Μετατροπή Τζακιού σε Ενεργειακό

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετατροπή Τζακιού σε Ενεργειακό

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Κατασκευή, Επισκευή
 • Κατασκευή / Τοποθέτηση / Μετατροπή
 • Επισκευή
 • Καθαρισμό
π.χ.: Σήμερα, Τις προσεχείς ημέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 30/8/2018

Τί πρέπει να ξέρεις πριν προχωρήσεις στην μετατροπή του τζακιού σε ενεργειακό;

Η μετατροπή συμβατικού τζακιού σε ενεργειακό, είναι μονόδρομος, εάν επιθυμείς να βρεις τρόπο να μειώσεις τα έξοδα θέρμανσης στην οικία σου και να εξασφαλίσεις μία ιδανική ατμόσφαιρα για τον χώρο σου.

Τα συστήματα θέρμανσης με πετρέλαιο, επιβαρύνουν αισθητά τον μηνιαίο προϋπολογισμό του σπιτιού και η το ενεργειακό τζάκι αποτελεί μία εναλλακτική επιλογή που καθόλου δεν χάνει σε ποιότητα και αποδοτικότητα.

Οι εργασίες αντικατάστασης του παραδοσιακού τζακιού με ένα ενεργειακό, πραγματοποιούνται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και χωρίς αναστάτωση για το σπίτι και ταλαιπωρία για τους ιδιοκτήτες.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μάς απάντησαν σε κάποια βασικά ερωτήματα που απασχολούν όσους επιθυμούν την μετατροπή συμβατικού τζακιού σε ενεργειακό.

Πώς γίνεται η μετατροπή συμβατικού τζακιού σε ενεργειακό;

Η μετατροπή συμβατικού τζακιού σε ενεργειακό, εάν πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο συνεργείο, δεν απαιτεί πολλά μερεμέτια και αποφεύγεται το ενδεχόμενο να προκληθούν φθορές στην εξωτερική όψη του τζακιού. Συγκεκριμένα, κατά την μετατροπή συμβατικού τζακιού σε ενεργειακό, ακολουθείται η εξής διαδικασία:

Σε πρώτη φάση, καλύπτεται ο χώρος που βρίσκεται γύρω από το τζάκι με ειδικά προστατευτικά νάϋλον, ώστε να μην επηρεαστούν από τα μερεμέτια που θα πραγματοποιηθούν.

Έπειτα, για την εγκατάσταση του ενεργειακού τζακιού, μπορεί να χρειαστεί η αποξήλωση κάποιων πυρότουβλων στο εσωτερικό του τζακιού ώστε να εφαρμόσει όπως πρέπει η κασέτα στο παραδοσιακό τζάκι.

Βέβαια, οι επαγγελματίες τεχνίτες επιδιώκουν να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερες εργασίες ώστε να μην δημιουργείται σύγχυση στο σπίτι. Μέσα σε αυτές τις εργασίες είναι και η τοποθέτηση ανοξείδωτης καμινάδας στο παραδοσιακό τζάκι.

Οι εργασίες ολοκληρώνονται μέσα σε διάστημα δύο ημερών και το αποτέλεσμα είναι να έχεις το τζάκι των ονείρων σου και την ιδανική ατμόσφαιρα στο χώρο σου.

Πώς λειτουργεί ένα ενεργειακό τζάκι;

Το βασικό χαρακτηριστικό των ενεργειακών τζακιών είναι η ύπαρξη πόρτας. Η πόρτα είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία ενός ενεργειακού τζακιού καθώς συντελεί στο να μην διαφεύγει μέσω της καμινάδας ο θερμός αέρας που παράγεται. Ακόμη, συμβάλει στην αύξηση της θερμοκρασίας εσωτερικά της εστίας άρα στην καλύτερη καύση των καυσαερίων.

Πέρα από την πόρτα, στο ενεργειακό τζάκι σημαντικό ρόλο παίζει ο θερμοθάλαμος της εστίας. Τα μοτέρ που είναι τοποθετημένα στο κάτω μέρος της κασέτας, εισάγουν τον εξωτερικό αέρα στον θερμοθάλαμο, εκείνος κινείται περιμετρικά, θερμαίνεται και απελευθερώνεται μέσω των θυρίδων εξαγωγής που υπάρχουν στο πάνω μέρος της κασέτας.

Τώρα που αντιλαμβάνεσαι την εξειδικευμένη λειτουργία του ενεργειακού τζακιού, δεν έχεις παρά να επιλέξεις την εγκατάστασή του. Για να πειστείς ακόμη περισσότερο, ρωτήσαμε τους επαγγελματίες τζακάδες μας και μας ενημέρωσαν για τα πλεονεκτήματα που θα σου προσφέρει η τοποθέτησή του.

Τί οφέλη θα κερδίσεις από την μετατροπή του τζακιού σε ενεργειακό;

Η μετατροπή συμβατικού τζακιού σε ενεργειακό, έχει να σου αποφέρει πολλαπλά οφέλη και να βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητά σου. Οι επαγγελματίες μας, μας έδωσαν μία λίστα με τα πλεονεκτήματα της μετατροπής του τζακιού σε ενεργειακό. Ποια είναι αυτά;

 • Το ενεργειακό τζάκι έχει θερμική απόδοση έως 80% σε σύγκριση με το παραδοσιακό που κυμαίνεται στο 12 με 18%.

 • Ελαττώνεται το ποσοστό ρύπανσης της ατμόσφαιρας αφού τα ενεργειακά τζάκια πραγματοποιούν όσο το δυνατόν καλύτερη καύση.

 • Είναι πιο υγιεινό καθώς καίει το μεγαλύτερο μέρος των καυσαερίων που απελευθερώνονται.

 • Τα ενεργειακά τζάκια μειώνουν το κόστος θέρμανσης, τόσο μέσω της καλύτερης απόδοσης όσο και μέσω της μικρότερης κατανάλωσης ξυλείας.

 • Παράγει ελάχιστη ποσότητα καπνού άρα και διαθέτει και ελάχιστες απαιτήσεις καθαρισμού.

 • Το ενεργειακό τζάκι διαθέτει πόρτα, η οποία προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε σχέση με τα παραδοσιακά τζάκια που είναι ανοιχτά.

 • Μπορεί να συνδεθεί με αεραγωγούς και σώματα και να ζεστάνει αποτελεσματικά όλο το σπίτι.

Τα παραπάνω οφέλη, είναι αρκετά για να σε πείσουν ότι πρέπει να προχωρήσεις στην μετατροπή συμβατικού τζακιού σε ενεργειακό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προχωρήσεις στην επιλογή του κατάλληλου τεχνίτη, μέσω της πλατφόρμας μας που θα αναλάβει τις εργασίες και την εγκατάσταση και θα σου χαρίσει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Καταχώρησε την εργασία σου για μετατροπή συμβατικού τζακιού σε ενεργειακό και πάρε τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές από τους καλύτερους τεχνίτες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Σ.
44 αξιολογήσεις

Σωστός επαγγελματίας

Douleutaras.gr λογότυπο
Νίκος Κ.
39 αξιολογήσεις

Πολυ αξιόπιστος πολυ καλη εργασία και για ότι χρειαστήκαμε επανήλθε να δει τη δουλεια και τα προβλήματα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα

Douleutaras.gr λογότυπο
Στέλιος Κ.
34 αξιολογήσεις

Το τζάκι μετά την επισκευή της καμινάδας...έγινε καινούργιο.Ευχαριστω και πάλι.

Douleutaras.gr λογότυπο
Τάσος Θ.
33 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας, συνεπέστατος... ευχαριστώ πολύ :)

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΡΜΠΕΝ Ν.
30 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

φωτογραφία επαγγελματία
Ευριπίδης Λ.
23 αξιολογήσεις

Με εξυπηρέτηησε απόλυτα με βάση την υπηρεσία που ζήτησα

Σχετικά άρθρα

Ενεργειακό Τζάκι – Πώς λειτουργεί & Τι πρέπει να ξέρεις;

Τι καλύτερο από το να βρίσκεσαι το χειμώνα σε ένα σαλόνι με καλή παρέα και τη συντροφιά ενός τζακιού;

Περισσότερα
Καθαρισμός καμινάδας εύκολα και απλά σε 6 μόνο βήματα!

Κάνει κρύο, καιρός για δύο; Ναι, για σένα και το τζάκι σου. Περίμενες πώς και πώς να χειμωνιάσει για να ανάψεις το τζάκι

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Μετατροπή Τζακιού σε Ενεργειακό

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΣΠΥΡΟΣ Π. Μετατροπή Τζακιού σε Ενεργειακό - Αθήνα
113 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε από έμπειρους και αδειούχους τεχνικούς με αντικείμενό την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή τζακιών και καπνοδόχων για οικιακούς και εργασιακούς χώρους. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια, οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας και να σας παρέχουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!
Γιάννης Μ. Μετατροπή Τζακιού σε Ενεργειακό - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την ανακατασκευή του τζακιού και της κανποδόχου σας και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Έχω πολυετή πείρα στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, μαζί με τους οποίους θα αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας και να σας προτείνουμε συμφέρουσες και εξειδικευμένες λύσεις. Χάρη στη χρήση των πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, αναλαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιδιώκουμε την ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας και στεκόμαστε δίπλα τους και έπειτα από το πέρας των εργασιών να τους παρέχουμε άμεσες συμβουλές!
Γιάννης Β. Μετατροπή Τζακιού σε Ενεργειακό - Κορυδαλλός
95 αξιολογήσεις
Η επιχείρηση μας καθημερινά αναλαμβάνει τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού στον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο για πολλά έτη, παρέχοντας πλήρες πακέτο τεχνικών εργασιών που περιέχει εκπόνηση μελέτης, εκτέλεσης και συντήρησης απλών και ενεργειακών τζακιών. Η σωστή, ομοιόμορφη και ασφαλής θέρμανση του χώρου σας, είναι ο στόχος μας και την εξασφαλίζουμε με εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!
Σταμάτης Κ. Μετατροπή Τζακιού σε Ενεργειακό - Αιγάλεω
30 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση του τζακιού ή της καμινάδας σας άμεσα και υπεύθυνα. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε κατασκευές καθώς και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη και να σας προτείνει ολοκληρωμένες προτάσεις που θα ταιριάζουν τόσο στον χώρο σας όσο και στο προσωπικό σας γούστο. Μελετάμε προσεκτικά τον χώρο και προγραμματίζουμε τους χρόνους από πριν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα. Προσφέρουμε την θερμότητα που χρειάζεται ο χώρος σας και εγγυόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στον πελάτη και έπειτα από το πέρας της εργασίας για οτιδήποτε χρειαστεί. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας!
Πάνος Σ. Μετατροπή Τζακιού σε Ενεργειακό - Καλλιθέα
27 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες εγκατάστασης ενεργειακών τζακιών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Έχουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών καθώς και αξιόπιστα συνεργεία, εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα. Τα υλικά μας διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξη μας, είναι η γνώση και η αγάπη για την δουλειά μας. Εξυπηρετούμε άμεσα στην περιοχή της Καλλιθέας και θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει