Ασύρματοι Συναγερμοί

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ασύρματοι Συναγερμοί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Ασύρματοι συναγερμοί για το σπίτι: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Είναι γεγονός, ότι τα τελευταία χρόνια η ανάγκη για προστασία του σπιτιού από εισβολείς έχει έρθει στο προσκήνιο δυναμικά. Οι ασύρματοι συναγερμοί έχουν γίνει από τους πιο δημοφιλείς τρόπους που σκεφτόμαστε, για να προστατεύσουμε το χώρο μας.

Σίγουρα, είναι πολύ δυσάρεστο να φεύγεις από το σπίτι και να ανησυχείς για το πώς θα είναι, όταν επιστρέψεις. Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο τα συστήματα ασφαλείας, με κυρίαρχους τους συναγερμούς και τις κάμερες, έχουν γίνει τόσο διαδεδομένα.

Όμως, γιατί οι συναγερμοί και μάλιστα οι ασύρματοι συναγερμοί, είναι μια πολύ καλή επένδυση για το σπίτι σου; Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει για σένα, με τη βοήθεια των εξειδικευμένων τεχνικών μας, κάποια στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεις, πριν τοποθετήσεις συναγερμό.

Ποια πλεονεκτήματα έχουν οι ασύρματοι συναγερμοί;

Στην αγορά υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε συναγερμούς. Ειδικά οι ασύρματοι συναγερμοί, αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα για την ασφάλεια του χώρου σου. Όμως, γιατί ισχύει κάτι τέτοιο; Στη συνέχεια, παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα οφέλη που έχουν τα ασύρματα συστήματα συναγερμού.

1. Γρήγορη Εγκατάσταση: Πρόκειται για την πιο εύκολη και ανώδυνη λύση σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση. Δε χρειάζεται να δημιουργηθεί ένας πανικός από τη μεταφορά επίπλων, τις τρύπες στον τοίχο και τις σκόνες. Το μόνο που απαιτείται, είναι η σύνδεση δύο καλωδίων με το δίκτυο ηλεκτροδότησης.

2. Εύκολη Μεταφορά: Σε περίπτωση που έχεις τοποθετήσει τον ασύρματο συναγερμό στο διαμέρισμα σου, ή στο εξοχικό σου και θέλεις να τον μεταφέρεις σε κάποιο άλλο σπίτι, αυτό γίνεται πανεύκολα. Η μετακόμιση του θα γίνει από τον ειδικό που στον εγκατέστησε. Διαφορετικά, κατόπιν συνεννόησης, μπορεί να γίνει και από εσένα με κάποια καθοδήγηση σχετικά με την ασφάλειά σου.

3. Δυνατότητα Επέκτασης: Εάν είχες αγοράσει εξαρχής μόνο τα βασικά εξαρτήματα και θέλεις τώρα να ενισχύσεις τον ασύρματο συναγερμό σου με επιπλέον εξαρτήματα, αυτό γίνεται με μεγάλη ευκολία και χωρίς ταλαιπωρία. Αρκεί βέβαια να απευθυνθείς στον ειδικό, ώστε να ρυθμίσει τον εξοπλισμό.

4. Σχετικά Χαμηλό Κόστος: Τα εξαρτήματα είναι ακριβότερα από αυτά του ενσύρματου συναγερμού. Το συνολικό κόστος, όμως, που απαιτείται για έναν ασύρματο συναγερμό είναι χαμηλό. Αν αναλογιστεί κανείς ότι δε χρειάζεται κάποιο κόστος εγκατάστασης στο χώρο, το οποίο είναι αρκετά υψηλό για τον ενσύρματο.

5. Χωρίς προεργασία: Δε χρειάζεται να γίνει κάποια διαδικασία πριν την εγκατάσταση. Αυτή γίνεται εύκολα σε μόλις μία ημέρα. Αντίθετα λειτουργεί ο ενσύρματος συναγερμός, που απαιτεί ειδική καλωδίωση στο σπίτι από το χτίσιμό του, ή κατά την εγκατάσταση με τη δημιουργία μερεμετιών από τον ειδικό “τρώγοντας” αρκετές ημέρες.

6. Αισθητική Διακριτικότητα: Η αισθητική του κτιρίου μένει ίδια και αναλλοίωτη, εφόσον ο εξοπλισμός του ασύρματου συναγερμού είναι διακριτικός και κομψός. Επίσης, οι ασύρματοι συναγερμοί διατηρούν τον πίνακα και το πληκτρολόγιο μαζί σε ένα πλαστικό κουτί με κομψό σχεδιασμό για λόγους ευελιξίας.

7. Εύκολη χρήση: Οι ασύρματοι συναγερμοί δε χρειάζονται ιδιαίτερους και περίπλοκους χειρισμούς για την ενεργοποίηση και την απενεργοποίησή τους. Ο χειρισμός γίνεται εύκολα, από ανθρώπους όλων των ηλικιών, ακόμα και από παιδιά.

