Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Ενεργειακά Τζάκια Καλοριφέρ

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για Ενεργειακά Τζάκια Καλοριφέρ & Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Κατασκευή, Επισκευή
  • Κατασκευή / Τοποθέτηση / Μετατροπή
  • Επισκευή
  • Καθαρισμό Τζακιού / Καμινάδας
π.χ.: Σήμερα, Τις προσεχείς ημέρες
  • Αποκλειστικά σήμερα
  • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
  • Τις προσεχείς ημέρες
  • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2019

Ενεργειακά Τζάκια Καλοριφέρ: Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Το τζάκι δημιουργεί πάντα μια αίσθηση θαλπωρής και ζεστασιάς και αποτελεί μια σημαντική και μακροχρόνια επένδυση για ένα σπίτι. Τα ενεργειακά τζάκια πρόκεινται για κλειστές μαντεμένιες εστίες με πυράντοχο γυαλί. Οι τεχνίτες μπορούν με τις κατάλληλες εργασίες και μερεμέτια να συνδέσουν το υδραυλικό τζάκι με τις σωληνώσεις της κεντρικής θέρμανσης και των επιμέρους σωμάτων. Μετά τη σύνδεση θα μεταφέρεται ζεστό νερό αντί για κάποιο καύσιμο και θα έχεις ένα ενεργειακό τζάκι καλοριφέρ.

Υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθεί και με άλλους τρόπους θέρμανσης όπως λέβητες πέλλετ, βιομάζας ακόμα και με ηλιακά πάνελ τοποθετώντας το κατάλληλο δοχείο αδράνειας.

Ποια πλεονεκτήματα προσφέρουν τα Ενεργειακά Τζάκια Καλοριφέρ;

Οι επαγγελματίες του κλάδου μας ενημέρωσαν για αυτά που έχεις να κερδίσεις εάν επιλέξεις να τοποθετήσεις ένα ενεργειακό τζάκι καλοριφέρ στο σπίτι σου.

1. Ομοιόμορφη Θέρμανση

Σε αντίθεση με το παραδοσιακό τζάκι που η θερμότητα υπάρχει μόνο μπροστά από την εστία, τώρα μπορείς να έχεις ισορροπημένη θέρμανση στην ένταση που επιθυμείς σε ολόκληρο το σπίτι.

2. Εξοικονόμηση Ενέργειας & Χρημάτων

Το ένα συνεπάγεται το άλλο. Αφού έχετε συνδέσει το τζάκι με το σύστημα θέρμανσης ή την ενδοδαπέδια θέρμανση αυτό σημαίνει ότι η θερμότητα προέρχεται από την καύση του τζακιού. Δε χρησιμοποιείς κάποιο άλλο καύσιμο,επομένως γλιτώνεις ενέργεια. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η αγορά των ξύλων είναι σαφώς φθηνότερη από αυτή του πετρελαίου ή φυσικού αερίου. Είναι δυνατό να εξοικονομηθεί έως και 50% των χρημάτων σου.
Ακόμη, μπορείς να εξοικονομήσεις και από τα χρήματα που δίνεις για τους λογαριασμούς του ρεύματος. Αυτό γιατί ουσιαστικά η θερμότητα του τζακιού είναι σε μορφή νερού, επομένως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για το μπάνιο ή την κουζίνα. Είναι δυνατό να αποθηκευτεί σε μπόιλερ και να το χρησιμοποιήσεις όποτε εσύ επιθυμείς, έχοντας πάντα ζεστό νερό.

3. Περισσότερη Θέρμανση

Εκτός από το γεγονός ότι συνδέονται με τη θέρμανση, τα ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ -νερού ζεσταίνουν περισσότερο. Εξαιτίας της κλειστής εστίας, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά, προσφέρεται μεγαλύτερη στεγανότητα και απόδοση έως και 80%. Ως συμπέρασμα αυτού απαιτείται και σημαντικά μικρότερη ποσότητα ξύλων προς καύση.

4. Οικολογική Θέρμανση

Το ενεργειακό τζάκι καλοριφέρ- νερού ελαχιστοποιεί σε μεγάλο βαθμό τους ρύπους και την ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα που προκαλούνται από την καύση. Έτσι, μειώνεται η μόλυνση της ατμόσφαιρας και συμβάλλεις στην προστασία του περιβάλλοντος. Ενώ ταυτόχρονα είναι πιο υγιεινό και προστατεύονται άτομα με αναπνευστικά προβλήματα.

Όσο για το κόστος, μην το αναλογιστείς, μιας και τα οφέλη και τα χρήματα που θα γλιτώσεις θα είναι πολλά περισσότερα. Η απόσβεση είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα γίνει και μάλιστα σε λίγα μόλις χρόνια!

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για Εγκατάσταση Ενεργειακού Τζακιού Καλοριφέρ;

Οι τεχνίτες της πλατφόρμας μας που ασχολούνται με τα τζάκια και τις καπνοδόχους διαθέτουν πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό. Με γνώμονα αυτά, θα σε βοηθήσουν και θα σε συμβουλεύσουν για τη σωστή εγκατάσταση που απαιτείται για τα ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ νερού. Μαζί με τους επαγγελματίες μπορείτε να επιλέξετε την επένδυση και τη διακόσμηση του τζακιού με ανθεκτικά στη φωτιά υλικά για να κάνεις πράξη αυτό που ονειρεύεσαι.

Ψάχνεις ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ για εγκατάσταση στο σπίτι σου ή σύνδεση τζακιού με καλοριφέρ; Μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου για κάθε είδος τζακιού στην πλατφόρμα μας και θα σου βρούμε άμεσα τον κατάλληλο τεχνικό στην περιοχή σου, για να σου προσφέρει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση!

Υπολογισμός Κόστους

Δες ποιο είναι το μέσο κόστος για εργασίες παρόμοιες με τη δική σου

0-0 Αναμενόμενο Κόστος συμπεριλαμβανομένων των υλικών (χωρίς ΦΠΑ) ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία

Σωστός επαγγελματίας κ εξυπηρετικός!!!

Douleutaras.gr λογότυπο
Νίκος Κ.
52 αξιολογήσεις

τέλεια δουλειά, καθαρή ! Συνεπέστατος επαγγελματίας !

Douleutaras.gr λογότυπο
Στέλιος Κ.
47 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας και γνώστης του αντικειμένου. Τον κάλεσα για καθαρισμό τζακιου και περιστρεφομενο καπέλο στη καμινάδα. Για να μπε…

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Σ.
44 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας! Ευχαριστώ πολύ για όλα!

Douleutaras.gr λογότυπο
Τάσος Θ.
33 αξιολογήσεις

Αριστος επαγγελματίας και σε γνώσεις και στην εκτέλεση της εγασίας, απόλυτα συνεπής και σωστός, άριστη επαγγελματική συμπεριφορά.

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΡΜΠΕΝ Ν.
31 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Σχετικά άρθρα

Ενεργειακό Τζάκι – Πώς λειτουργεί & Τι πρέπει να ξέρεις;

Τι καλύτερο από το να βρίσκεσαι το χειμώνα σε ένα σαλόνι με καλή παρέα και τη συντροφιά ενός τζακιού;

Περισσότερα
5 Φανταστικές Ιδέες για να «ντύσεις» το τζάκι σου με Πέτρα & Ξύλο!

Το τζάκι είναι σημείο αναφοράς για το σαλόνι, αφού συνήθως τοποθετείται στο πιο κεντρικό σημείο του χώρου.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για Ενεργειακά Τζάκια Καλοριφέρ

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

ΣΠΥΡΟΣ Π.

Ενεργειακά Τζάκια Καλοριφέρ - Αθήνα
113 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας ασχολείται με τα ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ. Διαθέτουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. Διακρινόμαστε για τη συνέπεια, την οργάνωση και τη χρήση εξαιρετικά ποιοτικών πρώτων υλών. Είμαστε στη διάθεση σας καθημερινά για να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία μας ζητηθεί!

Γιάννης Μ.

Ενεργειακά Τζάκια Καλοριφέρ - Αθήνα
21 αξιολογήσεις

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις στα ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ του σπιτιού σας. Αναλαμβάνουμε την εύρυθμη και σωστή λειτουργία τους ώστε να σας παρέχουν τη ζεστασιά που επιθυμείτε, Με γνώμονα την ικανοποίηση και κάλυψη των αναγκών σας, παρέχουμε ποιοτικά αποτελέσματα αντάξια των προσδοκιών σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας σε τιμές ιδιαίτερα χαμηλές για την αγορά.

Σταμάτης Κ.

Ενεργειακά Τζάκια Καλοριφέρ - Αιγάλεω
30 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στα ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ. Αναλαμβάνει την τοποθέτηση και σωστή λειτουργία τους χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά σε οικονομικές τιμές. Το προσωπικό μας είναι καταρτισμένο και διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο. Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη εγγυόντας σας ένα άριστο αποτέλεσμα. Είμαστε στη διάθεσή σας!

Πάνος Σ.

Ενεργειακά Τζάκια Καλοριφέρ - Καλλιθέα
27 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τα ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ. Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο. Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των πελατών παρέχοντάς τους τα αποτελέσματα που αναζητούν. Προσπαθούμε συνεχώς να εξλισσόμαστε και να αναπτυσσόμαστε, ώστε να συμβαδίζουμε με τις τάσεις της αγοράς. Θα χαρούμε πολύ να επικοικωνήσετε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

ΦΩΤΗΣ Μ.

Ενεργειακά Τζάκια Καλοριφέρ - Μαρούσι
18 αξιολογήσεις

Παρέχω επαγγελματικά αποτελέσματα σε ό,τι έχει να κάνει με τα ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ του σπιτιού σας. Διακρίνομαι για το σεβασμό που δείχνω στον προσωπικό σας χώρο, καθώς και για τη συνέπεια στο προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα. Στόχος μου είναι η εύρυθμη λειτουργία του, ώστε να προσφέρω την απόλυτη ικανοποίηση στους πελάτες μου σε λογικές τιμές. Είμαι στη διάθεσή σας και θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω άμεσα!

Σχετικές υπηρεσίες