Ταπετσαρίες Τοίχου Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Ταπετσαρία τοίχου, επίπλου
 • Ταπετσαρία τοίχου (Απλή)
 • Ταπετσαρία επίπλου
 • 3D Ταπετσαρίες
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι θα προμηθευτώ όλα τα απαραίτητα υλικά
 • Ναι θα προμηθευτώ όλα τα απαραίτητα υλικά αλλά θα ήθελα τη γνώμη ειδικού
 • Όχι, θα χρειαστώ δειγματολόγιο από τον επαγγελματία
π.χ.: Κατοικία, Κατάστημα
 • Κατοικία (διαμέρισμα - μονοκατοικία)
 • Πολυκατοικία
 • Γραφεία / Επιχείρηση
 • Κατάστημα
 • Άλλο
Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/3/2017

Ταπετσαρίες τοίχου Θεσσαλονίκη: Όσα πρέπει να ξέρεις, πριν την τοποθέτηση!

Οι ταπετσαρίες τοίχου στη Θεσσαλονίκη αποκτούν όλο και περισσότερους θαυμαστές, καθώς αποτελούν μια οικονομική και άρτιας αισθητικής επιλογή για μοντέρνους τοίχους. Η τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου είναι αρκετά εύκολη για έναν επαγγελματία. Δε χρειάζεται πάνω από μια μέρα για να επενδύσεις ένα δωμάτιο με ταπετσαρία της επιλογής σου.

Όμως, για ποιους λόγους επιλέγονται οι ταπετσαρίες τοίχου στη Θεσσαλονίκη; Ποια πλεονεκτήματα μπορεί να έχει η τοποθέτηση ταπετσαρίας για το σπίτι σου και τι πρέπει να προσέξεις, για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα; Εμείς συγκεντρώσαμε για σένα κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, που είναι καλό να ξέρεις, πριν τοποθετήσεις ταπετσαρίες τοίχου.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές για ταπετσαρίες τοίχου στη Θεσσαλονίκη;

Εφόσον αποφασίσεις ότι οι ταπετσαρίες τοίχου στη Θεσσαλονίκη είναι αυτό που χρειάζεται το σπίτι σου, αρκεί να επιλέξεις το κατάλληλο σχέδιο. Χωρίς αμφιβολία, μπορείς να ζητήσεις τη συμβουλή επαγγελματιών, εφόσον μελετήσουν το χώρο σου.

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς και μοντέρνες ιδέες για ταπετσαρίες τοίχου στη Θεσσαλονίκη είναι οι εξής:

 • Ταπετσαρίες τοίχου με vintage σχέδια και χρώματα.

 • Ταπετσαρίες τοίχου με ρίγες, κάθετες και οριζόντιες.

 • Ταπετσαρίες τοίχου με απομιμήσεις υλικών, όπως ξύλου.

 • Ταπετσαρίες τοίχου 3D για αίσθηση ζωντανού σχεδίου.

 • Φωτοταπετσαρίες τοίχου με προσωποποιημένα μοτίβα.

Για κάθε ταπετσαρία που επιθυμείς να βάλεις στο σπίτι σου, στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους τεχνικούς για να αναλάβουν την τοποθέτηση. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας διαθέτουν σημαντική εμπειρία στην τοποθέτηση και αντικατάσταση κάθε τύπου ταπετσαρίας τοίχου στη Θεσσαλονίκη και μπορούν να αναλάβουν την εργασία σου, αξιόπιστα και οικονομικά.

Τι πρέπει να προσέξεις στην τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου;

Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που γνωρίζει κάθε έμπειρος τεχνικός στην τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου στη Θεσσαλονίκη. Χάρη σε τέτοιου είδους λεπτομέρειες, μπορεί να εξασφαλίσει τη μέγιστη διάρκεια ζωής της ταπετσαρίας σου. Ας δούμε κάποιους βασικούς παράγοντες που πρέπει να προσέξεις:

1. Επιφάνεια που θα τοποθετήσεις την ταπετσαρία: Η επιφάνεια που θα τοποθετήσεις την ταπετσαρία τοίχου, είναι καλό να είναι καθαρή, μη απορροφητική και λεία, ώστε να μην υπάρχουν ζάρες στην ταπετσαρία και να μην ξεκολλήσει.

2. Η σύνθεση της επιφάνειας του τοίχου: Υπάρχουν συγκεκριμένοι τύποι κόλλας για διαφορετικές επιφάνειες. Ένας έμπειρος επαγγελματίας, γνωρίζει ποια είναι η κόλλα που πρέπει να τοποθετείται στον κάθε τοίχο.

3. Το υλικό της ταπετσαρίας: Διαφορετικά υλικά απαιτούν διαφορετικό χειρισμό και εξειδικευμένο εξοπλισμό. Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές το γνωρίζουν και μπορούν να ολοκληρώσουν αποτελεσματικά το έργο, χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

4. Μέτρα και μέγεθος της ταπετσαρίας: Είναι βασικό να έχεις λάβει υπόψη σου τις διαστάσεις της επιφάνειας που θέλεις να ντύσεις με ταπετσαρία. Σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι, οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, θα αναλάβουν την μέτρηση της επιφάνειας καθώς και την  τοποθέτηση της ταπετσαρίας τοίχου στη Θεσσαλονίκη.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου στη Θεσσαλονίκη;

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να πάρεις άμεσα και εύκολα τις καλύτερες προσφορές, από έμπειρους επαγγελματίες με σημαντική τεχνογνωσία στο σχετικό τομέα. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι αξιολογημένοι για τις υπηρεσίες και το επίπεδο της δουλειάς τους, έτσι ώστε να ξέρεις ότι μπορείς να τους εμπιστευτείς.

Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό, θα φροντίσουν για την τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου στο χώρο σου στη Θεσσαλονίκη. Θα σου γλιτώσουν πολύ χρόνο, αλλά και χρήματα που θα ξόδευες, αν η τοποθέτηση δε γινόταν σωστά από έναν ερασιτέχνη και χρειαζόταν εκ νέου εργασίες.

Λοιπόν, αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις ταπετσαρίες τοίχου στη Θεσσαλονίκη, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου, συμπληρώνοντας μια πολύ σύντομη φόρμα με τις ανάγκες σου και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές, από έμπειρους επαγγελματίες στην περιοχή σου, στις καλύτερες τιμές!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για το 2019

Σάββας Τ.
44 αξιολογήσεις

Εμεινα ευχαριστημενη από τη συνολική δουλεια του εν λογω επαγγελματία

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.
16 αξιολογήσεις

Όλα όπως συμφωνήθηκαν.

Μιχάλης Ρ.
10 αξιολογήσεις

Από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει σαν εργολάβος μηχανικός.. Πολύ σοβαρό συνεργείο με τεχνογνωσια και συνέπεια, μου τον είχε πρ...

Πέτρος Π.
4 αξιολογήσεις

Άψογη εξυπηρέτηση, επαγγελματίας, γνώστης του αντικειμένου πρότεινε λύσεις, γρήγορη υλοποίηση, συνεπής . Σίγουρα προτείνεται

Ηρακλής Κ.
4 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας, συνεπής και ευγενέστατος! Πολύ καλή δουλειά. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!

ΠΑΣΧΑΛΗΣ Κ.
2 αξιολογήσεις

Ο κος Πασχάλης ήταν ευγενέστατος και πολύ τυπικός ως προς τη συμφωνία μας. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα του βαψίματος και...

Γιατί να βάλεις ταπετσαρίες τοίχου στη Θεσσαλονίκη;

Σχετικά άρθρα

Ταπετσαρίες τοίχου: Ένα εντυπωσιακό στολίδι για όλο το σπίτι!

Όπως πάντα η μόδα κάνει τον κύκλο της και επιστρέφει δριμύτερη. Ήταν απλά θέμα χρόνου, λοιπόν, να επιστρέψουν οι ταπετσαρίες τοίχου

Περισσότερα
Τι πρέπει να προσέξεις στην τοποθέτηση ταπετσαρίας;

Θέλεις να ομορφύνεις τον τοίχο του δωματίου σου, χωρίς να μπλέξεις με τη φασαρία του βαψίματος;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες για Ταπετσαρίες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Μιχάλης Ρ.

Ταπετσαρίες Τοίχου Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
10 reviews

Η επιχείρησή μας, τα τελευταία 12 χρόνια δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη στον τομέα των ταπετσαριών. Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις ταπετσαριών τοίχου για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες που με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα υλικά μπορούν να πετύχουν τέλεια εφαρμογή της ταπετσαρίας που έχετε επιλέξει στον τοίχο ή το ταβάνι σας. Η οικονομική τοποθέτηση και η υψηλή ποιότητα των ταπετσαριών μας, αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα.

Ηρακλής Κ.

Ταπετσαρίες Τοίχου Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
4 reviews

Η επιχείρησή μας, διαθέτει 50 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ταπετσαριών τοίχου και δίνει ολοκληρωμένες λύσεις που εξυπηρετούν σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Η τοποθέτηση ταπετσαριών, πραγματοποιείται σε χρόνο ντε τε, με προσεκτική εφαρμογή σε τοίχους και ταβάνια και έλεγχο της αντοχής τους. Η ποιότητα των υλικών και τα πρωτότυπα και μοντέρνα σχέδια, αποτελούν στοιχεία που εντυπωσιάζουν τους πελάτες μας. Εμπιστευθείτε μας για άμεση και οικονομική τοποθέτηση ταπετσαρίας!

Δημήτριος Α.

Ταπετσαρίες Τοίχου Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2 reviews

Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των Ταπετσαριών τοίχου εδώ και 40 χρόνια, παρέχοντας στους πελάτες μου επαγγελματικά αποτελέσματα. Αναλαμβάνω εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους καθώς και ταβάνια. Αναδεικνύω κάθε χώρο με γνώμονα πάντα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών. Τοποθετώ και ταπετσαρίες τοίχου 3D, σε μικρό χρονικό διάστημα και εγγυώμαι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Δημήτριος Κ.

Ταπετσαρίες Τοίχου Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2 reviews

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και βρίσκομαι στον χώρο του ελαιοχρωματισμού εδώ και αρκετά χρόνια, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε τοποθετήσεις ταπετσαριών τοίχου. Αναλαμβάνω τοποθέτηση σε εσωτερικό ή εξωτερικό τοίχο και ταβάνι και εξασφαλίσω πρωτότυπα και μοναδικά αποτελέσματα. Προτείνω διαφορετικά σχέδια ταπετσαριών που ξεχωρίζουν για την αισθητική τους και προσδίδουν ένα διαφορετικό στυλ διακόσμησης στην οικία ή τον επαγγελματικό σου χώρο.

Βασίλειος Γ.

Ταπετσαρίες Τοίχου Θεσσαλονίκη - Φλώρινα
2 reviews

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον τομέα του ελαιοχρωματισμού τα τελευταία 27 χρόνια, με εξειδίκευση στις ταπετσαρίες τοίχου. Προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα προσφέρουν μοναδικά αποτελέσματα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους, με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η τοποθέτηση της ταπετσαρίας, πραγματοποιείται με βάση το χρονοδιάγραμμα και χωρίς αστοχίες. Η τέλεια εφαρμογή, αποτελεί για εμάς αυτοσκοπό.

Επαγγελματίες για Ταπετσαρίες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει