20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μόνωση ταράτσας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες στις μονώσεις ταράτσας για το 2017

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην μόνωση ταράτσας


Χρηστος Συμεωνιδης - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Μαρούσι Αττική 151 24

Ονομάζομαι Χρήστος και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε γενικές ανακαινίσεις γενικότερα για την οικία ή την επιχείρησή σας και μονώσεις ταράτσας ειδικότερα. Αναλαμβάνουμε εδώ και χρόνια ένα μεγάλο φάσμα οικοδομικών εργασιών, λαμβάνοντας πάντοτε υπ' όψιν τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου. Η πολυετής πείρα μας, η άρτια τεχνογνωσία μας, η αξιοπιστία στο αποτέλεσμα της δουλειάς μας κι η υπευθυνότητά μας, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τους πελάτες μας να μας προτιμούν. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνια συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Ντουφεκούλας - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μου, προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για τη μόνωση της ταράτσας σας. Εξειδικευόμαστε εδώ και 30 χρόνια στον χώρο των κατασκευών και της τεχνοτροπίας, διαθέτοντας σύγχρονα εργαλεία και υλικά που εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα. Με αστείρευτο μεράκι και αγάπη για τη δουλειά μας, θέλουμε να ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις στο επαγγελματικό μας αντικείμενο προκειμένου να παρέχουμε την ιδανική λύση σε κάθε εργασία. Οι πελάτες μας επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για τα αξιόπιστα αποτελέσματα και για τις οικονομικές μας τιμές. Στόχος μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντώνης Μαντωνανάκης - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Πειραιάς Αττική 185 32

Η εταιρία μας παρέχει στον κατασκευαστικό και βιομηχανικό κλάδο, αξιόπιστες, αποτελεσματικές κι οικονομικές λύσεις για εργασίες μόνωσης ταρατσών. Η Πανμονωτική Προστασία εφαρμόζει με συνέπεια κι αξιοπιστία τα πιστοποιημένα πολυουρεθανικά συστήματα μονώσεων που εφαρμόζονται για περισσότερο από μισό αιώνα, για τη θερμομόνωση και στεγάνωση κτιρίων. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι ο σύγχρονος μηχανολογικός μας εξοπλισμός, τα αρίστης ποιότητας υλικά μας, αλλά κι ο σωστός τρόπος εφαρμογής τους. Σκοπός μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και η εξασφάλιση επαγγελματικών και μακροχρόνιων αποτελεσμάτων. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φώτης Ρουμπάτης F-ERGON - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Αργυρούπολη Αττική 164 52

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και των ανακαινίσεων, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία ενώ εξειδικεύεται και στις μονώσεις ταρατσών.Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρέχει άμεση εξυπηρέτηση με αξιοπιστία στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης του έργου. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών που χαρακτηρίζονται από ποιότητα, συνέπεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Εμπιστευθείτε μας και είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένο. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την υπηρεσία που θέλετε να αναλάβουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Κουνέλης - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Πεντέλη Αττική 152 36

Η τεχνική εταιρία, Αρτεκτον, έχει πάνω από 40 χρόνια πείρας και μπορεί να διεκπεραιώσει κάθε τύπου μόνωση.Αναλαμβάνει να σας δώσει ολοκληρωμένες λύσεις για την εργασία που θα της αναθέσετε με γνώμονα την ποιότητα. Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας, είναι πάντα στη διάθεση σας, για να σας δώσουν τις συμβουλές με βάση τις δικές σας προτιμήσεις. Στόχος μας είναι η επίτευξη ενός άρτιου αισθητικά αποτελέσματος με προσοχή πάντα στην λεπτομέρεια και τη συνέπεια. Δίνουμε οικονομικές λύσεις με υψηλές παροχές υπηρεσιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλκίδα Στερεά Ελλάδα 341 00

Η εταιρεία μας, APAX, ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες που συνεργάζεται με εξειδικευμένους επαγγελματίες στον χώρο των τεχνικών εργασιών.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν με απόλυτο επαγγελματισμό να σας καλύψουν σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών, όπως μονώσεις, κουφώματα, γενική ανακαίνιση κ.α.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Κολοκυθάς - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία μας, Χρωμοσυνθέσεις, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη μόνωση της ταράτσας του σπιτιού σας. Βρισκόμαστε στον χώρο χρόνια και διαθέτουμε ένα μεγάλο πελατολόγιο που μπορεί να εγγυηθεί για την ποιότητα της εργασία μας. Τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, η ποιότητα των εργασιών αλλά και των υλικών που χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό πάντα με τη μεγάλη ποικιλία των τεχνοτροπιών μας. Σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και επιδιώκουμε να τους ευχαριστήσουμε με τα αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Καραβά Αγγελική - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Οι μονώσεις χρειάζονται φροντίδα και “μια ματιά” από ειδικευμένο τεχνικό για να προστατεύουν εσάς αλλά και τη περιουσία σας. Η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρίας μας, Μόνωση- Ενέργεια, αναλαμβάνει τη συντήρηση αλλά και επισκευή κάθε τύπου μόνωσης, εγγυημένα και οικονομικά. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για μόνωση ταράτσας και εξασφαλίζουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και υλικά με μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Οι πελάτες μας, επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε πάντα στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Γερούκης - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Πέραμα Αττική 188 63

