Ασύρματοι Συναγερμοί

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ασύρματοι Συναγερμοί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Τελευταία ενημέρωση: 24/7/2018

Ασύρματοι συναγερμοί για το σπίτι: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Είναι γεγονός, ότι τα τελευταία χρόνια η ανάγκη για προστασία του σπιτιού από εισβολείς έχει έρθει στο προσκήνιο δυναμικά. Οι ασύρματοι συναγερμοί έχουν γίνει από τους πιο δημοφιλείς τρόπους που σκεφτόμαστε, για να προστατεύσουμε το χώρο μας.

Σίγουρα, είναι πολύ δυσάρεστο να φεύγεις από το σπίτι και να ανησυχείς για το πώς θα είναι, όταν επιστρέψεις. Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο τα συστήματα ασφαλείας, με κυρίαρχους τους συναγερμούς και τις κάμερες, έχουν γίνει τόσο διαδεδομένα.

Όμως, γιατί οι συναγερμοί και μάλιστα οι ασύρματοι συναγερμοί, είναι μια πολύ καλή επένδυση για το σπίτι σου; Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει για σένα, με τη βοήθεια των εξειδικευμένων τεχνικών μας, κάποια στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεις, πριν τοποθετήσεις συναγερμό.

Ποια πλεονεκτήματα έχουν οι ασύρματοι συναγερμοί;

Στην αγορά υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε συναγερμούς. Ειδικά οι ασύρματοι συναγερμοί, αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα για την ασφάλεια του χώρου σου. Όμως, γιατί ισχύει κάτι τέτοιο; Στη συνέχεια, παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα οφέλη που έχουν τα ασύρματα συστήματα συναγερμού.

1. Γρήγορη Εγκατάσταση: Πρόκειται για την πιο εύκολη και ανώδυνη λύση σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση. Δε χρειάζεται να δημιουργηθεί ένας πανικός από τη μεταφορά επίπλων, τις τρύπες στον τοίχο και τις σκόνες. Το μόνο που απαιτείται, είναι η σύνδεση δύο καλωδίων με το δίκτυο ηλεκτροδότησης.

2. Εύκολη Μεταφορά: Σε περίπτωση που έχεις τοποθετήσει τον ασύρματο συναγερμό στο διαμέρισμα σου, ή στο εξοχικό σου και θέλεις να τον μεταφέρεις σε κάποιο άλλο σπίτι, αυτό γίνεται πανεύκολα. Η μετακόμιση του θα γίνει από τον ειδικό που στον εγκατέστησε. Διαφορετικά, κατόπιν συνεννόησης, μπορεί να γίνει και από εσένα με κάποια καθοδήγηση σχετικά με την ασφάλειά σου.

3. Δυνατότητα Επέκτασης: Εάν είχες αγοράσει εξαρχής μόνο τα βασικά εξαρτήματα και θέλεις τώρα να ενισχύσεις τον ασύρματο συναγερμό σου με επιπλέον εξαρτήματα, αυτό γίνεται με μεγάλη ευκολία και χωρίς ταλαιπωρία. Αρκεί βέβαια να απευθυνθείς στον ειδικό, ώστε να ρυθμίσει τον εξοπλισμό.

4. Σχετικά Χαμηλό Κόστος: Τα εξαρτήματα είναι ακριβότερα από αυτά του ενσύρματου συναγερμού. Το συνολικό κόστος, όμως, που απαιτείται για έναν ασύρματο συναγερμό είναι χαμηλό. Αν αναλογιστεί κανείς ότι δε χρειάζεται κάποιο κόστος εγκατάστασης στο χώρο, το οποίο είναι αρκετά υψηλό για τον ενσύρματο.

5. Χωρίς προεργασία: Δε χρειάζεται να γίνει κάποια διαδικασία πριν την εγκατάσταση. Αυτή γίνεται εύκολα σε μόλις μία ημέρα. Αντίθετα λειτουργεί ο ενσύρματος συναγερμός, που απαιτεί ειδική καλωδίωση στο σπίτι από το χτίσιμό του, ή κατά την εγκατάσταση με τη δημιουργία μερεμετιών από τον ειδικό “τρώγοντας” αρκετές ημέρες.

6. Αισθητική Διακριτικότητα: Η αισθητική του κτιρίου μένει ίδια και αναλλοίωτη, εφόσον ο εξοπλισμός του ασύρματου συναγερμού είναι διακριτικός και κομψός. Επίσης, οι ασύρματοι συναγερμοί διατηρούν τον πίνακα και το πληκτρολόγιο μαζί σε ένα πλαστικό κουτί με κομψό σχεδιασμό για λόγους ευελιξίας.

