Κατασκευή Πέργκολας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Κατασκευή Πέργκολας

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία ενημέρωσης: 08/1/2019

Κατασκευή Πέργκολας: Όλα όσα πρέπει να σκεφτείς!

Οι πέργκολες χρησιμοποιούνται εδώ και πάρα πολλά χρόνια, κυρίως γιατί είναι ένα σύστημα σκίασης που συνδυάζει υψηλή λειτουργικότητα και αισθητική. Από το παρελθόν μέχρι τώρα, έχουν εξελιχθεί κι αυτές και πλέον η κατασκευή πέργκολας μπορεί να αποτελεί πραγματικό στολίδι.

Πρόκειται για τις πιο μόνιμες κατασκευές συστημάτων σκίασης ενώ τα υλικά κατασκευής τους ποικίλουν αρκετά. Συνήθως συναντώνται σε μονοκατοικίες με κήπους ή σε ταράτσες πολυκατοικιών. Πέρα από τα βασικά οφέλη που έχουν, μεγάλα τους πλεονεκτήματα είναι το αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και η μόνωση που προσφέρουν, καθώς μέσω αντανάκλασης απομακρύνουν μεγάλο ποσοστό της ηλιακής ακτινοβολίας. Εάν σκέφτεσαι να προχωρήσεις στην κατασκευή πέργκολας, οι παρακάτω πληροφορίες θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Υλικά Κατασκευής

Υπάρχουν πολλά είδη πέργκολας που μπορείς να επιλέξεις για τον κήπο και την βεράντα σου. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τα πιο δημοφιλή υλικά που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί στα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου. Ποια είναι αυτά;

Για τον Σκελετό:

  • Αλουμίνιου

  • Μέταλλο

  • Ξύλλο

Για το Υλικό σκίασης

  • Τεντόπανα

  • Καλάμια

  • Ξύλινες σανίδες

  • 2plank

  • PVC

Με την βοήθεια ενός έμπειρου τεχνικού, μπορείς να κάνεις την καλύτερη επιλογή στα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στην  κατασκευή σου και να έχεις ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και αντοχής. Πέρα από την επιλογή του υλικού στις πέργκολες, υπάρχουν κάποιες βασικές οδηγίες στην κατασκευή πέργκολας, που πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις τις εργασίες.

4 Οδηγίες στις Κατασκευές Πέργκολας

Ύψος & Κλίση της πέργκολας: Εάν το ύψος της πέργκολας ξεπεράσει το προβλεπόμενο, μπορεί εντέλει να μην προσφέρει την σκίαση που επιθυμείς ενώ εάν είναι μικρότερο υπάρχει η περίπτωση να δημιουργεί ασφυκτική ατμόσφαιρά και να ελαττώνει το φως που εισέρχεται στο εσωτερικό του χώρου σου.

Στήριξη των δοκαριών στο έδαφος:  Εφόσον η κατασκευή θα χρησιμοποιηθεί σε κήπους, πρέπει τα δοκάρια της να τοποθετηθούν σε τσιμέντο ή πλάκες και όχι σε γυμνό χώμα. Ειδικά στις κατασκευές με ξύλινα πέργκολα, η υγρασία που θα δεχθεί από το χώμα θα προκαλέσει την άμεση διάβρωσή της.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν: Οι πέργκολες, επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες καθώς βρίσκονται εκτεθειμένες σε βροχή, υγρασία και δυνατό αέρα. Σε περιοχής που επικρατούν ακραία καιρικά φαινόμενα, επιλέγονται μεταλλικές και σιδερένιες πέργκολες που δεν καταπονούνται τόσο από τα καιρικά φαινόμενα.

Κόστος κατασκευής: Είναι αλήθεια ότι μπορείς να προμηθευτείς και μόνος σου τα υλικά για την κατασκευή σου, όμως προτού επιλέξεις να ακολουθήσεις αυτόν τον δρόμο, ζήτα προσφορές από έμπειρα συνεργεία. Τα έμπειρα συνεργεία συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του ξύλου, των μεταλλικών κατασκευών και του αλουμινίου και μπορεί να προμηθευτούν το ίδιο υλικό σε πολύ χαμηλότερο κόστος.

