Τζάκια

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάκια

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

6 Είδη Τζακιού για να επιλέξεις!

Τα τζάκια, στολίζουν τα σπίτια μας με την αισθητική τους και δημιουργούν ένα αίσθημα θαλπωρής και ζεστασιάς  στους ιδιοκτήτες τους. Τα τελευταία χρόνια, πέρα από την αισθητική τα τζάκια ξεχωρίζουν ως ένα πολύτιμο και οικονομικό σύστημα θέρμανσης καθώς με λίγα μόνο καυσόξυλα, μπορούν να διατηρήσουν έναν μεγάλο χώρο ζεστό.

Υπάρχουν πολλά είδη τζακιού, που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες και οι τιμές τους κυμαίνονται σε διαφορετικά επίπεδα. Εάν βρίσκεσαι στο ψάξιμο για την καταλληλότερη επιλογή τζακιού για το σπίτι σου, οι τεχνικοί μας βρίσκονται εδώ για να σε ενημερώσουν.

Τί είδη τζακιού υπάρχουν;

Οι επιλογές στα τζάκια είναι πολλές, εάν όμως έχεις την εξειδικευμένη βοήθεια ενός έμπειρου τεχνικού, η επιλογή αλλά και η τοποθέτηση, θα γίνει στην στιγμή. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας, μας έδωσαν μία λίστα με τα δημοφιλέστερα είδη τζακιού για να σε καθοδηγήσουν ώστε να κάνεις την ιδανικότερη επιλογή για το σπίτι σου. Ποια είναι αυτά;

Παραδοσιακό Τζάκι με πυρότουβλο

Τα παραδοσιακά τζάκια με εστίες από πυρότουβλα, αποτελούν ίσως από τις χειρότερες επιλογές σε θέμα θερμικής απόδοσης αφού οι θερμικές τους απώλειες αγγίζουν το 90% και δεν υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρεται ο θερμός αέρας στον χώρο.

Παραδοσιακό Τζάκι με μαντέμι

Είναι καλύτερη επιλογή σε θέμα θέρμανσης από το παραδοσιακό τζάκι με πυρότουβλο καθώς οι θερμικές απώλειες φτάνουν 75 έως 80%. Ακόμη, τα παραδοσιακά τζάκια με εστία από μαντέμι, ξεχωρίζουν για την αντοχή τους σε υψηλότερες θερμοκρασίες.

Ενεργειακό Τζάκι με κλειστή εστία

Τα τελευταία χρόνια τα ενεργειακά τζάκια κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος κυρίως λόγω της  υψηλής τους απόδοσης αλλά και της ελάχιστης ρύπανσης που προκαλούν στο περιβάλλον. Είναι από τις καλύτερες επιλογές εάν επιθυμείς να χρησιμοποιείς το τζάκι σου για την θέρμανση του σπιτιού σου, αφού η θερμική του απόδοση αγγίζει το 70- 85%.

Θερμοδυναμικό Τζάκι

Είναι το όπλο εναντίον του καπνίσματος του τζακιού. Διαθέτουν εστίες τελευταίας τεχνολογίας, εξειδικευμένους μηχανισμούς και ανεμιστήρες που διοχετεύουν τον αέρα στο εξωτερικό του σπιτιού, με αποτέλεσμα να μην καπνίζει το τζάκι.

Θερμοϋδραυλικό Τζάκι

Είναι μία πρωτοπόρα επιλογή για να έχεις ζεστό νερό. Το νερό κυκλοφορεί μέσα στα θερμαντικά σώματα και περνώντας από την εστία του τζακιού, θερμαίνεται και έπειτα κυκλοφορεί στα καλοριφέρ και θερμαίνει το σπίτι.

Ηλεκτρικό Τζάκι

Η ονομασία φανερώνει την λειτουργία τους. Λειτουργούν με ηλεκτρική αντίσταση και δεν απαιτούν καμινάδα. Διαθέτουν διακοσμητικά ξύλα από πυρίμαχο υλικό και ρυθμιζόμενη ένταση. Μπορούν να ζεστάνουν έναν χώρο αποτελεσματικά και παρέχουν την αίσθηση της θαλπωρής και της ζεστασιάς.

Τζάκι Αερίου

Τοποθετείται σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού αφού και αυτό το είδος δεν χρειάζεται καμινάδα. Πραγματοποιείται παροχή με φυσικό αέριο ή προπάνιο με ένα σύστημα άκαυστων ξύλων και η έντασή τους ρυθμίζεται με τηλεχειριστήριο.

Αφού επιλέξεις το κατάλληλο είδος τζακιού, πιθανότατα θα σε απασχολήσει και ο τύπος και η μορφή του. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι επιλογές έχουν αυξηθεί και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί τοποθέτησης της πλατφόρμας μας, μπορούν να σου προτείνουν το τζάκι που ταιριάζει καλύτερα στο σημείο ή τον χώρο που θες να το τοποθετήσεις.

4 Τύποι Τζακιού για το σπίτι σου!

Είτε προτιμάς το μοντέρνο στυλ είτε το παραδοσιακό, παρακάτω θα βρεις κάποιους δημοφιλείς τύπους τζακιού για το σπίτι σου. Ποιοι είναι αυτοί;

Συμβατικό τζάκι: Μπορεί να είναι τετράγωνο ή μπορεί να είναι παραλληλόγραμμο. Είναι κλειστό από την δεξιά και την αριστερή του μεριά και διαθέτει μέτωπο από τσιμέντο το οποίο διαμορφώνεται όπως επιθυμείτε.

Γωνιακό τζάκι: Η τοποθέτησή τους είναι γωνιακή, γίνεται ανάμεσα σε δύο τοίχους και χρησιμοποιούνται συνήθως σε τετράγωνα δωμάτια και σε μικρότερους χώρους.

Ελεύθερο τζάκι: Τα ελεύθερα τζάκια είναι ανοιχτά από όλες τις πλευρές και χαρίζουν ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα. Χρειάζονται είτε μεγάλο ύψος καμινάδας για να τραβάει τον καπνό είτε ηλεκτρικό ανεμιστήρα.

Κρεμαστό τζάκι: Είναι ένα ελεύθερο τζάκι που κρέμεται από το ταβάνι και ζεσταίνει σε 360 μοίρες.

Σε περίπτωση που δεν μπορείς να επιλέξεις το τζάκι που ταιριάζει στον χώρο σου, εμπιστεύσου την εξειδικευμένη γνώμη ενός τεχνικού τοποθέτησης της πλατφόρμας μας. Οι τεχνικοί μας, καθημερινά δίνουν λύσεις σε μία ευρεία γκάμα εργασιών στον τομέα των τζακιών που περιλαμβάνουν επισκευές, κατασκευές και τοποθετήσεις, προσφέροντας επαγγελματικά αποτελέσματα. 

Καταχώρησε άμεσα την εργασία σου για τοποθέτηση τζακιού και λάβε την πιο ανταγωνιστική προσφορά από τον καλύτερο τεχνικό στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία στην περιοχή σου

Χρήστος Σ.
42 αξιολογήσεις
πολύ καλός.Άψογος επαγγελματίας.
Νίκος Κ.
36 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας. Εκανε την εργασία που του ζητηθηκε με απολυτη συνεπεια και λογικη τιμη.
Τάσος Θ.
31 αξιολογήσεις
ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΑΡΜΠΕΝ Ν.
28 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.
Στέλιος Κ.
30 αξιολογήσεις
Άριστος επαγγελματίας και πολύ καθαρός στη δουλειά του
Ευριπίδης Λ.
22 αξιολογήσεις
Με εξυπηρέτηησε απόλυτα με βάση την υπηρεσία που ζήτησα
Σχετικά άρθρα
Οι μυρωδιές από τα τζάκια έχουν αρχίσει ήδη να χτυπάνε την πόρτα μας μιας και αυτή την εβδομάδα νιώσαμε τα πρώτα κρύα του χειμώνα.
Κάνει κρύο, καιρός για δύο; Ναι, για σένα και το τζάκι σου. Περίμενες πώς και πώς να χειμωνιάσει για να ανάψεις το τζάκι
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει