Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων με το Douleutaras.gr!

Η εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων είναι ένα ζήτημα, που μας απασχολεί όλους, αφού στις μέρες μας είναι και τα δύο στοιχεία αρκετά περιορισμένα. Μπορεί να έχεις κάποια χρήματα στην άκρη, αλλά καθόλου χρόνο για να τα χαρείς ή ακόμα χειρότερα να έχεις άφθονο χρόνο αλλά πολύ λίγα χρήματα.

Δεδομένης της σύγχρονης πραγματικότητας, τα τελευταία χρόνια έχουν κερδίσει αρκετά μεγάλο κοινό οι πρακτικές Do_It_Yourself. Και παρόλο που μας αρέσουν πολύ, ορισμένες από αυτές τις δημιουργικές μεθόδους, πρέπει να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που απλώς δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας. Ακόμη και αν έχεις αποφασίσει ότι πρόκειται να αναθέσεις την εργασία σου σε κάποιον επαγγελματία, γνωρίζεις πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να βρεις τον κατάλληλο ή πόσο θα σου κοστίσει;

Τοποθέτησε, λοιπόν, τις σκέψεις σου σε μια ζυγαριά και αναλογίσου ποιος τρόπος θα σε βοηθήσει περισσότερο στην εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων. Από τη μία πλευρά έχεις τα έξοδα για τα διάφορα εργαλεία που θα χρειαστείς αλλά και τον παραγωγικό χρόνο που θα αφιερώσεις στην εργασία. Από την άλλη έχεις το έξοδο για την πρόσληψη ενός επαγγελματία, ο οποίος θα αναλάβει τη δουλειά. Ας, δούμε ορισμένες περιπτώσεις, όπου το Douleutaras.gr μπορεί να σε βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων και να αποτελέσει την πιο σωστή και ασφαλή επιλογή.

1. Ηλεκτρολογικές Βλάβες

Μπορεί να το ονειρευόμαστε καμιά φορά αλλά καλώς ή κακώς δεν είμαστε ούτε εφτάψυχοι, ούτε αθάνατοι. Επομένως, αν δεν είσαι εξειδικευμένος ηλεκτρολόγος, μη διανοηθείς να απασχοληθείς με τίποτα παραπάνω πέρα από τα απολύτως βασικά. Ακόμη και αν μπορείς να αλλάξεις εύκολα μια λάμπα, σίγουρα δεν μπορείς να απασχοληθείς με τις μεγάλες ηλεκτρολογικές βλάβες, διότι εκ των πραγμάτων δεν διαθέτεις την τεχνογνωσία του επαγγελματία. Αξίζει, λοιπόν, να πάρεις το ρίσκο σε αυτή τη περίπτωση;

2. Βάψιμο εξωτερικών τοίχων

Αν θέλεις να βάψεις τον τοίχο του δωματίου σου μόνος-η σου, ίσως να έχει κάποιο νόημα, με απαραίτητη προυπόθεση φυσικά, αφενός να πιάνουν τα χέρια σου και αφετέρου να διαθέτεις άφθονο χρόνο. Το βάψιμο εξωτερικών τοίχων, ωστόσο, αποτελεί μια εντελώς διαφορετική υπόθεση. Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας, γνωρίζει όλες τις απαραίτητες τεχνικές και τα εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να αντέξει το χρώμα στο πέρασμα του χρόνου. Ειδικά, αν είναι απαραίτητη η πρόσβαση σε πολύ ψηλά σημεία με σκάλα ή σκαλωσιές για το βάψιμο των εξωτερικών τοίχων του σπιτιού σου, τότε η πρόσληψη ενός εξειδικευμένου επαγγελματία συνιστά μονόδρομο για την εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

3. Μόνωση σπιτιού

Η μόνωση μιας κατοικίας βοηθά, τόσο στην εξασφάλιση καλύτερων κλιματικών συνθηκών στον εσωτερικό χώρο, όσο και στην εξοικονόμηση ενέργειας. Υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι τρόποι στην αγορά, με τους οποίους μπορείς να βελτιώσεις τη μόνωση του σπιτιού σου. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι οτι το αποτέλεσμα της εργασίας εξαρτάται κατεξοχήν από το συνεργείο που θα επιλέξεις για την υλοποίηση του έργου. Αν, λοιπόν, δεν έχεις την απαραίτητη τεχνογνωσία για να μονώσεις μόνος σου το σπίτι σου, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να προκαλέσεις, τόσο στον εαυτό σου, όσο και στην κατοικία σου, πολύ μεγάλη ζημιά.

4. Υδραυλικές Βλάβες

Στην περίπτωση αυτή δεν αναφερόμαστε σε απλές περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα ένα καζανάκι που τρέχει αλλά σε αρκετά σοβαρότερα προβλήματα, όπως είναι μια σπασμένη αντλία. Η αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων, δυστυχώς, δεν χωράει εναλλακτικές λύσεις που αποσκοπούν στην εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων. Ακόμη και σε ευκολότερες υποθέσεις, όπως είναι η τοποθέτηση μια καινούργιας τουαλέτας ή ενός νιπτήρα, η εμπειρία του εξειδικευμένου υδραυλικού, μπορεί να σου λύσει τα χέρια.

5. Ανακαίνιση σπιτιού

Η ανακαίνιση ενός σπιτιού είναι μια χρονοβόρα και πολυέξοδη διαδικασία, αφού μπορεί να περιλαμβάνει όλες τις παραπάνω εργασίες και πολλές περισσότερες. Φυσικά, απαιτείται η τοποθέτηση της δικής σου πινελιάς για να ομορφύνει οπτικά ο χώρος σου, αλλά μπορείς να αφήσεις τις υπόλοιπες εργασίες σε εξειδικευμένους επαγγελματίες, για να είσαι σίγουρος-η για το τεχνικό αποτέλεσμα.

Το Douleutaras.gr αναλαμβάνει να σε βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρόνου & χρημάτων, βρίσκοντας σου εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα τον κατάλληλο επαγγελματία για οποιαδήποτε υπηρεσία χρειάζεσαι. Kαταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε άμεσα προσφορές από τους επιλεγμένους επαγγελματίες μας. Διάλεξε εκείνον που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες και (πι)άσε τη δουλειά!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Εξαιρετικοί επαγγελματίες!! Η optimus systems, ήταν η μοναδική εταιρεία που έδωσε λύση στο πρόβλημα που είχα με το θυροτηλέφωνο. Κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν ήθελε να ασχοληθεί. Η συνεννόηση άψογη και με συνέπεια. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Για: "Optimus Systems" Μαλάμης Φ.-Καραλής Ζ. ΟΕ / Θυροτηλέφωνα & Θυροτηλεοράσεις
5,0

Νομίζω 25 ευρώ, είναι μέρες και ξέχασα. Ο κύριος που ήρθε Ήταν συνεπεστατος στην ώρα του και στις κουβέντες του. Σίγουρα θα ξανά τηλεφωνούσα αν είχα κάποιο θέμα, ήδη έχω δώσει τα στοιχεία της εταιρείας σας σε φίλους. Ευχαριστώ Κατερίνα Μάντη.

Για: Παναγιώτης Καραγεωργιου / Πλυντήριο Πιάτων: Επισκευή/Εγκατάσταση
5,0

Είμαι πολύ απαιητική στις δουλειές και επιθυμώ συνεργασία και συνέπεια από την οικιακή βοηθό. Η Κα Βασιλική είναι άψογη. Κάνει τη δουλειά της, με ηρεμία και συνέπεια και αφήνει έναν χώρο πεντακάθαρο. Έχω αλλάξει πολλές οικιακές βοηθούς, με την Κα Βασιλική βρήκα ξανά την ηρεμία μου.

Για: Βασιλική Γιαννακοπούλου / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Σωστός επαγγελματίας, άψογο αποτέλεσμα, άμεση εξυπηρέτηση και επικοινωνία.Απόλυτα ικανοποιημένη από τη συμπεριφορά του ως άνθρωπο αλλά και επαγγελματία σε συνδυασμό με το κόστος της εργασίας του.

Για: Νεκτάριος Στάνκοβιτς / Ελαιοχρωματισμοί
5,0

Πολύ καλοί στην δουλειά τους! Συνεπείς και παρέλαβα τις φωτογραφίες και το βίντεο μέσα σε 2 βδομάδες που κανονικά περιμένεις 2 και 3 μήνες! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!

Για: 3dniva Photoniva / Φωτογράφιση
5,0

Από τις περιπτώσεις που ο επαγγελματίας είναι πραγματικά "ο φίλος του σπιτιού σου"! Πολύ συνεπής, ευγενικός, με ωραία ενέργεια και διάθεση για δουλειά! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Για: Γιώργος Χαντζής / Πλυντήριο Ρούχων: Επισκευή/Εγκατάσταση