Έχοντας τα παραπάνω υπόψη σου, μπορείς ξεκινήσεις την κατασκευή πέργκολας αυλής ή βεράντας με την βοήθεια πάντα των αξιολογημένων συνεργείων μας. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου για να πάρεις προσφορές για τιμές στις κατασκευές πέργκολας από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

S. Center
98 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλειά!

Γιώργος Κ.
96 αξιολογήσεις

Με δύο μόνο λέξεις, συνεπέστατος και σωστός!

Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας και τεχνίτης, βρήκε λύση σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάστηκε

Κώστας Σ.
51 αξιολογήσεις

Η εργασία για την οποία απευθύνθηκα στο douleutaras.gr αφορούσε σε πέργκολα ταράτσας και ο επαγγελματίας με τον οποίο συνεργάστηκα ήταν ...

Παναγιώτης Κ.
46 αξιολογήσεις

Συνεπής, ολοκλήρωσε την εργασία στα χρονικά πλαίσια που συμφωνήσαμε εξαρχής. Το αποτέλεσμα της δουλειάς είναι πολύ καλό!

Χρήστος Ρ.
35 αξιολογήσεις

τέλειος σε όλα και καταπληκτική δουλειά. ΙΜ

Σχετικά άρθρα

4+1 υπέροχες ιδέες για ξύλινες πέργκολες!

Οι ξύλινες πέργκολες αποτελούν μια πολύ όμορφη και έξυπνη λύση που πρέπει να σκεφτείς για το σπίτι σου

Περισσότερα
Τέντες βεράντας : Mια έξυπνη & οικονομική λύση για το σπίτι σου

Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες για Κατασκευή Πέργκολας

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιώργος Κ. Κατασκευή Πέργκολας - Καλλιθέα
49 αξιολογήσεις
Προσφέρω υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής συστήματος περσίδων ή ρολλοκουρτίνας. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της σκίασης από το 1968 με σταθερότητα και επιτυχία. Εξυπηρετούμε άμεσα, με συνέπεια και υπευθυνότητα, ενώ παράλληλα προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εργασίες κατασκευής και συντήρησης σε οικονομικές τιμές. Μας χαρακτηρίζει ο σεβασμός για τον χώρο του πελάτη καθώς και η συνέπεια χρόνους παράδοσης.
Παναγιώτης Κ. Κατασκευή Πέργκολας - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας ειδικεύεται από το 1958 στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τοποθέτηση τέντας και συστημάτων σκίασης, προσφέροντας στους πελάτες της άνεση, λειτουργικότητα, προστασία και ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε και να τοποθετήσουμε τέντες παντός τύπου, συστήματα σκίασης εξωτερικού και εσωτερικού χώρου καθώς και να πραγματοποιήσουμε αλλαγές σε τεντοπέργκολες.
Παναγιώτης Κ. Κατασκευή Πέργκολας - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Με γνώμονα το τρίπτυχο ποιότητα - συνέπεια - υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης εξωτερικών χώρων. Το εξειδικευμένο προσβπικό μας είναι στη διάθεσή σας.
Μιχάλης Π. Κατασκευή Πέργκολας - Αθήνα
64 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας, από το 1959, δραστηριοποιείται στην Αθήνα, στον χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης πέργκολας. Ιδιαίτερο αντικείμενο και εξειδίκευση της εταιρείας μας, είναι οι εργασίες που αφορούν τα είδη σκίασης γενικότερα.
Σωτήρης Β. Κατασκευή Πέργκολας - Πετρούπολη
79 αξιολογήσεις
Μπορώ να τοποθετήσω και συντηρήσω την πέργκολα του εξωτερικού σας χώρου, με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στις κηπουρικές εργασίες έχω την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσω σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για την οικία η την επιχείρηση σας. Επιλέξτε με για μόνιμη λύση στο πρόβλημα σκίασης του εξωτερικού σας χώρου, πάντα σε προσιτές τιμές!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει