Quiz: Πόσο καλά γνωρίζεις τα φυσικά καθαριστικά του σπιτιού σου;

Έχεις βαρεθεί να ξοδεύεις τα χρήματά σου σε χημικά καθαριστικά που κυκλοφορούν στην αγορά; Άνοιξε τώρα τα ντουλάπια του σπιτιού σου και συγκέντρωσε υλικά που θα διευκολύνουν το καθάρισμα. Δημιούργησε δικά σου φυσικά καθαριστικά που θα κάνουν την καθαριότητα του σπιτιού σου την πιο εύκολη και οικονομική υπόθεση!

Φυσικά Υλικά & Καθαριότητα

Κάθε φυσικό προϊόν έχει την δική του ιδιότητα και σύσταση που διαφοροποιεί την χρήση του από τα υπόλοιπα. Άλλα υλικά έχουν απολυμαντικές ιδιότητες, άλλα καθαριστικές και άλλα μπορούν να απομακρύνουν βρωμιές και μυρωδιές. Η αποτελεσματικότητα τους θα σε εντυπωσιάσει και σίγουρα θα καταλήξεις να τα χρησιμοποιείς συνεχώς. Καθάρισε τα ασημικά σου, το στρώμα του κρεβατιού σου και τα τζάμια σου με οικολογικό τρόπο και ασφαλή για την υγεία σου!

Σου έχουμε ήδη αναφέρει ότι τα φυσικά καθαριστικά όπως η σόδα και το ξύδι μπορούν να γίνουν σύμμαχοί σου με την δράση τους υπέρ της καθαριότητας. Αν θέλεις, λοιπόν, να απαλλαγείς από τα περιττά έξοδα και να εντάξεις στην καθημερινότητά σου συνήθειες φιλικές προς το περιβάλλον, αντικατέστησε σύντομα τα χημικά με φυσικά καθαριστικά! Τα αποτελέσματα θα σε καταπλήξουν, χωρίς υπερβολές και ιδιαίτερο κόπο!

Για τον λόγο αυτό και για να ανακαλύψεις τα κρυφά μυστικά των φυσικών καθαριστικών ετοιμάσαμε το παρακάτω quiz για σένα. Θα σε βοηθήσει να δοκιμάσεις τις γνώσεις που ίσως έχεις ήδη σχετικά με την χρήση τους. Θα έχεις, όμως, και την ευκαιρία να μάθεις πώς να τα αξιοποιήσεις σε περιπτώσεις που ούτε φανταζόσουν!

[playbuzz-item item="d0c6c7ed-74ca-4982-8f24-0dae9a2cb8bd" format="trivia" wp-pb-id="638580"]

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε να μάθεις τα μυστικά που κρύβουν τα φυσικά καθαριστικά! Αν παρ΄όλα αυτά συνεχίζεις να τρέμεις στην ιδέα της καθαριότητας του σπιτιού σου, το Douleutaras.gr Cleaning θα σε απαλλάξει από το άγχος! Μία έμπειρη και αξιολογημένη οικιακή βοηθός θα σε βοηθήσει αναλαμβάνοντας την καθαριότητα του προσωπικού σου χώρου!

φυσικά καθαριστικά  

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Καθαρισμός Σπιτιού
Χαλάνδρι 01/12/2020
Συχνότητα
Κάθε 2 εβδομάδες
Όνομα καθαρίστριας
Κωνσταντίνα Π.
Διάρκεια
5 ώρες
Όροφος
πρώτος
Καθαρισμός Σπιτιού
Μενεμένη 01/12/2020
Συχνότητα
Κάθε εβδομάδα
Όνομα καθαρίστριας
Αναστασία Α.
Διάρκεια
4 ώρες
Όροφος
2ος
Καθαρισμός Σπιτιού
Ερμούπολη 01/12/2020
Συχνότητα
Κάθε 2 εβδομάδες
Όνομα καθαρίστριας
Οικιακή Β.
Διάρκεια
4 ώρες
Όροφος
τεστ

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

πολύ καλή επαγγελματίας. συνεργάσιμη και συνεννοήσιμη. δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία. επιπλέον εξαιρετικά συνεπής στην τήρηση του ωραρίου της. γρήγορα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Για: Αντωνία Καναβού / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Η κυρία Αντωνία είναι εξαιρετική. Χαμηλών τόνων, γλυκομίλητη, εξαιρετικά αποτελεσματική στη δουλειά της. Την προτείνω ανεπιφύλακτα

Για: Αντωνία Καναβού / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Εξαιρετική στη δουλειά της. Σε ολα τα επίπεδα

Για: Elena Zhilchenko / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Θελω αυτήν οπότε είναι να καθαρίζει το επόμενο ραντεβού θα 5ι στείλω εγώ

Για: Αντωνία Καναβού / Καθαρισμός Σπιτιού
1,7

Η κυρία ήταν πολύυυυ αργή. Κατ'αρχάς με το που μπήκε στο σπίτι, άρχισε να μιλά στο τηλέφωνο για ένα τέταρτο. Και δεν επρόκειτο για τηλεφώνημα έκτακτης ανάγκης. Άνθρωποι είμαστε και το καταλαβαίνω να μιλήσει εάν είναι ανάγκη, αλλά όχι και τόση ώρα βρε παιδιά... Δεν δίνουμε λίγα χρήματα για τα δικά μας δεδομένα... Σε δυάρι μένουμε και δεν έφτασαν 4 ώρες να το καθαρίσει... Η προηγούμενη κοπέλα που είχε έρθει, ήξερε την δουλειά της και θα προτιμήσουμε εκείνη.

Για: Elektra Ziko / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Εξαιρετική. Γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά της. Εμμένει στη λεπτομέρεια.

Για: Αργυρούλα Τσίτουρα / Καθαρισμός Σπιτιού