Ονομάζομαι Γιώργος Γερούκης και αναλαμβάνω την ολοκλήρωση των τεχνικών σας εργασιών και μπορώ να φέρω εις πέρας κάθε έργο που σχετίζεται με την μόνωση.Έχοντας πολυετή εμπειρία στην τομέα των τεχνικών εργασιών, αναλαμβάνω σε συνεργασία με την εξειδικευμένη ομάδα μου, μια γκάμα εργασιών που αφορούν την οικία η την επιχείρηση σας.Η εμπειρία μας επί σειρά ετών στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης σε κορυφαία εταιρία χρωμάτων, μας έδωσε πολύ μεγάλη εμπειρία προκειμένου η εργασία που πραγματοποιούμε να είναι ποιοτικά αλλά και αισθητικά πολύ υψηλή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Γιάννος - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Γιάννος, παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης μόνωσης για την ταράτσα του κτιρίου σας. Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον οικοδομοτεχνικό κλάδο και διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και αξιόπιστο προσωπικό. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, άμεσα και αποτελεσματικά και σε κάθε μας εργασία πρωταρχικό στόχο θέτουμε την παροχή υψηλής ποιότητας έργων για εσάς. Με την γνώση και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις επί των τεχνικών θεμάτων και των υλικών που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Μοναδικός μας στόχος είναι η εξέλιξη των υπηρεσιών μας έτσι ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα και τα χρήματά τους να αποτελούν επένδυση για τον χώρο τους. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Dariusz Mielniczuk - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Παλαιό Φάληρο Αττική 175 63

Εξειδικεύομαι στον χώρο εδώ και 20 χρόνια και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες εργασίες με σύγρονα μέσα για την μόνωση της ταράτσας σας τόσο στην οικία όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο.Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε εργασία που μου ανατίθεται. Έχοντας πολυετή εμπειρία στοχεύω στην βέλτιστη παροχή υπηρεσιών,δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην αισθητική και στις απαιτήσεις του πελάτη. Η εμπιστοσύνη, η συνέπεια και η οργάνωση είναι τα στοιχεία που διακρίνουν κάθε μου εργασία και αυτά είναι που θέλω να προσφέρω στους πελάτες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Αθήνα Αττική 105 52

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, δίνει οριστικές λύσεις για τη μόνωση της ταράτσας του κτιρίου σας, μεγάλου ή μικρού. Διαθέτουμε ομάδα πολύπειρων, καταξιωμένων τεχνικών, έτοιμη να εξυπηρετήσει άμεσα τον κάθε μας πελάτη. Μεριμνούμε για την ασφάλεια των πελατών μας, χρησιμοποιώντας μόνο υλικά που πληρούν τις προδιαγραφές ISO. Στοχεύουμε σε πλήρη ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και στην συνεχή εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών μας έτσι ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις της εποχής και προσφέρουμε εγγυημένες λύσεις. Είμαστε σίγουροι πως σε εμάς θα βρείτε τη λύση που ψάχνετε αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Βουδούρης - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Βούλα Αττική 166 73

Παρέχουμε με απόλυτη ασφάλεια μια μεγάλη γκάμα εργασιών στον κλάδο των μονώσεων. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία, η εταιρία μας Βουδούρης Μονωτική, βρίσκεται κοντά σας από την αρχή αλλά και μέχρι το τέλος της κάθε εργασίας, με σκοπό την αναβάθμιση του χώρου σας. Τα αρίστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις και το μεράκι για τη δουλειά μας, φέρνουν τα ιδανικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία, ανεξαρτήτως κλίμακας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Βελιτσιάνος - ΒΕΛΙΚΑΤ - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Ίλιον Αττική 131 21

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει τη μόνωση της ταράτσας του κτιρίου σας με συνέπεια και υπευθυνότητα. Δημιουργώντας κτίρια υψηλής αισθητικής κι άριστης ποιότητας με τους καλύτερους όρους της αγοράς είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες για κάθε μονωτική εργασία. Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε, διασφαλίζουν την ποιότητα του αποτελέσματος. Μοναδικός μας στόχος είναι η εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και η συνέπεια που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευρυδίκη Κουράκη - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Αθήνα Αττική 105 52

Το αρχιτεκτονικό μας γραφείο Ck-Architects, αναλαμβάνει τη μόνωση της ταράτσας, του κτιρίου σας. Δραστηριοποιούμαστε στην μελέτη, την επίβλεψη και την κατασκευή ιδιωτικών αλλά και δημόσιων έργων. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους αρχιτέκτονες Μηχανικούς και υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έγκριτων επιστημονικών συνεργατών. Μας χαρακτηρίζουν οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, η πιστή παρακολούθηση του έργου και η συνεχής υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μόνωση Ταράτσας  - 20 επαγγελματίες στις μονώσεις