΣ ΦΡΕΤΖΕ / Γυψοσανίδες - Χωρίσματα - Ψευδοροφές
5,0

Αρίστος στην δουλειά του, με πολύ καλές τιμές!

Για: Μαραντόνα Κατσουπάι / Γυψοσανίδες - Χωρίσματα - Ψευδοροφές
5,0

Επαγγελματισμος κ συνεπεια

Για: ΓΙΑΚΟΒΟΣ ΦΡΕΤΖΕ / Γυψοσανίδες - Χωρίσματα - Ψευδοροφές
5,0

Πολύ καλή δουλειά πολύ καλοί επαγγελματίες!!!

Για: ZEKUS MERDZANOSKI / Γυψοσανίδες - Χωρίσματα - Ψευδοροφές
5,0

Ο Γιάκοβος είναι άψογος επαγγελματίας!! Κλείσαμε αμέσως ραντεβού ,διότι με ενδιέφερε η επένδυση με γυψοσανίδα ενός τζακιού που ήθελα να εντοιχιστεί . Είδε το χώρο, συζητήσαμε ,μού πρότεινε και συμφωνήσαμε. Ανέλαβε και το βάψιμο αλλά και τον κρυφό φωτισμό. Ευγενής, χαμογελαστός, συνεπής στην ώρα και στο χρόνο εκτέλεσης του έργου, προσεκτικός και αθόρυβος. Μόλις ολοκλήρωσε σε 2 μόλις ημέρες το έργο καθάρισε και τακτοποίησε το χώρο. Ήταν πρόθυμος δε να μου ολοκληρώσει ... και ορισμένες ατέλειες άλλου συνεργείου,διότι είναι και ηλεκτρολόγος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη τόσο από τον ίδιο όσο και από το συνεργάτη του τον Φρέντι. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!!.

Για: ΓΙΑΚΟΒΟΣ ΦΡΕΤΖΕ / Γυψοσανίδες - Χωρίσματα - Ψευδοροφές
5,0

Ο Σταύρος ήταν άψογος, πολύ καλός τεχνίτης, καθαρός, συνεπής, έδωσε λύσεις και πρότεινε ιδέες που βοήθησαν πολύ το έργο. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα και θα κάνει τη δουλειά γρήγορα χωρίς άσχημες εκπλήξεις.

Για: Σταύρος Καμενίδης / Γυψοσανίδες - Χωρίσματα - Ψευδοροφές