Τοποθέτηση Ενεργειακού Τζακιού

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Τοποθέτηση Ενεργειακού Τζακιού

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Κατασκευή, Επισκευή
 • Κατασκευή / Τοποθέτηση / Μετατροπή
 • Επισκευή
 • Καθαρισμό
π.χ.: Σήμερα, Τις προσεχείς ημέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 30/8/2018

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού!

Η τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού αποτελεί πλέον ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο για πολλά σπίτια. Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι πολλοί, καθώς τα οφέλη που συνοδεύουν την εγκατάστασή του είναι πραγματικά μεγάλα.

Τι είναι τα ενεργειακά τζάκια;

Με τον όρο ενεργειακό τζάκι εννοούμε τα τζάκια κλειστής εστίας που ζεσταίνουν το χώρο χρησιμοποιώντας τη ροή ζεστού αέρα. Η κατασκευή τους γίνεται από ειδικά πυράντοχα υλικά όπως ατσάλι ή μαντέμι.

Με την τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού μπορείς να θερμάνεις αποτελεσματικά ολόκληρο το σπίτι σου καθώς ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας μπορεί με τις κατάλληλες εργασίες, χρησιμοποιώντας αεραγωγούς και βεντιλατέρ, να μεταφέρει τον θερμό αέρα σε όλο το σπίτι.

Ακόμη μπορεί, μέσω σωληνώσεων, να συνδέσει το τζάκι σου με τα θερμαντικά σώματα σε όλο το σπίτι και να αντικαταστήσει τη κεντρική σου θέρμανση.

Τι θα κερδίσεις από την τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού;

Η εγκατάσταση ενεργειακού τζακιού, έχει να σου προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, μάς ενημέρωσαν για τα σημαντικότερα οφέλη που θα κερδίσεις από την κατασκευή ενεργειακού τζακιού συγκριτικά με την κατασκευή συμβατικού τζακιού, είναι:

 • Μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση σε ποσοστό 60%-80%.
 • Εξοικονόμηση χρημάτων, τόσο μέσω της μικρότερης κατανάλωσης ξυλείας όσο και της καλύτερης απόδοσης σε μικρότερο χρονικό διάστημα.
 • Σημαντική μείωση της ρύπανσης της ατμόσφαιρας.
 • Καίει τα περισσότερα από τα αέρια που απελευθερώνονται κατά την καύση, άρα είναι πιο υγιεινό για το χρήστη.
 • Λιγότερες ανάγκες συντήρησης και καθαρισμού, από το συμβατικό τζάκι.
 • Μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς η εστία κλείνει με την ειδική πόρτα.

Αν θέλεις να επωφεληθείς από τα πολλαπλά οφέλη και έχεις ήδη πάρει την απόφαση να εγκαταστήσεις ενεργειακό τζάκι στο σπίτι σου, εμπιστεύσου τους αξιόπιστους τεχνικούς μας.

Τι πρέπει να προσέξεις πριν την εγκατάσταση του ενεργειακού τζακιού;

Αν και η εγκατάσταση ενεργειακού τζακιού αποτελεί γενικά μια απλή διαδικασία για κάποιον ειδικό, τα λάθη που μπορούν να γίνουν κατά την τοποθέτηση είναι πολλά και μπορούν να αποβούν μοιραία για το τζάκι σου. Ποια είναι αυτά;

1. Η επιλογή του κατάλληλου επαγγελματία

Για να εξαλείψεις κάθε πιθανότητα κακοτεχνίας, πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στον επαγγελματία που θα κάνει την τοποθέτηση. Από τη δουλειά του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό το επιτυχημένο ή όχι αποτέλεσμα.

2. Το σημείο τοποθέτησης

Ακόμα σημαντικό ρόλο για έναν πλήρως λειτουργικό ενεργειακό τζάκι παίζει και το σημείο τοποθέτησής του. Στο μέρος που θα επιλέξεις να μπει το ενεργειακό τζάκι σου, πρέπει να βεβαιωθείς ότι το πάτωμα είναι αρκετά γερό ώστε να αντέξει το βάρος και του τζακιού, αλλά και της επένδυσης του.

3. Τα υλικά που περιβάλλουν τον χώρο που θα τοποθετηθεί

Είναι πολύ σημαντικό οι τοίχοι που θα περιβάλλον το ενεργειακό τζάκι να είναι ανθεκτικοί σε υψηλές θερμοκρασίες. Πριν ξεκινήσεις τις εργασίες για τοποθέτηση του ενεργειακού τζακιού, σιγουρέψου ότι οι κοντινοί τοίχοι είναι από υλικά μεγάλης αντοχής.

4. Η σωστή διαδικασία τοποθέτησης

Τα βασικά βήματα που ακολουθούνται στην τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού είναι:

 • Εργασίες για παροχή καθαρού αέρα
 • Τοποθέτηση περσίδων αλουμινίου
 • Σύνδεση αεραγωγών
 • Τοποθέτηση περσίδας ανακυκλοφορίας - βεντιλατέρ
 • Μόνωση εστίας
 • Εγκατάσταση καμινάδας και σύνδεση με την εστία
 • Τοποθέτηση επένδυσης τζακιού

Ποιο είναι το κόστος για την τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού;

Όσον αφορά τις τιμές τοποθέτησης ενεργειακού τζακιού είναι γεγονός ότι είναι λίγο υψηλότερες από τις αντίστοιχες των συμβατικών τζακιών. Ωστόσο, τα χρήματα που θα εξοικονομήσεις με την επιλογή ενεργειακού τζακιού είναι πολύ περισσότερα και σύντομα θα δικαιωθείς για την επιλογή σου.

Γενικά, υπάρχουν εστίες οι οποίες από μόνες τους έχουν κόστος 700-5000€*, αλλά σε μία τυπική περίπτωση να έχεις στον νου σου ότι η συνολική τιμή που θα καλεστείς να πληρώσεις (εστία + τοποθέτηση + καμινάδα), προκειμένου να τοποθετήσεις ένα ενεργειακό τζάκι σπίτι σου κυμαίνεται στα 2000-3000€* ανάλογα με την απόσταση της καμινάδας από την ταράτσα.

* Οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για να σε βοηθήσουν με την εγκατάσταση ενεργειακού τζακιού αλλά και με την διακόσμησή του ώστε να έχεις ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Οι επιλογές που έχεις στις επενδύσεις είναι πολλές και περιλαμβάνουν γυψοσανίδες, μάρμαρα ή πέτρα, ξύλο, γυαλί κ.α.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, μπορούν να σου εξασφαλίσουν μια ποιοτική κατασκευή υψηλής αισθητικής που θα αποτελέσει επένδυση για το σπίτι σου και το μέλλον.

Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου και πάρε προσφορά για το κόστος τοποθέτησης ενεργειακού τζακιού από τον καταλληλότερο για σένα επαγγελματία.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία της περιοχής σου

φωτογραφία επαγγελματία

πολύ καλός.Άψογος επαγγελματίας.

Douleutaras.gr λογότυπο

Άριστος επαγγελματίας!

Douleutaras.gr λογότυπο

Άριστος επαγγελματίας και πολύ καθαρός στη δουλειά του

Douleutaras.gr λογότυπο

Εξαιρετικός επαγγελματίας, συνεπέστατος... ευχαριστώ πολύ :)

φωτογραφία επαγγελματία

Πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία

Με εξυπηρέτηησε απόλυτα με βάση την υπηρεσία που ζήτησα

Σχετικά άρθρα

Οδηγίες χρήσης ενεργειακού τζακιού που θα σώσουν την τσέπη σου!

Έκανες κίνηση ματ για τη τσέπη σου και τοποθέτησες ενεργειακό τζάκι; Ή ακόμα σκέφτεσαι αν πρέπει να το κάνεις;

Περισσότερα
Ενεργειακό Τζάκι – Πώς λειτουργεί & Τι πρέπει να ξέρεις;

Τι καλύτερο από το να βρίσκεσαι το χειμώνα σε ένα σαλόνι με καλή παρέα και τη συντροφιά ενός τζακιού;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Τοποθέτηση Ενεργειακού Τζακιού

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιάννης Μ.

Τοποθέτηση Ενεργειακού Τζακιού - Αθήνα
21 reviews

Η ομάδα μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού στον προσωπικό σας χώρο. Μαζί θα επιλέξουμε την καταλληλότερη λύση που θα ταιριάζει με τις ανάγκες και το γούστο σας. Το ενεργειακό τζάκι θα σας προσφέρει τη ζεστασιά που επιθυμείτε για το χειμώνα, αλλά και πολλά ακόμα οφέλη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας προσφέροντάς σας ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Είμαστε στη διάθεση σας!

Σταμάτης Κ.

Τοποθέτηση Ενεργειακού Τζακιού - Αιγάλεω
30 reviews

Η επιχείρηση μας διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στις οικοδομικές εργασίες. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού στο σπίτι σας. Μαζί θα επιλέξουμε το ενεργειακό τζάκι που ταιριάζει στο χώρο, τις ανάγκες και το γούστο σας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας παρέχει ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας πιστοποιημένες πρώτες ύλες σε ανταγωνιστικές τιμές. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Πάνος Σ.

Τοποθέτηση Ενεργειακού Τζακιού - Καλλιθέα
27 reviews

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση ενεργειακού τακιού στον προσωπικό σας χώρο. Η ομάδα μας θα σας προτείνει την καταλληλότερη λύση για το χώρο του σπιτιού σας, το γούστο και τις ανάγκες σας. Είμαστε ικανοί να προσφέρουμε ποιοτικά αποτελέσματα υψηλής αισθητικής. Με το σύγχρονο  εξοπλισμό μας θα κατασκευάσουμε το ενεργειακό τζάκι που επιθυμείτε. Ελάτε σε επαφή μαζί μας και μεις θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

ΦΩΤΗΣ Μ.

Τοποθέτηση Ενεργειακού Τζακιού - Μαρούσι
14 reviews

Έχοντας χρόνια εμπειρίας, αναλαμβάνω την τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού στην οικία σας. Χρησιμοποιώ πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Μπορώ να ανταπεξέλθω σε οποιαδήποτε πρόκληση και η ικανοποίηση των πελατών μου είναι ο πρωταρχικός μου στόχος. Θέλω να παρέχω επαγγελματικά αποτελέσματα σχετικά με το ενεργειακό τζάκι, τα οποία να ταιριάζουν στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου. Θα ήταν χαρά μου να αναλάβω μια εργασία σας!

Όμιλος εταιρειών Κ.

Τοποθέτηση Ενεργειακού Τζακιού - Αρτέμιδα(Λούτσα)
40 reviews

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο των ενεργειακών τζακιών καθώς και την απαραίτητη τεχνογνωσία. Το προσωπικό μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο για να σας προσφέρει ολοκληρωμένα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Αποφασίζουμε μαζί με τον πελάτη το καταλληλότερο ενεργειακό τζάκι, ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά στο χώρο και το στυλ που επιθυμεί. Η τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού γίνεται με πιστοποιημένα υλικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει