Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Υαλότουβλα Τοποθέτηση

Θέλεις να τοποθετήσεις υαλότουβλα; Βρες κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, πάρε προσφορές & βρες τις καλύτερες τιμές για τοποθέτηση υαλότουβλων!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Κατασκευή ψευδοροφής, Αποξήλωση
 • Κατασκευή ψευδοροφής
 • Κατασκευή χωρίσματος
 • Αποξήλωση υπάρχουσας γυψοσανίδας
 • Διακοσμητικές γυψοσανίδες
 • Κατασκευή Τσιμεντοσανίδας
π.χ.: Έως 10 τ.μ., 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 11 τ.μ. - 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 50 τ.μ. και άνω
π.χ.: Από τον επαγγελματία, Από έμπορο
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Τις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 26/6/2019


Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν τοποθετήσεις υαλότουβλα; 

Εάν ψάχνεις για ένα μοντέρνο και ευφάνταστο υλικό για να χτίσεις έναν τοίχο, τότε επίλεξε υαλότουβλα. Τα υαλότουβλα είναι ένα υλικό δόμησης που χρησιμοποιείται για την τοιχοποιία. Είναι ικανά, σε πολλές περιπτώσεις, να αντικαταστήσουν τα κοινά τούβλα. Χαρίζουν ένα ιδιαίτερο στυλ που ταιριάζει σε πολλούς χώρους ενός σπιτιού ή ενός επαγγελματικού χώρου. Ωστόσο, δεν ενδείκνυται να γίνεται τοποθέτηση υαλότουβλων με σκοπό τη στήριξη μιας στέγης ή ενός παταριού. Η σύσταση των υαλότουβλων δεν είναι συμπαγής καθώς στο εσωτερικό τους περιέχουν κενό αέρα, ενώ το σχήμα τους είναι ορθογώνιο παραλληλεπίπεδο.

υαλότουβλα τοποθέτηση
 

Πού χρησιμοποιούνται τα υαλότουβλα;

Τα υαλότουβλα συνήθως χρησιμοποιούνται για το διαχωρισμό ενός χώρου. Εάν, για παράδειγμα, διαθέτεις έναν ενιαίο χώρο για την κουζίνα και το σαλόνι σου, τότε μπορείς να χτίσεις έναν διαχωριστικό τοίχο από υαλότουβλα, προκειμένου να δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι είναι δύο χώροι. Τα υαλότουβλα τοποθετούνται επίσης για το χτίσιμο μιας ντουζιέρας.

Μπορούν ακόμη να χρησιμοποιηθούν και ως εξωτερικοί τοίχοι ενός σπιτιού. Πιο δημοφιλή χώροι τοποθέτησης υαλότουβλων για εξωτερικούς χώρους είναι η κουζίνα και το μπάνιο.

Επίσης, πέρα από τοίχοι, μπορούν να χτιστούν και παράθυρα ή φεγγίτες από υαλότουβλα χρησιμοποιώντας μικρότερη ποσότητα.

Εναλλακτικά, τοποθέτηση υαλότουβλων μπορεί να γίνει για το χτίσιμο ενός μπαρ και τη διακόσμηση ενός επαγγελματικού ή εκθεσιακού χώρου.

Ποια είδη υαλότουβλων υπάρχουν;

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων υαλότουβλων στην αγορά. Διατίθενται διαφανή ή χρωματιστά υαλότουβλα, όπως μπλε, πράσινα, σε διαφορετικές αποχρώσεις. Ταυτόχρονα, όσον αφορά τα σχέδια, υπάρχουν υαλότουβλα λευκά, αμμοβολής, σατινέ, με σύννεφο ή με διάφορες αναπαραστάσεις στο εσωτερικό τους. Ανάλογα την επιλογή, τα υαλότουβλα είναι ικανά να χαρίσουν μια fun διάθεση χαρίζοντας μοντέρνο ή κλασικό ύφος. Όποιο και να διαλέξεις φρόντισε να εκπροσωπεί το στυλ που θέλεις να αποδώσεις στο χώρο σου.

υαλότουβλα

Εν συνεχεία, τα είδη υαλότουβλων έχουν να κάνουν και με το μέρος τοποθέτησης ή τη χρήση. Στο εμπόριο υπάρχουν υαλότουβλα αερισμού ή ανοιγόμενα. Συγκεκριμένα, τα υαλότουβλα αερισμού χρησιμοποιούνται κυρίως σε μεσοτοιχίες που ο χώρος δεν έχει καλό εξαερισμό ή όταν δε μπορεί να ανοιχτεί παράθυρο στον τοίχο. Τα υαλότουβλα αερισμού ενδέχεται να έχουν τοποθετημένη και μια μικρή σήτα για να γίνεται εξαερισμός.Τα ανοιγόμενα πρόκεινται ουσιαστικά για παράθυρα. Υπάρχουν παράθυρα σε συγκεκριμένο μέγεθος 2 ή 4 υαλότουβλων, ώστε να εφαρμόζονται κατάλληλα. Ταυτόχρονα, μπορεί να βρει κανείς πλαίσια ανοιγόμενων υαλότουβλων που περιστρέφονται σε έναν κεντρικό άξονα.

Ανάλογα με το σημείο τοποθέτησης και προς διευκόλυνση του χτίστη, υπάρχουν στην αγορά υαλότουβλα καμπυλωτά, γωνιακά (90 μοιρών) και τα τερματικά. Τα καμπυλωτά εφαρμόζονται σε περιπτώσεις που θέλεις ο τοίχος σου να δημιουργεί μια καμπυλότητα, για παράδειγμα σε μια ντουζιέρα. Τα γωνιακά, βοηθούν στην καλύτερη τοποθέτηση υαλότουβλων όταν ακουμπούν κάθετα σε άλλο τοίχο. Ενώ, τα τερματικά, δίνουν καλύτερο φινίρισμα όταν η κατασκευή δε συνορεύει στη μία της άκρη με κάποιον τοίχο, αλλά μένει “ελεύθερη” στο χώρο.

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η τοποθέτηση υαλότουβλων;

Τα υαλότουβλα, ως δομικό υλικό, προσφέρουν αρκετά οφέλη σε έναν χώρο. Ας δούμε μερικά από τα βασικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τοποθέτηση υαλότουβλων:

 • Διαπερατότητα φωτός. Όταν τοποθετούνται τα υαλότουβλα ως εξωτερικοί τοίχοι, δίνεται η δυνατότητα να εισέρχεται περισσότερο φως στο χώρο, κάνοντας τον να μοιάζει μεγαλύτερος. 

 • Ιδιωτικότητα. Τα υαλότουβλα διαχωρίζουν έναν χώρο, ώστε να επιτυγχάνεται η ύπαρξη ιδιωτικότητας. Ωστόσο, δεν επιτρέπεται η οπτική επαφή από έξω προς τα μέσα, επομένως δεν έχεις να φοβάσαι για αδιάκριτα βλέμματα.

 • Θερμομόνωση και ηχομόνωση. Λόγω της σύστασής τους χαρίζουν αρκετή μόνωση στον προσωπικό ή επαγγελματικό σου χώρο.

 • Υψηλή αντοχή. Η ασφάλειά σου δε διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Ενώ, είναι αρκετά ανθεκτικά σε χτυπήματα.

 • Εξοικονόμηση ενέργειας. Το γεγονός ότι εισέρχεται φως όλη την ημέρα σημαίνει ότι δε χρειάζεται να δαπανάς πολλά χρήματα στην κατανάλωση ρεύματος.

 • Δεν απαιτούν σοβάτισμα και βάψιμο. Τα υαλότουβλα από τη στιγμή που τοποθετηθούν και καθαριστούν, δε χρειάζονται κάποια άλλη περιποίηση.

 • Αποφυγή παρανομίας. Σε εξωτερικούς τοίχους που συνορεύουν με άλλα οικοδομήματα ή που η πολεοδομία δεν επιτρέπει το άνοιγμα παραθύρων ή πορτών, τα υαλότουβλα σου χαρίζουν το φως που θα είχες εάν είχες τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα από αυτά.

Τι θα χρειαστείς για την τοποθέτηση υαλότουβλων;

Αρχικά, φρόντισε τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις να είναι υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένα. Πέρα από τα υαλότουβλα, θα χρειαστείς κόλλα για τη δημιουργία αρμού, κονίαμα και σταυρούς δόμησης, οι οποίοι δε θα αφαιρεθούν. Ενδείκνυται να γίνει χρήση ελαστικού αρμού που να είναι ανθεκτικός στην υγρασία, ώστε να έχεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, εάν θέλεις να χτίσεις έναν αρκετά υψηλό τοίχο, τότε καλό θα ήταν να χτιστεί σε δύο “δόσεις”. Τοποθέτησε τα μισά υαλότουβλα έως ένα ύψος και μετά από 1 ημέρα συνέχισε με τις επόμενες σειρές. Με τον τρόπο αυτό θα γίνει η κατασκευή σου πιο στέρεη.

Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο και είναι ικανοί να αναλάβουν την τοποθέτηση υαλότουβλων για τον προσωπικό ή επαγγελματικό σου χώρο. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές από τους ειδικούς με λίγα μόνο κλικ άμεσα & οικονομικά!

Σχετικά άρθρα

Διαχωριστικά Χώρου : Ιδέες & Λύσεις!

Έχεις έναν μεγάλο χώρο που θέλεις να αξιοποιήσεις, δημιουργώντας το δικό σου γραφείο ή μια δεύτερη κρεβατοκάμαρα ή ένα καθιστικό;

Περισσότερα
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου με γυψοσανίδα!

Ίσως έχεις προσέξει ότι τα τελευταία χρόνια κατασκευάζονται συχνά σπίτια, των οποίων 2 δωμάτια μοιράζονται έναν κοινό χώρο.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν για Τοποθέτηση Υαλότουβλων

φωτογραφία επαγγελματία

Άμεση εξυπηρέτηση, πολύ καλός μάστορας και πολύ καλή η τιμή του για την εργασία που ήθελα. Θα τον ξαναπροτιμήσω σύντομα!

φωτογραφία επαγγελματία

πολύ καλός επαγγελματιας!

φωτογραφία επαγγελματία

Έκανε και παραπάνω εργασίες από τις συμφωνηθείσες, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση!

φωτογραφία επαγγελματία
Μαστροτεχνική G.
53 reviews

Άμεση εξυπηρέτηση, εντός 1 ώρας από την στιγμή που εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου στην Ιστοσελίδα. Η καλύτερη τιμή που πήρα ανάμεσα σε όσους ...

φωτογραφία επαγγελματία

Ο Πέτρος και το συνεργειο του ανέλαβαν την κατασκευή γυψοσανιδων και ελαιοχρωματισμών με απολυτη συνέπεια και επαγγελματισμό χρησιμοποίησ...

φωτογραφία επαγγελματία

Πολύ φιλικός επαγγελματίας, πολύ κάλος στην δουλειά του και σε λογικές τιμές.

Κορυφαίοι Επαγγελματίες στην Τοποθέτηση Υαλότουβλων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιώργος Σ.

Υαλότουβλα Τοποθέτηση - Αγία Παρασκευή
28 reviews

Χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία μου και το καταρτισμένο προσωπικό, οι εργασίες που μας αναθέτονται ολοκληρώνονται με επαγγελματισμό. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση υαλότουβλων στον προσωπικό ή επαγγελματικό σου χώρο. Εγγυόμαστε την επιλογή ποιοτικών υλικών με στόχο την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των πελατών μας και την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Γρηγόρης Σ.

Υαλότουβλα Τοποθέτηση - Νίκαια
16 reviews

Εξειδικεύομαι στην τοποθέτηση υαλότουβλων στο σπίτι και τον επαγγελματικό σου χώρο. Επίσης, αναλαμβάνω και οποιαδήποτε άλλη σχετική εργασία μου ζητηθεί. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η παροχή ολοκληρωμένων αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Επιθυμώ οι πελάτες μου να μένουν ευχαριστημένοι από την εκτέλεση της εργασίας, ώστε να ικανοποιείται κάθε τους ανάγκη. Βρίσκομαι στη διάθεσή σας.

Δημήτριος Σ.

Υαλότουβλα Τοποθέτηση - Χαϊδάρι
45 reviews

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση υαλότουβλων χαρίζοντάς σας ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας αλλά και αισθητικής. Είμαστε διατεθιμένοι να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία, μικρή ή μεγάλη, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Κύριο μέλημά μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας, παρέχοντας λειτουργικές και επαγγελματικές λύσεις.

Νικόλαος Α.

Υαλότουβλα Τοποθέτηση - Μαρούσι
33 reviews

Διαθέτουμε εμπειρία δεκαετιών στο χώρο και συνεργάζομαι με καταξιωμένους επαγγελματίες. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση υαλότουβλων στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Εγγυόμαστε την επιλογή ποιοτικών υλικών για την κατασκευή, καθώς και την παροχή ολοκληρωμένων και επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Οι εργασίες που εκτελούμε, θέλουμε να είναι πρώτα από όλα λειρουργικές, αισθητικές αλλά και να ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας. 

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Δ.

Υαλότουβλα Τοποθέτηση - Περιστέρι
20 reviews

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση υαλότουβλων στο χώρο του σπιτιού ή της εργασίας σας, αλλά και οποιαδήποτε άλλη εργασία, μικρή ή μεγάλη, εύκολη ή δύσκολη. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο και είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε ποιοτικά αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις σε χαμηλές τιμές, σεβόμενοι πάντα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Είμαστε στη διάθεσή σας!

Σχετικές υπηρεσίες