Ασύρματοι Συναγερμοί

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ασύρματοι Συναγερμοί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Ασύρματοι Συναγερμοί Σπιτιών: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Είναι γεγονός ότι ακούγονται όλο και περισσότερες κλοπές τα τελευταια χρόνια. Εάν έχεις βρεθεί στη δύσκολη αυτή κατάσταση, άφησέ τα όλα πίσω, μην ταράζεσαι και τοποθέτησε έναν συναγερμό. Ακόμα και αν δεν έχεις βρεθεί, φρόντισε να “προσέξεις για να έχεις”. Όπως και να έχει ο συναγερμός σε ένα σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο σου προσφέρει την αίσθηση της προστασίας και της ασφάλειας.

Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν δύο τύποι συναγερμών, οι ενσύρματοι και οι ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών. Στην περίπτωση που ήδη έχεις καταλήξει στον ασύρματο, παρακάτω συγκεντρώσαμε για σένα κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που ενδεχομένως να ήθελες να μάθεις πριν επιλέξεις να κάνεις τη συγκεκριμένη επένδυση.

Πλεονεκτήματα Ασύρματων Συναγερμών

Γρήγορη Εγκατάσταση: Πρόκειται για την πιο εύκολη και ανώδυνη λύση σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση. Δε χρειάζεται να δημιουργηθεί ένας πανικός από τη μεταφορά επίπλων, τις τρύπες στον τοίχο και τις σκόνες. Το μόνο που απαιτείται είναι η σύνδεση δύο καλωδίων με το δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Εύκολη Μεταφορά: Στην περίπτωση που έχεις τοποθετήσει τον ασύρματο συναγερμό στο διαμέρισμα σου ή στο εξοχικό σου και θέλεις να τον μεταφέρεις σε κάποιο άλλο σπίτι αυτό γίνεται πανεύκολα. Η μετακόμιση του θα γίνει από τον ειδικό που στον εγκατέστησε. Διαφορετικά, εάν έχεις συνεννοηθεί μαζί του μπορεί να γίνει και από εσένα με κάποια καθοδήγηση ως προς την ασφάλειά σου.

Δυνατότητα Επέκτασης: Εάν εσύ είχες αγοράσει εξ αρχής μόνο τα βασικά εξαρτήματα και θέλεις τώρα να ενισχύσεις τον ασύρματο συναγερμό σου με επιπλέον εξαρτήματα, αυτό γίνεται με μεγάλη ευκολία και χωρίς ταλαιπωρία. Αρκεί βέβαια να απευθυνθείς στον ειδικό, ώστε να ρυθμίσει τον εξοπλισμό.

Χαμηλό Κόστος: Τα εξαρτήματα είναι ακριβότερα από αυτά του ενσύρματου συναγερμού. Το συνολικό κόστος, όμως, που απαιτείται για έναν ασύρματο συναγερμό είναι χαμηλό. Αν αναλογιστεί κανείς ότι δε χρειάζεται κάποιο κόστος εγκατάστασης στο χώρο, το οποίο είναι αρκετά υψηλό για τον ενσύρματο.

Χωρίς προεργασία: Δε χρειάζεται να γίνει κάποια διαδικασία πριν την εγκατάσταση. Αυτή γίνεται εύκολα σε μόλις μία ημέρα. Σε αντίθεση με τον ενσύρματο συναγερμό, που απαιτείται ειδική καλωδίωση στο σπίτι από το χτίσιμό του ή κατά την εγκατάσταση με τη δημιουργία μερεμετιών από τον ειδικό “τρώγοντας” αρκετές ημέρες.

Ωραία Εμφάνιση: Η αισθητική του κτιρίου μένει ίδια και αναλλοίωτη, εφόσον ο εξοπλισμός του ασύρματου συναγερμού είναι διακριτικός και κομψός. Επίσης, οι ασύρματοι συναγερμοί διατηρούν τον πίνακα και το πληκτρολόγιο μαζί σε ένα πλαστικό κουτί με κομψό σχεδιασμό για θέμα ευελιξίας.

Εύκολη χρήση: Δε χρειάζονται ιδιαίτεροι και περίπλοκοι χειρισμοί για την ενεργοποίηση και την απενεργοποίησή του. Μπορεί να γίνει από μικρούς και μεγάλους.

Τι πρέπει να προσέξεις στον Ασύρματο Συναγερμό;

Μπαταρίες: Οι μπαταρίες θα πρέπει να ελέγχονται και να αντικαθίστανται σύμφωνα με το χρονικό όριο ζωής τους. Ενδεχομένως και γρηγορότερα από αυτό, ώστε να μην υπάρξει η πιθανότητα να μείνει το σπίτι σου εκτεθειμένο.

Πίνακας: Όσον αφορά τον ασύρματο πίνακα, αυτός θα πρέπει να είναι ανθεκτικός σε βανδαλισμούς και να έχει τοποθετηθεί έξυπνα. Φρόντισε να βρίσκεται μακριά από πόρτες και παράθυρα όπου ο πιθανός διαρρήκτης θα έχει αμεσότερη πρόσβαση για να τον απενεργοποιήσει. Επίσης, καλό θα είναι να μη βρίσκεται κοντά σε μεγάλες μεταλλικές επιφάνειες που μειώνουν την απόδοση του σήματος.

Εξοπλισμός: Οι συσκευές που πλαισιώνουν τον ασύρματο πίνακα θα πρέπει να έχουν σχεδιαστεί να τοποθετηθούν σε σημεία που θα βρίσκονται εντός της εμβέλειάς του σε απόσταση μισό με ένα μέτρο περίπου μακριά.

Απορίες: Ρώτησε! Λύσε όλες τις πιθανές απορίες σου και της οικογένειάς σου όσο ο τεχνικός βρίσκεται στο χώρο σου. Ζήτησε να σου δείξει πώς χρησιμοποιείται, ποια τα πιθανά λάθη που μπορεί να κάνεις, πόσα χρόνια έχει εγγύηση ο ασύρματος συναγερμός και οτιδήποτε άλλο για το οποίο είναι υποχρεωμένος να σε ενημερώσει.

 

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους και έμπειρους επαγγελματίες. Θα σε βοηθήσουν στην εγκατάσταση και την επισκευή του ασύρματου συναγερμού σου για την ασφάλεια του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές για την τοποθέτηση του συναγερμού με λίγα μόνο κλικ!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Βαγγέλης Γκλιάτης
1 αξιολόγηση
Άμεση ανταπόκριση, σωστή ενημέρωση και επιλογή εξοπλισμού. Πολύ καλή ποιότητα επαγγελματία!
Δημήτρης Κωστακόπουλος
20 αξιολογήσεις
Απόλυτα ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση και την εργασία του επαγγελματία!
Θεοφάνης Μάνης Atlas security
143 αξιολογήσεις
Συνεπής, αξιόπιστος και πολύ γρήγορος. Πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος. Μπράβο του!
Ιωάννης Ηλίας
1 αξιολόγηση
Άμεση επαφή, ανάλυση κόστους και συνέπεια στην εγκατάσταση. Προτείνεται ΑΑΑ+!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΚΑΣ
7 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας, αξιόπιστος, ειλικρινής, ευέλικτος & πάνω από όλα εργατικός, ολιγομίλητος & on time!
Σχετικά άρθρα
Πάρε μια συνειδητή απόφαση για το συναγερμό ασφαλείας του σπιτιού σου.
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντλώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει