Επενδύσεις Τζακιών

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Επενδύσεις Τζακιών

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την επένδυση τζακιού

Η επένδυση του τζακιού, είναι εκείνο το διακοσμητικό στοιχείο που θα ομορφύνει κάθε τζάκι και θα δώσει την τελική πινελιά ζεστασιάς και υψηλής αισθητικής στον χώρο σου. Η επιλογή της κατάλληλης επένδυσης για το τζάκι σου, είναι περίπλοκη διαδικασία καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα επηρεάσουν την απόφασή σου.

Σύμφωνα με τους έμπειρους τεχνίτες της πλατφόρμας μας, το υλικό, το χρώμα, ο τύπος φινιρίσματος, το είδος του τζακιού, το στυλ του σπιτιού, αποτελούν μερικά στοιχεία που πρέπει να λάβεις υπόψη όταν επιλέγεις επενδύσεις τζακιών.

Στην τελική επιλογή παίζει πάντα σημαντικό ρόλο το στυλ που θες να έχεις το τζάκι σου και το κατά πόσο η συγκεκριμένη επένδυση εναρμονίζεται με τον υπόλοιπο αισθητικό χαρακτήρα του σπιτιού.

Ποιες είναι οι επιλογές που έχεις στις επενδύσεις τζακιών;

Η επένδυση τζακιού, είναι βασικό στοιχείο στην διαδικασία της κατασκευής του τζακιού. Οι επιλογές είναι πολλές και ο καθένας μπορεί να βρει το στυλ που θα αναδείξει τόσο την όψη του τζακιού του όσο και την διακόσμηση του σπιτιού του.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες μας, μας έδωσαν μία λίστα με τις επιλογές που έχεις κανείς στις επενδύσεις τζακιών:

Επένδυση Τζακιού με Μάρμαρα ή Γρανίτη

Η επένδυση τζακιού με μάρμαρο ή γρανίτη, επιλέγεται συνήθως όταν το στυλ του χώρου είναι κλασσικό. Αποτελούν περίτεχνες κατασκευές και γι΄αυτό και το κόστος είναι υψηλό. Ξεχωρίζουν για την μεγαλοπρεπή αύρα που προσθέτουν στον χώρο ενώ συχνά αποτελούν το κεντρικό στοιχείο της διακόσμησης του σαλονιού, αφού τα ιδιαίτερα σχέδιά τους, κλέβουν την παράσταση.

Ένας επαγγελματίας τεχνίτης μαρμάρου, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή της επένδυσης του τζακιού με μάρμαρο ή γρανίτη και να επεξεργαστεί κατάλληλα το υλικό αυτό ώστε να αναδείξει το τζάκι σου.

Επένδυση Τζακιού με Γυψοσανίδα

Η επένδυση τζακιού με γυψοσανίδα, ταιριάζει σε μοντέρνα στυλ χώρων και μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε τζάκι. Συνήθως, χρησιμοποιείται σε τζάκια με μακρόστενες εστίες που τοποθετούνται ψηλά από το πάτωμα. Το βασικό της προτέρημα είναι ότι μπορεί να καλύψει μεγάλο όγκο του τζακιού, δίνοντας παράλληλα ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό αποτέλεσμα που αναδεικνύει το τζάκι.

Η γυψοσανίδα που τοποθετείται, βάφεται συνήθως στον χρώμα του κελύφους του τζακιού ενώ το είδος που χρησιμοποιείται είναι η πυράντοχη γυψοσανίδα που διαθέτει μεγάλη ανθεκτικότητα στις υψηλές θερμοκρασίες. Τέλος, οι καταναλωτές την προτιμούν διότι οι τιμές στις διακοσμήσεις τζακιών με γυψοσανίδα είναι ιδιαίτερα οικονομικές.   

Επένδυση Τζακιού με Πέτρα

Οι επενδύσεις τζακιών με πέτρα, είναι για όσους προτιμούν το παραδοσιακό στοιχείο στον χώρο τους. Πέρα από το παραδοσιακό στυλ, η επενδύσεις τζακιών με πέτρα, αποπνέουν την αίσθηση του παλιού και συνήθως συναντώνται στα χωριά καθώς η πέτρα συνδέεται άμεσα με την παράδοση και την επαρχία.

Οι έμπειροι τεχνίτες μας, μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις την κατάλληλη πέτρα για το τζάκι σου και να σου δώσουν την πιο οικονομική τιμή στην επένδυση του τζακιού με πέτρα. Οι εργασίες, μπορούν να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και το τελικό αποτέλεσμα θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

Αυτές είναι οι πιο συνήθεις επιλογές για επενδύσεις τζακιών. Εάν επιθυμείς περισσότερες επιλογές το τζάμι, το βαμμένο μέταλλο και το ατσάλι, χρησιμοποιούνται ως επενδύσεις τζακιών. Μπορείς να βρεις την κατάλληλη επένδυση για το τζάκι σου, εάν απευθυνθείς σε έναν εξειδικευμένο τεχνίτη, ο οποίος θα σου προτείνει σχέδια στις επενδύσεις, προσαρμοσμένα στα μέτρα σου. 

Ένας επαγγελματίας διακοσμητής ή τεχνίτης τζακιού, θα πραγματοποιήσει μία πρώτη εκτίμηση της κατασκευής και του είδους τζακιού που έχεις τοποθετήσει στον χώρο σου και θα σου προτείνει το υλικό που είναι πιο ασφαλές και συμβατό με το τζάκι σου.

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου για την επένδυση του τζακιού σου και να πάρεις προσφορές για τιμές από τους καλύτερους επαγγελματίες τεχνίτες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία τεχνίτηστην περιοχή σου

Νίκος Κωστόπουλος
30 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός, γνώστης και ευγενικός!
Στέλιος Μπακομήτρος
3 αξιολογήσεις
Η συνεργασία με τον κ. Μπακομήτρο ήταν πέραν του δέοντος εξαιρετική. Σας ευχαριστούμε για την άμεση και καλή συνεργασία!
Ευάγγελος Βεντούρης
4 αξιολογήσεις
Καλή και γρήγορη εργασία χωρίς απόκλιση από το κόστος!
Ιωάννης Φιλιππάτος
11 αξιολογήσεις
Πολύ καλή δουλειά, γρήγορα και καθαρά!
Σχετικά άρθρα
Οι μυρωδιές από τα τζάκια έχουν αρχίσει ήδη να χτυπάνε την πόρτα μας μιας και αυτή την εβδομάδα νιώσαμε τα πρώτα κρύα του χειμώνα.
Κάνει κρύο, καιρός για δύο; Ναι, για σένα και το τζάκι σου. Περίμενες πώς και πώς να χειμωνιάσει για να ανάψεις το τζάκι
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει