20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Τζακιών

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2016

These professionals have received great customer reviews for projects

Our professionals are available


Κωνσταντίνος Μπομπόνης - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Ίλιον Αττική 131 21

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό της καμινάδας ή του τζακιού σας. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο και εξυπηρετώ τους πελάτες μου άμεσα. Δουλεύω με γνώμονα την λειτουργικότητα και την συνέπεια απέναντι στον πελάτη, δίνοντας έμφαση στην ποιοτική δουλειά και την ικανοποίηση σας. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Στανίτσας - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού σας. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας διακατέχουν είναι η δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την εργασία με άριστα αποτελέσματα και η συνέπεια που δείχνουμε προς τον πελάτη. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για την εκάστοτε εργασία, γι' αυτό και παραμένουμε ψηλά στις προτιμήσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Μπουγιούκος - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Ηράκλειο Αττική 141 22

Ονομάζομαι Γιάννης Μπουγιούκος και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας. Διαθέτω μακρόχρονη εμπειρία και μου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρω αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Μπέκος - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Πετρούπολη Αττική 132 31

Είμαι ο Χρήστος Μπέκος, έμπειρος στον καθαρισμό τζακιών στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω μακρόχρονη εμπειρία και μου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρω αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Σοπαλίδης - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού. Στόχος μου είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, με την ολοκλήρωση των εργασιών. Είμαι ο Βασίλης Σοπαλίδης και δραστηριοποιούμαι στις τεχνικές εργασίες για σχεδόν 40 χρόνια. Χρησιμοποιώ σε κάθε περίπτωση άριστης ποιότητας υλικά και σε συνδυασμό με τις τεχνικές μου γνώσεις, τα αποτελέσματα της εργασίας είναι τα επιθυμητά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Γρηγοριάδης - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, Ενεργειακό Σπίτι, αναλαμβάνει τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο των ανακαινίσεων και των ανακατασκευών εσωτερικών χώρων. Η ομάδα μας, αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες, έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν και να προσφέρουν ποιοτικές λύσεις στις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας αποτελεσμάτων για εσάς και τον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μπούλης Παναγιώτης Eurocap - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Περιστέρι Αττική 121 34

Η Eurocap Center, αναλαμβάνει καθαρισμούς οικιακών τζακιών και καμινάδων. Έχοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της κατασκευής και διαθέτοντας ομάδα, αποτελούμενη από εξειδικευμένους επαγγελματίες, είμαστε σε θέση να μπορούμε να αναλάβουμε οποιουδήποτε μεγέθους εργασία. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η υψηλή ποιότητα της δουλειάς που προσφέρουμε αλλά και η φιλική αντιμετώπιση των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Άνθιμος - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Παρέχω ολοκληρωμένες εργασίες καθαρισμού τζακιών στον οικιακό ή και επαγγελματικό σας χώρο με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Συνδυάζω εμπειρία ετών με εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Διαθέτουμε πολλά χρόνια εμπειρίας σε τεχνικές εργασίες και επιβλέπουμε με προσοχή, κάθε στάδιο της εργασίας μας, διασφαλίζοντας την ύψιστη ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

3D Domisi - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Ίλιον Αττική 131 21

Η 3D Domisi, αναλαμβάνει για εσάς τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των τζακιών για αρκετά χρόνια, στην περιοχή του Ιλίου, διαθέτοντας εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών και σύγχρονα μηχανήματα. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια μας απέναντι στα χρονοδιαγράμματα αλλά και από την υπευθυνότητα που δείχνουμε ως προς τις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Δημητρακόπουλος - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας. Βρίσκομαι χρόνια στον χώρο των κατασκευών και έχω αναλάβει μία μεγάλη γκάμα εργασιών, μικρών ή μεγάλων. Με χαρακτηρίζει η επιμονή για ένα άριστο αποτέλεσμα και ο σεβασμός για τον χώρο σας. Προσέχω πάντα τα υλικά που χρησιμοποιώ να είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής ώστε το αποτέλεσμα να αντέξει για καιρό και να μην χρειαστεί επισκευή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Γιάννος - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Γιάννος, παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού τζακιών και καμινάδων. Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον οικοδομοτεχνικό κλάδο και διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και αξιόπιστο προσωπικό. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, άμεσα και αποτελεσματικά και σε κάθε μας εργασία πρωταρχικό στόχο θέτουμε την υψηλή ποιότητα του έργου. Με την γνώση και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις επί των τεχνικών θεμάτων και των υλικών που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Ρέλλας - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Κηφισιά Αττική 145 62

Δίνω οριστικές λύσεις στο πρόβλημα καθαρισμού του τζακιού σας. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο της θέρμανσης και συνεργάζομαι με έμπειρους, καταξιωμένους επαγγελματίες, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με άμεση εξυπηρέτηση. Θα χαρούμε να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέφανος Κουρκουλάκος - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Αφήστε σε μας τον καθαρισμό των τζακιών σας με εγγυημένες λύσεις.Έχουμε την εκπαίδευση και την πείρα για να εκτελέσουμε τις υπηρεσίες σωστά από την πρώτη στιγμή που θα βρεθούμε στο χώρο σας. Συνδυάζουμε εμπειρία χρόνων με εξοπλισμό ασφαλή και πιστοποιημένο. Στόχος μας είναι ο καθαρισμός των τζακιών με υλικά εγγυημένης ποιότητας έτσι ώστε να απολαμβάνετε ένα καθαρό τζάκι. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Ζιώγας - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνω τον καθαρισμό του τζακιού σας και της καμινάδας σας. Διαθέτοντας εμπειρία στον κλάδο αλλά και αγάπη για την δουλειά μου μπορώ με συνέπεια να τελειώσω το έργο στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης. Την εργασία μου την χαρακτηρίζουν η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία, με κύριο στόχο μου την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Γλυφάδα Αττική 166 75

Προσφέρω ολοκληρωτικές λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των τζακιών και άριστη γνώση των υλικών και των τρόπων εφαρμογής τους. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια που με διακατέχει ως προς του συμφωνημένους χρόνους παράδοσης των έργων αλλά και από το σεβασμό που δείχνω για τον χώρο του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…