Επισκευή Γκαραζόπορτας & Ρολών Ασφαλείας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Γκαραζόπορτας & Ρολών Ασφαλείας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Επισκευή Γκαραζόπορτας: Τί πρέπει να γνωρίζεις;

Η επισκευή γκαραζόπορτας, δεν αποτελεί μία συνηθισμένη εργασία καθώς τα ρολά ασφαλείας σπάνια παρουσιάζουν προβλήματα ή βλάβες. Ειδικά, σε περιπτώσεις που γίνεται τακτική συντήρηση των ρολών, το να υποστούν φθορά και να χρειαστούν επισκευή είναι σχεδόν απίθανο. Αυτό οφείλεται στο ότι οι μηχανισμοί στις γκαραζόπορτες, είναι ιδιαίτερα απλοί και ειδικά οι χειροκίνητοι, και έτσι μόνο μία πολύ κακή καθημερινή χρήση μπορεί να οδηγήσει στην ανάγκη για service.

Πότε θα χρειαστείς επισκευή ρολών;

Οι επισκευές στα ρολά, πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι τεχνικοί θα επαναφέρουν την λειτουργικότητα στα ρολά, ανεξαρτήτως του μοντέλου που έχεις τοποθετήσει. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν ότι υπάρχουν 4 συνήθεις αιτίες για τις βλάβες στα ρολά ασφαλείας. Ποιες είναι αυτές;

  • Έλλειψη καθαρισμού: Τα ρολά ασφαλείας, χρειάζονται καθημερινό καθαρισμό, καθώς η συγκέντρωση σκόνης και μικρών σκουπιδιών μπορεί να φρακάρει τον μηχανισμό και να δημιουργήσει βλάβη.

  • Κακή χρήση της γκαραζόπορτας: Πολλοί καταστηματάρχες που διαθέτουν ρολά ασφαλείας, δεν τα προσέχουν στην καθημερινή χρήση. Τα ανεβοκαταβάζουν με υπερβολική δύναμη και απότομα, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πρόβλημα στον μηχανισμό. Πρέπει να γίνεται προσεκτική χρήση των γκαραζόπορτων έτσι ώστε να αντέχουν σε βάθος χρόνου.

  • Επισκευή ρολών ασφαλείας από ερασιτέχνη: Επειδή πολλοί ιδιώτες θεωρούν ότι ο μηχανισμός στις γκαραζόπορτες είναι εύκολος, προσπαθούν να τις επισκευάσουν μόνοι τους όταν παρουσιάζεται κάποια δυσλειτουργία. Τις περισσότερες φορές αυτό επιδεινώνει την βλάβη.

  • Έλλειψη συντήρησης: Τα ρολά ασφαλείας και οι γκαραζόπορτες όπως και όλοι οι μηχανισμοί, χρειάζονται συντήρηση μία φορά τον χρόνο. Ένας επαγγελματίας τεχνικός, μπορεί να πραγματοποιήσει έλεγχο και να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία των ρολών ασφαλείας.

Σε κάθε περίπτωση, εάν χρειαστείτε service της γκαραζόπορτας του χώρου σας, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματίας τεχνικό, ο οποίος θα αναλάβει την άμεση επισκευή και με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό του θα διορθώσει οποιαδήποτε βλάβη.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας, θα σε συμβουλεύσουν για την τακτική συντήρηση των ρολών ασφαλείας του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου και θα εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία του μηχανισμού τους αλλά και την όμορφη αισθητική όψη τους.

Ποιες είναι οι βασικές εργασίες συντήρησης;

Οι επαγγελματίες μας, μάς ενημέρωσαν για τις εργασίες συντήρησης που μπορείς να κάνεις ώστε να διατηρείς σε καλή κατάσταση τα ρολά ασφαλείας του καταστήματος ή του σπιτιού σου, μέχρι να κάνεις το προγραμματισμένο ραντεβού για συντήρηση των ρολών. Ποιες είναι αυτές;

Λίπανση των οδηγών των ρολών μία ή δύο φορές τον χρόνο: Με την λίπανση των εξαρτημάτων στις γκαραζόπορτες με ειδικό λιπαντικό διευκολύνεται ο μηχανισμός τους και γλιστρούν πιο εύκολα στους οδηγούς τους.

Καθαρισμός των οδηγών και του μηχανισμού ανοίγματος της πόρτας: Στα συγκεκριμένα σημεία, συγκεντρώνεται σκόνη η οποία προκαλεί προβλήματα στην σωστή λειτουργία των ρολών ασφαλείας. Ένας απλός καθαρισμός θα βοηθήσει στο να μην παρουσιάσει βλάβη ο μηχανισμός τους.

Συντήρηση Μοτέρ Γκαραζόπορτας: Τα μοτέρ σε όλες τις γκαραζόπορτες, απαιτούν τακτική συντήρηση ανά διαστήματα ώστε να μη επηρεάζεται η λειτουργία τους. Είτε είναι ηλεκτροκίνητα είτε χειροκίνητα το τακτικό τους σέρβις είναι απαραίτητο. Η συγκεκριμένη όμως εργασία, μπορεί να εκτελεστεί μόνο από έναν επαγγελματία τεχνικό.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες τεχνικούς για συντήρηση και επισκευή ρολών ασφαλείας. Ακόμη, οι επαγγελματίες μας, αναλαμβάνουν την επισκευή και συντήρηση μηχανισμών γκαραζόπορτας. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου και θα λάβεις άμεσα προσφορές για τιμές στις επισκευές γκαραζόπορτων από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνικό στην περιοχή σου

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
213 αξιολογήσεις
πολύ ικανοποιημένος
Αλέξανδρος S.
211 αξιολογήσεις
Ήταν συνεπής στο χρόνο τοποθέτησης και άψογη εργασία.
Rol.
95 αξιολογήσεις
Αψογος επαγγελματίας, άμεσος, οικονομικός, συνεπής. Τον ευχαριστώ πολύ, εξαιρετικός!!!.
E. ROLL
91 αξιολογήσεις
παρα πολυ καλη εκτος της τιμης,.,.,.,..,
Παναγιώτης Κ.
66 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση. Άριστο συνεργείο!
KRETALUMIN
64 αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Άμεση εξυπηρέτηση, την ίδια ακριβώς ημέρα και τέλεια δουλειά. Θα σας ξαναπροτιμήσουμε!
Σχετικά άρθρα
Εσύ το ήξερες ότι ο αυτοματισμός κτιρίων αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός κτιρίου,
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές. Ακόμα και όταν φτιάχνουμε τις βαλίτσες
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει