Αλλαγή Θερμοστάτη Θερμοσίφωνα

Αλλαγή Θερμοστάτη Θερμοσίφωνα

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

86.000+ αξιολογήσεις πελατών
4.200+ αξιολογημένοι επαγγελματίες
4.274 ολοκληρωμένες εργασίες έως σήμερα

Αξιολόγηση εργασιών

4.7

μέσος όρος από 1636 αξιολογήσεις πελατών

Γεωργιος Χ.
5.0

Υδραυλικός, πτυχιούχος με άριστη γνώση του αντικειμένου. Άριστη εξυπηρέτηση- ποιότητα εργασίας.

Για: Γιώργος Κουρτέσης
Αλέξανδρος Χ.
5.0

Άμεσος, συνεργασίμος, πλήρως αναλυτικός & κατατοπιστικός για τις εργασίες που πρόκειται να κάνει κατά τη διαρκεία της τηλεφωνικής επικοινωνίας, προκειμένου να γνωρίζεις εκ των προ…

Για: Ανδρέας Σαμαρτζής
Γιώργος Μ.
5.0

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Φαίνεται και καλός άνθρωπος, έμπιστος. Συνεπής. Δόθηκε η αμοιβή που μου είχε πει και αρχικά. Σίγουρα θα ξανά συνεργαστούμε.

Για: Ανδρέας Σαμαρτζής
Γιωργος Λ.
5.0

Ηρθε την ημερα και ωρα που ειχαμε συννενοηθει χωρις καθυστερησεις. Το κοστος της εργασιας ηταν ακριβως αυτο που ειχαμε πει απο την αρχη χωρις δικαιολογιες οτι κατι τελικα ηταν ακρ…

Για: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
Κωνσταντίνος Μ.
5.0

Επαγγελματίας,συνεργάσιμος, γνώστης του αντικειμένου.

Για: Μάνος Χετζάκης
Σια Β.
5.0

Επαγγελματίας. Άμεσος και αποτελεσματικός. Πρόσθεσα έναν αξιόπιστο συνεργάτη στην λίστα μου.

Για: Μάνος Χετζάκης
Φαιη Κ.
5.0

Άμεσος, Γρήγορος και κατανοητός! Πολλη καλη εμπειρια

Για: Κώστας Σιάνης
Αμυγδαλης Α.
5.0

Άψογη επικοινωνία με τον κύριο Μπάμπη. Με εξυπηρέτησε άμεσα καθώς είχα πολύ περιορισμένες ώρες που μπορούσα να είμαι στο σπίτι για την επισκευή. Έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι…

Για: Μπάμπης Τσίμπογλου

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 4.893 αντίστοιχες εργασίες:
50€ - 60€
Εγκατάσταση θερμοσίφωνα από
60€
Συντήρηση θερμοσίφωνα από
50€
Επισκευή θερμοσίφωνα από
50€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς λειτουργεί ο θερμοστάτης και η αντίσταση ηλιακού θερμοσίφωνα;

Η αντίσταση είναι το εξάρτημα που συνδέει τον ηλιακό θερμοσίφωνα με το ηλεκτρικό ρεύμα, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε ζεστό νερό και τις μέρες που δεν υπάρχει ηλιοφάνεια. Η αντίσταση ηλιακού συνδέεται μέσω της φλάντζας στεγανοποίησης με το θερμοστάτη του ηλιακού, οπότε, με απλά λόγια, μπορεί να θεωρηθεί ως ένα σύστημα από διαφορετικά μέρη.

Από την άλλη πλευρά, ο θερμοστάτης είναι το εξάρτημα που ευθύνεται για τη σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας στο νερό του θερμοσίφωνα. Η λανθασμένη ρύθμισή του, ή ακόμα χειρότερα, η φθορά του, χρειάζεται άμεση αντίδραση, για να μπορέσεις ξανά να χρησιμοποιήσεις το θερμοσίφωνα.

Ποια είναι τα σημάδια ότι χρειάζεσαι αλλαγή αντίστασης θερμοσίφωνα - αλλαγή θερμοστάτη;

  • Ο ηλιακός δε ζεσταίνει το νερό.

  • Ο ηλιακός ρίχνει το ρελέ του πίνακα.

