Τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο. Φυσικά, εξαρτάται από το κατάστημα και τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Για παράδειγμα, οι χώροι υγειονομικού ενδιαφέροντος (π.χ. Φούρνοι, εστιατόρια, κρεοπωλεία, μανάβικα) χρειάζονται πιο τακτικό έλεγχο και επιθεώρηση, σε σχέση με κατάστημα ενδυμάτων.
Φυσικά, ανεξάρτητα από την τακτική επιθεώρηση των χώρων, αν παρατηρηθεί εισβολή εντόμων / τρωκτικών, πρέπει άμεσα να καλέσεις επαγγελματία για απεντόμωση - απολύμανση. Οι επαγγελματίες απολύμανσης καταστημάτων της πλατφόρμας μας είναι έτοιμοι να σε καθοδηγήσουν, με συμβουλές ειδικά για την επιχείρησή σου, για να μη σε ανησυχήσουν ξανά πιθανές εστίες μόλυνσης.