Τι πρέπει να προσέχεις, αν τοποθετήσεις ασύρματο συναγερμό;

Είναι αλήθεια, πως δεν υπάρχει τέλειο σύστημα συναγερμού. Όλοι οι συναγερμοί, όπως και όλα τα συστήματα ασφαλείας, έχουν κάποια σημεία προσοχής, όπου πρέπει να δώσεις βάση. Οι ασύρματοι συναγερμοί έχουν τα εξής σημεία προσοχής:

1. Μπαταρίες: Οι μπαταρίες θα πρέπει να ελέγχονται και να αντικαθίστανται, σύμφωνα με το χρονικό όριο ζωής τους. Ενδεχομένως και γρηγορότερα από αυτό, ώστε να μην υπάρξει η πιθανότητα να μείνει το σπίτι σου εκτεθειμένο.

2. Πίνακας: Όσον αφορά τον ασύρματο πίνακα, αυτός θα πρέπει να είναι ανθεκτικός σε βανδαλισμούς και να έχει τοποθετηθεί έξυπνα. Φρόντισε να βρίσκεται μακριά από πόρτες και παράθυρα, όπου ο πιθανός διαρρήκτης θα έχει αμεσότερη πρόσβαση για να τον απενεργοποιήσει. Επίσης, καλό θα είναι να μη βρίσκεται κοντά σε μεγάλες μεταλλικές επιφάνειες που μειώνουν την απόδοση του σήματος.

3. Εξοπλισμός: Οι συσκευές που πλαισιώνουν τον ασύρματο πίνακα θα πρέπει να έχουν σχεδιαστεί να τοποθετηθούν σε σημεία που θα βρίσκονται εντός της εμβέλειάς του, σε απόσταση μισό με ένα μέτρο περίπου μακριά.

4. Απορίες: Ρώτησε! Λύσε όλες τις πιθανές απορίες σου και της οικογένειάς σου, όσο ο τεχνικός βρίσκεται στο χώρο σου. Ζήτησε να σου δείξει πώς χρησιμοποιείται, ποια τα πιθανά λάθη που μπορεί να κάνεις, πόσα χρόνια έχει εγγύηση ο ασύρματος συναγερμός και οτιδήποτε άλλο για το οποίο είναι υποχρεωμένος να σε ενημερώσει.

Γιατί να επιλέξεις τον τεχνικό του Douleutaras.gr για την τοποθέτηση ασύρματου συναγερμού;

Οι ασύρματοι συναγερμοί είναι μια ιδανική επένδυση για την ασφάλεια του σπιτιού, ειδικά αν ζεις σε ενοικιαζόμενο σπίτι, το οποίο δεν έχει καλωδίωση για συναγερμό. Όμως, η σωστή εγκατάσταση και συντήρηση είναι απαραίτητη, αν θέλεις να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι η σίγουρη λύση, για την τοποθέτηση του εξοπλισμού και την τελική εγκατάσταση στο σύστημα συναγερμού σου. Θα φροντίσουν το σύστημά σου να λειτουργεί αποδοτικά και θα σου προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για την καλύτερη λειτουργία του.

Λοιπόν, αν σε ενδιαφέρουν οι ασύρματοι συναγερμοί και η σωστή τους εγκατάσταση στο σπίτι, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε άμεσα προσφορές από επαγγελματίες της περιοχής σου, στις πιο προσιτές τιμές.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Θεοφάνης Μ.
188 αξιολογήσεις
Άψογη συνεργασία ότι είχαμε συμφωνήσει όλα έγιναν και στην ώρα τους και φυσικά όπως μας τα είχε πει....τον συστήνω ανεπιφύλακτα
Ιωάννης Α.
37 αξιολογήσεις
'Αμεσος, επικοινωνιακός, συνεπής, ευέλικτος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα
Μενέλαος Κ.
36 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας. Αρίστη πρώτη επαφή. Κατά την διάρκεια των εργασιών, πολύ προσεκτικός και διακριτικός, με προτάσεις και επιλογ...
Χρήστος Κ.
28 αξιολογήσεις
Έμεινα ευχαριστημένος. Συνεπής και υψηλή επαγγελματισμό. Θα συνεχίσω την συνεργασία. Ναι, θα τον πρότεινα.
C. Security
27 αξιολογήσεις
Άψογη εξυπηρέτηση μου έλυσε όλες της απορίες που είχα. Ραντεβού για να εκτιμήσει το χώρο και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.Αψογα καταρ...
Δημήτρης Κ.
21 αξιολογήσεις
Συνεπείς, ευγενικοί και εξυπηρετικοί επαγγελματίες. Η εργασία εκτελέστηκε με ακρίβεια και επαγγελματισμό στην ώρα που είχε συμφωνηθεί.Του...
Σχετικά άρθρα
Πάρε μια συνειδητή απόφαση για το συναγερμό ασφαλείας του σπιτιού σου.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει