No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων

Απαλλαγή από μικρόβια και ιούς άμεσα και αποτελεσματικά με φροντίδα από τους ειδικούς.

Άμεση δωρεάν προσφορά

50 αξιολογημένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε ταιριάξουμε άμεσα με τον ειδικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.
π.χ.: Επιθεώρηση χώρων, Απεντόμωση
 • Απολύμανση
 • Επιθεώρηση χώρων
 • Απεντόμωση - Μυοκτονία
π.χ.: Έως 50 τ.μ., 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Έως 50τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 101 τ.μ. - 400 τ.μ.
 • Μεγαλύτερος από 400 τ.μ.
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 18/9/2020

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων, Απεντόμωση & Μυοκτονία από τους καλύτερους!

Αν υπάρχει μια κατηγορία κτιρίων που η απολύμανση θεωρείται απαραίτητη ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σίγουρα είναι οι επαγγελματικοί χώροι. Η απολύμανση επαγγελματικών χώρων εξασφαλίζει καλύτερες συνθήκες υγιεινής για τους εργαζομένους, αλλά και πολλές φορές για τους πελάτες. Ειδικά όταν πρόκειται για χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως χώρους παρασκευής τροφίμων, πρέπει να τηρούνται πολύ αυστηροί κανόνες  για την ασφάλεια των καταναλωτών.

Φυσικά και για τους υγειονομικούς ελέγχους από αρμόδιους φορείς πρέπει οι υπεύθυνοι των επαγγελματικών χώρων να προσκομίζουν αντίστοιχη βεβαίωση του συνεργείου απολύμανσης. Για το λόγο αυτό, χρειάζεσαι εξειδικευμένους επαγγελματίες να αναλάβουν την απολύμανση του καταστήματός σου ή άλλου χώρου που σε ενδιαφέρει. Το ίδιο ισχύει κι αν χρειάζεσαι υπηρεσίες για απεντομώσεις και μυοκτονίες.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει για σένα όλες τις πληροφορίες που είναι σημαντικό να ξέρεις, για να επιλέξεις το κατάλληλο συνεργείο απολύμανσης για τον χώρο σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν την απολύμανση του χώρου τους

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Μπαλούρδος
229 αξιολογήσεις

Γρήγορος, αποτελεσματικός & πολύ καλός στη δουλειά του... σου εξηγεί κ τι ακριβώς κάνει εν ώρα εργασίας - προσεχτικός κ παίρνει όλες τις προφυλάξεις

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Μπαλούρδος
229 αξιολογήσεις

Πολυ καλή

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Μπαλούρδος
229 αξιολογήσεις

Πολύ φιλικός και άμεσος επαγγελματίας. Θα τον ξαναπροτιμήσω

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Μπαλούρδος
229 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και θα τον προτιμήσω ξανά. Ωστόσο, θα εμένα απόλυτα ικανοποιημένη αν κλείναμε πιο άμεσα ραντεβού. Χρειάστηκε να περιμένω καποιες μέρες.

φωτογραφία επαγγελματία
Γρηγόρης Βλάχος
8 αξιολογήσεις

Αμεση επικοινωνια για το προβλημα μας και συντονισμο της επισκεψης. Εξαιρετικη εργασια.

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για απολύμανση επαγγελματικού χώρου

Μάθε περισσότερα και βρες αυτόν που σου ταιριάζει

Ευάγγελος Σταματιάδης

Πειραιάς
38 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και μπορώ να αναλάβω πληθώρα εργασιών με τα συνεργεία μου. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με απολύμανση και απεντόμωση, καλύπτοντας πληθώρα αναγκών σας, αλλά και εργασίες που αφορούν το βάψιμο του χώρου σας. 

Θοδωρής Βασιλειάδης

Νότια Προάστια Αθήνας
13 αξιολογήσεις

Πιο συγκεκριμένα, εγώ κι η ομάδα μου ειδικευόμαστε σε αποφράξεις αποχετεύσεων, σωληνώσεων και φρεατίων, απεντομώσεις, μυοκτονίες,απολυμάνσεις και βιολογικούς καθαρισμούς οικιακών ή επαγγελματικών χώρων.

Pest Busters

Θεσσαλονίκη
7 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των απολυμάνσεων, με επαγγελματισμό και συνέπεια στα αιτήματα των πελατών μας. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, μυοκτονίες και απεντομώσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Δημήτρης Τετραδάκος

Κέντρο Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Η Εταιρία μας PEST-TET, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πρόληψης και καταστολής όλων των εχθρών υγειονομικής σημασίας, με εφαρμογές απεντομώσεων, απολυμάνσεων, μυοκτονιών, ειδικών καθαρισμών βιομηχανικών χώρων (σιλό, αποθηκών, ψυγείων κλπ), καθώς και προμήθειας απολυμαντικού υλικού και σχετικών ειδικών συσκευών.
 

Grecopest

Νότια Προάστια Αθήνας
8 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την εξάλειψη παθογόνων μικροοργανισμών, την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων εντόμων και τρωκτικών και την απώθηση οποιουδήποτε απρόσκλητου ζωικού επισκέπτη.

Τι είδους επαγγελματικούς χώρους αναλαμβάνουν οι επαγγελματίες μας;

Για κάθε κατάστημα ή άλλο επαγγελματικό χώρο, ακόμα και για δημόσια κτίρια, οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να δώσουν εξειδικευμένες και άμεσες λύσεις για την υγεία εργαζομένων, προμηθευτών και πελατών. 

Οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις που καλούνται να αναλάβουν για απολύμανση επαγγελματικών χώρων είναι:

 • Καταστήματα λιανικής πώλησης προϊόντων

 • Χώροι εστίασης (π.χ. Εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία)

 • Χώροι παρασκευής τροφίμων

 • Χώροι παραγωγής καλλυντικών - φαρμακευτικών προϊόντων

 • Γραφεία επιχειρήσεων

 • Βιοτεχνίες

 • Αποθήκες 

 • Χώροι εκδηλώσεων

Χρειάζεσαι απολύμανση για κάποιο από τα πραπάνω είδη επαγγελματικών χώρων ή μήπως κάτι που δεν αναφέρουμε; Αρκεί να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας για να σου βρούμε κατάλληλο επαγγελματία για οτιδήποτε χρειαστείς!

Πόσο κοστίζει η απολύμανση επαγγελματικών χώρων;

Οι τιμές για απολύμανση επαγγελματικών χώρων / καταστημάτων ξεκινούν στα 50€ (+ΦΠΑ). Το κόστος είναι πιθανό να αυξηθεί, ανάλογα με τις διαστάσεις του επαγγελματικού χώρου και τις ιδιαίτερες ανάγκες του.

Για παράδειγμα, αν υπάρχει προσβολή από τρωκτικά, ο επαγγελματίας θα χρειαστεί να κάνει μυοκτονία και απολύμανση στον χώρο, ανεβάζοντας το κόστος. Φυσικά, σε τελική ανάλυση η υγεία των ανθρώπων που σχετίζονται με την επιχείρηση είναι ό,τι πιο σημαντικό και οι επαγγελματίες μας το γνωρίζουν. Για το λόγο αυτό, θα φροντίσουν η απολύμανση του καταστήματος, του γραφείου και κάθε άλλου χώρου να γίνει αποτελεσματικά και σε λογική τιμή για την αντίστοιχη υπηρεσία.

Πόσο συχνά χρειάζεται απολύμανση ένα κατάστημα;

Τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο. Φυσικά, εξαρτάται από το κατάστημα και τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Για παράδειγμα, οι χώροι υγειονομικού ενδιαφέροντος (π.χ. Φούρνοι, εστιατόρια, κρεοπωλεία, μανάβικα) χρειάζονται πιο τακτικό έλεγχο και επιθεώρηση, σε σχέση με κατάστημα ενδυμάτων.

Φυσικά, ανεξάρτητα από την τακτική επιθεώρηση των χώρων, αν παρατηρηθεί εισβολή εντόμων / τρωκτικών, πρέπει άμεσα να καλέσεις επαγγελματία για απεντόμωση - απολύμανση. Οι επαγγελματίες απολύμανσης καταστημάτων της πλατφόρμας μας είναι έτοιμοι να σε καθοδηγήσουν, με συμβουλές ειδικά για την επιχείρησή σου, για να μη σε ανησυχήσουν ξανά πιθανές εστίες μόλυνσης.

Τι σου παρέχει το εξειδικευμένο συνεργείο απολύμανσης;

Το πιο σημαντικό πράγμα που θα χρειαστείς, μετά από κάθε απολύμανση επαγγελματικού χώρου, είναι το πιστοποιητικό ή βεβαίωση απολύμανσης.

Η βεβαίωση αυτή παρέχεται από τον επαγγελματία που πραγματοποιεί την απολύμανση και είναι απαραίτητη για τον υγειονομικό έλεγχο από αρμόδιους φορείς. Εφόσον η Υγειονομική Υπηρεσία κάνει επιθεώρηση στο κατάστημα ή την επιχείρησή σου, πρέπει να υποδείξεις πως το πρόγραμμα απολυμάνσεων τηρείται για εξασφάλιση της υγιεινής του χώρου.

Πώς γίνεται η απολύμανση ή απεντόμωση επαγγελματικού χώρου;

Η πιο συνηθισμένη μέθοδος που χρησιμοποιείται είναι ο ψεκασμός με ειδικά φάρμακα. Είναι πολύ πιθανό, ανάλογα με το είδος μόλυνσης που αντιμετωπίζεις, να χρησιμοποιηθούν και διαφορετικά μέσα για αποτελεσματική απολύμανση επαγγελματικού χώρου. 

Ειδικά αν χρειάζεσαι απεντόμωση για κάποιο είδος ζωυφίου ή μυοκτονία για να απαλλαγείς από τρωκτικά, οι επαγγελματίες απολύμανσης πρέπει να λάβουν υπόψη το είδος μόλυνσης, αλλά και το είδος του επαγγελματικού χώρου / καταστήματος. Στους χώρους παρασκευής τροφίμων, οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται μπορεί να διαφέρουν από μεθόδους για άλλους χώρους, για την προστασία των τροφίμων από φάρμακα που ίσως είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο.

Σχετικά άρθρα

Τι προσελκύει τις κατσαρίδες; Μάθε τα πάντα για σωστή πρόληψη!

Όλο το χρόνο περίμενες να έρθει η άνοιξη και το καλοκαίρι. Ονειρευόσουν τη στιγμή που θα καθόσουν ξέγνοιαστα στη βεράντα

Μικρά καφέ έντομα που πετάνε; Μάθε τον εχθρό & Αντιμετώπισε τον!

Είναι γεγονός ότι το να βρίσκεις έντομα μέσα στο σπίτι δεν είναι μια ευχάριστη υπόθεση. Κανείς δε θέλει να αντικρίζει στον

Διάβασε περισσότερα άρθρα