Ενίσχυση Σήματος Wi-Fi

Ενίσχυση Σήματος Wi-Fi

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

1.500+ κορυφαίοι επαγγελματίες
30 ολοκληρωμένες εργασίες έως σήμερα
4.8/5 από 200.000+ αξιολογήσεις επαγγελματιών

Αξιολόγηση εργασιών

5.0

μέσος όρος από 29 αξιολογήσεις πελατών

Συχνές Ερωτήσεις

Πως γίνεται η ενίσχυση σήματος Wi-Fi;

Η ενίσχυση του σήματος Wi-Fi γίνεται μέσω της ειδικής συσκευής επέκτασης σήματος Wi-Fi.

Συγκεκριμένα, διαθέτει μία ενσωματωμένη πρίζα schuko για να μην καταλαμβάνει θέση πρίζας, επεκτείνει την κάλυψη και βελτιώνει την ισχύ του σήματος του υπάρχοντος ασύρματου δικτύου, εξαλείφοντας τις «νεκρές ζώνες».

'Ετσι, μπορείς να απολαμβάνεις υψηλή ταχύητα χωρίς διακοπές, σε μεγάλες περιοχές όπως σπίτια, ή γραφεία, χωρίς να ανησυχείς για τα όρια κάλυψης.
 

Τι επιλογές έχεις για την ενίσχυση του σήματος Wi-Fi;

Οι επιλογές που έχεις εξαρτώναι σε μεγάλο βαθμό από τα τετραγωνικά μέτρα που θες να καλύψει το ασύρματο δίκτυο.

Ειδικότερα:
  • Extenders: Eνδείκνυνται για χώρους έως 50 τ.μ, επεκτείνοντας το σήμα σε ένα ακόμη δωμάτιο. Μάλιστα, μπορούν να συνδεθούν έως και 10 συσκευές ταυτόχρονα.

  • Powerline: Είναι κατάλληλο για χώρους από 51-100 τ.μ. Αποτελείται από 2 πρίζες όπου η πρώτη τοποθετείται μαζί με το router και η δεύτερη στο πιο απομακρυσμένο δωμάτιο. Έτσι, μεταφέρουν Internet μέσω ηλεκτρικού δικτύου σε κάθε χώρο. Μπορούν να συνδεθούν έως και 20 συσκευές ταυτόχρονα.

  • Mesh: Καταλληλο για χώρους από 101-300 τ.μ. Έχεις 100% κάλυψη ακόμη και στην πιο απομακρυσμένη γωνία. Μπορούν  να συνδεθούν έως και 100 συσκευές ταυτόχρονα. 

Ένας έμπειρος επαγγελματίας μπορεί να σε βοηθήσει και να σου προτείνει τον κατάλληλο μηχανισμό για τον χωρο σου. Συμπλήρωσε τη φόρμα για να σου προτείνουμε αξιολογημένους επαγγελματίες.

Που τοποθετείται το Wi-Fi Extender;

Η τοποθέτηση του WiFi extender γίνεται στο σημείο που εξασθενεί το υπάρχον WiFi και πάντα σε θέση, μακριά από εμπόδια και φυσικές κατασκευές.

Η ρύθμιση του γίνεται συνήθως με χρήση του WPS πλήκτρου, αν υποστηρίζεται από το router σου, ή μέσα από την εφαρμογή του ίδιου του extender.

Ένας έμπειρος επαγγελματίας μπορεί να σου δώσει τις απαραίτητες συμβουλές και να αναλάβει να ενισχύσει το σήμα του Wi-Fi σου εύκολα και γρήγορα!

Τι να κάνεις για να βελτιώσεις το σήμα του Wi-Fi;

Οι επαγγελματίες μας προτείνουν 3 συμβουλές για να "πιάνει" τέλεια το Wi-Fi σου.
  1. Βρες τη σωστή θέση για το router σου: Τοποθέτησε το router σε υπερυψωμένη θέση για να αποφύγεις παρεμβολές από έπιπλα και τοίχους. 
  2. Επίλεξε το κατάλληλο κανάλι εμβέλειας στο router: Το router σου διαθέτει δύο κανάλια εμβέλειας (dual band). Σύνδεσε τις συσκευές για πιο απαιτητικές εργασίες στο πιο γρήγορο κανάλι (5GHz) και αυτές για απλή χρήση στο δεύτερο (2,4GHz).
  3. Εξέτασε τη σύνδεση Wi-Fi: Για να πετύχεις ιδανικό σήμα στο Wi-Fi σου σε μια περιοχή με πολλά router, κατέβασε την εφαρμογή Wi-Fi analyzer στο κινητό σου και βρες το κανάλι με τη λιγότερη «κίνηση».


 

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
Αθανάσιος Μειντής
Πετρούπολη

Λέγομαι Αθανάσιος Μειντής, είμαι επαγγελματίας ηλεκτρολόγος με βαθιά τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία και αναλαμβάνω ηλεκτρολογικ…

4.9
(265)
4.9
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.6
Τιμή
Seller photo
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΙΕΛΟΣ
Δήμος Αρριανών

Ονομάζομαι Αθανάσιος Τσιέλος, είμαι επαγγελματίας ηλεκτρολόγος με πολυετή εμπειρία, και εκπληρώνω εργασίες για το Smart home - Έξ…

4.9
(73)
4.9
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.7
Τιμή

Σχετικές Υπηρεσίες