Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων: Πώς θα σε βοηθήσει;

Ίσως να μην το γνώριζες, αλλά ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων από ένα έμπειρο συνεργείο ή επαγγελματία, μπορεί να σου προσφέρει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα από το προφανές, δηλαδή την καθαριότητα.

Αν ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων για την επιχείρηση σου έχει ανατεθεί ήδη σε κάποιον αρμόδιο, τότε πιθανότατα θα έχεις αντιληφθεί ορισμένα από τα οφέλη που ανακύπτουν. Αν πάλι έχεις αφήσει το θέμα στην τύχη του, το Douleutaras.gr είναι εδώ για να σου παρουσιάσει τα κυριότερα σημεία, όπου ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων θα μπορούσε να βοηθήσει την επιχείρηση σου.

3+1 τρόποι που ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων βοηθά την επιχείρηση σου!

Δημιουργία καλής εντύπωσης

Ο υποψήφιος πελάτης ή συνεργάτης αποκλείεται να μην προσέξει ένα γραφείο που είναι βρώμικο ή ακατάσταστο. Φαντάσου για μια στιγμή την εικόνα που θα δημιουργήσει για την επιχείρηση σου, αν σιχαθεί τον επαγγελματικό σου χώρο. Ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων από ένα έμπειρο συνεργείο θα σε απαλλάξει από το περιττό άγχος και θα σε βοηθήσει να κάνεις καλή εντύπωση τόσο στους πελάτες όσο και στους συνεργάτες σου.

Φροντίδα για την υγεία των εργαζομένων

Ο επαγγελματικός χώρος μιας επιχείρησης, κλειστός και γεμάτος με κόσμο που έρχεται και φεύγει κατά τη διάρκεια της ημέρας, συνιστά ένα τέλειο περιβάλλον για τη μετάδοση αρρωστιών και μικροβίων. Ας μην συζητήσουμε το γεγονός ότι εργαζόμενοι με μεγαλύτερη ευαισθησία στο θέμα της καθαριότητας ενδεχομένως να αρχίσουν να αποκτούν αρνητικά συναισθήματα για το περιβάλλον εργασίας τους. Ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων, επομένως, μπορεί να βοηθήσει , μεταξύ άλλων το ανθρώπινο δυναμικό, να παραμείνει ακμαίο και αποδοτικό!

Eξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων

Εσύ που ανήκεις στον κόσμο των επιχειρήσεων, σίγουρα θα γνωρίζεις ότι ο χρόνος είναι χρήμα και ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων, πέραν όλων των άλλων, είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Eκτός του ότι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης σου, πιθανότατα δεν είναι διατεθιμένοι να αναλάβουν και τον καθαρισμό της, ακόμα και αν ήταν θα τους “έτρωγε” πολύ παραγωγικό χρόνο. Κράτα, λοιπόν, τους εργαζόμενους σου ευχαριστημένους και την επιχείρηση στην εντέλεια, αναθέτοντας το καθάρισμα σε κάποιον επαγγελματία ή ένα έμπειρο συνεργείο.

Αποφυγή ζημιών

Ακόμη και αν εσύ ή οι εργαζόμενοι της επιχείρησης σου έχετε όλη την καλή διάθεση να αναλάβετε το καθάρισμα και την τάξη του επαγγελματικού χώρου, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που καλώς ή κακώς ενδέχεται να μην γνωρίζετε. Παραδείγματος χάριν, ακριβά έπιπλα, ξύλινα πατώματα ή μαρμάρινες επιφάνειες έχουν ειδικές ανάγκες καθαρισμού και χρειάζονται συγκεκριμένη φροντίδα για να μην υποστούν ζημιά.

Μην ξεχνάς ότι ο χώρος που στεγάζει την επιχείρηση σου προβάλλει την εικόνα και την κουλτούρα της. Μην κάνεις, λοιπόν, περικοπές στην καθαριότητα, όταν μπορείς να επωφεληθείς από τόσα πλεονεκτήματα!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Επαγγελματικό Χώρο
Μοσχάτο 24/11/2020
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Π.
Χώρος για καθαρισμό:
Επαγγελματικό Χώρο
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Πάνω από 200 τ.μ.
Είδος επαγγελματικού χώρου:
Αποθηκευτικές Εγκαταστάσεις
Συχνότητα καθαρισμού:
Μία φορά
Επιπλωμένος χώρος:
Όχι
Επαγγελματικό Χώρο
Μαρκόπουλο Μεσογαίας 24/11/2020
Εκτελέστηκε από
SILVER S.
Χώρος για καθαρισμό:
Επαγγελματικό Χώρο
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
Πάνω από 200 τ.μ.
Είδος επαγγελματικού χώρου:
Άλλο
Συχνότητα καθαρισμού:
Επαναλμβανόμενος καθαρισμός
Επιπλωμένος χώρος:
Όχι
Κόστος 45,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

4,3

Συνεργείο με συνέπεια, έντιμο, ταχύτητα, θα ήθελα λιγο περισσότερο προσοχή στην κουζίνα. Κατά τα άλλα ευχαριστημένη

Για: MR SHINE CLEANING / Συνεργεία Καθαρισμού
5,0

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΤΗΡΗΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

Για: Σωτήρης Κομνηνός / Συνεργεία Καθαρισμού
4,0

δεν έμεινα ικανοποιημενη, ενώ με την πρώτη ματιά φαινόντουσαν όλα πεντακάθαρα...όταν είδα προσεκτικά υπήρχαν αρκετά θέματα ... η κουζίνα και το μπάνιο δεν είχαν καθαριστεί σωστά...τα ξαναέκανα...το πάτωμα είχε καθαριστεί με κάτι το οποίο γλυστρούσε μετα...το ξαναέκανα.. το σπίτι παρεμπιπτόντως ήταν άδειο , χωρις έπιπλα... η επικοινωνία με την κα Βασιλάκου ήταν εξ αρχής ικανοποιητική, με εξυπηρέτησε αμέσως και μετά από μια ακύρωση που της έκανα...δεν με ικανοποίησε όμως η απάντησή της όταν της είπα τις παρατηρήσεις μου. Μου είπε ότι κανονικά θα έπρεπε να ήμουν παρούσα όταν γινόταν ο καθαρισμός, (δούλευα και πήγα όταν είχαν ήδη τελειώσει), ώστε όταν κάτι δεν γίνει σωστά να διορθωθεί επι τόπου... .. ναι όμως για αυτό απευθυνθηκα στους ειδικούς ωστε να μη χρειαστεί να ασχοληθώ καθόλου...τελοσπαντων...ασχολήθηκα και τα ξανακαθάρισα..

Για: Premium Cleaning / Συνεργεία Καθαρισμού
5,0

Πολύ συνεπείς και άμεση ανταπόκριση.

Για: Γεώργιος Καλλιάρας / Συνεργεία Καθαρισμού
5,0

Αριστη εξυπηρετηση με συνεπεια,λογικες τιμες και αριστο αποτελεσμα .

Για: Ιωσήφ Γκιετάνη / Συνεργεία Καθαρισμού
3,8

Ευγενικό Συνεργειο αλλά τόσα χρήματα για την σχετικά λίγη ώρα που έκατσαν δεν νομίζω να το ξαναέκανα μετά από Ανακαινιση . Στην ώρα τους κ τυπικοί αλλά όχι μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες

Για: Premium Cleaning / Συνεργεία Καθαρισμού