  • Ο ηλιακός δε λειτουργεί με το ηλεκτρικό ρεύμα.

  • Ο θερμοσίφωνας έχει χαμηλή απόδοση.

  • Ο ηλιακός πετάει την ασφάλεια.

Για καθένα από αυτά τα σημάδια, ένας επαγγελματίας τεχνικός της πλατφόρμας μας θα μπορέσει να σε βοηθήσει, αναλαμβάνοντας την αλλαγή αντίστασης θερμοσίφωνα ή αλλαγή θερμοστάτη.

Τι πρέπει να κάνεις, αν υπάρχει βλάβη στην αντίσταση του θερμοσίφωνα;

Η μόνη σίγουρη λύση, όταν χρειάζεσαι αλλαγή αντίστασης θερμοσίφωνα, είναι να καλέσεις άμεσα έναν τεχνικό. Θα αναλάβει την εργασία σου, όσο πιο άμεσα γίνεται, με σκοπό να σε απαλλάξει από το πρόβλημα και να σου προσφέρει έναν πλήρως λειτουργικό θερμοσίφωνα.

Δε συστήνεται να προσπαθείς να επιδιορθώσεις τον ηλιακό σου θερμοσίφωνα, χωρίς τη βοήθεια τεχνικού. Οι τεχνικοί της πλατφόρμας μας, μάς ενημερώνουν ότι πολλές φορές, οι ιδιοκτήτες κατοικιών δοκιμάζουν να αλλάξουν μόνοι τους την αντίσταση και το θερμοστάτη θερμοσίφωνα, προκαλώντας μεγαλύτερη ζημιά.

Η αλλαγή αντίστασης θερμοσίφωνα, αλλά και η αλλαγή θερμοστάτη θερμοσίφωνα, είναι εργασίες που μπορεί να ολοκληρώσει εύκολα και με ασφάλεια ένας επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία. Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο, για ερασιτέχνες και ανθρώπους χωρίς εμπειρία στο σχετικό τομέα.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για αλλαγή αντίστασης & θερμοστάτη θερμοσίφωνα;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες, με πολυετή εμπειρία στην αλλαγή θερμοστάτη θερμοσίφωνα, όπως και την αλλαγή αντίστασης ηλιακού θερμοσίφωνα ή ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, θα σου εξασφαλίσουν εγγυημένα αποτελέσματα για ένα θερμοσίφωνα που θα αντέξει πολλά χρόνια.

Αν χρειάζεσαι επισκευή για τον ηλιακό ή ηλεκτρικό σου θερμοσίφωνα, όπως αλλαγή αντίστασης θερμοσίφωνα - αλλαγή θερμοστάτη, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα την καλύτερη προσφορά, με εργατικά και ποιοτικά ανταλλακτικά, από αξιόπιστο επαγγελματία στην περιοχή σου!

Ποια είναι η τιμή για αλλαγή θερμοστάτη - αντίστασης θερμοσίφωνα;

Η αλλαγή θερμοστάτη θερμοσίφωνα είναι πιο οικονομική, σε σχέση με την αλλαγή αντίστασης. Στην αγορά, οι τιμές για αλλαγή θερμοστάτη ξεκινούν από 20€, ενώ για αλλαγή αντίστασης θερμοσίφωνα από 40€. Οι επαγγελματίες μας είναι διαθέσιμοι καθημερινά, για να κάνουν διάγνωση της βλάβης που αντιμετωπίζεις στον ηλιακό ή τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα και να προσφέρουν άμεση και οικονομική λύση!

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
ΚΩΣΤΑ ΠΑΣΧΑΛΗ
Αθήνα

<span style="color: #000000;">Οι έμπειροι επαγγελματίες μας και η χρήση των κατάλληλων εργαλείων μας καθιστούν ικανούς να αναλάβο…

4.7
(95)
4.7
Ποιότητα εργασίας
4.7
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.6
Τιμή
Seller photo
Γιώργος Ντούπης
Μαρκόπουλο Μεσογαίας

<span style="color: #000000;">Στόχος μου ως έμπειρος υδραυλικός είναι να δημιουργώ μια φιλική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης …

5.0
(21)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.8
Τιμή