Σιδέρωμα ρούχων: 4 συμβουλές για να το κάνεις παιχνιδάκι!

Είσαι κι εσύ από εκείνους που ακούνε σιδέρωμα ρούχων κι αλλάζουν δρόμο; Κατά γενική ομολογία δεν είναι και η πιο ευχάριστη οικιακή εργασία που υπάρχει. Επειδή όμως είναι αναγκαίο κακό, μάθε να το κάνεις με τον σωστό και εύκολο τρόπο!

1. Καθάρισε το χώρο σου

Πριν ξεκινήσεις να σιδερώνεις, διαβεβαιώσου πως έχεις αρκετό χώρο. Είναι σημαντικό να μην υπάρχουν εμπόδια. Χρειάζεσαι ένα μέρος να τοποθετείς τα ρούχα σου, τόσο αυτά που πρόκειται να σιδερώσεις όσο αυτά που σιδέρωσες. Επικεντρώσου κυρίως στην δεύτερη κατηγορία. Σίγουρα δε θέλεις να τσαλακωθούν ξανά μετά από τόσο κόπο.

2. Ρύθμισε το ύψος της σιδερώστρας

Κάνε τη διαδικασία πιο εύκολη!  Ρύθμισε κατάλληλα το ύψος της σιδερώστρας, αφενός για να μην κουράζεις τη μέση σου και αφετέρου δυσχεραίνεις τη διαδικασία.

3. Ξεχώρισε τα ρούχα ανάλογα με το υλικό τους

Κάθε ύφασμα έχει τις δικές του ανάγκες. Σιδέρωσε τα ρούχα σου βάσει του τον τύπο υφάσματος. Για καλύτερα αποτελέσματα, συμβουλέψου τις ετικέτες που υπάρχουν στο εσωτερικό των ρούχων.

4. Mέτρον άριστον

Μην βάζεις περισσότερα πλυντήρια απ’ όσα μπορείς να σιδερώσεις. Οι στοίβες ασιδέρωτων ρούχων είναι σίγουρα τρομακτικές! Προτίμησε να διατηρήσεις μία καλή αναλογία, για να είναι η διαδικασία πιο ευχάριστη κι εύκολη. Σιδέρωσε όσα ρούχα μπορείς κάθε φορά και ασχολήσου ξανά όταν δεν θα το αντιμετωπίζεις σαν αγγαρεία. 

Ελπίζουμε οτι αυτές οι συμβουλές θα κάνουν το σιδέρωμα να μοιάζει πιο ευχάριστο και απλό!

Εάν γενικώς οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι το φόρτε σου … μην απελπίζεσαι! Aπόλαυσε τη βοήθεια των αξιολογημένων καθαριστριών του Douleutaras.gr!

σιδέρωμα ρούχων    

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα