Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Τοποθέτηση Ενεργειακού Τζακιού

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Τοποθέτηση Ενεργειακού Τζακιού

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Κατασκευή, Επισκευή
 • Κατασκευή / Τοποθέτηση / Μετατροπή
 • Επισκευή
 • Καθαρισμό Τζακιού / Καμινάδας
π.χ.: Σήμερα, Τις προσεχείς ημέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2019

Τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού

Η τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού μπορεί να προσφέρει αρκετά οφέλη για τη θέρμανση του σπιτιού. Φυσικά, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και γι’ αυτό πάντα συστήνεται να μιλάς με έναν ειδικό, πριν πάρεις απόφαση για την εγκατάσταση του ενεργειακού τζακιού. 

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι στη διάθεσή σου καθημερινά, για να σε εξυπηρετήσουν σε ό,τι χρειαστείς για το τζάκι σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να σου βρούμε άμεσα τον κατάλληλο, για να σου δώσει προσφορά!

Τι είναι τα ενεργειακά τζάκια;

Ενεργειακά τζάκια ονομάζονται τα τζάκια κλειστής εστίας που ζεσταίνουν το χώρο, χρησιμοποιώντας τη ροή ζεστού αέρα. Η κατασκευή τους γίνεται από ειδικά πυράντοχα υλικά, όπως ατσάλι ή μαντέμι.

Με την τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού, μπορείς να ζεστάνεις ολόκληρο το σπίτι σου. Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας μπορεί με τις κατάλληλες εργασίες, χρησιμοποιώντας αεραγωγούς και βεντιλατέρ, να σου προσφέρει το βέλτιστο αποτέλεσμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακόμη μπορεί, μέσω σωληνώσεων, να συνδέσει το τζάκι σου με τα θερμαντικά σώματα σε όλο το σπίτι και να αντικαταστήσει τη κεντρική σου θέρμανση.

Ποιο είναι το κόστος για την τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού;

Είναι γεγονός, ότι η τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού θα σου κοστίσει περισσότερο από το συμβατικό τζάκι. Υπάρχουν εστίες, οι οποίες από μόνες τους έχουν κόστος 700-5000€. Οι τιμές για ενεργειακό τζάκι με τοποθέτηση, συχνά κυμαίνονται στα 2000-3000€ +ΦΠΑ, ανάλογα με την απόσταση της καμινάδας από την ταράτσα.

Τι θα κερδίσεις από την τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού;

Η εγκατάσταση ενεργειακού τζακιού, έχει να σου προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, μάς ενημέρωσαν για τα σημαντικότερα οφέλη που θα κερδίσεις από την κατασκευή ενεργειακού τζακιού συγκριτικά με την κατασκευή συμβατικού τζακιού, είναι:

 • Μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση, σε ποσοστό 60%-80%.

 • Εξοικονόμηση χρημάτων, τόσο μέσω της μικρότερης κατανάλωσης ξυλείας όσο και της καλύτερης απόδοσης σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

 • Σημαντική μείωση της ρύπανσης της ατμόσφαιρας.

 • Πιο υγιεινό για σένα, καθώς καίει τα περισσότερα από τα αέρια που απελευθερώνονται κατά την καύση.

 • Λιγότερες ανάγκες συντήρησης και καθαρισμού, από το συμβατικό τζάκι.

 • Μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς η εστία κλείνει με ειδική πόρτα.

Τι πρέπει να προσέξεις πριν την εγκατάσταση του ενεργειακού τζακιού;

Υπάρχουν κάποια σημαντικά σημεία που πρέπει να προσέξεις, για να γίνει σωστή εγκατάσταση ενεργειακού τζακιού. Φυσικά, οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας μπορούν να φροντίσουν όλα αυτά για σένα, χωρίς καθόλου κόπο από την πλευρά σου.

1. Η επιλογή του κατάλληλου επαγγελματία

Για να εξαλείψεις κάθε πιθανότητα κακοτεχνίας, πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στον επαγγελματία που θα κάνει την τοποθέτηση. Εμείς είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε αξιολογημένο επαγγελματία στην περιοχή σου, για να ολοκληρώσει την εργασία άμεσα και υπεύθυνα.

2. Το σημείο τοποθέτησης

Ακόμα σημαντικό ρόλο για ένα πλήρως λειτουργικό ενεργειακό τζάκι, παίζει και το σημείο τοποθέτησής του. Στο μέρος που θα επιλέξεις να μπει το ενεργειακό τζάκι σου, πρέπει να βεβαιωθείς ότι το πάτωμα είναι αρκετά γερό ώστε να αντέξει το βάρος και του τζακιού, αλλά και της επένδυσης του.

3. Τα υλικά που περιβάλλουν το χώρο που θα τοποθετηθεί

Είναι πολύ σημαντικό οι τοίχοι που θα περιβάλλον το ενεργειακό τζάκι να είναι ανθεκτικοί σε υψηλές θερμοκρασίες. Πριν ξεκινήσεις τις εργασίες για τοποθέτηση του ενεργειακού τζακιού, σιγουρέψου ότι οι κοντινοί τοίχοι είναι από υλικά μεγάλης αντοχής.

4. Η σωστή διαδικασία τοποθέτησης

Τα βασικά βήματα που ακολουθούνται στην τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού είναι:

 • Εργασίες για παροχή καθαρού αέρα

 • Τοποθέτηση περσίδων αλουμινίου

 • Σύνδεση αεραγωγών

 • Τοποθέτηση περσίδας ανακυκλοφορίας - βεντιλατέρ

 • Μόνωση εστίας

 • Εγκατάσταση καμινάδας και σύνδεση με την εστία

 • Τοποθέτηση επένδυσης τζακιού

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις ενεργειακό τζάκι;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες για να σε βοηθήσουν με την εγκατάσταση ενεργειακού τζακιού, αλλά και με τη διακόσμηση του, ώστε να έχεις ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, μπορούν να σου εξασφαλίσουν μια ποιοτική κατασκευή υψηλής αισθητικής που θα αποτελέσει επένδυση για το σπίτι σου για πολλά χρόνια.

Αν χρειάζεσαι εξειδικευμένο επαγγελματία για τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο επαγγελματία στην περιοχή σου, για να σου δώσει προσφορά!

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία της περιοχής σου

φωτογραφία επαγγελματία

ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 25-30 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ.ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΑΣ (ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ) ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ Σ…

Douleutaras.gr λογότυπο
Νίκος Κ.
52 αξιολογήσεις

Πολυ καλος στη δουλεια του με γνωση και συνεπεια.

Douleutaras.gr λογότυπο
Στέλιος Κ.
47 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας !!!! Ένας από τους καλύτερους που εχω συναντήσει στη ζωή μου !!!! Ευγενικός , άμεσος , αποτελεσματικός , σεβάστηκ…

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Σ.
44 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας! Ευχαριστώ πολύ για όλα!

Douleutaras.gr λογότυπο
Τάσος Θ.
33 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας, συνεπέστατος... ευχαριστώ πολύ :)

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΡΜΠΕΝ Ν.
31 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Σχετικά άρθρα

Οδηγίες χρήσης ενεργειακού τζακιού που θα σώσουν την τσέπη σου!

Έκανες κίνηση ματ για τη τσέπη σου και τοποθέτησες ενεργειακό τζάκι; Ή ακόμα σκέφτεσαι αν πρέπει να το κάνεις;

Περισσότερα
Ενεργειακό Τζάκι – Πώς λειτουργεί & Τι πρέπει να ξέρεις;

Τι καλύτερο από το να βρίσκεσαι το χειμώνα σε ένα σαλόνι με καλή παρέα και τη συντροφιά ενός τζακιού;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Τοποθέτηση Ενεργειακού Τζακιού

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιάννης Μ.

Τοποθέτηση Ενεργειακού Τζακιού - Αθήνα
21 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού στον προσωπικό σας χώρο. Μαζί θα επιλέξουμε την καταλληλότερη λύση που θα ταιριάζει με τις ανάγκες και το γούστο σας. Το ενεργειακό τζάκι θα σας προσφέρει τη ζεστασιά που επιθυμείτε για το χειμώνα, αλλά και πολλά ακόμα οφέλη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας προσφέροντάς σας ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Είμαστε στη διάθεση σας!

Σταμάτης Κ.

Τοποθέτηση Ενεργειακού Τζακιού - Αιγάλεω
30 αξιολογήσεις

Η επιχείρηση μας διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στις οικοδομικές εργασίες. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού στο σπίτι σας. Μαζί θα επιλέξουμε το ενεργειακό τζάκι που ταιριάζει στο χώρο, τις ανάγκες και το γούστο σας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας παρέχει ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας πιστοποιημένες πρώτες ύλες σε ανταγωνιστικές τιμές. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Πάνος Σ.

Τοποθέτηση Ενεργειακού Τζακιού - Καλλιθέα
27 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση ενεργειακού τακιού στον προσωπικό σας χώρο. Η ομάδα μας θα σας προτείνει την καταλληλότερη λύση για το χώρο του σπιτιού σας, το γούστο και τις ανάγκες σας. Είμαστε ικανοί να προσφέρουμε ποιοτικά αποτελέσματα υψηλής αισθητικής. Με το σύγχρονο  εξοπλισμό μας θα κατασκευάσουμε το ενεργειακό τζάκι που επιθυμείτε. Ελάτε σε επαφή μαζί μας και μεις θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

ΦΩΤΗΣ Μ.

Τοποθέτηση Ενεργειακού Τζακιού - Μαρούσι
18 αξιολογήσεις

Έχοντας χρόνια εμπειρίας, αναλαμβάνω την τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού στην οικία σας. Χρησιμοποιώ πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Μπορώ να ανταπεξέλθω σε οποιαδήποτε πρόκληση και η ικανοποίηση των πελατών μου είναι ο πρωταρχικός μου στόχος. Θέλω να παρέχω επαγγελματικά αποτελέσματα σχετικά με το ενεργειακό τζάκι, τα οποία να ταιριάζουν στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου. Θα ήταν χαρά μου να αναλάβω μια εργασία σας!

Όμιλος εταιρειών Κ.

Τοποθέτηση Ενεργειακού Τζακιού - Αρτέμιδα(Λούτσα)
40 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο των ενεργειακών τζακιών καθώς και την απαραίτητη τεχνογνωσία. Το προσωπικό μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο για να σας προσφέρει ολοκληρωμένα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Αποφασίζουμε μαζί με τον πελάτη το καταλληλότερο ενεργειακό τζάκι, ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά στο χώρο και το στυλ που επιθυμεί. Η τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού γίνεται με πιστοποιημένα υλικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Σχετικές υπηρεσίες