7. Εύκολη χρήση: Οι ασύρματοι συναγερμοί δε χρειάζονται ιδιαίτερους και περίπλοκους χειρισμούς για την ενεργοποίηση και την απενεργοποίησή τους. Ο χειρισμός γίνεται εύκολα, από ανθρώπους όλων των ηλικιών, ακόμα και από παιδιά.

Τι πρέπει να προσέχεις, αν τοποθετήσεις ασύρματο συναγερμό;

Είναι αλήθεια, πως δεν υπάρχει τέλειο σύστημα συναγερμού. Όλοι οι συναγερμοί, όπως και όλα τα συστήματα ασφαλείας, έχουν κάποια σημεία προσοχής, όπου πρέπει να δώσεις βάση. Οι ασύρματοι συναγερμοί έχουν τα εξής σημεία προσοχής:

1. Μπαταρίες: Οι μπαταρίες θα πρέπει να ελέγχονται και να αντικαθίστανται, σύμφωνα με το χρονικό όριο ζωής τους. Ενδεχομένως και γρηγορότερα από αυτό, ώστε να μην υπάρξει η πιθανότητα να μείνει το σπίτι σου εκτεθειμένο.

2. Πίνακας: Όσον αφορά τον ασύρματο πίνακα, αυτός θα πρέπει να είναι ανθεκτικός σε βανδαλισμούς και να έχει τοποθετηθεί έξυπνα. Φρόντισε να βρίσκεται μακριά από πόρτες και παράθυρα, όπου ο πιθανός διαρρήκτης θα έχει αμεσότερη πρόσβαση για να τον απενεργοποιήσει. Επίσης, καλό θα είναι να μη βρίσκεται κοντά σε μεγάλες μεταλλικές επιφάνειες που μειώνουν την απόδοση του σήματος.

3. Εξοπλισμός: Οι συσκευές που πλαισιώνουν τον ασύρματο πίνακα θα πρέπει να έχουν σχεδιαστεί να τοποθετηθούν σε σημεία που θα βρίσκονται εντός της εμβέλειάς του, σε απόσταση μισό με ένα μέτρο περίπου μακριά.

4. Απορίες: Ρώτησε! Λύσε όλες τις πιθανές απορίες σου και της οικογένειάς σου, όσο ο τεχνικός βρίσκεται στο χώρο σου. Ζήτησε να σου δείξει πώς χρησιμοποιείται, ποια τα πιθανά λάθη που μπορεί να κάνεις, πόσα χρόνια έχει εγγύηση ο ασύρματος συναγερμός και οτιδήποτε άλλο για το οποίο είναι υποχρεωμένος να σε ενημερώσει.

Γιατί να επιλέξεις τον τεχνικό του Douleutaras.gr για την τοποθέτηση ασύρματου συναγερμού;

Οι ασύρματοι συναγερμοί είναι μια ιδανική επένδυση για την ασφάλεια του σπιτιού, ειδικά αν ζεις σε ενοικιαζόμενο σπίτι, το οποίο δεν έχει καλωδίωση για συναγερμό. Όμως, η σωστή εγκατάσταση και συντήρηση είναι απαραίτητη, αν θέλεις να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι η σίγουρη λύση, για την τοποθέτηση του εξοπλισμού και την τελική εγκατάσταση στο σύστημα συναγερμού σου. Θα φροντίσουν το σύστημά σου να λειτουργεί αποδοτικά και θα σου προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για την καλύτερη λειτουργία του.

Λοιπόν, αν σε ενδιαφέρουν οι ασύρματοι συναγερμοί και η σωστή τους εγκατάσταση στο σπίτι, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και πάρε άμεσα προσφορές από επαγγελματίες της περιοχής σου, στις πιο προσιτές τιμές.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Θεοφάνης Μ.
207 αξιολογήσεις

Πολυ καλος επαγγελματιας και γνωστης της δουλειας του..και οι τιμες του προσαρμοσμενες στην κριση! Τον συστηνω ανεπιφυλακτα!!

Douleutaras.gr λογότυπο
Ιωάννης Α.
44 αξιολογήσεις

'Αμεσος, επικοινωνιακός, συνεπής, ευέλικτος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

φωτογραφία επαγγελματία
Μενέλαος Κ.
36 αξιολογήσεις

Πολύ καλός ο Μενέλαος και με εξυπηρέτησε άμεσα.

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Κ.
30 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρετηση, υπομονη, συνεπης στην ωρα, τηλεφωνο για ανατροφοδοτηση.

φωτογραφία επαγγελματία
C. Security
27 αξιολογήσεις

Αριστη συνεργασια, ταχυτητα και καλη εξυπηρετηση

φωτογραφία επαγγελματία
Δημήτρης Κ.
21 αξιολογήσεις

Επικοινωνιακοί, ευγενικοί και συνεπείς στο ραντεβού. Έμειναν αρκετά μέχρι να διορθωθεί ένα πρόβλημα με το ηχογραφημένο μήνυμα. Η τελική τ...

Σχετικά άρθρα

Τι συναγερμό να βάλω στο σπίτι μου;

Πάρε μια συνειδητή απόφαση για το συναγερμό ασφαλείας του σπιτιού σου.

Περισσότερα
Έξυπνες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Δες πώς μπορείς να προφυλαχτείς έγκαιρα!

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Ασύρματοι Συναγερμοί

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Δημήτρης Γ. Ασύρματοι Συναγερμοί - Δήμος Αρριανών
202 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην εγκατάσταση για οικιακά συστήματα ασφαλείας. Οι ασύρματοι συναγερμοί αποτελούν σύγχρονη επιλογή για την ασφάλεια του σπιτιού και αναλαμβάνουμε κάθε εργασία που σχετίζεται με αυτούς. Θέλουμε πάντα να ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας με συνέπεια, φέρνοντας επαγγελματικά αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε εργασίες για συναγερμούς σε σπίτια, αλλά και επαγγελματικούς χώρους, με τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό. Προτιμήστε μας, για να σας εξυπηρετήσουμε στις πιο προσιτές τιμές!
Θεοφάνης Μ. Ασύρματοι Συναγερμοί - Γλυφάδα
207 αξιολογήσεις
Από το 1999 και μέχρι σήμερα, είμαι η απάντηση στο πρόβλημα της ασφάλειας του χώρου σας. Η πολυετής μου εμπειρία με καθιστά ιδανικό άνθρωπο για να αναλάβω τις εργασίες που απαιτούν οι ασύρματοι συναγερμοί, για τη σύνδεση και τη σωστή τους λειτουργία. Οι υπηρεσίες μου είναι πάντα υψηλής ποιότητας και συνέπειας, αλλά και προσιτού κόστους. Προτιμήστε με, για να φροντίσω για την ασφάλεια του σπιτιού σας και να σας απαλλάξω από το φόβο επίδοξων διαρρηκτών, άμεσα και υπεύθυνα!
Γιάννης Κ. Ασύρματοι Συναγερμοί - Μεταμόρφωση
100 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας, είναι μια εταιρία με χρόνια δραστηριοποίησης στον τομέα των συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας, η οποία αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που χρειάζονται οι ασύρματοι συναγερμοί. Το προσωπικό μας διαθέτει εκπαίδευση και κατάρτιση στον κλάδο και αναλαμβάνει εργασίες για ασύρματα συστήματα με επαγγελματισμό και συνέπεια. Είμαστε στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε εργασία χρειαστείτε.
E. Μ. Ασύρματοι Συναγερμοί - Άγιος Δημήτριος
148 αξιολογήσεις
Η ομάδα μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας για το σπίτι. Αναλαμβάνουμε εργασίες που χρειάζονται όλοι οι συναγερμοί και ιδίως οι ασύρματοι συναγερμοί, όπως εγκατάσταση εξοπλισμού και συντήρηση. Η εργασία μας χαρακτηρίζεται από επαγγελματική ποιότητα, αλλά και προσιτές τιμές εξυπηρέτησης. Θέλουμε πάντα να εξελισσόμαστε και να προσφέρουμε λύσεις για την ασφάλεια κάθε χώρου, με διάρκεια πολλών ετών. Προτιμήστε μας, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα στις εργασίες για ασύρματα συστήματα!
Πασχάλης Δ. Ασύρματοι Συναγερμοί - Αθήνα
39 αξιολογήσεις
Είμαι επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία στα συστήματα ασφαλείας και παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες που απαιτούν οι ασύρματοι συναγερμοί. Αναλαμβάνω εργασίες για την εγκατάσταση και τη συντήρηση του εξοπλισμού σας, για οικίες και επιχειρήσεις. Η δουλειά μου χαρακτηρίζεται από σεβασμό για τις ανάγκες του πελάτη, συνέπεια και αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Μαζί με τους συνεργάτες μου, εγγυώμαι ποιοτικά αποτελέσματα με διάρκεια στο χρόνο, για την ασφάλεια του κτιρίου σας. Αν σας ενδιαφέρουν οι ασύρματοι συναγερμοί και θέλετε εξυπηρέτηση με αμεσότητα και ειλικρίνεια, είμαστε οι ιδανικοί άνθρωποι για εσάς!

Σχετικές υπηρεσίες

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει