Καθάρισε την ψησταριά σου σε 3 απλά βήματα!

Ακόμη και αν τρως κρέας αρκετά συχνά, αυτή η μέρα έχει πάντοτε την τιμητική της! Όχι μόνο για το φαγητό αλλά κυρίως για το μάζεμα με τους φίλους, τα αγαπημένα σου πρόσωπα και την οικογένεια σου. Αποφάσισες να μεταφέρεις ολόκληρο το γλέντι σπίτι σου; Αγόρασες τα κρέατα, τα μαρίναρες, μαγείρεψες τα συνοδευτικά. Όλα καλά μέχρι εδώ. Έχεις σκεφτεί ότι πρέπει να καθαρίσεις εξονυχιστικά την ψησταριά; Ειδικά αν έχεις καιρό να τη χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να προσέξεις διπλά, μη τυχόν έχουν μείνει υπολείμματα βρωμιάς ή καμμένα λίπη.

Καθάρισμα ψησταριάς σε 3 βήματα!

Τι θα χρειαστείς για να καθαρίσεις την ψησταριά σου;

2 λεμόνια 1 κουταλιά σούπας χοντρό αλάτι 2 κουταλιές σούπας μαγειρική σόδα Οξυζενέ 1 βούρτσα 1 σφουγγάρι Υγρό καθαριστικό πιάτων

Οδηγίες για το σωστό καθάρισμα ψησταριάς

-1-

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να ελέγξεις σε τι κατάσταση έχει αφεθεί η σχάρα όπου θα ψηθούν τα κρέατα. Με ένα σφουγγάρι και υγρό καθαριστικό πιάτων τρίψε καλά την επιφάνεια της και στη συνέχεια ξέβγαλε την με νερό.

-2-

Σε ένα μικρό μπολ ρίξε 2 κουταλάκια της σούπας μαγειρική σόδα και λίγο οξυζενέ. Ανακάτεψε καλά το μείγμα έως ότου ομογενοποιηθεί και αποκτήσει αφρώδη μορφή. Βούτηξε στο μείγμα ένα συρμάτινο σφουγγάρι κουζίνας και στη συνέχεια τρίψε με αυτό την επιφάνεια της σχάρας. ‘Εφτασε η στιγμή να ξεπλύνεις τη σχάρα με νερό. Όσο βρώμικη και αν την είχες αφήσει τώρα θα πρέπει να γυαλίζει σαν καινούργια!

-3-

Η διαδικασία “καθάρισμα σχάρας” ολοκληρώνεται με λεμόνι και χοντρό αλάτι. Κόψε τα λεμόνια στα δύο και καρφίτσωσε τα με ένα πιρούνι. Ρίξε λίγο χοντρό αλάτι στην επιφάνεια τους και τρίψε με αυτά τη σχάρα ή τις σχάρες που θα χρησιμοποιήσεις για τη “γιορτή” της Τσικνοπέμπτης!

Τώρα είσαι πραγματικά έτοιμος/-η ναγιορτάσεις! Όσο για το καθάρισμα της επόμενης ημέρας, αυτό μπορείς να το αφήσεις επάνω μας. Προγραμμάτισε τον καθαρισμό σου με μία έμπειρη οικιακή βοηθό της πλατφόρμας μας και κάνε το σπίτι σου να λάμπει!

καθάρισμα ψησταριάς

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Καθαρισμός Σπιτιού
Χαλάνδρι 01/12/2020
Συχνότητα
Κάθε 2 εβδομάδες
Όνομα καθαρίστριας
Κωνσταντίνα Π.
Διάρκεια
5 ώρες
Όροφος
πρώτος
Καθαρισμός Σπιτιού
Μενεμένη 01/12/2020
Συχνότητα
Κάθε εβδομάδα
Όνομα καθαρίστριας
Αναστασία Α.
Διάρκεια
4 ώρες
Όροφος
2ος
Καθαρισμός Σπιτιού
Ερμούπολη 01/12/2020
Συχνότητα
Κάθε 2 εβδομάδες
Όνομα καθαρίστριας
Οικιακή Β.
Διάρκεια
4 ώρες
Όροφος
τεστ

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

πολύ καλή επαγγελματίας. συνεργάσιμη και συνεννοήσιμη. δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία. επιπλέον εξαιρετικά συνεπής στην τήρηση του ωραρίου της. γρήγορα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Για: Αντωνία Καναβού / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Η κυρία Αντωνία είναι εξαιρετική. Χαμηλών τόνων, γλυκομίλητη, εξαιρετικά αποτελεσματική στη δουλειά της. Την προτείνω ανεπιφύλακτα

Για: Αντωνία Καναβού / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Εξαιρετική στη δουλειά της. Σε ολα τα επίπεδα

Για: Elena Zhilchenko / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Θελω αυτήν οπότε είναι να καθαρίζει το επόμενο ραντεβού θα 5ι στείλω εγώ

Για: Αντωνία Καναβού / Καθαρισμός Σπιτιού
1,7

Η κυρία ήταν πολύυυυ αργή. Κατ'αρχάς με το που μπήκε στο σπίτι, άρχισε να μιλά στο τηλέφωνο για ένα τέταρτο. Και δεν επρόκειτο για τηλεφώνημα έκτακτης ανάγκης. Άνθρωποι είμαστε και το καταλαβαίνω να μιλήσει εάν είναι ανάγκη, αλλά όχι και τόση ώρα βρε παιδιά... Δεν δίνουμε λίγα χρήματα για τα δικά μας δεδομένα... Σε δυάρι μένουμε και δεν έφτασαν 4 ώρες να το καθαρίσει... Η προηγούμενη κοπέλα που είχε έρθει, ήξερε την δουλειά της και θα προτιμήσουμε εκείνη.

Για: Elektra Ziko / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Εξαιρετική. Γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά της. Εμμένει στη λεπτομέρεια.

Για: Αργυρούλα Τσίτουρα / Καθαρισμός Σπιτιού