Πώς να πετύχεις τέλειο βάψιμο στα κάγκελα;

Τέλειο βάψιμο στα κάγκελα

Τα βάψιμο των κάγκελων, είναι μία εργασία που πρέπει να πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο. Πολλοί την αμελούν με αποτέλεσμα τα κάγκελα να φθείρονται, το χρώμα τους να ξεφτίζει και να εμφανίζουν σημάδια σκουριάς. Το καλοκαίρι, είναι ιδανική περίοδος για να βάψεις κάγκελα γιατί ο καιρός είναι σύμμαχός σου. Εάν είσαι ερασιτέχνης και επιχειρείς για πρώτη φορά να ανανεώσεις το χρώμα στα κάγκελα, τότε οι παρακάτω κινήσεις θα σε σώσουν!

3 Κινήσεις για Τέλειο Βάψιμο στα Κάγκελα!

1. Καθάρισε τα κάγκελα πολύ καλά.

Ο καθαρισμός των κάγκελων, είναι η πρώτη κίνηση που θα κάνεις πριν αρχίσει το βάψιμο. Με ένα βρεγμένο πανί πέρασε όλη την επιφάνεια των κάγκελων και αφαίρεσε υπολείμματα μπογιάς και σκασμένου χρώματος. Σε όποια σημεία έχει πιάσει έντονα η σκουριά, μπορείς να πάρεις ένα συρματόπλεγμα και να τρίψεις καλά ώστε να την απομακρύνεις. Ακόμη, πάρε ένα πινέλο για να απομακρύνεις την σκόνη που θα δημιουργηθεί.

2. Εφάρμοσε αστάρι στα κάγκελα.

Το αστάρι προετοιμάζει την επιφάνεια των κάγκελων για βάψιμο. Ξεκίνησε να τοποθετείς αστάρι σε όλα τα κάγκελα και ειδικά στα σημεία που είναι πιο σαθρά και υπήρχε προηγουμένως σκουριά. Επίλεξε ένα ποιοτικό αστάρι ώστε να δημιουργήσεις την κατάλληλη επιφάνεια για την πρόσφυση του χρώματος. Άφησε το αστάρι να στεγνώσει για πέντε με έξι ώρες και μετά τρίψε την επιφάνεια με γυαλόχαρτο για καλύτερο αποτέλεσμα στο βάψιμο.

3. Ξεκίνησε το βάψιμο.

Ήρθε επιτέλους η ώρα να ξεκινήσεις το βάψιμο στα κάγκελα. Πέρασε το <<πρώτο χέρι>> μπογιάς και άφησέ την να στεγνώσει για ένα εικοσιτετράωρο. Πλύνε καλά τα πινέλα ώστε να είναι στεγνά και καθαρά για το <<δεύτερο χέρι>>. Την επόμενη μέρα, μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις γυαλόχαρτο και να τρίψεις ελαφρά την επιφάνεια των κάγκελων και έπειτα να περάσεις το <<δεύτερο χέρι>> μπογιάς. Αφού στεγνώσει και το δεύτερο χέρι, τα κάγκελα θα είναι έτοιμα.

Ακολουθώντας αυτές τις πολύ απλές κινήσεις, τα κάγκελα θα βαφούν στην στιγμή και το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου. Μην προτρέξεις να ξεκινήσεις τις εργασίες αν δεν έχεις προμηθευτεί τα κατάλληλα υλικά. Επίλεξε βερνίκια υψηλής ποιότητας και πέρασε τα κάγκελα με αντισκωριακό αστάρι για να αυξήσεις την αντοχή τους.

Tip Alert!

Προτίμησε να βάψεις τα κάγκελα του μπαλκονιού νωρίς το πρωί ή και αργά το απόγευμα. Η υψηλή θερμοκρασία κατά την διάρκεια της μέρας, ανεβάζει την θερμοκρασία του μετάλλου και καίει το χρώμα.

Κι αν αποφασίσεις στην πορεία των εργασιών ότι  χρειάζεσαι επαγγελματική βοήθεια, μην ανησυχείς! Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές του Douleutaras.gr, θα βρεθούν δίπλα σου για να βάψουν τα κάγκελα και να τα κάνουν σαν καινούργια!

βάψιμο κάγκελα

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
Ελληνικό 27/09/2020
Εκτελέστηκε από
Παναγιώτης Χ.
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
Αντικείμενο εργασίας:
Μεταλλικές κατασκευές
3,7
Αναρτήθηκε από Δημήτρης Μ.
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
Πεντέλη 26/09/2020
Εκτελέστηκε από
Αναστάσιος Λ.
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
Αντικείμενο εργασίας:
Κάγκελα
Διαστάσεις κάγκελων:
5 μέτρα - 20 μέτρα
Κόστος 300,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Ήρθε στην ώρα του έκανε πολυ καλη δουλεια έμεινα ευχαριστημένη

Για: Ιωάννης Μουστακίδης / Ξυλουργικές Eργασίες
4,9

Άμεση επικοινωνία και ΆΜΕΣΗ εκτέλεση και ολοκλήρωση των εργασιών. Πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί . Θα τους προτιμήσω και για κάποιες άλλες εργασίες που θα χρειαστώ στο άμεσο μέλλον .

Για: Μίλτος Παρμαχτσόγλου / Ξυλουργικές Eργασίες
4,6

Πολύ προσεκτική εργασία με σημασία στη λεπτομέρεια.

Για: Πέτρος Κατσικάρης / Ξυλουργικές Eργασίες
5,0

Εξαιρετικός τεχνικός και όσον αφορά την επικοινωνία, αμεσότητα και εκτέλεση του έργου που του ανατέθηκε. Ευχαριστούμε πολύ!!!

Για: Σταύρος Ηλιόπουλος / Ξυλουργικές Eργασίες
5,0

εξαιρετικος και με γνωσεις στην εργασια του , αψογη επικοινωνια και συνεργασια . πολλα συγχαρητηρια για των συνεργατη σας .

Για: Γιώργος Κουιμάνης / Ξυλουργικές Eργασίες
5,0

Άριστος επαγγελματίας, συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Για: Νικήτας Σκυλλάς / Ξυλουργικές Eργασίες