Ρολά Αλουμινίου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Ρολά Αλουμινίου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ρολά Αλουμινίου: Είδη & Πλεονεκτήματα

Σκέφτεσαι να τοποθετήσεις ρολά αλουμινίου; Η βελτίωση που θα δεις στην ποιότητα ζωής σου, θα είναι μεγάλη. Τόσο η χρήση όσο και το υλικό τους έχουν να σου προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα και η τοποθέτησή τους, μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα από εξειδικευμένο τεχνικό. Οι βασικές κατηγορίες που υπάρχουν στα ρολά αλουμινίου είναι τα επικαθήμενα, τα εξωτερικά και τα βαρέως τύπου.

Συγκεντρώσαμε για εσένα μερικά στοιχεία που θα ξεδιαλύνουν το τοπίο στα ρολά αλουμινίου και θα σε κατευθύνουν προς την καλύτερη επιλογή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις.

Επικαθήμενα Ρολά Αλουμινίου: Τοποθετούνται μέσα στον τοίχο και πάνω από τα κουφώματα αλουμινίου, με αποτέλεσμα να μειώνουν το ύψος τους. Το συγκεκριμένο είδος, μπορεί κανείς να το βρει με ηλεκτροκίνητο ή χειροκίνητο μηχανισμό με ιμάντες ή μανιβέλες.

Πλεονεκτήματα: Προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς λειτουργούν προστατευτικά και γίνονται ένα με τα κουφώματα και τα τζάμια. Επιπλέον, εάν είναι θερμοδιακοπτόμενα ενισχύουν ακόμη περισσότερο τις θερμομονωτικές ιδιότητες των κουφωμάτων εξασφαλίζοντας ιδανική ατμόσφαιρά στο εσωτερικό του χώρου σου.

Μειονεκτήματα: Εάν δεν είναι θερμοδιακοπτώμενα και το κούφωμα δεν είναι ενεργειακό, η εξωτερική θερμοκρασία επηρεάζει την εσωτερική και δημιουργεί μία άσχημη ατμόσφαιρα.

Εξωτερικά Ρολά Αλουμινίου: Το κουτί τους, τοποθετείται εξωτερικά και πάνω από το άνοιγμα του κουφώματος. Οι εταιρείες τα διαθέτουν μόνο με ηλεκτρικό μηχανισμό και όχι με χειροκίνητο.

Πλεονεκτήματα: Προσφέρει καλύτερη ηχομόνωση και θερμομόνωση καθώς δεν έχουμε απώλειες θερμότητας και ο ήχος δεν περνάει μέσα από το κουτί στο εσωτερικό του χώρου. Ακόμη, δεν μειώνεται το ωφέλιμο ύψος για το άνοιγμα του κουφώματος.

Μειονεκτήματα: Δεν παρέχουν μέγιστη ασφάλεια και δεν ξεχωρίζουν για την αισθητική τους. Το κουτί τους δεν καλύπτεται και αυτό δημιουργεί μία άσχημη εικόνα.

Ρολά Αλουμινίου Βαρέως Τύπου: Αποτελούνται από φύλλα με βασικό υλικό το αλουμίνιο και εγκαθίστανται συνήθως σε μεγάλα ανοίγματα πορτών και παραθύρων. Κινούνται μόνο με ηλεκτρικό μοτέρ ενσύρματο ή ασύρματο.

Πλεονεκτήματα: Μπορούν να βαφούν σε οποιαδήποτε απόχρωση ώστε να ταιριάζουν στον χώρο σου και παρέχουν τέσσερις φορές περισσότερη ασφάλεια από τα υπόλοιπα είδη.

Μειονεκτήματα: Είναι πολύ βαριά για να κινούνται και χειροκίνητα.

Ρολά Αλουμινίου με Πολυουρεθάνη: Προσφέρουν άριστη θερμομόνωση και είναι κατάλληλα για όλους του τύπους επάλληλων ή ανοιγόμενων παραθύρων. Ο μηχανισμός που χρησιμοποιείται στην περίπτωσή τους, είναι είτε χειροκίνητος ιμάντας είτε ηλεκτρικό μοτέρ.

Εφόσον, επιλέξεις το είδος ρολού αλουμινίου που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, μπορείς να εμπιστευτείς τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας για την επαγγελματική τοποθέτηση και επισκευή των ρολών αλουμινίου της οικίας ή του επαγγελματικού σου χώρους.

Από τι εξαρτώνται οι τιμές στα ρολά αλουμινίου;

Οι τιμές στα ρολά αλουμινίου δεν είναι σταθερές αλλά κυμαίνονται με βάση κάποιους συγκεκριμένου παράγοντες. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις όλους εκείνους τους πιθανούς παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές στα ρολά αλουμινίου. Ποιοι είναι αυτοί;

  • Η κατασκευαστική εταιρεία

  • Το μήκος του ανοίγματος που θέλεις να καλύψεις

  • Ο μηχανισμός που θα επιλέξεις

  • Ο τεχνικός που θα αναλάβει την επιλογή και την τοποθέτηση

  • Η ποιότητα των ρολών αλουμινίου

Οι τεχνικοί μας, πραγματοποιούν τοποθετήσεις, επισκευές και συντηρήσεις ρολών αλουμινίου και μπορούν να εγγυηθούν ότι θα σου προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Επιπλέον, συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα των ρολών αλουμινίου και διαθέτουν ανταλλακτικά στην απίθανη περίπτωση που αντιμετωπίσεις βλάβη στα εξαρτήματα.

Καταχώρησε την εργασία σου, για τοποθετήσεις, service και συντηρήσεις ρολών αλουμινίου και σε μικρό χρονικό διάστημα θα λάβεις ανταγωνιστικές προσφορές για τιμές με τοποθέτηση στα ρολά αλουμινίου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

ALU GENESIS
14 Αξιολογήσεις
Εξαιρετική επικοινωνία και άριστη δουλειά. Θα ξανασυνεργαστούμε!
Κλειθροποιός Αθηνών
16 Αξιολογήσεις
Επισκέφθηκε άμεσα το χώρο για αυτοψία και άλλαξε το ρολό με νέο, στο ορισμένο ραντεβού, αποτελεσματικά και οικονομικά!
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ
36 Αξιολογήσεις
Συνεπής και άψογος στη δουλειά του!!
Γιώργος Σούκαρυς
42 Αξιολογήσεις
Εξαιρετικός, μας βοήθησε με το ρολό το οποίο είχε πρόσβαση από ψευδοροφή στο μπαλκόνι!
Κώστας Σταθόπουλος
46 Αξιολογήσεις
Πολύ ευγενικοί, φιλότιμοι, πολύ καλή δουλειά και πολύ προσεκτικοί! Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για τον επαγγελματία!
Γιώργος Κίτος
74 Αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση. Πολύ καλή δουλειά και καλή τιμή. Ευγενικός και επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Στις μέρες μας επιλέγουμε να βάλουμε κουφώματα αλουμινίου για πάρα πολλούς λόγους. Αρχικά χρησιμοποιούμε κουφώματα αλουμινίου
Το Douleutaras.gr, έχοντας παρουσιάσει ήδη τις δύο επικρατέστερες επιλογές της αγοράς στην κατηγορία, προχώρησε σε σύγκριση κουφωμάτων