Ψάχνεις τη λίστα με τις φθινοπωρινές εργασίες για το σπίτι σου;

Λίστα με τις φθινοπωρινές εργασίες για το σπίτι σου

Με τα φύλλα να πέφτουν και τον Οκτώβρη να οδεύει στο τέλος του, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου. Δες τη λίστα με τις φθινοπωρινές εργασίες και τσέκαρε εάν το σπίτι σου είναι κατάλληλα προετοιμασμένο για το χειμώνα που έρχεται.

1. Καθαρισμός σπιτιού

Το φθινόπωρο είναι μια καλή ευκαιρία για οργάνωση και εκκαθάριση του σπιτιού. Κάνε μια γενική καθαριότητα, πέταξε όσα αντικείμενα δεν χρειάζεσαι και δες τι σου λείπει. Εάν μάλιστα έχεις και κήπο ένα συμμάζεμα επιβάλλεται.

2. Καθαρισμός υδρορροών

Αποφράξεις… Πλημμύρες… Ένας έλεγχος των υδρορροών θα σε γλιτώσει από τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις που φέρνουν οι φθινοπωρινές μπόρες. Γι’ αυτό φρόντισε να καθαρίσεις επιμελώς το σωλήνα αποχέτευσης και τις υδρορροές του σπιτιού σου.

3. Συντήρηση καυστήρα - λέβητα

Η συντήρηση της εγκατάστασης του καυστήρα και του λέβητα αποφέρει μεγιστοποίηση της απόδοσης του συστήματος και το σημαντικότερο, εξοικονόμηση καυσίμων έως και 50%. Τα πρώτα κρύα δεν αργούν να έρθουν, επομένως βάλε το στο πρόγραμμά σου.

4. Καθαρισμός - συντήρηση τζακιού

το φθινόπωρο ενδείκνυται για καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας, καθώς το ιδανικό είναι να καθαρίζονται όταν δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν άμεσα. Επιπλέον, μια συντήρηση θα διασφαλίσει την καλή λειτουργία του τζακιού σου.

5. Επισκευή πλακιδίων - τοίχων

Συχνά η αλλαγής της θερμοκρασίας και η υγρασία έχουν ως αποτέλεσμα την πρόκληση ρωγμών σε τοίχους και πλακάκια. Πραγματοποίησε τον απαραίτητο έλεγχο και κάνε επιδιορθωτικές κινήσεις όπου χρειάζεται.

6. Aποστράγγιση - εκκαθάριση θερμοσίφωνα

Μπορεί το καλοκαίρι ένα δροσιστικό ντους να είναι ο,τι πρέπει, τις χειμερινές όμως νύχτες, σίγουρα θα θες να απολαύσεις ένα χαλαρωτικό ζεστό μπάνιο. Προνόησε λοιπόν να ετοιμάσεις το θερμοσίφωνά σου για χρήση.

Για όσες από τις παραπάνω φθινοπωρινές εργασίες δεν έχεις τις απαιτούμενες τεχνικές γνώσεις, καλό θα ήταν να εμπιστευτείς τους κατάλληλους ειδικούς. Πάρε εύκολα προσφορές από εξειδικευμένους επαγγελματίες στο Douleutaras.gr!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Καθαρισμός Σπιτιού
Μαρούσι 18/01/2021
Συχνότητα
Κάθε 2 εβδομάδες
Όνομα καθαρίστριας
Andriana G.
Διάρκεια
5 ώρες
Όροφος
3
Λεπτομέριες
  • Υπάρχει κατοικίδιο ζωάκι στο χώρο
5,0
Αναρτήθηκε από Chara V.
Καθαρισμός Σπιτιού
Άλιμος 18/01/2021
Συχνότητα
Κάθε εβδομάδα
Όνομα καθαρίστριας
Άννα Α.
Διάρκεια
7 ώρες
Όροφος
1ος
Λεπτομέριες
  • Υπάρχει κατοικίδιο ζωάκι στο χώρο
  • Χρειάζομαι και σιδέρωμα
5,0
Αναρτήθηκε από Γιουλα Π.

Αν και πρώτη φορά σε εμάς, κινήθηκε με άνεση και αποτελεσματικότητα .Συνεργασιμη ,πειθαρχημένη, οργανωτική, διακριτική και διεκπεραιωτικη χωρίς καθυστερήσεις.

Καθαρισμός Σπιτιού
Αθήνα 18/01/2021
Συχνότητα
Κάθε 2 εβδομάδες
Όνομα καθαρίστριας
Maria I.
Διάρκεια
6 ώρες
Όροφος
2ος 3ος
Λεπτομέριες
  • Υπάρχει κατοικίδιο ζωάκι στο χώρο
  • Χρειάζομαι και σιδέρωμα

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Πολύ ευχαριστημένη έμεινα! Ήταν συνεπής, σχολαστική, ευγενική, καθάρισε τα πάντα με λεπτομέρεια και πολλή προσοχή και έκατσε και παραπάνω!

Για: Mariya Ruseva / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Αποτελεσματική και συνεπής! Τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Για: Όλγα Λαζαροπούλου / Καθαρισμός Σπιτιού
3,3

Πέταξε τα κανονικά σκουπίδια στο κάδο της ανακύκλωσης που με απογοήτευσε πολύ

Για: Teodora Galabarova / Καθαρισμός Σπιτιού
3,0

Ευγενική κυρία, αλλά μετά από έλεγχο ουτε καν οσα βλέπει η πεθερά! Στο σαλόνι δεν μπήκε σκούπα κάτω από τους καναπέδες, οχι καλό ξεσκόνισμα και σε σημεία καθόλου ξεσκόνισμα, στην κουζίνα δεν έγιναν τα πλακάκια και σε σημεία δεν σκουπιστηκε, το υ/δ σε σημεία δεν σκουπιστηκε και δεν ξεσκονιστηκε παρα μονο το πανω μερος των κομοδίνων, καμία άλλη επιφάνεια. Το μπάνιο απογοήτευση, δεν σκουπιστηκε καν και καθαριστηκαν τα πάνω πάνω. Τα πλακάκια δεν καθαριστηκαν ποτέ ούτε η πόρτα του μπάνιου ούτε πολλά σημεία του μπάνιου, δυστυχώς! Όσο αφορά τους εξωτερικούς χώρους, τα παντζούρια έγιναν με vetex και νερό, με αποτέλεσμα να μείνουν νερα με λάσπες και το μπαλκόνι σφουγγαριστηκε μετά από πρωτοβουλία της κυρίας, αντί να ρίξει νερό με το λάστιχο επειδή όπως μου ανέφερε, μόλις το διαπίστωσα, καμία δεν προτιμά να ρίχνει νερό. Αποτέλεσμα να μην έχει καθαριστεί καλά και οι διάδρομοι των παραθύρων να παραμείνουν βρώμικοι. Εκτιμώ την προσπάθεια της κυρίας αλλά δεν αρκεί, πόσο μάλλον όταν δίνουμε τόσα λεφτά.

Για: Αμαλία Συλαίδου / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Αν και πρώτη φορά σε εμάς, κινήθηκε με άνεση και αποτελεσματικότητα .Συνεργασιμη ,πειθαρχημένη, οργανωτική, διακριτική και διεκπεραιωτικη χωρίς καθυστερήσεις.

Για: Άννα Αρβανίτη / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Πολύ ευγενική, Μεθοδική, γρήγορη, επαγγελματικός καθαρισμός και πολύ καθαρή στη δουλειά της.εξαιρετικη στο σίδερο κ στη τακτοποίηση όλου του σπιτιού!!!100000 μπράβο!!!

Για: Ειριάννα Καλίκα / Καθαρισμός Σπιτιού