Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων: Πώς θα σε βοηθήσει;

Ίσως να μην το γνώριζες, αλλά ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων από ένα έμπειρο συνεργείο ή επαγγελματία, μπορεί να σου προσφέρει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα από το προφανές, δηλαδή την καθαριότητα.

Αν ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων για την επιχείρηση σου έχει ανατεθεί ήδη σε κάποιον αρμόδιο, τότε πιθανότατα θα έχεις αντιληφθεί ορισμένα από τα οφέλη που ανακύπτουν. Αν πάλι έχεις αφήσει το θέμα στην τύχη του, το Douleutaras.gr είναι εδώ για να σου παρουσιάσει τα κυριότερα σημεία, όπου ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων θα μπορούσε να βοηθήσει την επιχείρηση σου.

3+1 τρόποι που ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων βοηθά την επιχείρηση σου!

Δημιουργία καλής εντύπωσης

Ο υποψήφιος πελάτης ή συνεργάτης αποκλείεται να μην προσέξει ένα γραφείο που είναι βρώμικο ή ακατάσταστο. Φαντάσου για μια στιγμή την εικόνα που θα δημιουργήσει για την επιχείρηση σου, αν σιχαθεί τον επαγγελματικό σου χώρο. Ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων από ένα έμπειρο συνεργείο θα σε απαλλάξει από το περιττό άγχος και θα σε βοηθήσει να κάνεις καλή εντύπωση τόσο στους πελάτες όσο και στους συνεργάτες σου.

Φροντίδα για την υγεία των εργαζομένων

Ο επαγγελματικός χώρος μιας επιχείρησης, κλειστός και γεμάτος με κόσμο που έρχεται και φεύγει κατά τη διάρκεια της ημέρας, συνιστά ένα τέλειο περιβάλλον για τη μετάδοση αρρωστιών και μικροβίων. Ας μην συζητήσουμε το γεγονός ότι εργαζόμενοι με μεγαλύτερη ευαισθησία στο θέμα της καθαριότητας ενδεχομένως να αρχίσουν να αποκτούν αρνητικά συναισθήματα για το περιβάλλον εργασίας τους. Ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων, επομένως, μπορεί να βοηθήσει , μεταξύ άλλων το ανθρώπινο δυναμικό, να παραμείνει ακμαίο και αποδοτικό!

Eξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων

Εσύ που ανήκεις στον κόσμο των επιχειρήσεων, σίγουρα θα γνωρίζεις ότι ο χρόνος είναι χρήμα και ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων, πέραν όλων των άλλων, είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Eκτός του ότι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης σου, πιθανότατα δεν είναι διατεθιμένοι να αναλάβουν και τον καθαρισμό της, ακόμα και αν ήταν θα τους “έτρωγε” πολύ παραγωγικό χρόνο. Κράτα, λοιπόν, τους εργαζόμενους σου ευχαριστημένους και την επιχείρηση στην εντέλεια, αναθέτοντας το καθάρισμα σε κάποιον επαγγελματία ή ένα έμπειρο συνεργείο.

Αποφυγή ζημιών

Ακόμη και αν εσύ ή οι εργαζόμενοι της επιχείρησης σου έχετε όλη την καλή διάθεση να αναλάβετε το καθάρισμα και την τάξη του επαγγελματικού χώρου, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που καλώς ή κακώς ενδέχεται να μην γνωρίζετε. Παραδείγματος χάριν, ακριβά έπιπλα, ξύλινα πατώματα ή μαρμάρινες επιφάνειες έχουν ειδικές ανάγκες καθαρισμού και χρειάζονται συγκεκριμένη φροντίδα για να μην υποστούν ζημιά.

Μην ξεχνάς ότι ο χώρος που στεγάζει την επιχείρηση σου προβάλλει την εικόνα και την κουλτούρα της. Μην κάνεις, λοιπόν, περικοπές στην καθαριότητα, όταν μπορείς να επωφεληθείς από τόσα πλεονεκτήματα!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Σπίτι
Χαλάνδρι 17/09/2020
Εκτελέστηκε από
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε. A.
Χώρος για καθαρισμό:
Σπίτι
Είδος καθαρισμού:
Καθαρισμό μετά από ανακαίνιση
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
91 τ.μ. - 120 τ.μ.
Συχνότητα καθαρισμού:
Μία φορά εξονυχιστικός καθαρισμός
Επιπλωμένος χώρος:
Όχι
Επαγγελματικό Χώρο
Μαρούσι 18/09/2020
Εκτελέστηκε από
P. C.
Χώρος για καθαρισμό:
Επαγγελματικό Χώρο
Είδος επαγγελματικού χώρου:
Κατάστημα
Τετραγωνικά μέτρα χώρου:
121 τ.μ. - 200 τ.μ.
Συχνότητα καθαρισμού:
Μία φορά εξονυχιστικός καθαρισμός
Επιπλωμένος χώρος:
Ναι
Κόστος 550,00€
5,0
Αναρτήθηκε από Μαμμωνάς Π.

Άριστη εργασία. Συνέπεια στην ώρα του ραντεβού. Όλα τα παιδιά του συνεργείου χαμογελαστά και πρόσχαρα ακόμα και μετά από πολλές ώρες εργασίας. Ο χώρος είχε πολλές απαιτήσεις (κατάστημα με γυάλινα ράφια και πολλές τζαμαρίες) όμως το τελικό αποτέλεσμα ήταν άψογο. Υποκλίνομαι στον επαγγελματισμό της κα. Βασιλάκου και σίγουρα θα συνεργαστούμε ξανά.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Το συνεργείο της κ. Βασιλάκου ήταν εξαιρετικό και η ίδια πολύ επαγγελματίας. Από την πρώτη μας επικοινωνία, μου περιέγραψε το πλήθος των ατόμων που θα χρειαστούν, τον τρόπο που θα δουλέψει το συνεργείο και τα μηχανήματα που θα χρησιμοποιήσουν, δίνοντας μου έτσι μια συνολική εικόνα της εργασίας που θα πραγματοποιήσει. Την ημέρα του καθαρισμού, το συνεργείο ήταν συνεπές στην ώρα του. Και τα 4 άτομα ήταν ευγενικά και δούλεψαν με ταχύτητα και μεθοδικότητα, μετατρέποντας ένα νεόκτιστο κτίριο σε πεντακάθαρο σπίτι! Εντυπωσιακή ήταν η δουλειά που έκαναν με τις ντουλάπες, οι οποίες ήταν γεμάτες από ταινίες κολλημένες και κιτρινισμένες. Τους ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια που μου πρόσφεραν, αλλά κυρίως για το αποτέλεσμα, που δεν μου άφησε ίχνος δυσαρέσκειας! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

Για: Premium Cleaning / Συνεργεία Καθαρισμού
5,0

Άριστη εργασία. Συνέπεια στην ώρα του ραντεβού. Όλα τα παιδιά του συνεργείου χαμογελαστά και πρόσχαρα ακόμα και μετά από πολλές ώρες εργασίας. Ο χώρος είχε πολλές απαιτήσεις (κατάστημα με γυάλινα ράφια και πολλές τζαμαρίες) όμως το τελικό αποτέλεσμα ήταν άψογο. Υποκλίνομαι στον επαγγελματισμό της κα. Βασιλάκου και σίγουρα θα συνεργαστούμε ξανά.

Για: Premium Cleaning / Συνεργεία Καθαρισμού
1,9

Αρχικά δεν υπήρξε συνέπεια στα ωράρια. Όταν τελείωσαν οι εργασίες και είχαν πληρωθεί, παρατήρησα ότι είχαν μείνει χωρίς να καθαριστούν η μπανιέρα στο μπάνιο, η κάσα των κουφωμάτων και τα ρολά δεν είχαν σκουπιστεί μετά το πλύσιμο, με αποτέλεσμα να στραγγίξουν βρώμικα νερά στην καθαρή βεράντα. Επίσης, είχαν ξεχάσει να καθαρίσουν τον πάγκο της κουζίνας. Κάλεσα για να τους ενημερώσω, μου είπαν οτι θα με καλούσαν ώστε να έρχονταν πάλι, όμως δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο η υπεύθυνη.

Για: SILVER SERVICES / Συνεργεία Καθαρισμού
5,0

Πολύ καλός και πολύ εξυπηρετικός.

Για: Spiti Clean & Kill / Βιολογικός Καθαρισμός - Θεσσαλονίκη
5,0

Πολύ σχολαστικοί στη δουλειά τους και σε λογική τιμή. Ζητήσαμε να μας καθαρίσουν από μπογιές κτλ κουφώματα από μονοκατοικία υπό κατασκευή και τα πρόσεξαν καλύτερα και από ότι θα τα κάναμε εμείς σαν ιδιοκτήτες. Συνιστώ.

Για: Α-IDEAL IKE / Συνεργεία Καθαρισμού
5,0

Έμπειρος, συνεργασιμος, ΑΡΙΣΤΟΣ

Για: Αναστάσιος Κουκάκης / Συνεργεία Καθαρισμού