Γκαραζόπορτες Σχέδια που θα λατρέψεις!

Γκαραζόπορτες - Σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε χώρο

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από γκαραζόπορτες σχέδια των οποίων δεν ταιριάζουν σε κάθε χώρο. Έρχεται η ώρα να επιλέξεις γκαραζόπορτα για το χώρο σου και δε γνωρίζεις από που να πρωτοξεκινήσεις; Σου παρουσιάζουμε βασικά βήματα για να επιλέξεις την ιδανική γκαραζόπορτα και σχέδια για να πάρεις έμπνευση!

Ποιες είναι οι Κατηγορίες στις Γκαραζόπορτες;

Αρχικά είναι χρήσιμο να γνωρίζεις ότι οι γκαραζόπορτες χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες: Ανοιγόμενες, Συρόμενες, Οροφής και Ρολό.

1. Ανοιγόμενες γκαραζόπορτες Σχέδια

Ανοιγόμενες είναι οι γκαραζόπορτες που διαθέτουν μηχανισμό, ο οποίος τους επιτρέπει να ανοίγουν σαν πόρτα. Χρησιμοποιούνται για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλά υλικά για την κατασκευή τους. Προτιμώνται ιδιαίτερα σε περιοχές με δυνατούς ανέμους, λόγω της ανθεκτικότητας τους.

2. Γκαραζόπορτες συρόμενες σχέδια

Οι συρόμενες γκαραζόπορτες μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε χώρο και διάσταση. Και εδώ, η προτίμησή σου θα κρίνει τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν  για την κατασκευή τους. Επίσης μπορούν να ανοίγουν μονοκόμματα ή σπαστά. Είναι ιδανικές για οικιακό parking και χώρους στάθμευσης επαγγελματικών κτιρίων. Γκαραζόπορτες συρόμενες- σχέδια για κάθε χώρο:

3. Γκαραζόπορτες Οροφής Σχέδια

Οι γκαραζόπορτες οροφής είναι δομημένες έτσι, ώστε να μη χρειάζονται καθόλου χώρο για να κινηθούν. Όλος ο μηχανισμός τοποθετείται στην οροφή του κλειστού χώρου στάθμευσης και η γκαραζόπορτα ξετυλίγεται προς τα κάτω. Αποτελούν ιδανική λύση για οικιακούς χώρους με περιορισμένη χωρητικότητα.

γκαραζόπορτες σχέδια

4. Ρολό Γκαραζόπορτες Σχέδια

Οι γκαραζόπορτες ρολό εξυπηρετούν δύο σκοπούς: ασφάλεια αλλά και αισθητική. Μπορούν να κυκλοφορήσουν σε ποικιλία σχεδίων και μορφών. Είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες σε χώρους στάθμευσης πολυκατοικιών αλλά και αποθήκες.  Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε γκαραζόπορτες ανοιχτού και κλειστού τύπου μέχρι γκαραζόπορτες με θερμομόνωση,  για οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους. 

Ποια είναι τα κατάλληλα υλικά για Γκαραζόπορτες; 

Στις περισσότερες γκαραζόπορτες το κυρίως υλικό εξαρτάται από τις απαιτήσεις του κτίσματος και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή. Τα κυριότερα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κατασκευή γκαραζόπορτας είναι τα εξής:
  • Ξύλο
  • Μασίφ Ξύλο
  • Αλουμίνιο
  • Γαλβανισμένο ατσάλι
  • Πλαστικοποιημένη λαμαρίνα
Δες επίσης:

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε να επιλέξεις την κατάλληλη γκαραζόπορτα για το χώρο σου. Αν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις γκαραζόπορτες κάθε είδους και ψάχνεις τις καλύτερες τιμές και προσφορές, έχουμε τη λύση! Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν. Πάρε άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου!

γκαραζόπορτες σχέδια

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πρόσφατα Ολοκληρωμένες Εργασίες

Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Κορυδαλλός 19/11/2020
Εκτελέστηκε από
VB b.
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση
Αντικείμενο εργασίας:
Γκαραζόπορτες
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Επισκευή
Αθήνα 19/11/2020
Εκτελέστηκε από
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Χ.
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Αντικείμενο εργασίας:
Γκαραζόπορτες
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Κόστος 170,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

4,9

Καλή συνεργασία ,σε σωστό χρόνο και με ευγένεια

Για: ΜΟTΟR SOLUTION / Ρολά Ασφαλείας - Γκαραζόπορτες
2,4

Πλήρωσα 60€ μαζί με ένα κοντρόλ πόρτας που ζήτησα εγώ κόστος 20€ έγινε μια λίπανση κ το πρόβλημα παραμένει το ίδιο. Το πρόβλημα είναι ότι κολαει η πόρτα εκεί που πηγαίνει να κλείσει η να ανοίξει .

Για: Αλέξανδρος SmartRoll / Ρολά Ασφαλείας - Γκαραζόπορτες
5,0

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΊ!!!!

Για: VB building systems / Ρολά Ασφαλείας - Γκαραζόπορτες
5,0

Αψογος επαγγελματιας και πολυ ευγενικος

Για: ΜΟTΟR SOLUTION / Ρολά Ασφαλείας - Γκαραζόπορτες
1,9

Ήταν μια αρνητική εμπειρία γιατί αρχικά ήθελαν να αντικαταστήσουν τα μοτέρ των ηλεκτρικών ρόλων τα οποία δεν είχαν πρόβλημα και να χρεώσουν για αυτό €280 μόνο για τα ανταλλακτικά τα οποία στην συνέχεια είδα σε ένα search ότι είχαν πολύ χαμηλότερη αξία. Στην συνέχεια εργάστηκαν 2 άνθρωποι για 20-25 λεπτά για να επισκευάσουν 2 ρολά και φεύγοντας αφού μίλησαν με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ζήτησαν €130. Εξήγησα ότι δεν είναι δυνατόν να πληρώσω αυτό το ποσό για 25 λεπτά δουλειά όπου ο ένας εκ των 2 δεν έκανε καμία εργασία και η απάντηση που έλαβα ήταν ότι θα μπορούσαν να παραστήσουν ότι εργάζονται για πόλου περισσότερη ώρα!!! Αρνήθηκα να πληρώσω το ποσό αυτό και μετά από επαναλαμβανόμενες επικοινωνίες και επειδή δεν έφευγαν από το σπίτι μου πλήρωσα €100. Στην συνέχεια ζήτησα απόδειξη την οποία δεν είχαν να μου δώσουν και όταν απείλησα με καταγγελία με ενημέρωσαν ότι θα την λάβω στο email μου όπως και έγινε.

Για: EXPRESS ROLL / Ρολά Ασφαλείας - Γκαραζόπορτες
5,0

Επαγγελματιες

Για: ΧΡ CONSTRUCTIONS / Ρολά Ασφαλείας - Γκαραζόπορτες