20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Τζακιών

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2017

These professionals have received great customer reviews for projects

Our professionals are available


Πάνος Σαββίδης - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η ERGOtechnica αναλαμβάνει εργασίες καθαρισμού τζακιών με γνώμονα την απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών μας. Έχουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών καθώς και αξιόπιστα συνεργεία, εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα. Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξη μας, είναι η γνώση και η αγάπη για την δουλειά μας. Χαρακτηριζόμαστε για την άμεση εξυπηρέτηση και την συνέπεια και τον σεβασμό απέναντι στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Εξυπηρετούμε άμεσα στην περιοχή της Καλλιθέας και θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας. Επιλέξτε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε από έμπειρους και αδειούχους τεχνικούς με αντικείμενό τον καθαρισμό των τζακιών και καπνοδόχων για οικιακούς και εργασιακούς χώρους. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια, οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας και να σας παρέχουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Μπομπόνης - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Ίλιον Αττική 131 21

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Μπομπόνης και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό της καμινάδας ή του τζακιού σας. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο και εξυπηρετώ τους πελάτες μου άμεσα, προτείνοντάς τους λύσεις για μακροχρόνια και υψηλής απόδοσης αποτελέσματα. Δουλεύω με γνώμονα την λειτουργικότητα και την συνέπεια απέναντι στον πελάτη, δίνοντας έμφαση στην ποιοτική δουλειά και την ικανοποίηση σας. Τα στοιχεία για τα οποία με προτιμούν οι πελάτες μου είναι ο επαγγελματισμός μου και η αξιοπιστία της εργασία μου.Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας, να ακούσω τις ανάγκες σας και να σας προτείνω εγγυημένες λύσεις με προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Στανίτσας - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού σας με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας διακατέχουν είναι η δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την εργασία με άριστα αποτελέσματα και η συνέπεια που δείχνουμε προς τον πελάτη. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για την εκάστοτε εργασία, γι' αυτό και παραμένουμε ψηλά στις προτιμήσεις. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και επαγγελματικά αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Κότσιφας - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Αθήνα Αττική 105 52

Η επιχείρηση μου, Κοτσίφας Ενεργειακά Τζάκια, αναλαμβάνει καθαρισμούς τζακιών και καμινάδας στους επαγγελματικούς και οικιακούς σας χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για πάνω από 20 έτη, παρέχοντας πλήρες πακέτο τεχνικών εργασιών που περιέχει εκπόνηση μελέτης, εκτέλεσης και συντήρησης τζακιών και ενεργειακών τζακιών. Η σωστή, ομοιόμορφη και ασφαλής θέρμανση του χώρου σας, είναι ο στόχος μας και την εξασφαλίζουμε με εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας από τις υπηρεσίες μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης μαζί τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Μπουγιούκος - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Ηράκλειο Αττική 141 22

Ονομάζομαι Γιάννης Μπουγιούκος και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας. Διαθέτω μακρόχρονη εμπειρία και μου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρω αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Μπέκος - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Πετρούπολη Αττική 132 31

Είμαι ο Χρήστος Μπέκος, έμπειρος στον καθαρισμό τζακιών στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω μακρόχρονη εμπειρία και μου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρω αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Κάσσης - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχω υπηρεσίες καθαρισμού του τζακιού σας άμεσα και υπεύθυνα. Δραστηριοποιούμαι για πάνω από 25 χρόνια στον χώρο και μπορώ να φέρω εις πέρας κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Η μακρόχρονη πορεία της επιχείρησης, μαζί με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, εγγυάται την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών. Κτίζουμε μακροχρόνιες σταθερές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Συνδυάζουμε υλικά τα οποία τα έχουμε επιλέξει για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου και προτείνουμε υψηλής αισθητικής λύσεις. Θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Μουταφτσής - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Άνω Λιόσια Αττική 133 42

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και αναλαμβάνω τον καθαρισμό του τζακιού σας άμεσα και αποτελεσματικά. Με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μου διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία και μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σωτήρης Ρίζος - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Κερατσίνι Αττική 187 57

Η τεχνική εταιρεία Ρίζος Σωτήρης & Υιός, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τα προβλήματα καθαρισμού του τζακιού σας άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και με εξοπλισμό που εγγυάται την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εργασιών σας. Τα στοιχεία για τα οποία μας προτιμούν οι πελάτες μας είναι ο επαγγελματισμός και ο σεβασμός που δείχνουμε στις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με σκοπό την ευχαρίστησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικος Γκανουρης - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Βριλήσσια Αττική 152 35

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνει τον πλήρη καθαρισμό του τζακιού σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ασχολείται με εργασίες οικιακών και επαγγελματικών χώρων, καταφέρνοντας να ικανοποιήσει και τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών. Προσφέρουμε εγγυημένη ποιότητα εργασιών και χαρακτηριζόμαστε από εμπειρία και αξιοπιστία. Ζητήστε παροχή δωρεάν προσφοράς για την εργασία που θέλετε να υλοποιηθεί στο χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

3D Domisi - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Ίλιον Αττική 131 21

Η 3D Domisi, αναλαμβάνει για εσάς τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των τζακιών για αρκετά χρόνια, στην περιοχή του Ιλίου, διαθέτοντας εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών και σύγχρονα μηχανήματα. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια μας απέναντι στα χρονοδιαγράμματα αλλά και από την υπευθυνότητα που δείχνουμε ως προς τις απαιτήσεις του πελάτη. Τα υλικά και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και εξαιρετικής ποιότητας και εξασφαλίζουν καθαρούς και ασφαλής χώρους. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεσα λύσεις με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Δημητρακόπουλος - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για εγγυημένες υπηρεσίες καθαρισμού των τζακιών και των καπνοδόχων σας με άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικά αποτελέσματα. Βρίσκομαι χρόνια στον χώρο και μπορώ να αντεπεξέλθω ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Με χαρακτηρίζει η επιμονή για ένα άριστο αποτέλεσμα και ο σεβασμός για τον χώρο σας. Προσέχω πάντα τα υλικά που χρησιμοποιώ να είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής ώστε το αποτέλεσμα να αντέξει για καιρό και να μην χρειαστεί επισκευή. Είμαι στην διάθεσή σας να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε εργασία καθαρισμού τζακιών μου αναθέσετε άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Προσφέρω ολοκληρωτικές λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των τζακιών και άριστη γνώση των υλικών και των τρόπων εφαρμογής τους. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια που με διακατέχει ως προς του συμφωνημένους χρόνους παράδοσης των έργων αλλά και από το σεβασμό που δείχνω για τον χώρο του πελάτη. Επιδιώκω ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις με σκοπό την διασφάλιση ασφαλών και ζεστών χώρων για τους πελάτες μου. Είμαι στην διάθεσή τους καθημερινά να τους εξυπηρετήσω άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Ρέλλας - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Κηφισιά Αττική 145 62

Ονομάζομαι Παναγιώτης Ρέλλας και δίνω οριστικές λύσεις στο πρόβλημα καθαρισμού του τζακιού σας με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μου. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο της θέρμανσης και συνεργάζομαι με έμπειρους, καταξιωμένους επαγγελματίες, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με άμεση εξυπηρέτηση. Χρησιμοποιούμε υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που παραδίδουν επαγγελματικά αποτελέσματα. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και αμοιβαίας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