Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων: Πώς θα σε βοηθήσει;

Ίσως να μην το γνώριζες, αλλά ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων από ένα έμπειρο συνεργείο ή επαγγελματία, μπορεί να σου προσφέρει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα από το προφανές, δηλαδή την καθαριότητα.

Αν ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων για την επιχείρηση σου έχει ανατεθεί ήδη σε κάποιον αρμόδιο, τότε πιθανότατα θα έχεις αντιληφθεί ορισμένα από τα οφέλη που ανακύπτουν. Αν πάλι έχεις αφήσει το θέμα στην τύχη του, το Douleutaras.gr είναι εδώ για να σου παρουσιάσει τα κυριότερα σημεία, όπου ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων θα μπορούσε να βοηθήσει την επιχείρηση σου.

3+1 τρόποι που ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων βοηθά την επιχείρηση σου!

Δημιουργία καλής εντύπωσης

Ο υποψήφιος πελάτης ή συνεργάτης αποκλείεται να μην προσέξει ένα γραφείο που είναι βρώμικο ή ακατάσταστο. Φαντάσου για μια στιγμή την εικόνα που θα δημιουργήσει για την επιχείρηση σου, αν σιχαθεί τον επαγγελματικό σου χώρο. Ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων από ένα έμπειρο συνεργείο θα σε απαλλάξει από το περιττό άγχος και θα σε βοηθήσει να κάνεις καλή εντύπωση τόσο στους πελάτες όσο και στους συνεργάτες σου.

Φροντίδα για την υγεία των εργαζομένων

Ο επαγγελματικός χώρος μιας επιχείρησης, κλειστός και γεμάτος με κόσμο που έρχεται και φεύγει κατά τη διάρκεια της ημέρας, συνιστά ένα τέλειο περιβάλλον για τη μετάδοση αρρωστιών και μικροβίων. Ας μην συζητήσουμε το γεγονός ότι εργαζόμενοι με μεγαλύτερη ευαισθησία στο θέμα της καθαριότητας ενδεχομένως να αρχίσουν να αποκτούν αρνητικά συναισθήματα για το περιβάλλον εργασίας τους. Ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων, επομένως, μπορεί να βοηθήσει , μεταξύ άλλων το ανθρώπινο δυναμικό, να παραμείνει ακμαίο και αποδοτικό!

Eξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων

Εσύ που ανήκεις στον κόσμο των επιχειρήσεων, σίγουρα θα γνωρίζεις ότι ο χρόνος είναι χρήμα και ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων, πέραν όλων των άλλων, είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Eκτός του ότι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης σου, πιθανότατα δεν είναι διατεθιμένοι να αναλάβουν και τον καθαρισμό της, ακόμα και αν ήταν θα τους “έτρωγε” πολύ παραγωγικό χρόνο. Κράτα, λοιπόν, τους εργαζόμενους σου ευχαριστημένους και την επιχείρηση στην εντέλεια, αναθέτοντας το καθάρισμα σε κάποιον επαγγελματία ή ένα έμπειρο συνεργείο.

Αποφυγή ζημιών

Ακόμη και αν εσύ ή οι εργαζόμενοι της επιχείρησης σου έχετε όλη την καλή διάθεση να αναλάβετε το καθάρισμα και την τάξη του επαγγελματικού χώρου, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που καλώς ή κακώς ενδέχεται να μην γνωρίζετε. Παραδείγματος χάριν, ακριβά έπιπλα, ξύλινα πατώματα ή μαρμάρινες επιφάνειες έχουν ειδικές ανάγκες καθαρισμού και χρειάζονται συγκεκριμένη φροντίδα για να μην υποστούν ζημιά.

Μην ξεχνάς ότι ο χώρος που στεγάζει την επιχείρηση σου προβάλλει την εικόνα και την κουλτούρα της. Μην κάνεις, λοιπόν, περικοπές στην καθαριότητα, όταν μπορείς να επωφεληθείς από τόσα πλεονεκτήματα!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Σπίτι
Παλαιό Φάληρο 02/03/2021
Εκτελέστηκε από
Georgios K.
Χώρος για καθαρισμό:
Σπίτι
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
91 τ.μ. - 120 τ.μ.
Συχνότητα καθαρισμού:
Μία φορά
Είδος καθαρισμού:
Καθαρισμό πριν/μετά από μετακόμιση
Επιπλωμένος χώρος:
Όχι
Επαγγελματικό Χώρο
Ηλιούπολη 02/03/2021
Εκτελέστηκε από
Glow C.
Χώρος για καθαρισμό:
Επαγγελματικό Χώρο
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
91 τ.μ. - 120 τ.μ.
Συχνότητα καθαρισμού:
Μία φορά
Είδος επαγγελματικού χώρου:
Άλλο
Επιπλωμένος χώρος:
Όχι
Σπίτι
Δήμος Ωραιοκάστρου 02/03/2021
Εκτελέστηκε από
M.A.G C.
Χώρος για καθαρισμό:
Σπίτι
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
121 τ.μ. - 200 τ.μ.
Συχνότητα καθαρισμού:
Μία φορά
Είδος καθαρισμού:
Καθαρισμό πριν/μετά από μετακόμιση
Επιπλωμένος χώρος:
Όχι
Κόστος 280,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

4,5

Άψογη εργασία καταπληκτική δουλειά ύστερα από ανακαίνιση διαμερισμάτος, τα κορίτσια πραγματικά μου έκαναν το σπίτι καινούριο μέχρι κ την τελ λεπτομέρεια!! Λίγο με την ώρα υπήρξε ένα θεματάκι καθώς κ τις 2 φορές που ήρθαν καθυστέρησαν 1 ώρα από εκείνη που συμφωνήσαμε,αλλά ήταν τόσο καλή η δουλειά τους που το παραβλέπω ειλικρινά! Ευχαριστούμε!!

Για: SILVER SERVICES / Συνεργεία Καθαρισμού
5,0

Επαγγελματίες, πολύ καλές τιμές

Για: Γεώργιος Καλλιάρας / Συνεργεία Καθαρισμού
5,0

Άμεση επικοινωνία, αριστη εργασία.

Για: Α-IDEAL IKE / Συνεργεία Καθαρισμού
5,0

Το συνεργείο καθαρισμού του κου Κοκκινάκη ήταν εξαιρετικό.Έγιναν όλα ακριβώς όπως τα είχαμε συμφωνήσει.Πολύ καλή σχέση ποιότητας εργασίας και κόστους.Ήταν όλοι ευγενέστατοι.Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Για: Α-IDEAL IKE / Συνεργεία Καθαρισμού
5,0

Πάρα πολύ συνεννοήσιμος. Λεπτομερής, πρόσεξε τον χώρο μου σαν να ήταν δικός του. Εξαιρετικός επαγγελματίας!

Για: Στέφανος Πύλιος / Συνεργεία Καθαρισμού
5,0

Τα πλακάκια ήταν σε πραγματικά άθλια κατάσταση μετά τα "μαστόρια" και πραγματικά η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά. Όταν τελείωσαν το σπίτι ήταν τέλειο.

Για: Α-IDEAL IKE / Συνεργεία Καθαρισμού