No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Τσιμεντοκονία

Βρες Αξιολογημένους Τεχνίτες για Τσιμεντοκονία. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Απλή ή Πατητή Τσιμεντοκονία.

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Προσωποποιημένη φροντίδα και εξυπηρέτηση

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 20/9/2020

Τσιμεντοκονία με εφαρμογή από κορυφαίους τεχνίτες

Η εφαρμογή της τσιμεντοκονίας είναι απαραίτητη για πολλές εργασίες στο σπίτι. Ένας από τους πιο βασικούς λόγους που θα χρειαστείς τσιμεντοκονία, είναι για να δώσεις σωστή κλίση στο δάπεδο, πριν τοποθετήσεις το τελικό υλικό. Φυσικά, πολλοί τείνουν να μπερδέψουν την απλή με την πατητή τσιμεντοκονία, νομίζοντας πως πρόκειται για το ίδιο πράγμα.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα και να λύσεις μια και καλή τις απορίες σου σχετικά με το θέμα, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω. Σε συνεργασία με τους έμπειρους τεχνίτες μας, έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την τσιμεντοκονία και τις χρήσεις της.

Τι είναι η απλή τσιμεντοκονία;

Η τσιμεντοκονία, όπως δείχνει και το όνομά της, είναι ένα κονίαμα που έχει ως βασικό υλικό το τσιμέντο. Με αυτό γεμίζουμε συγκεκριμένες επιφάνειες, κυρίως δάπεδα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιείται επίσης και σαν τεχνική λείανσης για επιφάνειες.

Σε τι χρησιμεύει η τσιμεντοκονία;

Αν θέλεις να τοποθετήσεις πλακάκια ή μάρμαρα, είναι πολύ πιθανό να χρειαστείς εφαρμογή τσιμεντοκονίας πάνω από το μπετόν. Χρησιμεύει στο να κάνει μια επιφάνεια λεία, για να δεχτεί μια τελική επίστρωση. Χρησιμοποιείται, επίσης, για να “γεμίσει τα κενά” σε ταλαιπωρημένες επιφάνειες με βαθουλώματα. 

Φυσικά, τα πλακάκια και τα μάρμαρα δεν είναι τα μόνα υλικά που μπορείς να τοποθετήσεις πάνω από τσιμεντοκονία. Άλλα υλικά που μπορείς να εφαρμόσεις είναι:

 • Δάπεδα παρκέ

 • Laminate δάπεδα

 • Μωσαϊκό δάπεδο

 • Βιομηχανικό δάπεδο

 • Σταμπωτό δάπεδο

 • Πατητή τσιμεντοκονία

Ειδικά για την πατητή, πολλοί τη συγχέουν με την απλή τσιμεντοκονία. Όμως, στην πραγματικότητα έχουν τεράστιες διαφορές.

Τι διαφορές παρουσιάζει η απλή με την πατητή τσιμεντοκονία;

Η πατητή: 

 • Αποτελείται από θηραϊκή γη, κεραμάλευρο, χαλαζιακή άμμο και υδράσβεστο. 

 • Χρησιμοποιείται σαν τελική επιφάνεια για αισθητικούς λόγους.

 • Μπορεί να έχει διάφορες αποχρώσεις, ανάλογα με το στυλ διακόσμησης.

 • Έχει σχετικά υψηλό κόστος εφαρμογής.

Η απλή τσιμεντοκονία: 

 • Αποτελείται από τσιμέντο.

 • Χρησιμοποιείται για να διορθώσει την κλίση μιας επιφάνειας και να τη λειάνει.

 • Δεν χρειάζεται αποχρώσεις, αφού δεν θα φαίνεται κάτω από την τελική επίστρωση.

 • Έχει χαμηλό κόστος εφαρμογής.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στις δύο εφαρμογές τσιμεντοκονίας. Για οποιαδήποτε άλλη απορία έχεις, οι τεχνίτες μας είναι έτοιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σου ανά πάσα στιγμή.

Ποιο είδος τσιμεντοκονίας χρειάζομαι τελικά;

Η λογική είναι πολύ απλή: Αν θέλεις τσιμεντοκονία για να διακοσμήσει τον χώρο σου με μίνιμαλ ύφος, η πατητή είναι για σένα. Αν θέλεις να βελτιώσεις την κλίση του δαπέδου ή να κάνεις ξανά λεία μια επιφάνεια, χρειάζεσαι απλή τσιμεντοκονία. 

Όμως, όποιο είδος τσιμεντοκονίας κι αν χρειαστείς, το πιο σημαντικό είναι να βρεις τον κατάλληλο τεχνίτη που θα δώσει ζωή στο έργο σου. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εύκολα και γρήγορα έμπειρους επαγγελματίες για τσιμεντοκονία, απλή ή πατητή. 

Όλοι οι τεχνίτες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας αξιολογούνται από τους ίδιους τους πελάτες. Έτσι, μπορούμε να εγγυηθούμε για την καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησής σου. Λοιπόν, αν θέλεις να εφαρμόσεις τσιμεντοκονία σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν. Θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες για να σου δώσουν προσφορές στα μέτρα σου!

 

4,54 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν την τσιμεντοκονία του χώρου τους

φωτογραφία επαγγελματία
Art Wall - Βαγγέλης Μπαλούκας
65 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας. Με βοήθησε πολύ με τις γνώσεις του, την άμεση και αποτελεσματική εργασία του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

φωτογραφία επαγγελματία
Art Wall - Βαγγέλης Μπαλούκας
65 αξιολογήσεις

Ο καλύτερος που μπορούσατε να μου στειλετε! Τον προτείνω με χίλια!

φωτογραφία επαγγελματία
Art Wall - Βαγγέλης Μπαλούκας
65 αξιολογήσεις

Η Ελλάδα μου έδινε πάντα την εντύπωση ότι κανείς δεν κάνει σωστά την δουλειά του και κανείς δεν αγαπάει την δουλειά του. Στα χρόνια της κρίσης αυτό είναι κάτι που πιστεύω ότι αμβλύνθηκε. Είτε γιατί κάποιοι που ήξεραν καλά την δουλειά τους έφυγαν στο εξωτερικό, είτε γιατί αυτοί που έμειναν ένιωθαν απογοητευμένοι από τις κακές συνθήκες εργασίας και τους χαμηλούς μισθούς. Σε γενικές γραμμές υπήρχαν πάντα και εξακολουθούν να υπάρχουν οι γνωστοί σε όλους μας "σκιτζήδες" που είτε είναι υδραυλικοί, είτε γιατροί, είτε είναι ηλεκτρολόγοι, είτε είναι εστιάτορες, είτε κάνουν ανακαίνιση είτε Τσιμεντοκονια κλπ..... βλέπουν τους πελάτες μόνο σαν ευρώ που θα τα τσακώσουν και θα φύγουν μακριά με ελαφριά πηδηματάκια χωρίς να τους ενδιαφέρει αν ο πελάτης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εργασία τους. Αυτός είναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ!!!! Για όλους, ισχύει ο κανόνας: αν δεν έμεινε ικανοποιημένος ο πελάτης, είναι παράξενος. Δεν ισχύει ποτέ το ρητό: ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Στον κανόνα αυτό, ο ΚΥΡΙΟΣ Βαγγέλη ΜΠΑΛΟΥΚΑΣ ARTWALL με το Κ κεφαλαίο, δεν αποτελεί τον ΚΑΝΟΝΑ αλλά την ΕΞΑΙΡΕΣΗ!!!! Απο την πρώτη μέρα που ήρθε σπίτι μου να δει την εργασία που ήθελα να κάνει κατάλαβα πως είχα να κάνω με έναν ΣΟΒΑΡΌ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑ και πάνω από όλα ένας αξιόλογο άνθρωπο που ήρθε σπίτι μου για να μου δημιουργήσει αυτό που χρόνια ονειρεύομαι. Ένα όμορφο και λειτουργικό μπάνιο. Καθώς ξεκίνησε τις εργασίες κατάλαβα ότι έχω να κάνω με έναν επαγγελματία που σέβεται απόλυτα τον πελάτη και δεν κοιτάει να (αρπάξει) το μεροκάματο και να φύγει. Για να μην σας κουράζω μετά από ώρες εργασίας κάτο από δύσκολες συνθήκες καθώς το μπάνιο ήταν παλιό και έβγαιναν προβλήματα στην επιφάνεια ο Κύριος Βαγγέλης ΜΠΑΛΟΥΚΑΣ ARTWALL έβγαλε ενα αποτέλεσμα πέραν τον προσδοκιών μας και έτσι έχουμε πλέων ένα μοναδικό έργο τέχνης με Πατητή Τσιμεντοκονια βάψιμο και μικρές παρεμβάσεις με αξεσουάρ . Θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς (ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ) καθώς επίσης και τον Κύριο Βαγγέλη ΜΠΑΛΟΥΚΑΣ ARTWALL που σίγουρα θα ξανα συνεργαστούμε.

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΡΜΠΕΝ ΝΤΕΝΤΙΑ
31 αξιολογήσεις

Η συνεργασία μου με τον Αρμπεν ήταν το λιγότερο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ. Σωστός επαγγελματίας, μαζί με την ομάδα του βρήκε λύσεις σε οτιδήποτε χρειάστηκα. Με λίγα λόγια ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑ, ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ. Τον συνιστώ χωρίς να το σκεφτώ 2 φορές. Ευχαριστώ για όλα Αρμπεν.

φωτογραφία επαγγελματία
WEPAINT
3 αξιολογήσεις

Μπραβο στον Αρη..το αποτελεσμα σουπερ,πολυ καλη δουλεια,αμμεση εξυπηρετηση κ πολυ λογικες τιμες..τον συστηνω ανεπιφυλακτα

Κορυφαίοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας για τσιμεντοκονία

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Διονύσης Χοτζιας

Βόρεια Προάστια Αθήνας
10 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε την πατητή τσιμεντοκονία για το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο, με έμφαση στη λεπτομέρεια για ιδανική αισθητική και αντοχή. Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και κορυφαία υλικά, με στόχο την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας από το τελικό αποτέλεσμα. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας!

Αrt - Teck

Κέντρο Αθήνας
6 αξιολογήσεις

Η τεχνική μας εταιρεία αναλαμβάνει εφαρμογές για πατητή τσιμεντοκονία στον χώρο σας, υπεύθυνα και με ασφάλεια. Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ιδανικό αποτέλεσμα για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό. Είμαστε στη διάθεσή σας και θα χαρούμε να συνεργαστούμε!

Γιάννης Μαστρογιαννάκος

Ανατολικά Προάστια Αθήνας
10 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Γιάννης Μαστρογιαννάκος και είμαι έμπειρος τεχνίτης στον χώρο της πατητής τσιμεντοκονίας. Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες υπηρεσίες τοποθέτησης πατητής σε κουζίνες, μπάνια, τοίχους και δάπεδα οικιακών και επαγγελματικών χώρων και εγγυώμαι εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Θεόδωρος Τσαπουτζόγλου

Θεσσαλονίκη
4 αξιολογήσεις

Ονομάζομαι Θεόδωρος Τσαπουτζόγλου και αναλαμβάνω τεχνικές εργασίες που αφορούν Πατητή Τσιμεντοκονία, καθώς και ανακαινίσεις. Η μακρόχρονη πορεία μου, μου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρω αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε πολύ προσιτές τιμές. 

Σχετικές εργασίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές