Σιδέρωμα ρούχων: 4 συμβουλές για να το κάνεις παιχνιδάκι!

Είσαι κι εσύ από εκείνους που ακούνε σιδέρωμα ρούχων κι αλλάζουν δρόμο; Κατά γενική ομολογία δεν είναι και η πιο ευχάριστη οικιακή εργασία που υπάρχει. Επειδή όμως είναι αναγκαίο κακό, μάθε να το κάνεις με τον σωστό και εύκολο τρόπο!

1. Καθάρισε το χώρο σου

Πριν ξεκινήσεις να σιδερώνεις, διαβεβαιώσου πως έχεις αρκετό χώρο. Είναι σημαντικό να μην υπάρχουν εμπόδια. Χρειάζεσαι ένα μέρος να τοποθετείς τα ρούχα σου, τόσο αυτά που πρόκειται να σιδερώσεις όσο αυτά που σιδέρωσες. Επικεντρώσου κυρίως στην δεύτερη κατηγορία. Σίγουρα δε θέλεις να τσαλακωθούν ξανά μετά από τόσο κόπο.

2. Ρύθμισε το ύψος της σιδερώστρας

Κάνε τη διαδικασία πιο εύκολη!  Ρύθμισε κατάλληλα το ύψος της σιδερώστρας, αφενός για να μην κουράζεις τη μέση σου και αφετέρου δυσχεραίνεις τη διαδικασία.

3. Ξεχώρισε τα ρούχα ανάλογα με το υλικό τους

Κάθε ύφασμα έχει τις δικές του ανάγκες. Σιδέρωσε τα ρούχα σου βάσει του τον τύπο υφάσματος. Για καλύτερα αποτελέσματα, συμβουλέψου τις ετικέτες που υπάρχουν στο εσωτερικό των ρούχων.

4. Mέτρον άριστον

Μην βάζεις περισσότερα πλυντήρια απ’ όσα μπορείς να σιδερώσεις. Οι στοίβες ασιδέρωτων ρούχων είναι σίγουρα τρομακτικές! Προτίμησε να διατηρήσεις μία καλή αναλογία, για να είναι η διαδικασία πιο ευχάριστη κι εύκολη. Σιδέρωσε όσα ρούχα μπορείς κάθε φορά και ασχολήσου ξανά όταν δεν θα το αντιμετωπίζεις σαν αγγαρεία. 

Ελπίζουμε οτι αυτές οι συμβουλές θα κάνουν το σιδέρωμα να μοιάζει πιο ευχάριστο και απλό!

Εάν γενικώς οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι το φόρτε σου … μην απελπίζεσαι! Aπόλαυσε τη βοήθεια των αξιολογημένων καθαριστριών του Douleutaras.gr!

σιδέρωμα ρούχων    

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Καθαρισμός Σπιτιού
Μαρούσι 18/01/2021
Συχνότητα
Κάθε 2 εβδομάδες
Όνομα καθαρίστριας
Andriana G.
Διάρκεια
5 ώρες
Όροφος
3
Λεπτομέριες
  • Υπάρχει κατοικίδιο ζωάκι στο χώρο
5,0
Αναρτήθηκε από Chara V.
Καθαρισμός Σπιτιού
Άλιμος 18/01/2021
Συχνότητα
Κάθε εβδομάδα
Όνομα καθαρίστριας
Άννα Α.
Διάρκεια
7 ώρες
Όροφος
1ος
Λεπτομέριες
  • Υπάρχει κατοικίδιο ζωάκι στο χώρο
  • Χρειάζομαι και σιδέρωμα
5,0
Αναρτήθηκε από Γιουλα Π.

Αν και πρώτη φορά σε εμάς, κινήθηκε με άνεση και αποτελεσματικότητα .Συνεργασιμη ,πειθαρχημένη, οργανωτική, διακριτική και διεκπεραιωτικη χωρίς καθυστερήσεις.

Καθαρισμός Σπιτιού
Αθήνα 18/01/2021
Συχνότητα
Κάθε 2 εβδομάδες
Όνομα καθαρίστριας
Maria I.
Διάρκεια
6 ώρες
Όροφος
2ος 3ος
Λεπτομέριες
  • Υπάρχει κατοικίδιο ζωάκι στο χώρο
  • Χρειάζομαι και σιδέρωμα

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Πολύ ευχαριστημένη έμεινα! Ήταν συνεπής, σχολαστική, ευγενική, καθάρισε τα πάντα με λεπτομέρεια και πολλή προσοχή και έκατσε και παραπάνω!

Για: Mariya Ruseva / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Αποτελεσματική και συνεπής! Τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Για: Όλγα Λαζαροπούλου / Καθαρισμός Σπιτιού
3,3

Πέταξε τα κανονικά σκουπίδια στο κάδο της ανακύκλωσης που με απογοήτευσε πολύ

Για: Teodora Galabarova / Καθαρισμός Σπιτιού
3,0

Ευγενική κυρία, αλλά μετά από έλεγχο ουτε καν οσα βλέπει η πεθερά! Στο σαλόνι δεν μπήκε σκούπα κάτω από τους καναπέδες, οχι καλό ξεσκόνισμα και σε σημεία καθόλου ξεσκόνισμα, στην κουζίνα δεν έγιναν τα πλακάκια και σε σημεία δεν σκουπιστηκε, το υ/δ σε σημεία δεν σκουπιστηκε και δεν ξεσκονιστηκε παρα μονο το πανω μερος των κομοδίνων, καμία άλλη επιφάνεια. Το μπάνιο απογοήτευση, δεν σκουπιστηκε καν και καθαριστηκαν τα πάνω πάνω. Τα πλακάκια δεν καθαριστηκαν ποτέ ούτε η πόρτα του μπάνιου ούτε πολλά σημεία του μπάνιου, δυστυχώς! Όσο αφορά τους εξωτερικούς χώρους, τα παντζούρια έγιναν με vetex και νερό, με αποτέλεσμα να μείνουν νερα με λάσπες και το μπαλκόνι σφουγγαριστηκε μετά από πρωτοβουλία της κυρίας, αντί να ρίξει νερό με το λάστιχο επειδή όπως μου ανέφερε, μόλις το διαπίστωσα, καμία δεν προτιμά να ρίχνει νερό. Αποτέλεσμα να μην έχει καθαριστεί καλά και οι διάδρομοι των παραθύρων να παραμείνουν βρώμικοι. Εκτιμώ την προσπάθεια της κυρίας αλλά δεν αρκεί, πόσο μάλλον όταν δίνουμε τόσα λεφτά.

Για: Αμαλία Συλαίδου / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Αν και πρώτη φορά σε εμάς, κινήθηκε με άνεση και αποτελεσματικότητα .Συνεργασιμη ,πειθαρχημένη, οργανωτική, διακριτική και διεκπεραιωτικη χωρίς καθυστερήσεις.

Για: Άννα Αρβανίτη / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Πολύ ευγενική, Μεθοδική, γρήγορη, επαγγελματικός καθαρισμός και πολύ καθαρή στη δουλειά της.εξαιρετικη στο σίδερο κ στη τακτοποίηση όλου του σπιτιού!!!100000 μπράβο!!!

Για: Ειριάννα Καλίκα / Καθαρισμός Σπιτιού