Πώς να πετύχεις τέλειο βάψιμο στα κάγκελα;

Τέλειο βάψιμο στα κάγκελα

Τα βάψιμο των κάγκελων, είναι μία εργασία που πρέπει να πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο. Πολλοί την αμελούν με αποτέλεσμα τα κάγκελα να φθείρονται, το χρώμα τους να ξεφτίζει και να εμφανίζουν σημάδια σκουριάς. Το καλοκαίρι, είναι ιδανική περίοδος για να βάψεις κάγκελα γιατί ο καιρός είναι σύμμαχός σου. Εάν είσαι ερασιτέχνης και επιχειρείς για πρώτη φορά να ανανεώσεις το χρώμα στα κάγκελα, τότε οι παρακάτω κινήσεις θα σε σώσουν!

3 Κινήσεις για Τέλειο Βάψιμο στα Κάγκελα!

1. Καθάρισε τα κάγκελα πολύ καλά.

Ο καθαρισμός των κάγκελων, είναι η πρώτη κίνηση που θα κάνεις πριν αρχίσει το βάψιμο. Με ένα βρεγμένο πανί πέρασε όλη την επιφάνεια των κάγκελων και αφαίρεσε υπολείμματα μπογιάς και σκασμένου χρώματος. Σε όποια σημεία έχει πιάσει έντονα η σκουριά, μπορείς να πάρεις ένα συρματόπλεγμα και να τρίψεις καλά ώστε να την απομακρύνεις. Ακόμη, πάρε ένα πινέλο για να απομακρύνεις την σκόνη που θα δημιουργηθεί.

2. Εφάρμοσε αστάρι στα κάγκελα.

Το αστάρι προετοιμάζει την επιφάνεια των κάγκελων για βάψιμο. Ξεκίνησε να τοποθετείς αστάρι σε όλα τα κάγκελα και ειδικά στα σημεία που είναι πιο σαθρά και υπήρχε προηγουμένως σκουριά. Επίλεξε ένα ποιοτικό αστάρι ώστε να δημιουργήσεις την κατάλληλη επιφάνεια για την πρόσφυση του χρώματος. Άφησε το αστάρι να στεγνώσει για πέντε με έξι ώρες και μετά τρίψε την επιφάνεια με γυαλόχαρτο για καλύτερο αποτέλεσμα στο βάψιμο.

3. Ξεκίνησε το βάψιμο.

Ήρθε επιτέλους η ώρα να ξεκινήσεις το βάψιμο στα κάγκελα. Πέρασε το <<πρώτο χέρι>> μπογιάς και άφησέ την να στεγνώσει για ένα εικοσιτετράωρο. Πλύνε καλά τα πινέλα ώστε να είναι στεγνά και καθαρά για το <<δεύτερο χέρι>>. Την επόμενη μέρα, μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις γυαλόχαρτο και να τρίψεις ελαφρά την επιφάνεια των κάγκελων και έπειτα να περάσεις το <<δεύτερο χέρι>> μπογιάς. Αφού στεγνώσει και το δεύτερο χέρι, τα κάγκελα θα είναι έτοιμα.

Ακολουθώντας αυτές τις πολύ απλές κινήσεις, τα κάγκελα θα βαφούν στην στιγμή και το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου. Μην προτρέξεις να ξεκινήσεις τις εργασίες αν δεν έχεις προμηθευτεί τα κατάλληλα υλικά. Επίλεξε βερνίκια υψηλής ποιότητας και πέρασε τα κάγκελα με αντισκωριακό αστάρι για να αυξήσεις την αντοχή τους.

Tip Alert!

Προτίμησε να βάψεις τα κάγκελα του μπαλκονιού νωρίς το πρωί ή και αργά το απόγευμα. Η υψηλή θερμοκρασία κατά την διάρκεια της μέρας, ανεβάζει την θερμοκρασία του μετάλλου και καίει το χρώμα.

Κι αν αποφασίσεις στην πορεία των εργασιών ότι  χρειάζεσαι επαγγελματική βοήθεια, μην ανησυχείς! Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές του Douleutaras.gr, θα βρεθούν δίπλα σου για να βάψουν τα κάγκελα και να τα κάνουν σαν καινούργια!

βάψιμο κάγκελα

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
Νέα Ιωνία 15/01/2021
Εκτελέστηκε από
Τάσος Μ.
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
Αντικείμενο εργασίας:
Μεταλλικές κατασκευές
Συντήρηση / Επισκευή
Ηλιούπολη 14/01/2021
Εκτελέστηκε από
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.
Είδος εργασίας:
Συντήρηση / Επισκευή
Αντικείμενο εργασίας:
Μεταλλικές κατασκευές
5,0
Αναρτήθηκε από Γιώργος Ρ.
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
Άγιοι Ανάργυροι 15/01/2021
Εκτελέστηκε από
Τάσος Μ.
Διαστάσεις κάγκελων:
Έως 5 μέτρα
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
Αντικείμενο εργασίας:
Κάγκελα
Κόστος 240,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Εξαιρετικοί επαγγελματίες!!! Άψογοι στην δουλειά τους!!! Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το Ποσο καθαροί ήταν!!! Απόλυτα ευχαριστημένος καν χρειαστώ πάλι κάποια εργασία θα τους ξαναπροτιμησω σίγουρα!!! Φοβερή δουλειά!!! Μπράβο σας!!!

Για: AIVAN COMPANY / Ξυλουργικές Eργασίες
5,0

Αξιόπιστος επαγγελματίας και ευγενικός.

Για: Νίκος Τσαλαβούτας / Ξυλουργικές Eργασίες
4,4

Άμεση ανταπόκριση και γρήγορη διεκπεραίωση της εργασιας.

Για: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ / Ξυλουργικές Eργασίες
5,0

Έπρεπε να βγει το κουτί για την εντοιχιζόμενη κουζίνα και να κοπεί ο πάγκος, γιατί θα μπει μη εντοιχισμένη. Όλα έγιναν όπως τα μιλήσαμε εξ αρχής. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό. Κανένα παράπονο.

Για: Ιωάννης Νικολαίδης / Ξυλουργικές Eργασίες
4,4

Όλα έγιναν όπως είχαν συμφωνηθεί, εξυπηρετικός και οικονομικός.

Για: Άρης Σακελλάρι / Ξυλουργικές Eργασίες
5,0

Άμεση επικοινωνία πολύ καλή και γρήγορη δουλειά ο Μάριος πολύ συνεργάσιμος και ευγενικός

Για: Ηλίας Φλώρος / Ξυλουργικές Eργασίες